15 Януари, 2019 20:30 10 402 78

САЩ с тежки обвинения към Русия за ракетите

  • сащ-
  • швейцария-
  • женева-
  • русия-
  • ракети-
  • андреа томпсън

Във Вашингтон са убедени, че Москва нарушава договора

САЩ с тежки обвинения към Русия за ракетите - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ясно е, че Русия продължава да нарушава ракетния договор по един категоричен начин. Това заяви американската представителка след проведена среща с руската делегация в Женева, предаде Swiss Info.

Руски и американски дипломати завършиха в Женева консултации в междуведомствен формат по датиращия от периода на Студената война Договор за ликвидиране на ракетите със среден и малък и обсег, от който САЩ искат да се изтеглят. Администрацията на Доналд Тръмп обяви, че планира изтегляне от споразумението, защото Москва го нарушава.

Американският заместник-държавен секретар Андреа Томпсън, която отговоря за контрола на въоръженията и международната сигурност, определи като разочароващи разговорите, на които руската делегация не е изразила готовност да спазва договора. Томпсън каза, че американското послание към Кремъл е било ясно – унищожеше несъответстващите на договора ракети.

Руската делегация беше водена от зам.-министъра на външните работи Сергей Рябков. Консултациите се проведоха на фона на ултиматума, поставен от Съединените щати на Русия през декември. Вашингтон даде на Москва 60 дни да изпълни договора, като заплаши, че в противен случай ще се оттегли от споразумението. Договорът изключва използването на ракети с обсег от 500 до 5500 км и сложи край на кризата, избухнала през 80-те години на миналия век заради разполагането на съветски ракети с ядрени бойни глави, насочени към западните столици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bubbles

    188 31 Отговор
    СрАЩ Само знаят да обвиняват, а сами не се виждат че са най голямата ГЛОБАЛНА заплаха за мира и човечествтото като цяло!

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Тъжно краварчи

    86 12 Отговор
    Страх ма е от руските ракети и пак са изпуснах у гащите!
  • 4 Знаещ

    127 12 Отговор
    Че този номер с обвиненията е известен отдавна.............викаш "ти лъжеш" и чакаш онези да се оправдават! А ти, макар да си най-гнисния лъжец, потриваш доволно ръчички! Но те явно не знаят, че ВСЯКА ЛЪЖА Е ..........ДО ВРЕМЕ!!!!
  • 5 херодот

    24 147 Отговор

    До коментар #1 от "Bubbles":

    Ако не бяха американците през първата и втората световни войни на кой господ щеше да се молиш сега ?

    Коментиран от #8, #10, #16, #51

  • 6 Ловчанлия

    24 112 Отговор

    До коментар #2 от "Mорук":

    Ще ти се, американците да се изтеглят, че червените боклуци пак да се наместят в Европа. Няма да стане. Те са си за Азия.

    Коментиран от #15

  • 7 NikNay

    56 2 Отговор
    Вече не сте интересни с тия "новини " за ракети, САЩ и Русия.
  • 8 Професор Вучков

    49 4 Отговор

    До коментар #5 от "херодот":

    де да НЕ бяха, ся ни чифути ни цигани щеше да има.
  • 9 Kcaniba

    51 12 Отговор
    фащ не са ли на памперси??
    Обвиненията на фащ, са всъщност ред сълзи , ред сополи.
  • 10 Христо

    37 3 Отговор

    До коментар #5 от "херодот":

    Ами на същия, но при липсата на цигани, араби и негри.
  • 11 Guardian

    49 11 Отговор
    „Русия разполага с балистичната ракета „Самрат“. Тя е снабдена с широк спектър на ядрени и хиперзвукови боеприпаси с голяма мощност, а така също и с най-съвременните системи за преодоляване на ПРО. Тя има неограничен радиус на действие и непредсказуема траектория на полета. Тя няма балистична траектория, заради което и системите ПРО са безсилни пред нея. Руснаците разполагат с безпилотни подводни апарати. Те имат междуконтинентален обсег и скорост няколко пъти надвишаваща тази на самите подводници. От края на 2015 година на разположение е и хиперзвуковият авиационно-ракетен комплекс "Кинжал". По време на полет ракетата осъществява маневриране във всички участъци на траекторията и се движи със скорост, която е 10 пъти по-висока от тази на звука. Има обсег на действие от 12000 км. В серийно производство е стратегическо оръжие – комплекс "Авангард" с планиран крилат блок. Чрез него се извършват междуконтинентални полети в плътните слоеве на атмосферата с хиперзвукова скорост. Блокът може да маневрира като горещо огнено кълбо. Той практически е в условията на плазмообразование, което го прави революционен. Русия има налични лазерни комплекси. Смята се, че напредъкът в технологията превъзхожда в пъти този в САЩ.“

    Коментиран от #47

  • 12 Telegraph

    46 7 Отговор
    „Русия е готова с най-голямото и опасно оръжие, произвеждано някога. То е достатъчно мощно, само една ракета може да унищожи територия с размерите на Франция, Англия или Германия. Ужасяващата ядрена ракета RS-28 "Сармат" е наследник на SS-18, която бе известна като "Сатаната". Смята се, че новата ракета изминава над 7 км. за секунда. По този начин ще се "надхитрят" противоракетните системи. Първите снимки на смъртоносната RS-28 бяха публикувани от инженерите на Кремъл. Eксперти са предупредили, че новата ядрена ракета на Русия ще направи бомбите, пуснати над Хирошима и Нагасаки, да изглеждат като детски пистолетчета. И наистина - тя е точно 2000 пъти по-мощна от тях. Ракетата има 16 ядрени глави и може да прелети до 10 000 км. Така от Москва тя може да стигне за няколко минути до Лондон или например градовете по западното и източното крайбрежие на САЩ. „

    Коментиран от #43

  • 13 Business Insider

    42 8 Отговор
    "САЩ няма как да противодействат на свръхзвуковите оръжия на Русия, призна председателят на стратегическо командване на американските въоръжени сили, генерал Джон Хайтън по време на изслушване в сенатската комисия по въоръжените сили във вторник. „Нямаме никаква защита, която би могла да попречи на използването на такива оръжия срещу нас“, каза Хайтън, чиито думи цитира Business Insider. Той посочи, че единствената защита на САЩ срещу този тип оръжия е „заплахата от ядрено възмездие“. В годишното си обръщение пред парламента руският президент Владимир Путин представи редица нови оръжия, сред които и ракета, която може да стигне до всяка точка на света. Путин поясни, че става въпрос за „ниско летяща ракета с ядрен товар, практически безграничен обхват и непредвидима траектория на полета, която може да пробие всяка противоракетна и въздушна отбрана“.
  • 14 Ню Йорк Таймс

    47 9 Отговор
    Ученията в Източна Европа са бутафория, сподели пред „Ню Йорк Таймс“ петзвездния ген. Майкъл Брадли. 25 хиляди войници и няколко стотин танка е пълна смешка, която забавлява Русия.
    Реално, ако Русия поиска, може да превземе Европа веднага, твърди генералът. И посочва, че Путин разполага с 23 хиляди танка, докато всички в Европа, взети заедно, имат под 3000. Русия има 20 хиляди артилерийски единици, докато всички в Европа заедно, имат 2-3 хиляди. Руските ВКС са в пъти повече от тези на всички европейци заедно. Русия има и огромна жива сила. Насреща им Европа отглежда разглезени келеши, дето никога не са помирисвали барут. Малките професионални армии в ЕС нямат никакъв шанс при подобно превъзходство.
    Всички надежди на Европа се опират на очакването, че САЩ ще ги защити. Но това няма да се случи. Който и да е американски президент, просто ще се договори с Путин, точно както Рузвелт се договори със Сталин.
    Удар на Русия срещу цяла Европа ще завърши за 2-3 седмици, твърди петзвездният генерал. Руснаците ще стигнат Атлантика, точно както преследващите Наполеон влязоха триумфално в Париж, начело със своя цар Александър.
    За САЩ няма по-добро от това Путин да нападне Европа. Но засега Путин не възнамерява да го прави. Но ако Путин реши да възстановява империята в нейната цялост, тогава Европа ще види колко илюзорен съюзник са САЩ, заключава генералът.

    Коментиран от #30

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Бат Саше

    47 10 Отговор

    До коментар #5 от "херодот":

    Ако не бяха американците, сега щях да живея в бял континент, с недостижим научно-технически и културен прогрес! Нямаше да съм под чифутско робство и нямаше да има заблудени мозъци като теб, да си мислят, че живеят в "рая". А моят Бог има един пророк. Heil Hitler!
  • 17 Daili Star

    20 9 Отговор
    Директорът на Центъра за руски изследвания на Обществата „Хенри Джексън” доктор Ендрю Фоксал заяви, че Великобритания е лошо подготвена да противодейства на Русия, предаде pravda.ru. „Съществува неотложна необходимост да се укрепва отбраната не само на Британия, но и на членовете на НАТО като цяло” – казал той. Според него Алиансът не предприема достатъчно мерки за създаване на военен потенциал, необходим „за сдържане на агресивната възраждаща се Русия”. По думите на Фоксал, причина за това станало, че през последните две десетилетия Британия и НАТО като цяло съсредоточиха вниманието си върху борбата с въстаници и терористи в страни като Ирак, Либия и Афганистан. Заради активността на Москва през последните 10 г. би било безразсъдна смела стъпка да се изключи Русия от заплахите за глобалната стабилност. Ядреният арсенал на Русия, твърди Daily Star, е десет пъти по-голям от арсенала на НАТО, а неговите бойни глави могат да достигнат Британия само за няколко минути.

    Коментиран от #21

  • 18 Животновъд

    18 37 Отговор
    Ваксинирам русофили срещу бяс и свинска чума. За пенсионери безплатно!

    Коментиран от #28, #46

  • 19 Ню Йорк Таймс

    23 6 Отговор
    Ученията в Източна Европа са бутафория, сподели пред „Ню Йорк Таймс“ петзвездния ген. Майкъл Брадли. 25 хиляди войници и няколко стотин танка е пълна смешка, която забавлява Русия.
    Реално, ако Русия поиска, може да превземе Европа веднага, твърди генералът. И посочва, че Путин разполага с 23 хиляди танка, докато всички в Европа, взети заедно, имат под 3000. Русия има 20 хиляди артилерийски единици, докато всички в Европа заедно, имат 2-3 хиляди. Руските ВКС са в пъти повече от тези на всички европейци заедно. Русия има и огромна жива сила. Насреща им Европа отглежда разглезени келеши, дето никога не са помирисвали барут. Малките професионални армии в ЕС нямат никакъв шанс при подобно превъзходство.
    Всички надежди на Европа се опират на очакването, че САЩ ще ги защити. Но това няма да се случи. Който и да е американски президент, просто ще се договори с Путин, точно както Рузвелт се договори със Сталин.
    Удар на Русия срещу цяла Европа ще завърши за 2-3 седмици, твърди петзвездният генерал. Руснаците ще стигнат Атлантика, точно както преследващите Наполеон влязоха триумфално в Париж, начело със своя цар Александър.
    За САЩ няма по-добро от това Путин да нападне Европа. Но засега Путин не възнамерява да го прави. Но ако Путин реши да възстановява империята в нейната цялост, тогава Европа ще види колко илюзорен съюзник са САЩ, заключава генералът.

    Коментиран от #23

  • 20 Стефан Стамболов

    13 36 Отговор

    До коментар #15 от "Морук":

    Морук, аз работя в американска компания, Шеврон Тексако- която строи руския турски поток! Заплатата ми на охрана е 1500 лева за 15 дена работа на месец! Значи по 100 кинта на смяна, отделно ваучери за храна и облекло- зимно и лятно! Доволен съм от американците!

    Коментиран от #27, #31, #39

  • 21 Стефан Стамболов

    11 19 Отговор

    До коментар #17 от "Daili Star":

    Щом като предаде pravda. ru, спирам да чета! Най- вероятно, този генерал и хал- хабер си няма, че е казал такова нещо!
  • 22 Borisla√ Popo√

    12 34 Отговор
    Чебурашките първо да си модернизират СУ-то, че да може да сваля F-35 и тогава да се пънят. То не че има смисъл при 6 СУ-та срещу 400 F-35.

    Коментиран от #53

  • 23 Borisla√ Popo√

    11 22 Отговор

    До коментар #19 от "Ню Йорк Таймс":

    И като се събуди краката ти отвити, а чеченеца те е гушнал.

    Коментиран от #34

  • 24 Честолюбив

    11 37 Отговор
    Неграмотни мижитурки си мечтаят разгром за САЩ !Инженерите от Дженерал Илектрик ,Боинг ,Локхийд ,IBM и Силициевата долина не мислят така ! Остава ви само да мастурбирате пред портрета на Бащата на народите и неговият наследник Путин !

    Коментиран от #26

  • 25 НКВД

    46 10 Отговор
    А САЩ нарушиха договор от 1990г.който забранява разшираването на НАТО към руски територии! Двойния аршин никога не е бил по вкусът на Москва! Това е запазена марка на агресивния западен империялизъм!
  • 26 НКВД

    24 5 Отговор

    До коментар #24 от "Честолюбив":

    Цункаш ли снимката на 88 годишната мумия от Унгария?

    Коментиран от #37

  • 27 Ястреб

    24 6 Отговор

    До коментар #20 от "Стефан Стамболов":

    Абсолютния лакей с 25 € разклатка на ден!

    Коментиран от #33

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ooоооо

    19 6 Отговор
    Германия вече не вярва на сълзливи сапунки,сътворени от група американски хулигани-фанатици.Всеки ден се моля да пукне онзи гад...и неговите последователи
  • 30 МиГ 23

    28 6 Отговор

    До коментар #14 от "Ню Йорк Таймс":

    Само да спомена: България до 1990г. имаше 1800 танка, а Канада - 80танка. Просто хората да знаят. За ВВС друг път ще пиша.
  • 31 Абее охльов

    23 4 Отговор

    До коментар #20 от "Стефан Стамболов":

    Тия ги разправай на жена ти и на комшията,да не презкача оградата нощеска....хахахахаа..охрана бил тъпия пазач...научи се селтаков какво е охрана и какво е тъп пазач като тебе,смешко,охрана бил.

    Коментиран от #32

  • 32 Пища Хуфангел

    16 6 Отговор

    До коментар #31 от "Абее охльов":

    Кой го знае какъв е чубанин от къра!
  • 33 гост

    7 20 Отговор

    До коментар #27 от "Ястреб":

    Еми друго си е да си БЕЗПЛАТЕН лакей на батя 24/7 , хахахах !!! И откога 100 лв са 25 евро ??? Или това са новите мечти на русконадупените ??? Спокойно , и тях няма да ги бъде , като останалите !!!

    Коментиран от #35

  • 34 Така си беше ама.....

    16 3 Отговор

    До коментар #23 от "Borisla√ Popo√":

    Не беше чеченец батенце,женичката ти беше,държеше се за палците докато я работих с "кинжала"
  • 35 Ястреб

    15 2 Отговор

    До коментар #33 от "гост":

    Ти само 15 дни ли живеш? През другите 15 дни вегитатираш ли?

    Коментиран от #38

  • 36 Баце

    24 4 Отговор
    Хамерите са най-добри в покерам и по-точно в блъфирането, но по толкова дърварски начин никой не се хваща. Ами излизайте бе и да се почне пак дрънкане на оръжие, та ВПК да понаправят кинти, реални, а не виртуални като блъфа на Уолстрийт - за това е целия цирк. А иначе на никой не му се мре, най-вече на хамерите, та даже и за пари. А колко ги бива? еми едно корейче с три куци ракети ги постави на място, те с Русия се репчат. Аре малко по-сериозно ако обичате.
  • 37 Знаааш

    8 2 Отговор

    До коментар #26 от "НКВД":

    Целува я батенце,и то от кръста надолу,от там дето вади сажди съсухарения некролог.
  • 38 Хахахахааа

    10 4 Отговор

    До коментар #35 от "Ястреб":

    Не ве байкооо,през другите 15 дена яде тва дето е останало от комшията във фурната нааа....сещаш се на коя :))
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Баба Ванга Софийска

    24 9 Отговор
    Виждам как САЩ и РУСИЯ си делят света. Виждам как Великобритания ще напуснe ЕС НЕ САМО ИКОНОМИЧЕСКИ, А И ВОЕННО. 80% от военната мощ на ЕС е на Великобритания и ако се оттегли без договори това неминуемо ще застраши и съществуването на НАТО, а и на 99 % от мощта на военните сили на ЕС. РУСИЯ МОЖЕ ДА ПРЕТУПА ЕВРОПА ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ много набързо и с много малка армия, само за 3-4 дни... Макрон не вярвам да използва ядрените си оръжия точно срещу Русия. За него би било по-добре да бъде под временна Руска окупация. Това нео-комунистическо змийско свърталище за тарикати-бюрократи, наречено ЕС, виждам ''как ке се разпадне'' още през 2019-та.
  • 41 Mr. O

    7 6 Отговор
    Интересни коментари но кой има време да пише толкова дълги постове кажете ми Тук всички пенсионери ли са

    Коментиран от #44, #49

  • 42 Zorro

    13 5 Отговор
    Какво толкова се притесняват янките.Защо другите да нямат ракети а само те да имат?
  • 43 Колев

    2 11 Отговор

    До коментар #12 от "Telegraph":

    Това са ракета за отбрана , нали?
  • 44 NikNay

    2 5 Отговор

    До коментар #41 от "Mr. O":

    Не надничари - работят на парче.
  • 45 НКВД

    6 19 Отговор
    ЕС е пред разпад. Великобритания ако излезе без договори и рамки, разпада на ЕС неминуемо ще се случи до 5-6 месеца след това. Това ще означава и крах ЗА РУСИЯ, КОЯТО РАЗЧИТА НА ГАЗОВИ ДОСТАВКИ ЗА ОБЕДИНЕНА НЕО-КОМУНИСТИЧЕСКА УПРАВЛЯВЯНА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО - ЕВРОПА. Русия разчита единствено на газови доставки за изтощената си от свръх въоръжаване икономика, защото петрола е на стотинки в момента. Единствените, които печелят в този случай са САЩ. Защо ли не се учудвам??? УМНИ СА ПРИЗНАВАМ ИМ ГО!!!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Джони

    8 18 Отговор

    До коментар #11 от "Guardian":

    А тостерчета правят ли или ползват западни защото не могат . А какви коли карат и какъв начин на живот се стремят да имат богатите , западен . Но иначе плашипутарници могат да правят защото са силата на злото . И кажи какъв стандарт на живот водят пиянките а не ми обяснявай колко хора могат да затрият . В затриването и унищожението са царе болшевиките .

    Коментиран от #50, #60, #73

  • 48 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    4 9 Отговор
    Сефте комендатски ! Дръжте здраво за Македония.
  • 49 Румяна Костова

    7 5 Отговор

    До коментар #41 от "Mr. O":

    Да, днес наистина има интересни коментари,а не претичват само лудаците с изтъркани лозунги.Едва ли всички пишещи са пенсионери.Аз пиша понякога и в работно време докато правя компания на колегите пушачи.Да драсна един коментар ми отнема по-малко време отколкото една тяхна цигара.
  • 50 Румяна Костова

    10 4 Отговор

    До коментар #47 от "Джони":

    ,,Силата на Злото".Ей,откъде ги измъквате тези бисери и шаблони?Аз на другия полюс на онези ,които наричате сила на злото не виждам някакви ангели да размахват крила,боядисани в американското знаме.Светът не е черно бял ,на ангели и злодеи ,а много по-сложен и интересен ,отколкото можете да си представите
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Атлантик

    5 15 Отговор
    Тук само проруски подлоги от младежкото БСП!

    Коментиран от #62

  • 60 Kcaniba

    8 3 Отговор

    До коментар #47 от "Джони":

    Ами, оказва се, че и това правят!!!
    Всичко правят.
    А сороснята?
    Като вятъра- като винаги.
  • 61 1245

    12 4 Отговор
    Крайно време е Русия да напусне договора и отсвири наглите кравари които освен конфлити, войи и унищожаване на държави друго не правят.
  • 62 Иван

    12 6 Отговор

    До коментар #59 от "Атлантик":

    Приятелю, прочети малко за воините водени от Русия. Когато руски войници стигат до Париж и влизат в него.По законите на войната са могли да присъединят нови територии към държавата си. Но се оттеглят макар и победители. - Нека не забравяме.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Мафани Закура

    7 2 Отговор
    Брей,те много тежки тези обвинения,чак ще ме смачкат. Бандюгите срам нямат. Не само от договора да се оттеглят,ами и от Европа.
  • 65 Jack Bauer

    2 1 Отговор
    "Студената война" започва отново. Тоя казал, ония рекъл, без доказателства, подхвърлят се обвинения и от двете страни.
  • 66 Чукча

    7 3 Отговор
    Знаесе,че аз съм писател, а не читател ,но сега без да искам ,като прочетох какво пишат някои се убедих ,че моите елени са по умни от тия , които ругаят моята страна . СЛАВА РОССИИ
  • 67 Гост

    2 4 Отговор
    Подлостта на рашъните не е изненада.
  • 68 Демократ

    2 6 Отговор
    Тоя Джамбазов е хранилка на Позитано и рашъните. Гледайки подготвените дълги коментари мисля, че преди публикуването на статията е предадена на определени хора за подготвена атака, а също и на рубладжийски тролове за цъкане на + и - .
  • 69 Гостът

    2 2 Отговор
    -Дядо, дядо, могат ли слоновете да летят?
    - Стига глупости.
    -Дядо, това го пише в Правда.
    -Е, щом го пише в Правда, могат по 20-30метра.
  • 70 хахаха

    3 2 Отговор
    едно е ясно през последните 10 години САЩ се превърнаха в истинси бананов колос на дървени трупчета.Освен заплахи от телевозора и наливане на пари за тоалетна хартия друго не остана от това дървено гето със 70 млн.купонници.

    Коментиран от #74

  • 71 степан

    1 1 Отговор
    Тези що не си пасат едрия рогат добитэк или са прихванали луда крава.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 jforfk

    1 1 Отговор

    До коментар #47 от "Джони":

    Ех Джони ... Който и да е коментаторът под 11-14 той цитира водещи АМЕРИКАНСКИ ИЗТОЧНИЦИ. А вие, простете, но се заяждате на дребно. Тук няма никакво място за производството на т.н. "ширпотреба". А да не би случайно да си мислите, че в САЩ такива работи се произвеждат? Ами и там ... производството е като българското - made in china. Ха! Миналата година видях дори мартенички с надпис "произведено в Китай"
  • 74 путкин е джудже

    2 1 Отговор

    До коментар #70 от "хахаха":

    Кофти е ,че САЩ е най-богата ,влияетелна и развита страна ,а руските получовеци са една бедна бананова република ,което е военно джудже а в пределите на страната царстват мизерията и неандарталщината нали ? Както създателя на Гугъл каза "Русия е една Нигерия ,но със сняг".

    Коментиран от #77

  • 75 Бай Благой

    1 5 Отговор
    ВИжда му се края на хегемона САЩ.
    Скоро хората ще спрат да вярват на напечатаните зелени хартийки.

    Коментиран от #76

  • 76 РОСИЯ КАТУН С РАКЕТИ

    3 2 Отговор

    До коментар #75 от "Бай Благой":

    Горе долу ще се сбъдне този мокър русоиден сън ? Някаква дата поне ?
  • 77 хахаа

    2 1 Отговор

    До коментар #74 от "путкин е джудже":

    доста си закъснял с пропагандата .Работническо дело вече го няма а за 10 години Русия пъки Китай направиха от САЩ които са 10 пъти по голям бюджет във всичко един свръхзадлъжнял хартиен тигър който може само да скимти от ъгъла и нищо друго.Както заяви в ефир американският икономист Дж.Стиглиц -нобелов лауреат САЩ е това е бананова република останал дори без банани със 75 млн.ежегодно подаващи молби за купони ,и 102 млн.без здравни осигуровки ,никъде не заети 25 % от икон.активното население.Фалирала държава с печатница която обаче няма пари и за тоалета хартия -справка: обществените поръчки на пентагона и неработещото правителство и 800 мллрд.долара годишно търговски дефицит.За справка само Русия има ежегодно 250 млрд.търговски излишък.Факт
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: