Last news in Fakti

3 Януари, 2019 12:00 2 183 3

Тръмп получил „страхотно писмо" от Ким

  • северна корея-
  • писмо-
  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • ким чен-ун

Размяна на любезности

Тръмп получил „страхотно писмо" от Ким - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Американският президент Доналд Тръмп разкри, че е получил „страхотно писмо“ от Ким Чен-ун и очаква скоро да се срещне със севернокорейския лидер, предаде Ройтерс.

Пред репортери в Белия дом Тръмп защити преговорите си с Ким и отбеляза, че никога не е придавал голямо значение на бързината в усилията на Пхенян. В обръщение по националната телевизия във вторник лидерът на Северна Корея каза, че е готов да се срещне отново с американския президент по всяко време, но предупреди, че ще смени курса, ако санкциите и натискът срещу страната му се запазят.

В продължение на месеци САЩ и Северна Корея си отправяха взаимни заплахи за ядрено унищожение, но в крайна сметка дипломацията победи и двамата лидери проведоха историческа среща в Сингапур. Тръмп посочи като аргумент на преговорите с авторитарния режим в Пхенян, че Северна Корея вече не извършва ракетни и ядрени изпитания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    6 0 Отговор
    Дано това да го е прочел, че то и предишното било страхотно но както призна още не го бил чел.
  • 2 Пеньо

    1 4 Отговор
    Наистина оранжевият клоун е с много беден речник. Не му ги броя, но вероятно е употребил тази дума над 1000 пъти, откакто е президент. И проблемът не е само този, но и в неподходящата и употреба. Написа я дори в книгата на мемориала Яд Вашем, който е в памет на жертвите на холокоста!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.