17 Януари, 2019 18:54 2 217 1

Камион прегази българин в Падуа

  • италия-
  • българин-
  • катастрофа

Той е починал

Камион прегази българин в Падуа - 1
Снимка: Shutterstock

56-годишен българин е починал в болницата в Падуа след като е бил прегазен от камион, съобщава БТВ.

Тежкотоварен камион е прегазил нашия сънародник, докато е бил на работното си място в двора на компанията „Ферау”, където е трябвало да разтовари материал от превозно средство. Откаран е в критично състояние в болницата.

По първоначална информация става въпрос за невнимание от страна на 29-годишния шофьор на камиона. Компанията работодател на българина, където работят също съпругата му и двете им деца, се занимава с производство и търговия на железни профили.

Уточняват се причините за инцидента.

Смъртните случаи на работното място в Италия са 21 от началото на новата година, показват данни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    1 2 Отговор
    Недейте писа такива новини повече, тукашните руски тролове, дет се правят на българи-патриоти и русуфилити дет род и родина продават да са уж руснаци, въобще не ги интересува, какво било станало с някакъв си там българин в Падуа и липсата на коментари под тази новина само доказва, че аз съм прав !
Новини по държави: