10 Януари, 2019 12:43 4 726 68

Турция: Офанзивата ни в Сирия не зависи от САЩ

  • сирия-
  • мевлют чавушоглу-
  • турция-
  • сащ-
  • операция-
  • кюрди

Тръмп обяви през декември решението си за изтегляне на американските военни

Турция: Офанзивата ни в Сирия не зависи от САЩ - 1
Снимка: Турски въоръжени сили (TSK)

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви, че плановете на Анкара за извършване на нова военна операция в Сирия не са свързани с изтеглянето на американските войски от страната, предадоха световните агенции.

Дали ще се изтеглят или не, ние така или иначе ще направим всичко необходимо за осигуряването на националната ни сигурност и защита от терористични организации. Нашата операция не зависи от изтеглянето на американските войски от Сирия, каза Чавушоглу в интервю за турската телевизия НТВ.

Турският външен министър каза още, че не е реалистично да се очаква от САЩ да съберат всички оръжия, които са предоставили на съюзника си - сирийските кюрдски Сили за защита на народа (СЗН), разглеждани от Анкара като терористична групировка.

Американският президент Доналд Тръмп обяви през декември решението си за изтегляне на американските военни от Сирия. Преди няколко дни обаче съветникът на президента по националната сигурност Джон Болтън заяви, че САЩ няма да изтеглят войските си от Сирия, докато не се постигне споразумение с Турция за защита на кюрдите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Яшко

    31 5 Отговор
    Давайте ,и внимавайте да не надупчите f-16те на краварите че са за нас
  • 2 777

    11 46 Отговор
    Накрая русия и америка ще се разберат кой да пусне атома над турция!

    Коментиран от #9, #30

  • 3 инфо

    15 23 Отговор
    Тайна среща в Абу Даби, официални лица от Израел, Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства и Египет, заключиха, че Турция е най-сериозната заплаха в региона, според статия в Middle East Eye. Според разкрития доклад, официалните лица на четирите страни се съгласиха, че Турция е още по-голям риск от Иран! Те обсъдиха плановете за справяне с тази заплаха и влиянието на Турция. По време на срещата бяха съгласувани мерки за справяне с заплахата от Турция, включително подкрепата на PKK и YPG.

    Коментиран от #8, #67

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 КОЮ

    29 4 Отговор
    Прави ли ви впечатление че са сложили снимка как Турция ще напада с два Ф 16 ,леко ни подсказват колко са велики тея самолети .Е те тва е промиване на мозъци , лека полека народа ще клекне :)

    Коментиран от #6

  • 6 Български турчин

    22 20 Отговор

    До коментар #5 от "КОЮ":

    Че защо да не си купим Ф16, нали сме съюзници. Президента Ердоган се изгради като международен политик. Той не може да зависи от никого. Голяма военна сила е събрана на сирийската граница.

    Коментиран от #12

  • 7 Емил

    12 29 Отговор
    Турция само лае, а както знаем който лае, не хапе! Вече три месеца обясняват как ще нападнат, а ма не им стиска!

    Коментиран от #13

  • 8 Sykes–Picot

    12 31 Отговор

    До коментар #3 от "инфо":

    Всички ще помогнат за прекратяването, най-накрая, на тази престъпна терористична държава. Турция даде на човечеството cамо напрежения, войни и мизерия. Само геноциди и кланета. Нищо друго.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 стоян георгиев

    9 17 Отговор
    тръмп щеше да се изтегля ,сега обаче изтеглянето спря и риториката на ердоган се върна в старото русло.реално нищо не се случи от ситуацията преди изявлението на тръмп.американците могат спокоино да гарантират сигурността на северна сирия ,колкото и ердоган да се дърви.наи-много да изпробва възможностите на американската виация върху паравоенните си съюзници идиоти от нлф.единствения проблем в ситуавцията е тръмп.пентагона във времето е доказвал че ще се справи ,както го е правил срещу много по-сериозни противници от ердоган.

    Коментиран от #19

  • 11 Американски шамар

    7 22 Отговор
    Сирийските кюрди ще бъдат защитени от турските военни заплахи.
  • 12 КОЮ

    13 24 Отговор

    До коментар #6 от "Български турчин":

    няма такова животно като тебе Български турчин . Има Българи дето изповядвам мюсюлманска религия , но те са си Българи говорят пишат и мислят на Български и за България .Вие господине или госпожо сте от новия вид промити НПО мозъци сътворени от неолибералния фашизъм който ни натрапва "свободата" чрез Инстанбулска конвенция и разни подобни прва за малцинствата .Моля занапред да се въздържате да давате свободно мнението си , вие нямате такова , вие прокламирате и призовавате идей на великия ви глобалист еврейн и убиец -Джордж Сорос

    Коментиран от #36

  • 13 Turgut

    14 3 Отговор

    До коментар #7 от "Емил":

    Турция никога не е извършвала най-малката война / инвазия, без да е постигнала консенсус или мълчалива толерантност от великите сили.
  • 14 Кюрд

    8 26 Отговор
    Долу мелезите окупатори , да живее бъдещия Кюрдистан

    Коментиран от #25

  • 15 айде

    5 16 Отговор
    пуйки на грил ! по пет на нож ! по 500 на ден !
  • 16 Преброяване на бесните язовци

    6 24 Отговор
    Оф абе тия пуйки ще млъкнат ли? ФАЩ (Израел) са ги оставили да си развяват коня, а тия се помислиха за най-големите. А и децата знаят, че ако чичо Дони пръдне, ерГРУХана ще се насере. Трайте си там и се радвайте, че не ви обръщат внимание. Че ако ви обърнат, лошо ще стане и пак ще има великото преселение на фесовете към Германия.
  • 17 555

    24 10 Отговор
    Турция - страна огромна, страна велика, владяла три континента. Пука и на Турция от смешните кюрди и краварите прости. Всичките терористи под ножа.
  • 18 555

    18 7 Отговор
    Турция - страна огромна, страна велика, владяла три континента. Пука и на Турция от смешните кюрди и краварите прости. Всичките терористи под ножа.

    Коментиран от #20

  • 19 Пираня

    9 5 Отговор

    До коментар #10 от "стоян георгиев":

    Стояне НЛФ които са част от ФСА са БИВШИ съюзници на УСА!!!!! Когато Тръмп разбра че са преоблечени джихадисти ги изостави на Турция и си намери по-добри съюзници за борба с джихадистите. В момента в Идлиб по голяма част от НЛФ под предлог че се разпуска се вля в Алкайда!!! Това е най-голямото доказателство че ФСА=Алкаида=ИДИЛ една идеология различни главатари и финансиране.

    Коментиран от #24

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 zonk

    7 14 Отговор
    Τайна, готова да се пръсне... Голяма беля за Чавушоглу и Ердоган. В Либия заловиха турски агенти да носят на ислямските терористи там оръжия!

    Коментиран от #26

  • 22 Кюрт

    16 3 Отговор
    Интересно кога българите ще правят разлика м/у кюрдския народ и терористите.ПКК е плод на ЕС и САЩ и са пичовете на империалисти.ПИЧ значи син на тоз и на оня накратко син на ку..а.
  • 23 Пираня

    5 7 Отговор
    Една новина от преди малко: Подписано е споразумение в град Идлиб и НЛФ се предава изцяло под контрола на Алкайда!!!!! Да цял регион Идлиб под протекцията на Турция пада под властта на Алкайда(ХТС), честито. Скоро чакам Алкайда да се представи като новата умерена опозиция :).
  • 24 стоян георгиев

    4 5 Отговор

    До коментар #19 от "Пираня":

    пираня,съветвам те щом те интерасува темата да четеш повече.нлф е нова структура.основата и са протурските туркмески части квито бяха дивизията хамза и султан мурат.те винаги са си били протурски .към тях сега се присъединиха ахрар ал шам които са си ислямисти както и зинки,които са бандити.има и много по-малки групировки в структурата.сащ в началото потдържаха малките и туркмените,но като видяха че преливат оръжие и хора едни в други вкючително и в ал каида спряха.турция сега реално иска да ги обедини и да ги ползва за овладяване на идлиб и зоната на кюрдите.в идлиб обаче хтс или хаят тахрир ал шам ,както е името на ал каида сега ги смазна и вместо нлф да прочисти идлиб хтс го стори.даже днес към момента 1400 боици на зинки се изтеглят от идлиб към африн след поражението им .турция сега е пред дилема ,дали да обяви воина на ал каида или да си трае за идлиб.само че ако идлиб стане зона на ал каида путин ще я атакува без да се обяснява на ердоган и сега е въпрос на надлъгване и пазарлъци.има версия че ердоган е готов да жертва идлиб даваики го на асад и руснаците за сметка на кюрдската зона в северна сирия.всичко сега зависи от тръмп,но уви тои е некомпетентен и много тъп.

    Коментиран от #32

  • 25 турчин

    16 3 Отговор

    До коментар #14 от "Кюрд":

    Да беше отишъл в Африн при братята си терористи срещу турския аскер,както ревахте там пак ще ревете ,смърт на терористите РКК.

    Коментиран от #64

  • 26 Отговор на зонг

    15 2 Отговор

    До коментар #21 от "zonk":

    23000 хиляди тира с оръжие подарено от САЩ в Сирия поделено по братски м/у терористи от ДАЕШ и ПКК.Всичко е сценарй
  • 27 (.....)

    2 11 Отговор
    От сума ти време само се чува, ще влезем, еее па влизаме, почакайте малко де ей сега ще влезем. Сега има само един малък детайл. Предишните извършени операции бяха сключени с благословията на Русия. Със тях се прекъсна коридорът към логистика от към морски път за кюрдски те групи. Африн, Ел баб и тем подобни операции бяха извършени почти с нулево съпротивление от страна на кюрдите. И всички тези кюрди се концентрира ха към Менбидж. И главнокомандващия който водеше операциите благодарение на Ердо го понижиха. За това защото е против операция към Менбидж. Защото тази операция няма да бъде, като другите. Тука вече кюрдите добре въоръжени, само благословията на Русия тук не стига и не на последно място аскера ще има на истина доста жертви. И един истински главнокомандващ както се чува сега по медиите за него, а не като оня бастун Хулюси Акар не би пратил съзнателно войниците си на дълга и истощителна битка в която резултатът не е ясен. Малко или много там има Американци. Колкото и да се изхвърля Ердо не може да не се съобразява, защото няма топки а само парлами по митинги.

    Коментиран от #28

  • 28 турчин

    14 1 Отговор

    До коментар #27 от "(.....)":

    Продължавай да сънуваш докато спиш,когато се събудиш ще видеш реалния живот и да те боли ще се примериш за моща на Турция.
  • 29 ХЕРДОКАН

    11 4 Отговор
    Само ЕРДОГАН може да ги управлява и се справи с тези хора и групировки.
    Разбира се останалите отиват при Башарчо .
    Там трябва силллната ръка на бай Ердо за култивиране и възпитание , като едно време в османската държава.
    А кюрдите абсолютно не са желани в региона от никого, само хамерите ги натрапват с празни обещания за тяхна държава.
    Но кой би допуснал раково заболяване в региона ???
    НИКОЙ ? НИКОЙ .

    Коментиран от #34

  • 30 стига с тия тъпаци

    2 15 Отговор

    До коментар #2 от "777":

    Баш си е тъй!С тази Турция чок измислени проблеми,чок нещо.То кой ли не и стана крив на тази Турция-като се започе от Европа,като се мине през Русия,та се стигне чааак до Америка.Само погледнете какви глупости са надробили в тъпото си книжле-"Стратегическа дълбочина''!!Пък да ходят после да разправят къде на бабинта си щели да влизали,от къде нямало да излизали, какви терористи щели да гонели и не знам си още какви глупости!Много малко остава до единственото правилно решение-йок Туркия,йок проблем!!!Зор-зор,ама натам върви работата.Няма половината Свят с тях да се занимава.Тъпи кухи анадолски лейки!

    Коментиран от #42

  • 31 666

    2 12 Отговор
    Почвайте я най-после тая офанзива де ...или нещо не му стиска на мустакатия маймун,като чу че хамерите няма да изоставят толкова лесно съюзника си...хахаха...май ще има скоро заглавия в стила на Факти-''Нещо страшно е надвиснало над Турция (камбаните на бай Дони)...абе я си натискайте омазаните задници,че да не ви сполети съдбата на Вагнеровци....
  • 32 Пираня

    2 6 Отговор

    До коментар #24 от "стоян георгиев":

    Съгласен съм с горната част. Да те питам с какво лице Ердоган щял да остави Идлиб на Русия и после да се борел с някакви уж други терористи. Или се бориш с терористите и показваш че можеш за да го направиш и втори път или си неспособен или не искаш. Още повече че и ИДИЛ беше на границата ти и ти ги остави да си развяват коня и така без да иска създаде YPG.

    Коментиран от #40, #45

  • 33 Булгар ама истински булгар

    15 0 Отговор
    И ДА ХАРЕСВАМЕ И ДА НЕ ХАРЕСВАМЕ ТУЦИЯ СИ НАБРА ОБОРОТИ И АКО САЩ НЕ СЕ ИЗТЕГЛИ ОТ СИРИЯ И ТУРЦИЯ ВЛЕЗЕ В СИРИЯ ТОВА ЩЕ КРАЙЯТ НА АМЕРИКАНСКОТО ГОДСПОДСТВО НЕ САМО В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК НО И В ЦЕЛИЯТ СВЯТ
  • 34 Пираня

    0 5 Отговор

    До коментар #29 от "ХЕРДОКАН":

    Както с Алкайда в Идлиб ли?
  • 35 Груьо

    1 12 Отговор

    До коментар #20 от "Преброяване на бесните язовци":

    Неправилно се е изказал. Отоманската империя в един период се е разпростряла на три континента, но никога не ги е владяла целите, разбира се.
    Иначе до 555, минало незабравимо и безвъзвратно. Турция е само регионален, а не световен играч, макар и доста агресивен. За мен лично обявяването на независим Кюрдистан на територии на сегашна Турция и въпрос на време.
    Нищо лично срещу турците, даже имам добри впечатления.

    Коментиран от #39

  • 36 Български турчин

    12 4 Отговор

    До коментар #12 от "КОЮ":

    Здравей Кою. Аз съм български турчин от варненско. Казвам се Мюмюн. През възродителния период комунистите ме прекръстиха Мартин. После Желю ни върна имената. Не се изселих в Турция а можех. Тук съм роден и ще умра. Половината село сме турци. Разбираме се с българите. Говорим турски език. Имаме си нова джамия и ходжа. Какъв българин съм ти аз. В демократична българия имаме равни права всички сме български граждани.

    Коментиран от #37, #38

  • 37 КОЮ

    2 8 Отговор

    До коментар #36 от "Български турчин":

    Мартин ли си Мюмюн ли си това е без значение .Съжалявам те най искренно , сам казваш роден съм и живея в България ,спазаваш законите и си плащаш данъците в България пишеш и говориш Български и все пак се имаш за ТУРЧИН защото изповядваш друга религия .Незнам колко неграмотен и озлобен човек трябва да си за да живееш в такава заблуда . Седни тази вечер на една ракия и си помисли по въпроса -- а защо си ТУРЧИН ??? Ако знаеш родовата си история можеби от утре ще си друг човек , но не си мисли че една религия е достатъчен предтекст за да се наречер ТУРЧИН

    Коментиран от #44

  • 38 Ранди

    2 2 Отговор

    До коментар #36 от "Български турчин":

    До Български турчин
    Всичко добре си написал, дано да е така! А я ми пиши, одобряваш ли тогава да има партия ДПС? Какви повече права искат от ДПС, след като всички в тази държава сме с равни права и свободи?

    Коментиран от #41

  • 39 тъпотия

    5 0 Отговор

    До коментар #35 от "Груьо":

    Ти за чуждо не грижи се ,немам нищо лошо срещо българите дори имам добро впечетление ,но с това демографско положение на България е въпрос на време за Румелия и Циганистан.
  • 40 стоян георгиев

    1 3 Отговор

    До коментар #32 от "Пираня":

    ердоган ползва конфлита само и единствено да се бетонира в самата турция.реално на него му трябва външен враг за да държи турците в шах с външната опасност ,която го прави необходимия лош!тръмп вместо да го натисне да прочисти идлиб от ал када му обясняваше как щял да му остави воината с идил.само дето турците и идил няма как да се срещнат вече геогравски.зоните на идил са много далече от турция,а турция без логистиката на държавата си няма как да се дислоцира навътре в сирия.та реално за ходовете на ердоган много е виновен и тръмп които му ги позволява,което прави задачата на асад и путин много по-лесна.сега те могат да не спазват примирието в идлиб под предлог, че зоната е станала реално втора идил и ще са прави,а когато нападнат никои по света няма да ги упрекне.турция също няма да има кво да каже като се вижда че вече няма прсъствие във въпросната зона!

    Коментиран от #47

  • 41 тъпотия

    8 0 Отговор

    До коментар #38 от "Ранди":

    За какви равни права ми приказваш я кажи колко прокурора ,съдий,генерали ,пилоти познаваш български граждани с турска или ромска етност,нали сме демократична държава дори сме в ЕС ,в недемократична Турция тези всички длъжности има турски граждани с кюрдска етност па дори президнта им беше с кюрдска етност ,можеш ли да си помериш с мисалта за президент на България на български гражданин с турска или ромска етност.
  • 42 Тресеш ли, тресеш ли дзурлата?

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "стига с тия тъпаци":

    Колкото и да те е яд Турция има последната дума в региона :)
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Глупи

    5 1 Отговор

    До коментар #32 от "Пираня":

    Непосредствената заплаха за Турция са кюрдските терористи. Съвсем нормално е Турция да следва нейните си приоритети. ИД са проблем на Сирия, тя да си се оправя с тях. Все едно Асад да загърби войната си с ИД за да трепе терористите от ПКК. Турция не е длъжна да върши това което ти смяташ за важно за теб, защото си прекалено незначителен.

    Коментиран от #49

  • 46 ЖОРО ПАВЕТО

    2 0 Отговор
    Джамбазов, колко ти плати Цецо Ухото, за да сложиш снимка на тоя гейлет фекал-16 (който в случая няма нищо общо със статията) и така да му правиш реклама?
  • 47 Стоене, стоене

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "стоян георгиев":

    Най-сигурният бетониране във властта е това да гониш интереса на тези които са те избрали. Това прави Ердоган.

    Коментиран от #53

  • 48 Ранди

    2 1 Отговор
    До Български тъпотия
    Познавам съдии,прокурори, лекари и професори с турски имена! От ромския етнос няма, та те не ходят на училище!

    Коментиран от #50, #52

  • 49 Пираня

    0 0 Отговор

    До коментар #45 от "Глупи":

    Така погледнато звучи логично. Обачееее не съм аз а е цяла Европа и още не само Европа целият свят му се гади от тях!!! Та Турция като не иска да се бие с тях и дори ги подпомага за да изпълни нейната си цел сега има на едната си граница YPG а на другата Алкайда. Трябва да си много наивен, ако си мислиш че алкайда и пука за Турция и че няма да се прехвърли скоро и в Хатай. Тогава на съседите ти няма да им пука за вас, нали знаеш каквото почукало....

    Коментиран от #54, #56, #57

  • 50 тъпотия

    6 0 Отговор

    До коментар #48 от "Ранди":

    Познаваш само лекари и професри, аз 30 години не можах да се запозная със съдий,прокурори,генерали,пилоти български граждани с турска или ромска етност ,когато лъжеш лъжи по скромно.

    Коментиран от #51, #58

  • 51 Овчар

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "тъпотия":

    ХаХа стой си овчаря на полето пасе си овцете и брои как се прескачат съдиИ, прокурори и военни пилоти :).
  • 52 Професор чирков

    1 0 Отговор

    До коментар #48 от "Ранди":

    Е от ромски произход. Също така няколко министри и един вицепремиер...бивш.
  • 53 стоян георгиев

    0 7 Отговор

    До коментар #47 от "Стоене, стоене":

    ердоган гони само своя интерес,превръщаики турците в заложници.за последните две години раззора страната .паднаха доходите,загуби се свободата ,умират всеки ден турски деца по фронтовете на воините водени от ердоган.турция стана синоним на нечестност и диктатура по света.едва ли тва са били желанията на турските избиратели!!!!а и само да допълня че вече турските избиратели не избират ердоган,просто тои брои бюлетините и чрез лъжи и машинации се изкарва победител.

    Коментиран от #55, #63

  • 54 Глупи

    4 0 Отговор

    До коментар #49 от "Пираня":

    След като за Европа са проблем ИД да отидат да си ги трепят. Защо Турция трябва да им върши работата. Турция си трепе тези които извършват терористични актове на нейна територия. Те са и непосредственият проблем. Който иска, разбира се, е свободен да лиже еврозадници за едно потупване по рамото или погалване по темето. Там турците не ги търси
  • 55 Пак си се пообъркал

    6 0 Отговор

    До коментар #53 от "стоян георгиев":

    Стоене. При управлението на Ердоган турците живеят по-добре. Или не си информиран или говориш пропагандно. Съвсем наскоро дори се прие турската държава да поеме по 80 лири от сметките за ток на всяко домакинство. Да си чул нещо такова за проспериращата еврочленка България?

    Коментиран от #59

  • 56 Като ти пречат алкайда

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Пираня":

    Ей го Дей Идлиб, хващай терена и отивай да ги унищожаваш.
  • 57 Глупи, то сега щото много им пука

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Пираня":

    Казах ти, всеки сам да си вади кестените.

    Коментиран от #62

  • 58 стоян георгиев

    1 2 Отговор

    До коментар #50 от "тъпотия":

    турци прокурори и сдии има бол.отваряш саитовете на разградския или русенския съд и четеш ,кърджалииския е същия.има и във варненския и т.н.турци имашe няколко вицепремиера през последниоте години и маса министри и депутати.турци са едни от наи-влиятелните хора в българия ,а и сред наи-богатите такива.цигани няма щото циганите не са организирани и срещу две кебапчета и 50 лева си продават гласа на политическите партии.освен това на циганите не им се учи.

    Коментиран от #61

  • 59 стоян георгиев

    0 3 Отговор

    До коментар #55 от "Пак си се пообъркал":

    колко са 80 лири?в българия има енергиини помощи по същата система.турците са супер при ердоган няма спор.особено през последните две години.стигна се до там да се мерят с нас по доходи ,че и да са по-зле.преди три години имаха двоино по-големи такива от нас.сега енергиини помощи от 80 лири!смях!за инфлацията,масовите арести нищо не казваш.те явно са си нормално нещо и много харесват на турците а?

    Коментиран от #60

  • 60 666

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "стоян георгиев":

    Публикувано във факти.бг:'' смях!за инфлацията,масовите арести нищо не казваш.те явно са си нормално нещо и много харесват на турците а? ''...Стояне,в you tube и колибката има един много хубав филм -''Преврат'' на Елиф Сиваш и в заключителните думи на М.Дюлгер се крие отговора на твоя въпрос....страхотен филм,с участието на политици,професори и журналисти...истински държавници и ерудити , участвали в управлението на Турция ,не като тоя омашляци,,подвизаващи'' се тук, дето нито са турци с турците,нито са българи с българите...

    Коментиран от #66

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Пираня

    0 4 Отговор

    До коментар #57 от "Глупи, то сега щото много им пука":

    Казах ти тогава YPG и Алкайда на границата. Някой трябваше да пребори ИДИЛ, Турция каза аз съм пас, Кюрдите казаха ние ще го направим и го направиха.
  • 63 Трол

    4 0 Отговор

    До коментар #53 от "стоян георгиев":

    И какво викаш Деске, за диктатора Асад, за демократичната опозиция, какво стана с тях? Я пак ми кажи, че миналия път нещо не те разбрах, глупостите ти бяха повече от поносимото!

    Коментиран от #65

  • 64 Кюрд

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "турчин":

    отпуска бях утре се връщам на бойното поле да ви шамаросвам . смърт за мелезите окупатори
  • 65 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #63 от "Трол":

    кое да ти кажа за демократичната опозиция?интересно и ако са глупости писаните от мен неща що те интерасуват?
  • 66 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #60 от "666":

    и какво противоречи въпросния филм на писаното от мен?

    Коментиран от #68

  • 67 Хасан

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "инфо":

    Да бе четири ненатовски,недемократични държави са се събрали против Турция!!!??
  • 68 Хасан

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "стоян георгиев":

    Какво лошо в това Турция да си гони своя национален интерес ???..да осигури спокойствие на гражданите си ,да им осигури независими енергийни доставки,икономически разстеж и просперитет ?? Да купува най икономичната и ефективна отбранителна система..
Новини по държави: