Last news in Fakti

13 Януари, 2019 20:47 5 289 30

Москва: Доставките на оръжие за Украйна са крайно опасни

  • байрактар тв12-
  • украйна-
  • турция-
  • русия-
  • безпилотен самолет

Проблемът е в това, че в Украйна се води гражданска война, смятат в Русия

Москва: Доставките на оръжие за Украйна са крайно опасни - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Доставките на чуждестранно оръжие за Украйна не трябва да водят към задълбочаване на вътрешната криза в страната, заяви говорителката на руското външно министерство Мария Захарова в интервю за вестник "Комерсант".

"Проблемът е в това, че Украйна преживява вътрешна криза, всъщност гражданска война. Тази вътрешна криза има международно измерение, тъй като посредници за разрешаването й са редица страни и международни организации, които единодушно се обявиха за изключително мирен начин на разрешаването й. Затова доставките на въоръжения на режима в Киев не трябва да трябва да водят към задълбочаване на вътрешната криза в страната", каза Захарова, коментирайки споразумението между Анкара и Киев за доставката на безпилотни самолети турско производство.

Москва: Доставките на оръжие за Украйна са крайно опасни
Снимка: Facebook

Президентът на Украйна Петро Порошенко съобщи в петък, че е подписал с турския си колега Реджеп Ердоган споразумение за доставката на Киев на 12 броя безпилотни самолети от типа Байрактар ТВ12.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диди

    7 20 Отговор
    Тази вечер в предаването на проф. Стаменов някаква рускиня каза, че Путин и Борисов са рептили, но били от добрите. Гледахте ли предаването? Нима това е истина? Направо ще откача.

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Преброяване на бесните язовци

    20 18 Отговор
    Москва: Доставките на оръжие за Украйна са крайно опасни (за нашите интереси).
  • 3 Borislav Popov

    14 11 Отговор

    До коментар #1 от "Диди":

    Тя и за Порошенко каза, че е такъв, но не и варвам. Рускините много обичат да се правят на интересни, знам го от личен опит.
  • 4 Месут

    11 22 Отговор
    Турция си гледа интереса, като си продава оръжията и никой не може да и се меси. Нито Русия нито Сащ нито който и да е било, щом имаш стока и има купувач, естествено, че ще си гледаш интереса.. Ай, Турция полека полека навлиза в оръжеиният бизнес - произвежда и продава.
  • 5 Стефан Стамболов

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Диди":

    Ти гледаш ли го предаването на тоя хахо? Тоя и всички като него са за психиатрията! Побъркват хората! Предаванията на г-н Фъртунов - "10 по Рихтер" и "Златното сечение" бяха хиляди пъти по- добри! Бог да го прости, лично го познавах!

    Коментиран от #6

  • 6 Диди

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "Стефан Стамболов":

    Какво им става на тези хора? Изкарват всеки успял и уважаван човек рептил. Може би някой им плаща за да правят това?
  • 7 Димитър

    14 35 Отговор
    Кремъл тепърва ще сърба попарата на Украйна. Достатъчно е те да получат модерно и западно оръжие и тогава ще видиме, кой е сват и кой е на кума брат. Вангеровци се правиха на големи войници, докато американските военни не убиха 400 човека от тях, въпреки специалната подготовка. Нали помните Афганистан, в началото пълно руско надмощие, до момента в който на муджахидините САЩ не им дадоха стингър и почнаха руските самолети и хеликоптери да падат като гнили круши на земята.
  • 8 Димитър

    9 23 Отговор
    Кремъл тепърва ще сърба попарата на Украйна. Достатъчно е те да получат модерно и западно оръжие и тогава ще видиме, кой е сват и кой е на кума брат. Вангеровци се правиха на големи войници, докато американските военни не убиха 400 човека от тях, въпреки специалната подготовка. Нали помните Афганистан, в началото пълно руско надмощие, до момента в който на муджахидините САЩ не им дадоха стингър и почнаха руските самолети и хеликоптери да падат като гнили круши на земята.
  • 9 русофилска подлога

    2 15 Отговор
    Укрите не заслужават никакво оръжие да им доставя нашият велик вожд Путин

    Коментиран от #10

  • 10 Само питам

    6 11 Отговор

    До коментар #9 от "русофилска подлога":

    Само да добавя - не заслужават никакво оръжие от ВЕЛИКА РУСИЯ

    Коментиран от #12

  • 11 Само питам

    10 7 Отговор
    От това повече не можеш да откачиш така че споко то си ти е по рождение)Путин си е нормален човек
  • 12 НКВД

    9 20 Отговор

    До коментар #10 от "Само питам":

    Вие двамката русофили на какъв одеколон сте тази вечер? Нима не разбрахте досега че НЯМА ПО-ВЕЛИКА И МОГЪЩА ДЪРЖАВА ОТ САЩ
  • 13 Стефан Стамболов

    6 18 Отговор
    Рушняците май разбраха , че скоро Javelin ще пращат много груз 200 обратно в матушката!

    Коментиран от #14, #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 русофилска подлога

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "Стефан Стамболов":

    на какъв одеколон си тази вечер???

    Коментиран от #17

  • 16 onq s konq

    13 6 Отговор
    В САЩ са комунисти, да живее капиталистическа Русия! Последния бастион на демокрацията е Русия! Амин.
  • 17 Диди

    6 8 Отговор

    До коментар #15 от "русофилска подлога":

    Пие Живанше на Орифлейм

    Коментиран от #18

  • 18 НКВД

    11 13 Отговор

    До коментар #17 от "Диди":

    А вие русофилите на тройной ли сте?
  • 19 стоян георгиев

    13 18 Отговор
    крадеца вика дръжте крадеца.русия е наи-големия доставчик на оръжие в украина и не само на оръжие ,но и на терористи,както и на редовни части.
  • 20 Слава на Украйна

    14 22 Отговор
    Велик, горд и борбена народ са украинците. Показаха на цял свят, че русийката е хилаво, говняно джудже, убиец на жени, деца и старци. Путин ще си плати жестока цена с лихвите за чудовищни те си престъпления в Украйна.
  • 21 Пъгов

    17 9 Отговор
    Като сте толкова отворени,някой фоб или Фил. ще каже ли колко западни срецназовци бяха ликвидирани в Донбас и колко време стояха труповете им в хладилни вагони на жп гарата в Ростов на Дон

    Коментиран от #22

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Руските свине

    12 8 Отговор
    Най-накрая признаха, че в Украйна се води война. Но по стар руски обичай излъгаха, че войната е гражданска. А войната я започна Русия анексирайки Крим и опитвайки да създаде Новорусия. Последния проект се провали, но останаха двете бандитски "републики" ДНР и ЛНР, които съществуват единствено с руска помощ, руски оръжия, войски и пари. Руската качи т а е агресивна р и окупатор и тава го знае всеки нормален човек.

    Коментиран от #25, #28

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 свободен

    8 1 Отговор
    Окупатори Нямате работа в чужда страна Спрете с империалистическата си политика Вън от Украйна
  • 28 Ники

    4 4 Отговор

    До коментар #23 от "Руските свине":

    Крим винаги бил Руски 53г Русчов го дава на Украйна
    Това го доказват президентските
    Избори 98%за Путин при безбройни западни наблюдатели
    Чети история неграмотник

    Коментиран от #29

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Стефан Стамболов

    1 0 Отговор
    Никалашкаааа, Никалашкаааа, явно си бил двойкаджия по българска история! Когато българите сме имали държава и Крим е бил български, твоите пияни бушмени още са били в небитието на историята! Освен това, брата на Кан Кубрат- Шамбат Кий е основателят на Кийвска русь! И въобще русь идва от урусь болгар!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания