Last news in Fakti

27 Декември, 2018 20:11 2 261 10

Нападение над богомолци във Виена

  • полиция-
  • нападение-
  • виена-
  • австрия

Има пострадали

Нападение над богомолци във Виена - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Неизвестни лица нападнаха богомолци, които са влизали в църква в 21-ви район на Виена. Има пострадали, съобщава полицията в австрийската столица. Нападателите са ограбили жертвите и са избягали. Към момента в столицата се извършва операция „Пресичане”.

На мястото на инцидента работи следствено оперативна група и подразделение на специалните части. Улиците са блокирани, а полицията издирва двама криминално проявени лица.

Инцидентът не е терористичен акт, категорични са властите. „Причината за нападението не е известна. Но терористичен акт е изключен”, заявиха от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явно са фалшиви богомолци

    2 24 Отговор
    След като богът им не им е помогнал.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Народна мъдрост

    3 10 Отговор

    До коментар #1 от "Явно са фалшиви богомолци":

    Помогни си сам, за да ти помогне Господ.

    Коментиран от #6

  • 4 ****

    27 0 Отговор
    Айде бъдете пак толерантни към упушените които пристиган на тумби,хранете ги,отглеждайте си ги,и за благодарност ще ви бият и изнасилват,продължавайте все така дръжте се като мазохисти.
  • 5 Другият път да се молят

    0 12 Отговор
    По-горещо...
  • 6 Ако си помогна сам

    2 9 Отговор

    До коментар #3 от "Народна мъдрост":

    Защо тогава ми е Господ?
  • 7 Антисоциалист

    11 0 Отговор
    Господа, пак дебилизъм! Доказвам това с цитат: „Причината за нападението не е известна. Но терористичен акт е изключен”, заявиха от полицията." Хем не знаят причината, хем изключват възможна причина - дебилизъм! Но щом те не знаят и изключват, знам и включвам аз причината - соцобщества във властите, за да сплашат подвластния им започнал да им се противи народ, са организирали и извършили с провокатори насилието. Както сега във Франция, както преди в година в Каталуния, както през 2009 година в Гърция, както през 1968 в Чехословакия и Франция - не са Ви казали, че провокаторът Кон Бендит от Франция, 1968 г., е сега за награда евроимперски депутат?!... както през 1966 в България, и както винаги. Но само "винаги" няма. Ще има бъдеще, а и разплата по Светото писание: "Всекиму своето". За да не стане бъдещето и да не получат дължимото - злодействат. От неизвестно, но изключено от тях свое -тяхно име. "Стари напеви...", г-да! Знаем ги от нашия социализъм.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Екзорсист

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Екзорсист":

    Извинявам се за печатната грешка. Става въпрос за евхаристия разбира се, а не евфаристия.
  • 10 за пореден път

    1 1 Отговор
    Това е сърцето на Европа, празникът е уважаван и ценен от всички християни. При това положение няма как това да се австрийци или други европейци. На такова безобразие са способни само хора от друга религия, защото да нападнеш хора в храм е кощунство! Елате, братя наши, ние ще ви подслоним, ще ви храним, ще ви обличаме, а вие ни мачкайте, убивайте, тормозете, блъскайте жените ни по стълбите, изнасилвайте децата ни! Моля, заповядайте!
Новини по държави: