Last news in Fakti

21 Януари, 2019 14:50 1 374 13

Предсрочни избори в Сърбия са възможни

  • сърбия-
  • избори-
  • александър вучич

Александър Вучич призна, че въпросът се обсъжда от управляващата партия

Предсрочни избори в Сърбия са възможни - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на Сърбия Александър Вучич обяви, че не изключва възможността за провеждане на предсрочни парламентарни избори в страната, съобщи ТАСС.

Вучич заяви, че това ще бъде обсъдено на среща на Сръбската прогресивна партия. Той обаче подчерта, че не става дума за партиен въпрос.

„Не изключвам провеждането на избори като възможност и идея, но това зависи от много други неща/ Всичко това касае бъдещето на Сърбия“, заяви Вучич.

Според експерти предсрочни избори може да бъдат проведени в края на март или началото на април. Според последните проучвания 55% от избирателите подкрепят правителството на Вучич.

През последните седмици в Сърбия се проведоха редица протести срещу правителството. Протестиращите настояват за по-добър начин на живот и по-високо заплащане.

Вучич заяви, че ще се опита да разговаря с тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ЦР-УЙЦИ ЗАЩО МИСЛИТЕ ,ЧЕ МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ СЪРБИТЕ ...СЛЕД КАТО ГИ БОМБАРДИРАХТЕ И УБИХТЕ И ТЯХНИ ДЕЦА ??? ТОВА НЕ СА ВИ - ДЪЛГО ЧАКАЛИТЕ РАЗПЛАТА БАНДЕРОВЦИ ОТ ЛВОВ И ТИРАСПОЛ /ПУЛУШЛЯХТИЧИ/ ПОИЗМРЕЛИ В ДОНБАС !!! 80% ОТ УКРАИНЦИТЕ И 90 % ОТ СЪРБИТЕ СА СВЪРЗАНИ С РУСИЯ ,КОЯТО ВИ ЗАЩИТИ ВАС- ЕВРЕИ-ЦИОНИСТОСЕМИТИ ОТ ЦРУ !!!???!!!

    Коментиран от #12

  • 2 кучето

    2 5 Отговор
    Запомнете ,че най върлите врагове на България са мръсните сърболяци! Били сме ги и пак ще ги бием ,но по -добре е те да се самоизбият!

    Коментиран от #6, #7

  • 3 onq s konq

    0 3 Отговор
    Ама нали РУСКАТА СГАН твърдеше че "Сърбия е по-добре от БГ и...ДА НЕ ГИ МИСЛИМ"?А докато изпълняваме АКУРАТНО про-руските "съвети" и не ги мислим,сърбите ...ще бутнат Правителството?!Нормално е феновете на Матушка Рус да се произнесат по случая че "ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ДА ЕДНИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ",но има съмнения,че мнението по въпроса на "неблагодарниците" е КОРЕННО РАЗЛИЧНО!И понеже е ЗАКОНОМЕРНО ИСТОРИЧЕСКИ след определен СТИЛ НА ВЛАСТВАНЕ да дойде КОРЕННО РАЗЛИЧЕН,не е трудно да си представим замяната на ПРО-РУСКИЯ НАСТОЯЩ РЕЖИМ НА ВУЧИЧ С ЕДИН...ПРО-ЗАПАДЕН,накъдето вървят и нещата.ГВОЗДЕЯТ НА ПРОГРАМАТА обаче ще бъде не въпросната метаморфоза на Сърбия вървяща неотклонно по стъпките на България,а НАЦИНАЛНОТО РУСКО ХАРАКИРИ,което неминуемо ще последва след загубата на "най-надеждната държава-съюзник" в Европа!Защото СЪРБИЯ НЕ Е МАКЕДОНИЯ за Русия...
  • 4 Бесен Язовец

    0 4 Отговор
    Дори наш Баце е много по свестен от този джукестия !
  • 5 петолъчков

    1 2 Отговор
    нали им дадоха руски фърчила какво искат повече сега и като излезе руското евро стигане нямат
  • 6 Букова глава

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "кучето":

    Така е. Тия пикочи са като циганите не разбират от дума а само от бой!

    Коментиран от #8

  • 7 Сръбски кур

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "кучето":

    Е за теб приятел...
  • 8 Сръбски кур

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Букова глава":

    И за теб братко.
  • 9 патриотъ

    3 1 Отговор
    Янките се опитват да свалят Вучич,но нещо не им се получава играта.Сърбите не се уплашиха и не се предадоха,за което моите уважения!За тях винаги е имало една истина-Бог на небето,Русия на земята!И ако сте гледали посрещането на Путин в Белград,ще разберете,че сръбския народ обича Русия и уважава безкрайно Путин.Над 130 хиляди сърби са излезли в Белград да го приветстват.Я ми покажете един политик,който да е бил посрещнат така някъде някога-няма такъв!
  • 10 Tiffff

    2 0 Отговор
    България е изключително красиво място с хубав климат . Адски хубави и добри хора ... аз се радвам че живея тук .. жалко че много хора не го разбират !
  • 11 на върбе

    1 0 Отговор
    неблагодарници таварищ Путин ви подари Миг 29 сега и хвъртолети а вие правителството ще сваляте в Европа и НАТО искате да ходите
  • 12 Тurboskara

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕНКО":

    Отговор
    Защо Сарбите масивно бягат в те страни които са ги р бомбардовали и у ЕУ А не в Русиу.Защо има повече сарба в Щатите и ЕУ него в Сарбия Защо са опашке Прет посолства на страни ЕуИЩатите него в Русия.Обочат Долар о Евро не им харесва Рубла.Ето затова ще влезнат и в Русия с и нато
  • 13 на върбе

    1 2 Отговор
    болшевишки идиоти
Новини по държави: