31 Декември, 2018 17:23 9 498 2

Лъв разкъса момиче в американски зоопарк

  • зоопарк-
  • лъв-
  • бърлингтън

Котката избягала от заграждението си и атакувала 22-годишна стажантка в град Бърлингтън

Лъв разкъса момиче в американски зоопарк - 1

Лъв избяга от заграждението си и разкъса 22-годишна стажантка в зоологическата градина на град Бърлингтън, Северна Каролина, предадоха световните агенции.

Александра Блек наскоро била завършила университета на Индиана и преди две седмици започнала работа в зоопарка "Консервейтърс сентър". В неделя на сайта на зоопарка нейните колеги написаха, че са "съкрушени от загубата на човешки живот" и поднасят своите съболезнования на семейството.

"По време на рутинно почистване от служителите на зоопарка на заграждението на лъвовете една от големите котки по неясен още начин е влязла в частта, където са хората, и бързо е убила един човек," се казва в комюникето и се уточнява, че лъвът не е напускал пределите на зоопарка.

След няколко опита хищникът да бъде упоен, се наложило да бъде застрелян, а тялото на жертвата било изнесено. Зоологическата градина временно е затворена за посетители.

Семейството на загиналата заяви, че "тя почина в преследване на своята страст" и призова опечалените да дарят средства на зоопарка в Индиана, където Блек също е стажувала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Саше

    46 8 Отговор
    Животните са създадени да живеят сред природата. Не в клетки, за да задоволяват елементарните радости на глупавите човеци. За глупава страст, глупава смърт!
  • 2 ИВАН

    28 7 Отговор
    Ами то им писна на животните, човеците да им рушат и замърсяват планетата ... ние хората, сме пришълци и завоеватели на ресурси