28 Декември, 2018 15:03 16 938 87

Обрат! Кюрдите искат помощ от Асад срещу Ердоган

  • сирия-
  • кюрди-
  • турция-
  • башар асад-
  • манбидж-
  • ислямска държава

Сирийските кюрди призовават Дамаск да ги защити от очакваната турска инвазия

Обрат! Кюрдите искат помощ от Асад срещу Ердоган - 1
Снимка: Shutterstock

Най-влиятелната сирийска кюрдска милиция - "Силите за защита на народа" (СЗН) - въоръжено крило на партията Демократически съюз, е предложила на правителството на сирийския президент Башар Асад да поеме контрол над заеманите от СЗН територии и в частност над град Манбидж, за да ги защити от опасността от турско нахлуване, предаде ТАСС.

Кюрдите са направили предложението си в специална декларация във връзка с подготвяната от Турция операция на източния бряг на река Ефрат.

В документа се казва, че СЗН, които Анкара смята за терористична групировка и се е заканила да ги смаже, още по-рано са се изтеглили от Манбидж, за да се бият срещу джихадистите от "Ислямска държава" в Източна Сирия.

"Затова ние каним сирийското правителство, към което принадлежим, да изпрати своите въоръжени сили да заемат тези позиции и да защитят града от турската заплаха", се казва в декларацията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НКВД

    113 11 Отговор
    Хахахаха искат ама няма. Забрвиха когато скачаха срещу Асад! Сега олеле Башаре.

    Коментиран от #3

  • 2 Аристотел

    88 2 Отговор
    Който нож вади други му сам от него пада.
  • 3 Пираня

    56 15 Отговор

    До коментар #1 от "НКВД":

    Напротив САА вече е там и се вее сирийското знаме.
  • 4 А стига бе

    95 6 Отговор
    Опаааа' тук вече стана интересно. Кюрдите са подкрепяни от САЩ-и сега практически америте ще са съюзници с Асад-иначе разменят кюрдите за приятелство с Ердоган--но губят лице пред цялата международна общност -и приказките им за демокрация и равноправие стават на прах. И в двата случая САЩ губят международно доверие.

    Коментиран от #44

  • 5 среднощен

    40 3 Отговор
    Тоест - от Русия..!? Който "държи" Близкия Изток, държи основен инструмент за влияние в световната политика..! Евразийският съюз е съвсем реален след последните събития в региона..!!

    Коментиран от #7

  • 6 ****

    103 5 Отговор
    Тези бързо забравиха когато ги молиха да се пресъединят към Асад,но те не пожелаха,и се вързаха на краварите за обещана автономия,сега нека си патят.И ние ще си патиме като тях,който се доверява на краварите, това го чака,тяхната дума не струва нищо.
  • 7 Иван

    66 17 Отговор

    До коментар #5 от "среднощен":

    Турция е много по-ценна за Русия от кюрдите, Турция - Русия са в прекалено добри отношения, единствената надежда беше в САЩ, но сега вече кюрдите са обречени..

    Коментиран от #11, #13, #16

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Груьо

    59 15 Отговор
    Това е единствения правилен ход на кюрдите за да избегнат турска инвазия. Съюз с Асад ще ги предпази от унищожение и могат да получат дори автономия в някои от контролираните им територии.
    Ако турците и тогава посмеят да нападнат сирийската правителствена армия, ще се изобличат като агресор и окупатор на чужди територии.

    Коментиран от #12, #51

  • 10 LillianBrooks

    1 52 Отговор
    Плащам повече от 87 евро на час, като работя от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм мислил, че мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен.

    Това е, което правя ...>>>>>> www.Trade46.Com

    Коментиран от #20

  • 11 Дядо Вангел

    20 30 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    В добри отношения до кога? Докато не им свалят още един самолет или убият следващия посланник.
    Турция се доказа като ненадежден партньор и на САЩ и на Русия. Руснаците имат много какво да спечелят от съюз с Турция, но турците също могат да загубят много от конфликт с Русия.

    Коментиран от #19

  • 12 Иванов

    58 22 Отговор

    До коментар #9 от "Груьо":

    Турция е в състояние да разгроми и кюрдите барабар с въоръжените сили на Сирия, топката е в полето на Русия.

    Коментиран от #15, #17

  • 13 Пираня

    36 20 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    Не не са това е политически ход да се види истинското лице на Турците. Те казват ще нападнем Манбидж заради YPG. Кюрдите казват ние напускане вече Асад е там сега какво ще направите прикрити терористи??? Покажете си истинското лице че само за кръв си мечтаете и сте терористи.
  • 14 Руски шамар

    48 5 Отговор
    В Сирия има законно правителство, което ще върне всички земи, които са били отделени или са под окупация.
  • 15 Груьо

    32 25 Отговор

    До коментар #12 от "Иванов":

    Не е много сигурно. ССА и кюрдите са калени в дългогодишни битки. Като численост и въоръжение турците ги превъзхождат. Но бойният опит и справедливата кауза е на страната на сирийците и кюрдите. Плюс оръжейни доставки от Русия са ССА и САЩ за кюрдите, не се знае как ще свърши всичко.

    Коментиран от #24

  • 16 среднощен

    36 2 Отговор

    До коментар #7 от "Иван":

    Така изглежда..!? Но ако Русия гарантира на Турция, че кюрдите ще "мируват" и продължи бизнеса на Ердоган с петрол и газ в региона, мисля че има как да се разберат..!? Турция хич не е в лесна ситуация като балансьор между Русия и САЩ..!? Близкото бъдеще ще покаже..!?
  • 17 Пираня

    41 28 Отговор

    До коментар #12 от "Иванов":

    Така е но когато Турски войник напада армията на чужда държава на чужда територия това е обявяване на война и знак на агресия. След 2 геноцида това ще бъде капака за международната общност и ще покаже терористичното лице на Турците.

    Коментиран от #73

  • 18 1234

    20 15 Отговор
    Грешка- СЗН смята Анкара за терористична групировка
  • 19 Иван

    55 4 Отговор

    До коментар #11 от "Дядо Вангел":

    Сморед мен, Турция-Русия никога няма да правят война, доказва го стоко - обмена между двете държави, доказва ги Турски поток, АЕЦ Аккую, C-400 и др. Това са за много години напред инвестиции, никой няма изгода да правят войни.. Камоли за некви си кюрди..

    Коментиран от #22

  • 20 Абе спри се бе

    20 0 Отговор

    До коментар #10 от "LillianBrooks":

    Не ща да та плющя.Малко плащаш.
  • 21 1234

    25 37 Отговор
    Келявия аскер,няма да посмее да се изправи срещу коравите Сирийски бойци.
  • 22 1234

    5 12 Отговор

    До коментар #19 от "Иван":

    Не си прав асене
  • 23 Пираня

    25 2 Отговор
    Руснаците ще опитат с добро с Ердоган като им предложат еврейският вариант. Казаха им Ирански войник няма да стъпи на 150 км от границата ви и Израел се успокои. Ако Асад и Русия гарантират че YPG ще бъдат на юг от Рака Ердоган ще покаже дали е политик или терорист?!?!?!
  • 24 999

    35 11 Отговор

    До коментар #15 от "Груьо":

    Русия въоръжава и Турция! Няма значение, колко си кален в битки, когато турската авиация ти пусне няколко бомби от горе, или справедливостта.. Във военен план побеждава този, който има оръжия и голяма армия, в случея Турция, ай турската армия е бая калена, след армията на САЩ, турската армия е най - бойно способно, защото е в постоянни битки с пкк и др.

    Коментиран от #26

  • 25 Иванов

    45 2 Отговор
    Каквото и да си пишем са празни приказки. Русия и Турция са се разбрали отдавна какво ще стане и как, въпрос на време е.
  • 26 Пираня

    8 13 Отговор

    До коментар #24 от "999":

    Тука говорим за град а не за полята, градове могат да се бомбардират само в два сличая!!! Ако се държат от терористи или в случаят ако си терорист!!!

    Коментиран от #29

  • 27 999

    23 4 Отговор
    Кюрдите не могат да канят други елементи в Манбидж, скочи Турция.
    Министерството на отбраната на Турция съобщи, че сирийските кюрди нямат правомощия да канят други елементи в северния сирийски град Манбидж, информира "Ройтерс".

    Ведомството предупреди всички страни да се въздържат от дестабилизиране на региона.
    Преди няколко часа сирийската армия обяви, че е навлязла в Манбидж и е издигнала флага на Сирия в града, след като сирийските кюрди призоваха правителството на президента Башар Асад да защити града от турски атаки.

    В същото време президентът на Турция Реджеп Ердоган описа информацията, че сирийската армия е влязла в града като "психологическа операция" и добави, че ситуацията около северния град не е ясна. Той поясни, че единствената причина за турското присъствие в арабската държава е прочистването на Сирия от "терористите", имайки предвид кюрдските сили. Когато се изтеглят от този район, нямаме работа там", поясни Ердоган.

    Пред репортери след петъчните молитви в Истанбул турският лидер обяви, цитиран от "Дейли сабах", че може да проведе разговори с руския президент Владимир Путин в Москва или Сочи относно развитието на ситуацията в Сирия след визитата на турска делегация в събота. Ердоган добави, че "Турция ще проведе военна операция, ако кюрдите не се махнат от Манбидж, и никой няма да може да спре Турция".
  • 28 Yavuz

    25 9 Отговор
    Докато се водят преговори между Русия и Турция целият район около Мунбич е обкръжен от АСКЕРА и ССА ,а кюрди от PYD масово дезертират и бягат към турска страна
  • 29 999

    24 10 Отговор

    До коментар #26 от "Пираня":

    И Африн беше град, но всички видяхме как турската авиация бомбардира целият град и после пуснаха Сат - командосите и спецялните части + армия в наземна операция и всичко приключи.

    Коментиран от #30

  • 30 Пираня

    14 20 Отговор

    До коментар #29 от "999":

    Стига лъга в Африн нямаше истинска битка, кюрдите се изнесоха в контролируемите от САЩ райони а Асад беше безпомощен ограден от ИДИЛ, Израел, САЩ, Турция, Франция, Англия и парите на СА. Дори Манбидж не е важен за Кюрдите техните земи са най-вече на изток от Ефрат.

    Коментиран от #31

  • 31 999

    24 9 Отговор

    До коментар #30 от "Пираня":

    Целият свят видя битката, колко между народни медии предаваха на живо, колко загинали хора имаше, само според теб е нямало нищо. Но твоето жалко мнение не е важно за никого както и ти самият, така, че си пиши празни приказки, не пречиш на никого камоли на Турция.
  • 32 Миролюбец

    14 0 Отговор
    Сирийското правителство би могло да окаже нужната помощ на кюрдите ,тоест да ги спаси от унищожение , но само АКО- кюрдите се откажат от желанието си за своя държава , или автономия. Кюрдският етнос влиза в състава на сирийският народ , с равнопоставени права. Това би успокоило и Анкара , която не би допуснала кюрдска държава между Сирия и Турция. САЩ биха прехвърлили този горещ картоф с обещанията към кюрдите за своя държава , заради помощта им за опита за свалянето на Асад , и впоследствие , като американско пушечно месо за ликвидирането на Ислямска Държава . След което биха могли да си оправят отношенията с Турция. За Русия , колкото по бързо приключи този конфликт , с възстановена цялост на Сирия , с Асад начело толкова по добре. Само кюрдите изглежда ще си останат пак без своя държава - милите. Истината е , че Сирия беше спазарена , с новият курс на приятелство Северна- Южна Кореа. И Кимчо спря да фърга ракети , и изглежда няма повече да обогатява Уран , а на един по късен етап да се обединят двете Кореи.
  • 33 Иво

    28 4 Отговор
    Турция е единствената сила, която поддържа еднакво силни и добри отношения както със Запада, така и с Русия.
  • 34 Джентълменът русофил

    37 0 Отговор
    :) Нима кюрдите се усетиха, че са били временно употребени от САЩ.
  • 35 Не толерантния Русофил

    35 3 Отговор
    Кюрдите ще се договорят с Асад и ще сложат оръжие и турците няма да влязат в Сирия! Последен шанс за сирийските кюрди друг шанс няма да имат!

    Коментиран от #41

  • 36 гост

    25 2 Отговор
    Къде е този пьрдялник стоян георгиев

    Коментиран от #37, #48

  • 37 Трол

    23 3 Отговор

    До коментар #36 от "гост":

    Ха, и аз чакам Деса-стоян-То да ми обясни за фалиралата Русия, как предала кюрдите, пък как американците ги пазели и...как прави омлет на мъжа си!
  • 38 куркапан

    8 31 Отговор
    за пореден път се потвърждава правилото че който се е хванал с Русия хубаво не е видял и Ердоган ще го усети върху себе си

    Коментиран от #42, #43

  • 39 Иванов

    10 21 Отговор
    Слава на султан Ердуган, да живее Османският халифат и Шериятът!

    Коментиран от #40

  • 40 Синане

    12 4 Отговор

    До коментар #39 от "Иванов":

    защо пишеш под чуждо име?
    Много за хитър ли се мислиш?

    Коментиран от #77

  • 41 Джентълменът русофил

    16 2 Отговор

    До коментар #35 от "Не толерантния Русофил":

    Да ви кажа, аз не се вълнувам от съдбата на близкият изток. Аз симпатизирам на България, Русия и Англия. И какво значи "толерантният русофил"? Трябва да плюем наляво и надясно, да се отричаме от всичко и от всички, да тъпчем слабите и отхвърлените за да докажем, че сме големи мачовци ли? Такива според мен са разбиранията на средностатистическият български простак. Не осъзнавате ли, че заради подобно отношение към света и към околните, България се блъска като вода в бряг вече 30 години.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Знаещ

    15 15 Отговор

    До коментар #38 от "куркапан":

    Объркал си се малко...........не "който се е хванал"....а "КОЙТО СЕ Е ЗАЯЛ С РУСИЯ".......хаир не е видял!!! Що му трябваше на ердоганчо да сваля руски самолет??? Или той си мисли, че Путин ще забрави или ще прости???? Това го може само Господ...........а Путин НИЩО НЕ ПРОЩАВА!!! А колкото до войските на Асад........ЗАКЪСНЯЛИТЕ СТЕ С ИНФОРМАЦИЯТА........СИРИЙЦИТЕ ВЕЧЕ СА В МАНБИДЖ!!!! Има видео в нета!

    Коментиран от #55, #60

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 4oko

    4 7 Отговор
    Ние па кво се вълнуваме.
    Да се избият, те толкова им е акъла...
    Ние да си свормираме една ЕС армия ,че като гледам само турчаците да скочат ...
  • 46 ГосТ

    6 12 Отговор
    Ами сега е ред на Макрон. Да ги придвижва самолетоносачите и подводниците с ракети в региона и да ги пържат фесовете. Ясно че фрау Меркел няма да помогне,но за по бързо и лесно, може да поиска подкрепа от другата баба.

    Коментиран от #54

  • 47 ГосТ

    5 11 Отговор
    Не че само Франция нема да ги изпържи фесовете като пилета,но просто ще се охарчат само те. А не е справедливо
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 бой по предателите

    12 1 Отговор
    Да си канят американците и коалицията им да ги пази. Защо ще канят "лошия Асад". Нали са техни протежета.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 свободно мислещ

    11 2 Отговор

    До коментар #9 от "Груьо":

    Груъо?питам-Сащ-агресори ли са?има над 12000-френски войски там какви са.АГРЕСОРИ НАЛИ.Русия -Асад покани.Турция-986км.граница.ха кажи ми кой е агресор?но какво от това те казват кой ще кара влака

    Коментиран от #67

  • 52 свободно мислещ

    7 0 Отговор

    До коментар #50 от "HenriettaSchneider":

    Какво работиш вкъщи кукло я ми кажи?
  • 53 Hhhhhhh

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "HenriettaSchneider":

    С тия долари си изтрий дупето.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 свободно мислещ

    3 2 Отговор

    До коментар #43 от "Знаещ":

    Бреййййй много знаеш.Какво те интересува толкова БЛ.ИЗТОК.Ще те питам Г-АКО.КОЙ вътрешен министър на БЪЛГАРИЯ.НЕЗНАЕШ ГЛУПАКО.погледни в не та.
  • 56 тъпи фесове

    10 13 Отговор

    До коментар #54 от "свободно мислещ":

    Маймуняка Ердо да си оправя вътрешните работи не да нахлува в чужди държави и да избива цивилни там.

    Коментиран от #65, #74, #86

  • 57 Пкк

    16 7 Отговор
    Говорите глупости нищо незнаете сириските кюрди даже нямат лични карти есад неим дава лични карти неги смята за свои граждани до колкото за сириската армия нали беше тръгнал даги спасява в арфин бяха качили клипове но турската артилерия катоги почна исе върнаха обратно ердо защо иска да влезе там защото терористите изгониха всичките араби живеешти там смениха цялата демография докаараха от ирак терористите иги настаниха там изгориха в общините всичките документи от всяко семейство един вземат насила в своите редици ако имсе опълчи илиго убиват или го затварят вземат им домовете на хората парите и товалиса демократичните сили кюртски милици пкк

    Коментиран от #58

  • 58 Наско

    17 16 Отговор

    До коментар #57 от "Пкк":

    Сега в Африн е по лошо , турците и съюзниците им ислямисти избиват,изнасилват и грабят.Където е влязъл турчин само разруха и убийства.Историята го е показала много пъти.

    Коментиран от #59, #85

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Наско

    7 8 Отговор

    До коментар #59 от "гмо":

    Много си смел на клавиатурата потурнак , ако искаш ще се срещнем и да видим кой на кого какво ще махне.

    Коментиран от #62

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Наско

    7 9 Отговор

    До коментар #62 от "гмо":

    Само устата ти е голяма от лапането на карабини,на приказки си голяма работа,но на дела си нула потурнак.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Родопа планина

    7 4 Отговор

    До коментар #56 от "тъпи фесове":

    Абсолютно точен коментар.Бпаво
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Груьо

    10 2 Отговор

    До коментар #51 от "свободно мислещ":

    САЩ, Франция, Турция и всички, които нахлуха с войски без покана от Сирийското законно избрано правителство са агресори и окупатори.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Пираня

    5 3 Отговор

    До коментар #64 от "Osman":

    Османе в града няма щото Америте са там ти как си я представяш тази работа???? Войските са в покрайнините и чакат команда от кюрдите че американците са се оттеглили, след което да нахлуят. Докато и 1 Американски войник има в града нито Руски нито Турски крак ще стъпи там.

    Коментиран от #70

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Пираня

    9 7 Отговор

    До коментар #70 от "Osman":

    Да ама въпросът е как турските войски ще нападнат САА??? Защо да го правят ако не да грабят и да убиват, тогава Ердоган трябва да се изправи пред целият свят и да каже аз съм ТЕРОРИСТ!!!! Иначе Турция може да победи, но няма легитимни права да го прави като Сирия си имат правителство и Ердоган УЖ навсякъде казва че се бори само против кюрдите, е там вече няма да има такива, сега какво??? Ердоган ще си разкрие ли истинското лице на ТЕРОРИСТ или ще пусне само кучетата си от ФСА като пушечно месо защото няма как да ги спре те вече надушиха кръвта???

    Коментиран от #72

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Мизиец

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Пираня":

    Забравяш /удобно за някой цент/за другите агресори-САЩ владеят 30% от територията /оттатък Р. Ефрат/, а Израел си бомбят когато поискат.Я по-справедливо и поплюй и тях.Иначе, Ердоган ще се съобрази с Русия и Иран и не му трябват ковчези преди избори...
  • 74 прозТ

    10 2 Отговор

    До коментар #56 от "тъпи фесове":

    Ердоган е корав и хитър.Корав, защото целия "демократичен" свят от сутрин до вечер го плюе, а той и опит за преврат преживя и обезценка на валута, на пък въпреки заплахите и С400 ракети (с кредит от Русия)и Ф35 самальоти (за да изпробва руските ракети) ще има и за да не посегнат на държавата му-атомна централа почна.За капак "подготвя/строи тръба" за демократична Европа-който иска ще лапа...газ.И аз като шопа, плюя на такъв управник.

    Коментиран от #75

  • 75 Доктор Ох Боли

    5 3 Отговор

    До коментар #74 от "прозТ":

    ... ха хахах.... в Турция демокрация може да има само.....ако има православен Константинопол.... сичко друго е..... имитация..... ха хха...
  • 76 Доктор Ох Боли

    2 2 Отговор
    ....ае действаща Св. София.......да запалими ....идна вущинци...... ха хах......
  • 77 Нали

    4 4 Отговор

    До коментар #40 от "Синане":

    знаеш че нашите турци имат две имена, едно българско и едно турско.

    Коментиран от #78

  • 78 Доктор Ох Боли

    3 3 Отговор

    До коментар #77 от "Нали":

    ...нема наши турци..... ха хах..... има наши българе..... ха хах...
  • 79 Доктор Ох Боли

    2 3 Отговор
    ...и..... Византия пада.... България пада....и..... мрак на Балканите.....у централна Европа ги вразумават..... теа черни.... измекяри..... хахаха... и така... хахаха......
  • 80 Доктор Ох Боли

    1 2 Отговор
    ...и..... некви тяк ми се праата на турци..... ха хах... та и си верват... ха хах.....
  • 81 Хаха "великите" кюрдски бойци

    9 3 Отговор
    Напълниха памперсите пред възможността да се сбият с аскера и се чудят на кой да се предадат. Ако имаха чест щяха да се изправят в битка, а не да се предават на тези с които довчера воюваха и които изгониха от домовете си. Нали така стоенчо?

    Коментиран от #82

  • 82 Доктор Ох Боли

    3 2 Отговор

    До коментар #81 от "Хаха "великите" кюрдски бойци":

    ....аснера е в НАТО ...ама ......когато Руската армия атакува.... аскера... простооооо.... хах ахахааааааа

    Коментиран от #83

  • 83 Бат Ваню

    5 2 Отговор

    До коментар #82 от "Доктор Ох Боли":

    ....има ли руска офанзива .....и ...американците багат.... ха хах.....
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Коримпиран

    4 3 Отговор

    До коментар #56 от "тъпи фесове":

    Внимавай да не обърка посоката вместо юг на север
  • 87 Tapanarcho

    0 2 Отговор
    Predlagam da se samoobiem vsichki i da otarwem planetata ot taq napast dddddd
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания