1 Януари, 2019 09:50 2 171 3

2019 г. отваря нова глава за Великобритания

  • тереза мей-
  • нова-
  • великобритания

Тереза Мей с новогодишно обръщение

2019 г. отваря нова глава за Великобритания - 1
Снимка: Shutterstock

2019 г. отваря нова глава за Великобритания. Това заяви британският премиер Тереза Мей в новогодишното си изявление, съобщи The Telegraph.

Мей отбеляза важността на споразумението за излизането на Великобритания от ЕС. Според нея то отразява стремежите на британците, изразени по време на референдума преди три години.

„Споразумението с ЕС изразява волята на британския народ, демонстрирана на референдума. През следващите няколко седмици парламентът ще трябва да вземе важно решение“, заяви Мей.

Тя добави, че през следващата година правителството ще търси създаването на нови работни места и ускоряването на строеж на нови жилища за британците. Според нея подкрепата на споразумението от британското правителство ще спомогне британската икономика и отварянето на нови пазар за нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    8 0 Отговор
    „Споразумението с ЕС изразява волята на британския народ, демонстрирана на референдума.“

    А много моля, тук НЕ съм съгласен! :)

    Коментиран от #2

  • 2 Хк+йххххйххх

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "mom4eto":

    Английски топ модел. Генетично лицемерие.
  • 3 патриотъ

    5 2 Отговор
    Това е най-красивата жена на Великобритания!Е,много е грозна,ама останалите са още по-зле!И се махайте по-скоро от Европейския съюз,че ни писна от вашите лъжи и увъртания!
Новини по държави: