21 Януари, 2019 19:12 13 129 23

Ученик засне самолета на Путин отвътре (ВИДЕО)

  • владимир путин-
  • самолет-
  • русия

Видеото е публикувано в YouTube

15-годишен ученик засне видеоклип от вътрешността на самолета на руския президент Владимир Путин и го публикува в YouTube. Арслан Каипкулов получи тази възможност, след като в началото на декември Путин посети форум на доброволци, които му разказаха за своите лични мечти. От петима от тях той взе пликове с писма, в които те описват какво искат да направят. Единият от пликовете бил на Арслан, а мечта му била да снима видеоклип от президентския самолет Ил-90-300, съобщи Nova Тв.

„За мен е голяма чест да попадна на такъв секретен обект, където само снимачният екип беше допуснат. Прекрачвайки прага, попадаш в помещение, което прилича не толкова на обикновен салон на самолет, а на квартира“, разказва 15-годишният ученик.

Във видеото Арслан прави подробно описание на всичко, което вижда. Впечатлява се от герба, флага, салона за хората, които съпровождат президента при пътуванията му, и подготвените за тях одеяла, възглавници и дори бонбони.

Арслан Каипкулов успял да се запознае и с персонала на самолета. Те го уверили, че за тях най-важното е полетът да бъде изпълнен успешно.

Какво видя 15-годишният ученик от град Сибай в самолета на руския президент вижте във видеото.

Видеото можете да видите Тук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Borislav Popov

    19 19 Отговор
    Браво на това момче, Арслан Каипкулов, благодарение на него ние сега можем да видиме вътрешностите на самолета с който се предвижва самият, Владимир Владимирович Путин !

    Коментиран от #13

  • 3 1944

    24 29 Отговор
    първобитен дизайн и изпълнение. качество от каменната ера. единственото свястно неща бяха продуктите на jvc и pioneer.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 путкин е джудже

    12 26 Отговор
    Каква е тая сергия Ил-90-300 ? Путкин самоубиец ли е ? Иска му се на полуръста да лети с Бойнг ,ама много ще стане срамно за и без това мижавата руска авиация.

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Роко

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Кольо чехъла":

    Пропуснахте да подчертаете, че момчето е инвалид и е пил чай от чашката на Путин. Е информацията е малко старичка ама кво толкова.
  • 10 ЖОРО ПАВЕТО

    13 16 Отговор
    Хубаво е да се заснеме човек къпейки се и миейки си женския полов орган намиращ се под тестисите му! Не се отнася за конкретно лице, но това щеше да бъде интересна новина за световната общност. И преди да се появи ''всезнаещият'' с ник ''НКВД'' с интелект на ученик в 4 ти клас /дето вчера много настоятелно спореше с мене, твърдейки че Луната била в ''газообразно състояние'' и не можело човек да стъпва на нея/ да го осе.а предварително:):)Какво всъщност е НКВД?? Сиганин, резняк, с чалма, горд собственик на компютър, мишка и клавиатура, купени за 60 лв втора ръка, мислещ се за русофил, но не можещ да навърже и 5 изречения на руски, без грешки и акцент. Ние прозападно настроените, знаем хиляди пъти по-добре руски език от вас ''русофилите'', /всъщност комуняги, мислещи се за ''русофили'', с по 4 изречения на руски език/, но освен това и по 1-2 западни езика. Така че вие комунягите, с този беден речник, може спокойно да се смятате за русофоби, защото ако отидете в Москва /по награда от Нинова за ден два/, най-много да ви бият руснаците с палки и бухалки, мислейки ви за джихадисти от кавказкия регион, мъмрещи на някакъв странен език, нямащ нищо общо с българския, а още по малко с руския език.

    Коментиран от #11, #18

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Популист

    14 15 Отговор

    До коментар #2 от "Borislav Popov":

    ПОПУЛИЗЪМ , РЕЙТИНГЪТ МУ ПАДА , КАТО РУСКИ ИЗТРЕБИТЕЛ НАД ЯПОНСКО МОРЕ !
  • 14 простаци

    4 0 Отговор
    квартира на български е апартамент )))
  • 15 питащ

    2 7 Отговор
    А седнал ли е там, където е пърдял другаря?
  • 16 любопитко

    2 6 Отговор
    Самолета на таварищ Путин каква марка е Боинг или Еърбъс
  • 17 хаха

    0 4 Отговор
    Голяма работа.И какво като го е заснел?
  • 18 Ха-ха

    5 0 Отговор

    До коментар #10 от "ЖОРО ПАВЕТО":

    Наистина си паве...
  • 19 ССС

    6 0 Отговор
    Нима само руските истребители падат!!!Колко западни паднаха последните години,преди години се сблъскаха две"Торнада"на Италия при ясно време!!!Честит F16 може да го получим както в "Куче е чекмедже"," Тате ще ми купи колело,ама друг път"!!!Нови самолети се взимат за 10 годишно изплащане,а нашите ще платят цялата аума за половин ескадрила"самолет на чертеж",който ние ще го платим,нашите летци ще са кетци-изпитатели ба този модел,самолета f16 e по голяма антика от Миг 27!!!Те понеже са супер самилети Евреите обстрелват Сирия от територията на Ливан,защото е опасно на Сирия!!!Там свалиха няколко,те желаеха да ги пробутат на Хърватска май,но им отказаха!!!Не ми пука за САЩ и за Русия,нито за другите Европейски страни,но руски модели са в челно място и на челните места в света!!!Това е търговска война,която се води за продажби на оръжия!!!Ако НАТО и ЕС се разпадне докато ни ги донесат,кой от съседите ще плашим с тези американски ламарини,които ще се платят без един боен полет на този модел!!?Нашитесадаки отпор сна днелните ни "братя" англичани и американци над София с изпитан модел"Месершмид"!!!Честито българи,американците ни се пресмиват,плащаш хартиен самолети чакаш няколко години за железен,санолет без боен ипит!!!
  • 20 ссс

    1 0 Отговор
    Нима само руските истребители падат!!!Колко западни паднаха последните години,преди години се сблъскаха две"Торнада"на Италия при ясно време!!!Честит F16 може да го получим както в "Куче е чекмедже"," Тате ще ми купи колело,ама друг път"!!!Нови самолети се взимат за 10 годишно изплащане,а нашите ще платят цялата аума за половин ескадрила"самолет на чертеж",който ние ще го платим,нашите летци ще са летци-изпитатели на този модел,самолета f16 e по голяма антика от Миг 27!!!Те понеже са супер самилети Евреите обстрелват Сирия от територията на Ливан,защото е опасно над Сирия!!!Там свалиха няколко,те желаеха да ги пробутат на Хърватска май,но им отказаха!!!Не ми пука за САЩ и за Русия,нито за другите Европейски страни,но бойни руски модели са в челно място и на челните места в света!!!Това е търговска война,която се води за продажби на оръжия!!!Ако НАТО и ЕС се разпадне докато ни ги донесат,кой от съседите ще плашим с тези американски ламарини,които ще се платят без един боен полет на този модел!!?Нашитесадаки отпор сна днелните ни "братя" англичани и американци над София с изпитан модел"Месершмид"!!!Честито българи,американците ни се пресмиват,плащаш хартиен самолети чакаш няколко години за железен,самолет без боен опит!!!

    Коментиран от #21

  • 21 Глупости

    0 2 Отговор

    До коментар #20 от "ссс":

    Другарю русофил - антибългарин, наясно ли си за това,че в проекта ф35 участват половината развити страни с водещи икономики и от хартиен самолет вече имат истински . Май само хартиени са ви кратуните...

    Коментиран от #22

  • 22 Stoich

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Глупости":

    Не е важно от кой отбор си. Трябва да се мисли обективно. Ти имаш ли сведения колко преки въздушни двубоя има спечелени от пилоти на F-16 досега? Николко!

    Коментиран от #23

  • 23 Глупости

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Stoich":

    Всички войни, които са съществували досега... Можеш да се заинтересуваш например при войната в Югославия колко миг29 са свалени, ще ти помогна... ВСИЧКИ. Това че Югославия са свалили 2 самолета не значи нищо, свалени са с ракета, която хвърля хиляди осколки на километри от нея, но това е друга тема.
    Извода е че който има такива самолети не са нападани от никой...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания