9 Януари, 2019 18:09 1 487 6

Италия и Полша искат нова пролет за Европа

  • италия-
  • полша-
  • европа

Двете страни ще си сътрудничат по европейските въпроси

Италия и Полша искат нова пролет за Европа - 1
Снимка: BGNES/EPA

Вицепремиерът на Италия Матео Салвини заяви, че се надява страната му да работи заедно с Полша за изграждането на нова Европа, съобщи ANSA.

Салвини е на посещение във Варшава. Той говори след среща с полския вътрешен министър Йоахим Бруджински.

„Полша и Италия ще бъдат част от новата пролет на Европа. Ние ще видим възраждането на европейските ценности. Европа, която ще се оформи след европейските избори, ще бъде водена от всички нас, а не от бюрократи, каквато е ситуацията с тази. Мисля, че това ще е добре за всички“, заяви Салвини.

Бруджински заяви, че двете страни са се договорили за укрепване на външните граници на ЕС. Според него е по-добре да се помогне на засегнатите от военни конфликти на място. Той заяви, че двете страни ще си сътрудничат в ограничаването на притока на имигранти към Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    4 16 Отговор
    Мечти, мечти-и-и...! Анархо-социалисти в действие! Много скоро Германия ще ви вкара в ред!
  • 2 Бай хой

    9 0 Отговор
    От мене я имат. От 21 март ще им отпусна три четири месеца пролет.
  • 3 Морук

    11 0 Отговор
    Арабска ли ,не ,нека да е в краварника ,и острова
  • 4 българина

    6 0 Отговор
    с тях сме! германия потурчи европа за трети път! защо мислите всички южни държави кротко приемат маймуни от африка? защото са в еврозонатА, чиято централа е във франкфурт и ежегодните държавни бюджети се одобряват там от германия! сделката всяка година е има пари вземате лодки така ще е и с нас!!!!!!!!!!! за това източна европа не иска евро но няма и мигранти, италия и гърция са стиснати за топки с евро клещи и се чудят на къде, всъщност единственния път е вън от ЕЗ и после от ЕС!иначе германия ще ги дои както и нас до юдейско посиняване

    Коментиран от #5

  • 5 Брат ми

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "българина":

    Точен коментар.Браво.
  • 6 Бесен

    1 0 Отговор
    Всеки имащ поне малко акъл в главата напролет трябва да гласува за крайно дясна партия и да прати в Брюксел някой националист, защото само това е начина ЕС да се събуди, да се промени, да изрита неолибералната толерастка пасмина и да заприлича на съюз на равнопоставени НАЦИОНАЛНИ държави!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Русия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания