27 Декември, 2018 20:43 1 889 4

Гръцките депутати обсъждат споразумението от Преспа

  • преспанско споразумение-
  • македония-
  • гърция

Дискусията ще бъде през януари

Гръцките депутати обсъждат споразумението от Преспа - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Веднага след като минат за гласуване през парламента в Скопие договореностите в Преспанското споразумение ще влязат за разглеждане в гръцкия парламент, уверени са гръцки дипломатически източници. „Промените в конституцията им ни удовлетворяват", казват същите неназовани източници от гръцкото външно министерство.

Що се отнася до информацията, че правителството на Алексис Ципрас възнамерява да остави отговорността за ратификацията на Преспанското споразумение на следващото правителство, същите източници уверяват, че „висящи въпроси” няма да бъдат оставени.

По-рано днес министърът на отбраната Панос Каменос, който е и лидер на партията Независими гърци, каза, че ще подаде оставка и ще напусне правителствената коалиция, в случай че Преспанското споразумение бъде внесено за разглеждане от гръцкия парламент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 JaclynCrabtree

    0 8 Отговор
    Изкарвам 86 долара на час от дома. Бях шокирана, когато съседката ми ми каза, че е средно $ 95, но виждам как работи сега. Сега се чувствам толкова свободна, че съм си шеф.

    Това е, което правя >>>>>> www.Trade46.Com
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кое да празнуваме ?

    1 0 Отговор
    Нямаме армия и се нарязаха ракетите ни, от които съседите се страхуваха.
Новини по държави: