1 Февруари, 2019 07:58 12 151 110

Иск за стотици милиони срещу Русия и Владимир Путин

  • русия-
  • mh17-
  • iиска

Искът е подаден от роднини на жертвите на катастрофата с полет MH17

Иск за стотици милиони срещу Русия и Владимир Путин - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Роднините на загиналите в катастрофата с малайзийския самолет MH17 подадоха групов иск срещу Русия и руския президент Владимир Путин, съобщи „Ехото на Москва“.

Самолетът се разби над Източна Украйна през 2014 г., като се смята, че е бил ударен от снаряд на проруски сепаратисти в региона.

Делото се води от Джери Скинър, който е адвокат и на жертвите от атентата над Локърби. Той поясни, че в началото искът е бил заведен от 16 души, но те вече са достигнали 291.

„Започнахме с малка група граждани от Малайзия и Австралия, но сега към нас се присъединиха голяма част от роднините на загиналите“, заяви Скинър.

Подаден е иск за $ 330 млн. срещу Русия и персонално срещу президента Владимир Путин.

Повечето от жертвите на катастрофата бяха граждани на Холандия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гьобелс

    236 37 Отговор
    Чак сега разбрах - лъжата трябва не само да се повтаря, ами да се развива и надгражда!

    Коментиран от #5, #26

  • 2 фейк нюз

    174 33 Отговор
    Така написаната статия не ми стана ясно пред кой съд са прядявили иск, защото Руския, както и САЩ, Китай не признават юрисдикциите на чужди съдилища! И Д.Рейган е осъден от международен съд, но ние му издигаме паметници и го величаем!?
  • 3 отегчен

    188 39 Отговор
    Абе, опитаха западнярите с майдан в Русия.. не става. Санкции, съвсем пък... след като една Куба живее в пълна блокада до газа ми вече толкова време. Да плашат Русия - Путин им показа среден... Авангард.
    И им остана туй, което най-добре могат - да лъжат, като съдрани, в упоение, "творчески"...

    Коментиран от #17

  • 4 Пеньо

    40 164 Отговор
    Разбира се и персонално към касапина Путин!

    Коментиран от #14, #31

  • 5 Сорос

    155 29 Отговор

    До коментар #1 от "Гьобелс":

    Има още да учиш - трябва не една лъжа, а система, мрежа от лъжи - за Скрипал, за "анексията" на Крим, за "намесата" в сащ, Испания, Франция. "За руски войски в Украйна", въпреки, че нач.щаба на украинската армия и наблюдателите от ОССЕ, казаха, че няма. "За употреба на хим.оръжие на Асад, с личното разрешение на Путин". За "шпионката" Бутина... Абе, много работи...

    Коментиран от #37, #108

  • 6 Ужас

    108 21 Отговор
    Евроджендъри....като видим нас кой ни управлява и как, трябва да ни е ясно и другите какви са, все пак сме си в една кочина, в която ни заровиха главно евроджендърите!!!
  • 7 Дориан

    81 18 Отговор
    Отново някакви недоказани твърдения, хвърлени произволно в пространството. Нека не забравяме кой рецидивист използваше оръжие срещу гражданите на собствената си страна. Но тъй като е послушна марионетка, няма да има проблем.
  • 8 Румяна Костова

    112 23 Отговор
    Адвокатите просто си гледат работата.Защо да не спечелят някой долар?В пропагандата срещу Русия не трязва да има и ден почивка.Имаше дълго мълчание след като Русия по искане на разследващете случая предостави данни за ракетата,поразила малоазийския самолет .Дата на производство, номер и откога се води на отчет към украинските военни сили По тези доказателства нищо не се каза.Не посмята да кажат, че са фалшиви,просто се направиха на разсеяни.Американците, които в момента на трагедия са имали сателит ,разположено на място от което със сигурност са имали снимки ,отказват да ги предоставят на следствието.Единственото доказателство е,че украинците казват ,че те не са виновни и целия свят трябва да ими вярва.
  • 9 цирк

    56 15 Отговор
    Абе то мотивацията за това дело ако е да се види кои е виновен. Просто трябва да се води срещу държавата която разрешава да се лети там дето и преди това са паднали самолети. Поне щеше да има някакви реални шансове за тия хора. А сега ги използват просто за поредната простотия.
  • 10 Историк

    32 121 Отговор
    Кадафи дълго се назлъндисва, но накрая и той плати близо 3 милиарда долара на близките на жертвите от атентата над Локърби извършен по негова поръчка. Плешивото джудже няма намерение да плаща, но след като падне от власт неговите наследници ще платят. Или ще бъде конфискувано руско имущество на същата сума, продадено и изплатено на близките на жертвите. Това е положението, колкото и да квичи руската сган.

    Коментиран от #12, #39, #85

  • 11 Франц Кафка

    26 82 Отговор
    Много има да плаща клета Русия , онзи ден грузинци осъдиха Русия за прогонване от домовете им през 2008 година .
    Готвят се много искове и от украински граждани , а това са само граждански искове !
    Като почнат държавните , свят ще им се завие , 200 години няма да могат да се разплатят за разрушенията , убийствата и хилядите човешки трагедии !

    Коментиран от #40, #42

  • 12 ....

    74 15 Отговор

    До коментар #10 от "Историк":

    Без да има доказано извършено престъпление няма как да стане каквато и да е конфигурация! Това всичко се случва с "добро желание" да бъде обвинена Русия, подобно с измислената допинг история с руските биатлонисти, всичко се случва по едно и също време! Нещастници и смешници се оказа запада!

    Коментиран от #27

  • 13 Симеон

    84 16 Отговор
    Исковете пред някакъв съд в Холандия, Горна Замбия или Долно Тамбукту нямат никакво юридическа сила в международното право. Същото важи за решеният на т.н. "Съд за правата на човека". Решенията на тези съдилища не се приемат от никого. Нито САЩ, нито Китай, нито Англия ,нито Русия признават юристдикцията на тези съдилища, само на някой холандски тъпанар може да му скимне да намесва Русия за нещо случило се на територията на друга страна. Обвиненията се базират на снимки от Интернет за които се доказа че са фалшиви и са производство на украинските помияри. И забележете в разследването на случая е включена една от заинтересованите страни (Украйна) и като капак и е дадено правото да поставя вето върху която си иска част от информацията по делото.За какво чесно разледване става въпрос.Стъкмистика за да го изкарат такова каквото на тях им изнася.Този адвокат да си го завре делото в.... той си знае...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Франц Кафка

    22 50 Отговор
    Вече се знае и кой е натиснал копчето , но вие продължавайте да си вярвате !
    Но главният въпрос е защо срещу Путин , този въпрос си задайте !
    Без подписа на главнокомандващ , няма начин ПВО система и още с екипажа , да премине границата !
    Ако пък е преминала без неговият подпис , още по зле , нито е главнокомандващ , нито е президент , а безгласна буква ..
    Но пак той ще го отнесе !

    Коментиран от #44, #94

  • 17 Станьо

    16 19 Отговор

    До коментар #3 от "отегчен":

    А виждал ли си как живее куба .

    Коментиран от #84

  • 18 бббббб

    41 15 Отговор
    Хахаха може само да го лъснат на Путин
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 El comandante

    9 9 Отговор

    До коментар #19 от "Borislav Popov":

    Сус бе дупения в СЦЗ и Церова Курия!!!ти си само цвяр лилаФ ПЕДЕРГА си.ХИХИХИ!!!!
  • 21 Шоколадовата Рошена

    28 9 Отговор
    Като един път кажат , че сетра ти е к. ва , иди е после доказвай , че нямаш сестра.
  • 22 Кики

    38 11 Отговор
    И как мислят да накарат Путин да плати?...Като идат да го хванат за гушата ли...бреййй,нагли!
  • 23 ****

    34 9 Отговор
    Внимание!Към всички подали искове срещу гн.Путин,нека всички се наредят в редица по един и спазват реда, гн.Путин идва след малко и започва да раздава милиони обезщетение.Желателно е да си носите по големи кошници,за да поберете молионите на веднъж в тях.
  • 24 El comandante

    12 9 Отговор
    роЗко педероЗко и ти маймуно гербаФа имаш право да предявиш иск към МЕН.Ще ти платя в кожена валута.ХАХАХА!!!!
  • 25 Жал ми е но...

    6 14 Отговор
    Жал ми е, но прекаляват, парите нима ще върнат роднините, ще затворят раните? Те поставят политиката и парите на първо място.
    Срамота...
  • 26 МН17

    13 26 Отговор

    До коментар #1 от "Гьобелс":

    След като путинистите цитирате Гьобелс нема се ядосвате че ви съдят заради гьобелщината ви, ще си плащате гяволъците и толкоз.
  • 27 Историк

    17 44 Отговор

    До коментар #12 от "....":

    Доказателствата бяха представени, но руската кочина отрича. Слугите и също! Но това не означава, че няма доказателства . Установката Бук е от 53 Зенитно ракетна бригада от руската армия дислоцирана под Курск, проследен е нейният път от Курск до Украйна и обратно. знаят се имената на екипажа и т.н. Това, че руската сган отрича не означава, че няма доказателства. престъпниците и убийците винаги отричат , че са такива.

    Коментиран от #29

  • 28 сс14

    18 38 Отговор
    Днес се навършват 71 години от изпълнението на смъртните присъди и обезглавяването на политическия ни, държавен и военен елит,след окупацията на Царство България от Червената армия на СССР.Днес е ден за признателност и почит на жертвите на комунизма ! Идва ден в който всички комунисти и русофили ,ще бъдат съдени за държавна измяна.България не ще забрави ,България не ще прости !

    Коментиран от #32, #46, #49

  • 29 НКВД

    34 12 Отговор

    До коментар #27 от "Историк":

    ,, Белингкат"са едни соросоидни слуги които пишат доклади срещу финасови стимул! Цялото разследване е един евтин фарс! Много слаб опит за дискредитация на РФ и конкретно президента Владимир Путин!

    Коментиран от #35

  • 30 El comandante

    6 4 Отговор
    Вчера си взех едно Марио и се запознах с едни мигранти!!!Long story short - вече нямам запек ХеХеХе
  • 31 Муньо

    11 3 Отговор

    До коментар #4 от "Пеньо":

    Пена, оди се гръмни....
  • 32 Отечествен Фронт

    39 14 Отговор

    До коментар #28 от "сс14":

    А кога ще признаят жертвите на фашиския режим преди 1944г. 6- ястребинчета и още 40 000 антифашисти партизани? Гео Милев и Никола Вапцаров взеха им живота защото бяха патриоти!
  • 33 Анти седераст

    6 7 Отговор
    Съдете кухия милиционер-седераст.
  • 34 гост

    14 32 Отговор
    На руснаците им признавам че в убиването и разрушаването нямат равни - за тях човешкия живот не струва нищо !

    Коментиран от #36, #38

  • 35 Историк

    14 31 Отговор

    До коментар #29 от "НКВД":

    Всичко е доказано бе путлеристки лакей. Това, че твоите господари отричат те да са убийците не ги прави невинни. Руснаците цели 50 години лъгаха, че не те а германците са разстреляли полските офицери край Катин, но накрая си признаха. И сега ще си признаят, че те са свалили самолета, ще си платят на близките на жертвите и ще се извинят. преди да са минали 50 години.

    Коментиран от #45

  • 36 Анти седераст

    11 7 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    Чувал ли си за Ирак и Либия?
  • 37 Kcaniba

    18 4 Отговор

    До коментар #5 от "Сорос":

    Именно!!
    Абсолютно точно казано - системна мрежа от лъжи!!!
  • 38 Бююкек Угуз

    14 13 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    Бг. Армията няма равна преди 1944г. 6 деца убиха с картечница много достойна и смела постъпка! Пу долно племе
  • 39 Borislav Popov

    20 8 Отговор

    До коментар #10 от "Историк":

    А два купона за хляб искате ли ? Над територията на русия ли е свален тоя самолет ?

    Коментиран от #41

  • 40 Borislav Popov

    24 8 Отговор

    До коментар #11 от "Франц Кафка":

    И какво спечелиха грузинците ? От трите най дългия ?

    Коментиран от #43

  • 41 Историк

    16 30 Отговор

    До коментар #39 от "Borislav Popov":

    Запази си купоните и си ги заври някъде. Свален е на ОКУПИРАНА ОТ РУСКАТА КОЧИНА украинска територия, от РАКЕТНА УСТАНОВКА ПРИНАДЛЕЖАЩА НА РУСКАТА АРМИЯ. Много ли е сложно да го асимилираш?
  • 42 Borislav Popov

    25 8 Отговор

    До коментар #11 от "Франц Кафка":

    Сега Сирия , Либия ,Ирак ,Афганистан - като заведат едни дела към обора и Ес за разрушаване на държавите им - да видим тогава кой поп , кой сват , кой на булката брат ?!!!
  • 43 Само питам

    13 25 Отговор

    До коментар #40 от "Borislav Popov":

    А ти какво печелиш като защитаваш руската кочина и тролиш най-безобразно? Пари, самочувствие, признателност? Или най-дългия руски? Нали знаеш, че руснаците с голяма охота се отървават от робите си?

    Коментиран от #47, #51, #54

  • 44 Borislav Popov

    20 10 Отговор

    До коментар #16 от "Франц Кафка":

    Питай за оня украински пилот на самолет дето се "самоуби "! И за диспечерката на украинското летище дето изчезна !!!! Що така се получава ?

    Коментиран от #56

  • 45 Borislav Popov

    23 11 Отговор

    До коментар #35 от "Историк":

    Кой го доказа бе бръснар ? Делото се водеше от заинтересовани лица - не от безпристрастен арбитраж !! Русия даже не я допуснаха да се защити! Още на следващия ден след катастрофата надуха фанфарите в туитър !

    Коментиран от #48

  • 46 Точи и Меси

    16 9 Отговор

    До коментар #28 от "сс14":

    Елита - това ония главорези дето избиха децата в Ястребино ли са ? И техните комадващи !
  • 47 Borislav Popov

    21 9 Отговор

    До коментар #43 от "Само питам":

    А ти какво печелиш като защитаваш тия които разрушиха половината свят ?

    Коментиран от #50

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Онзи

    6 5 Отговор

    До коментар #28 от "сс14":

    Чичо Хитлер загуби войната,с него и поддръжниците му отнесоха чепа...човек трябва да внимава на чия страна става съучастник в една свирепа световна война...че на победените никой не прави паметник.
  • 50 Само питам

    12 23 Отговор

    До коментар #47 от "Borislav Popov":

    Къде и кой защитавам? Само констатирам факти и задавам логични въпроси. Въпроси, на които ти, руска подлого никога не си отговорил смислено.

    Коментиран от #53

  • 51 До.

    10 16 Отговор

    До коментар #43 от "Само питам":

    Ти наивник ли си бе, тука дрисат само полубългари с руска жилка и двойно гражданство.
  • 52 Borislav Popov

    23 8 Отговор

    До коментар #48 от "Историк":

    Доказателствата такива като при Скрипал ли са ? Май да ! Всичко е една лъжа и измама !

    Коментиран от #67

  • 53 Borislav Popov

    23 5 Отговор

    До коментар #50 от "Само питам":

    Доказателствата за това че излъгаха в ООН за Ирак има ли ? Има ! Даже и извинения поднесени ! А що няма осъдени за разрушената държава и милионите избити ? А за Сирия и Либия ? А за Афганистан ?
  • 54 НАТО ВЕЦ

    13 4 Отговор

    До коментар #43 от "Само питам":

    От истината не се печели. Виж, за лъжи добре се заплаща.

    Коментиран от #65

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Франц Кафка

    11 10 Отговор

    До коментар #44 от "Borislav Popov":

    Първо , доказано е , че самолета е свален с ракета изстреляна от земята не от самолет .
    Второ , не украинска диспечерска , а испански " диспечер " арестуван последствие и се оказа , че нито е диспечер , нито е испанец , а за услугата е взел 50 хиляди долара !
    Още за коя от 1003 версия да питам ?

    Коментиран от #58

  • 57 Франц Кафка

    8 19 Отговор

    До коментар #55 от "Дедо Ванго":

    Дедо преди холандската телевизия , точно 15 минути след трагедията , руската телевизия вече излъчваше и хвалеше с репортажи за поредната победа , мисля , че беше 4 , за свален от руските нетрезви организми украински самолет ! Който се оказа Боинг ..

    Коментиран от #59, #60, #61, #66

  • 58 Borislav Popov

    16 7 Отговор

    До коментар #56 от "Франц Кафка":

    И кой го доказа ? Пак същите заинтересовани ??? Не може този който предявява искове да е и съдия по делото и разследващ по случая ! Самолета падна на територията на Украйна и по нейна вина /поне най малкото за това че е пренасочила самолета на там / - и въпреки това нея я допуснаха до разследването ???!!! Как стават тия работи ?
  • 59 Borislav Popov

    9 3 Отговор

    До коментар #57 от "Франц Кафка":

    Дай препечатка от пресата - да го прочетем и ние ?!!!

    Коментиран от #63

  • 60 Borislav Popov

    17 4 Отговор

    До коментар #57 от "Франц Кафка":

    Пътническият малайзийски "Боинг" е бил свален в Източна Украйна от военен самолет, твърди холандският разследващ журналист Йост Немюлер. Неговото разкритие идва непосредствено, след като украински военен и свидетел на събитията, свързани с трагедията, разказа пред руския в. "Комсомолская правда", че "Боингът" е свален погрешка от украински пилот с чин капитан.

    Коментиран от #62

  • 61 Borislav Popov

    15 4 Отговор

    До коментар #57 от "Франц Кафка":

    Йост Немюлер е автор на излязлата в края на октомври книга "МН-17: лицемерната сделка", в която представя тезата си. Журналистът е проучил маса документи от открити източници, общувал е със специалисти, политици и роднини на жертвите......................Той разкри и за тежката цензура в страната му и изобщо на Запад относно истината за инцидента. "Пресата в Нидерландия прояви голям интерес да разкаже за моята книга, но когато казах, че в нея е представена и руската версия за случилото се с "Боинга", всички журналисти отмениха срещите си с мен", посочи разследващият журналист. Нещо повече, според него информацията от руска страна "на практика изобщо не се отразява в медиите".
  • 62 Франц Кафка

    5 9 Отговор

    До коментар #60 от "Borislav Popov":

    А добре , тази версия коя е от всичките :)
    В Комсомолска правда пишат и друго , че самолета в момента на катастрофата е бил воден от диспечерите на ростовското летище , и в близост не е имало друг самолет и, ама си балалайкаш за украински диспечерки :)))

    Коментиран от #64

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Borislav Popov

    10 5 Отговор

    До коментар #62 от "Франц Кафка":

    Него ден се връщаше в Москва самолета на Путин ! Него са дебнели украинците - ама удариха грешния самолет !!!

    Коментиран от #68, #69

  • 65 Само питам

    9 12 Отговор

    До коментар #54 от "НАТО ВЕЦ":

    Руските подлоги много добре знаят, че за лъжите се плаща. и лъжат непрекъснато. Като недоразумението попов например.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Историк

    6 13 Отговор

    До коментар #52 от "Borislav Popov":

    Доказателствата са много точни. Но май и от сайта не се интересуват от доказателства ами защитават руската измет и трият казващите истината.
  • 68 Франц Кафка

    5 9 Отговор

    До коментар #64 от "Borislav Popov":

    Слушай бе , след признанието на руската телевизия и то веднага след катастрофата , че са свалили
    поредният украински самолет , се вижда кого са дебнели , а толкова бърза реакция , означава , че заедно с Бука , са били изпратени и телевизионен екип ..
    А ти си балалайкай 1003 версии , лошо няма , на идиотите се крепи светът :))
  • 69 Руските свине

    8 7 Отговор

    До коментар #64 от "Borislav Popov":

    Пуснаха всички тези версии за свалянето на самолета, които сега ти пускаш една след една. Забрави май само да напишеш тази за "испанския диспечер". Не те ли е срам да лъжеш постоянно. Ако имаш деца как ги гледаш в очите?

    Коментиран от #72, #86

  • 70 Франц Кафка

    3 5 Отговор

    До коментар #66 от "Дедо Ванго":

    Не можеш да отвориш линка ли , че задаваш въпрос и идиотски си мислиш , че само ти гледаш телевизия ? :))
  • 71 НЕМА НАЧИН ЩЕ СЕ ПЛАТИ

    5 9 Отговор
    Все някога ще се плаща , жалко за толково загинали.
    На сахалин се размина , но този път няма начин .
  • 72 Франц Кафка

    4 8 Отговор

    До коментар #69 от "Руските свине":

    Написа , написа , само , че обърка испанският диспечер Карлос с украинска диспечерка , съвсем се е ошашавил човечето от хилядите версии :)))

    Коментиран от #87

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Франц Кафка

    5 10 Отговор
    Стара съветска традиция е , след всяка трагедия , случила се по вина на некадърното им управление е да замазват случилото се с хиляди версии и хората вече да не знаят на какво да вярват и да отклонят вниманието от истината за пиянските изцепки !
    А случая е точно такъв , видяли самолет , помислили , че е военен украински , но с пияните си глави не видяли , че е пътнически Боинг ..
  • 75 Франц Кафка

    2 5 Отговор

    До коментар #73 от "Дедо Ванго":

    Въпроса към ростовското летище , те са водили самолета по време на катастрофата .
  • 76 Наблюдател

    7 12 Отговор

    До коментар #73 от "Дедо Ванго":

    Престъпление е факта, че ракетен комплекс на руската армия е докаран в окупираната част на Украйна и е свали граждански самолет. това е престъпление, колкото и руските слуги да се опитвате да го неглижирате.

    Коментиран от #98

  • 77 Другар

    8 2 Отговор
    Какво искате бе. Спомням си случай с един самолет(Американски) ма който пилотите бяха забравили да променят самонасочването от магнитно(с каквото се излита) на електронно(с каквото се лети за да не се измени правилната траектория на полета) и бяха навлезли в съветско взп и гисъветски пилот ги беше свалил. Ами съсвсем нормално хпрата си пазят пространството и държавата, какяо искате не са катп нас...

    Коментиран от #78

  • 78 Франц Кафка

    10 5 Отговор

    До коментар #77 от "Другар":

    Първо , територията е украинска не руска за да я защитават , второ не американски , а южнокорейски самолет .
    След това бяхме опрели до война и 3 месеца ни държаха в бойна готовност , заради този случай .
    Тогава също версиите бяха стотици и накрая стигнаха до заключението , че пилотите били разузнавачи от ЦРУ маскирани като корейци ..:)
    Няма майтап :)))
  • 79 само питам

    8 14 Отговор
    Защо хиляди руски тролове се хвърлят по форумите само ако се появи дори едно изречение срещу джуджето путин?Не знаете ли,че е най-големия крадец,който историята познава,притежава около 240 милиарда долара по скромното мнение на специалистите,а на вас подхвърлят жалки копейки.
    Почвайте да плюете по мнението ми.

    Коментиран от #81, #82, #88

  • 80 Иван

    16 3 Отговор
    Много неудобен човечец излезна Путин за цялата краварска управа!!!
    Как ли не се опитват да го бутнат всевъзможни версии и деяния му преписват всичко е насочено срещу него трън в дебелите и крадливи задници им е !!!!

    Коментиран от #95

  • 81 Франц Кафка

    4 14 Отговор

    До коментар #79 от "само питам":

    Едва ли той е собственика на тези милиарди ..
    Путин е подаръка на Елцин на руският народ , избраха го като най - послушният от всичките кандидати и още е послушен на чекистката мафия .
    Първият му указ , още когато стана президент , беше да няма разследване на предишните управляващи за разхищения и корупция ..
    Че толкова за този Молец , по прякора му от школата на КГБ ..
  • 82 Иван

    7 2 Отговор

    До коментар #79 от "само питам":

    Боко е по-богат и далеч по-прост!!!!

    Коментиран от #83, #96

  • 83 Наблюдател

    2 6 Отговор

    До коментар #82 от "Иван":

    Митове и легенди са тия дето ги разправяш. Мащабите на крадене са несравними!
  • 84 отегчен

    10 2 Отговор

    До коментар #17 от "Станьо":

    Виждал съм - имат армия, вътрешен ред, образование, здравеопазване... общество. Макар и бедни.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Borislav Popov

    8 3 Отговор

    До коментар #69 от "Руските свине":

    В ефира на британския телевизионен канал BBC2 на 3 май ще бъде излъчен документален филм-разследване, в който ще бъдат представени доказателства за това, че малайзийският Боинг MH17 е бил свален в небето над Донбас от украински изтребител...............

    Съдейки по съобщенията на британските издания, във филма са интервюирани свидетели на фаталния инцидент със самолета, които са видяли два изтребителя близо до него.
  • 87 Borislav Popov

    10 3 Отговор

    До коментар #72 от "Франц Кафка":

    "Документалният филм на BBC ще разкаже за нови шокиращи обвинения по делото за гибелта на полет MH17 на малайзийската авиокомпания Malaysia Airlines, включително и изявления свързани с това, че самолетът е бил свален от изтребители, а не от ракета земя-въздух", съобщава изданието Sunday Express, както и други британски издания. ..................................... ЗАЩО Е ТОЗ ТЕАТЪР? ИЗКАРАЙТЕ АУДИО ЗАПИСИТЕ МЕЖДУ РЪКОВОДИТЕЛ ПОЛЕТИ ДНЕПРОПЕТРОВС И МН-17. КЪДЕ ИЗЧЕЗНА И ЖИВА ЛИ Е ВСЕ ОЩЕ ДИСПЕЧЕРКА, ръковедила МН-17 в този момент? Къде е дневника от дежурната смяна за деня? Къде е пилота на СУ-25 и жив ли е, който бе награден от Порошенко с "Герой Украина"?
  • 88 Borislav Popov

    12 5 Отговор

    До коментар #79 от "само питам":

    А соросоидите що лижете краварски задници ? Срещу заплащане или по убеждение ?

    Коментиран от #100, #101

  • 89 Оооопс

    5 5 Отговор
    Това не им е за първи път, верно че имаше и преди пак с пътнически самолет над сахалин .
    Но защо е това срещу пътнически самолети? Това са обикновени хора .

    Коментиран от #91

  • 90 Путкин

    3 10 Отговор
    Да плащат, измекярите!
  • 91 Лука Мрази

    9 2 Отговор

    До коментар #89 от "Оооопс":

    Ами защото под пътническия самолет над Сахалин се криеше друг шпионски самолет . Виновни са тия които са използвали прикритието на пътническия самолет за незаконни работи.
  • 92 Стършел

    8 2 Отговор
    След този иск ВВП ще го премести в другия крачол.
  • 93 "Путков"

    1 4 Отговор
    Местя го веднага в другият крачол!!!
  • 94 Ники

    9 6 Отговор

    До коментар #16 от "Франц Кафка":

    Пределно ясно руснаците обесниха кога и как са продали ракетната система с която беше свален самолета само малоумници могат да вярват на украинските фашисти и пияндета
  • 95 Ники

    9 4 Отговор

    До коментар #80 от "Иван":

    И народа го избра с77% окупиран Крим с 99% как да е удобен с наблюдатели от цял свят
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Ники

    6 3 Отговор

    До коментар #76 от "Наблюдател":

    Руснаците доказаха кога и как е продадена тази система

    Коментиран от #103

  • 99 сс14

    4 7 Отговор
    Днес се навършват 71 години от изпълнението на смъртните присъди и обезглавяването на политическия ни, държавен и военен елит,след окупацията на Царство България от Червената армия на СССР.Днес е ден за признателност и почит на жертвите на комунизма ! Идва ден в който всички комунисти и русофили ,ще бъдат съдени за държавна измяна.България не ще забрави ,България не ще прости !
  • 100 738

    8 5 Отговор

    До коментар #88 от "Borislav Popov":

    Толкова на дълбоко си бръкнал с език в руските задници ,че нямаш право да питаш другите ,кой е лизач и кой не.Интересно е самоо в какво ти плащат за пълен работен ден тук русолизецо.Долари или Евро ? На всички ни е ясно ,че колкото и да лижеш руските задници ,рублата няма да я искаш.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Бесен

    8 5 Отговор
    Е нема такава простотия! Нито е на руска територия, нито от руски граждани нито има команда от руска институция! "Кефи" как опечалените са толкова опечалени и така не могат да прежалят близките си, ама за няколко милиона забравят и родната си майка, че ще я и продадат ;) Торедни тъпанарщини

    Коментиран от #104

  • 103 Наблюдател

    7 5 Отговор

    До коментар #98 от "Ники":

    Единствено малоумници вярват на руските лъжи, че ЗРК Бук не е е тяхна а е била продадена!
  • 104 Наблюдател

    5 5 Отговор

    До коментар #102 от "Бесен":

    А ти защо защитаваш като матросов руските убийци?
  • 105 пак ли

    5 3 Отговор
    Айде на опашка., адвоката вече смята своя дял от "спечелено" дело. Само как от 16 човека набъбна бройката до близо 300. Ще има да чакат..до 2 пришествие.
  • 106 МиГ 23

    4 3 Отговор
    А ИКАО защо не носи отговорност, че не спря полетите над зона с военни действия? Тези са най-виновните. Да си искат парите от тях!
  • 107 леле

    7 0 Отговор
    Сещам се за една трагедия в Далечния изток,през 80-те години, когато съветски пилот свали южно-корейския Боинг с 270 пасажери, не съм чул за някакви санкции. Всичко е постановка ,за сметка за обикновени хора.Питам аз какво прави , този самолет във военна зона...Кой го свалил не знам, но защо не повдигнат въпроса кой го пратил там.
  • 108 Теодоси

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Сорос":

    Да бе. Всички лъжат, само червените боклуци не. Те са вода ненапита от Улянов на сам. Зелените човечета в Украйна са извънземни и целия свят се е наговорил срещу "горките" ушанки. Ако го вярваш, значи имаш проблем, който е от медицинско естество.
  • 109 стоян георгиев

    0 1 Отговор
    случи се очакваното и предвиденото от мен преди години.тогава разните путинови фенове обясняваха как самолета бил свален от украинците ,като се надпреварваха да сипят смехотрии,като веднъж щото объркали самолета на путин или друг път за да натопят руснаците.в последствие се доказа категорично кои и как е свалил украинския самолет,а тва е ракетна батарея на руската армия дислоцирана при уж въстанницте в източна украина.тогава казах че ще има дело ,а след делото материални претенции както и такива с наказателна отговорност.друг е въпроса колко ще може да се накажат истинските престъпници в кремъл,но парата ще се даде на 100%!
  • 110 Бързо се забравя, че Русия

    2 0 Отговор
    отдавна предостави сателитни снимки и ясно се вижда отгоре всичко позицията на самолета и територията и всичко под него.Предостави данни за ракетата и откога е зачислена на Украйна.И не знам, защо се забравя коя е била целта на украинците - официалният самолет на Путин,който е прелитал в този момент на връщане от Давос.Ясно се вижда как и двата самолета имат почти еднакви координати и също почти еднакво оцветяване на корпуса.Това много бързо се забрави и на запад нямат интерес да го тиражират, защото автоматично те ще станат лошите чрез своята подръжка за украинците.
    Но иначе това се води чист атентат срещу Путин и точно това са целяли.
    А нека сега да си реват и жалват.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания