16 Януари, 2019 08:19 2 513 12

Великобритания ще е най-големият губещ

  • великобритания-
  • парламент-
  • еманюел макрон

Еманюел Макрон коментира решението на британския парламент

Великобритания ще е най-големият губещ - 1
Снимка: Shutterstock

Великобритания ще бъде най-големият губещ, ако излезе от ЕС без споразумение. Това заяви френският президент Еманюел Макрон, цитиран от France 24.

През вчерашния ден британският парламент отхвърли споразумението за излизане от ЕС, договорено от премиера Тереза Мей. Днес се очаква да започнат дебати за вот на недоверие към правителството.

„Първият вариант е британците да излязат от ЕС без споразумение, което ще е зле за всички. Първите губещи при такъв вариант ще бъдат британците“, заяви Макрон.

Европейските лидери вече призоваха Великобритания да предприеме бързи действия. Председатели на Европейския съвет Доналд Туск призова британците да обявят исканията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 филанкиши

    12 6 Отговор
    Този какво толкова се е изпъчил!
    СМЕШНИК!

    Коментиран от #5

  • 2 Jack Bauer

    13 5 Отговор
    Щом като британския парламент е отхвърлил споразумението, напълно възможно е те да спечелят най-много от такава сделка. Англичаните са стари колонизатори и много добре си знаят и защитават личните интереси.
  • 3 bank

    5 2 Отговор
    Ами да си сменят управляващата бабичка, и да си изберат някой по-разумен...
  • 4 NikNay

    7 1 Отговор
    Е писна ми бопитата да ги коментираме всеки ден по няколко пъти сякаш няма други по-важни теми.
  • 5 спомнил си е

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "филанкиши":

    за бабата!
  • 6 като е толкова губещ

    4 1 Отговор
    защо лирата поскъпна веднага след гласуването с 1.5 стотинки?
  • 7 Джентълменът русофил

    11 3 Отговор
    Дали, ще се минат или не, въороса е че на тях не им пука и те не го мислят по този начин в момента. Просто са си решили, че излизат и това е. Много ме кефи, начина по който EU умело ги манипулира, обещавайки им нова дата. Това е като лихваря дето казва, на клиентите си "не се притеснявай, ще платиш, когато можеш". А всъщност това е манипулация от страна на EU. Идеята е обикновеният британец да си каже "никой не ни гони, ние сами сме луди, че напускаме рая". EU добре знае, че времето работи в полза на оставането на Великобритания. Тоест, ако преди ЗА брекзит са били 52 процента, то всеки месец процента намалява, защото народа започва да отрезвява от популисткото опиянение на шарлатаните националисти. Така е и в България. Ето Бойко даде власт на Радан Кънев, Кунева и коалицията им и те се стопиха, даде власт на патриотите и те също се стопиха. Само БСП още не е клъвнала на тази кука. То е нещо, като "убий врага с прегръдка". В България, а и никъде в Европа вече не съществува истинска опозиция, защото системата ни прави все по-толерантни с всеки изминал ден. А опозиция и толерантност са несъвместими понятия. Ето ги и БСП, какво правят?... НИЩО! Нинова изглежда безобидна пред Бойко, като пале пред исполин. Смешници, всички са едни смешници. Личности няма вече в България, всичките ви политици са шир потреба.

    Коментиран от #11

  • 8 Random

    2 5 Отговор
    ТОЧНО ДЕ. Аре махайте ги да потъват по-скоро.
  • 9 Мнение

    3 4 Отговор
    Щом Макрон казва Великобритания ще е най големия губещ, значи ще бъде точно обратното.
    Англичаните искат да се измъкнат без да плащат и ще го направят, да му мисли жан колод юнкер.
  • 10 сноу

    4 2 Отговор
    Тоя полуфабрикат пък от кой прашен ъгъл надникна ,че му се вижда и все другите губещи ,а пък той ще спечелел.Като гледам цяла Юръп е вече в жълти жилетки ,а" спечелилите"сърбат супа от паунски езици на екзотични острови.
  • 11 леле човече

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Джентълменът русофил":

    до бива да лижеш гейберастки задници,ама имай мярка,а!
  • 12 плевен

    3 2 Отговор
    Мразя англичаните защото са горди хора! Знаят, че ще загубят, но не търпят да ги командват мигрантските покровители. Достатъчно е, че загубиха Лондон.
Новини по държави: