5 Февруари, 2019 20:00 4 409 93

41% от руснаците искат да емигрират

  • владимир путин-
  • русия-
  • емигрант-
  • дмитрий песков

Изтичането на мозъци от Русия продължава и може да затрудни развитието на страната

41% от руснаците искат да емигрират - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Кремъл не смята, че е висок процентът на жителите на Русия, които искат да емигрират, пише в заглавие изданието "Аргументи недели".

Прессекретарят на президента Путин - Дмитрий Песков нарече "не толкова висок показател" данните, според които 41 на сто от младите хора искат да се изселят от Русия, посочва "Комерсант".

Той заяви, че не смята за показателни резултатите от проучването на социологическия център "Левада", според чиито експерти 41 на сто руски граждани от 18 до 24 години искат да заживеят постоянно в чужбина.

Кремъл "не се притеснява от тези цифри", не се интересува от нагласите сред младежта, на която ѝ се ще "да си вдигне чукалата", гласи изводът на "Свободная пресса".

По повод коментара на Песков вестникът пише: "Оптимизмът по принцип, естествено, е хубаво нещо, помага в работата и в личния живот. Още повече, щом собствената ти дъщеря Елизавета отдавна вече живее и учи в Париж и засега не гори от желание да се върне в страната, в която работи татко".

"Ние обаче сме хора по-обикновени и щом почти половината хора, с които е прието да свързваме бъдещето на страната, мечтаят да я напуснат, това буди известна тревога", добавя изданието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    24 29 Отговор
    Май е по-добре Ротшилдите да управляват тази територия чрез контролирани подставени лица като на запад, отколкото милиционери като Путин и обкръжението му.

    Коментиран от #8

  • 2 Дядо Вангел

    48 15 Отговор
    Абсолютна лъжа, повече са!
  • 3 Айде сега искат!!

    25 17 Отговор
    Чето всички искатв краварника ФАЩ ама е пълно с крави и няма място!!!
  • 4 Джудже

    27 16 Отговор
    Мизерник, хвърляй оставка и си харчи милиардите, дебилно еврейско джудже.
  • 5 Borislav Popov

    26 16 Отговор
    Нищо чудно, Жужи и ко им изпиха кръвчицата !
  • 6 Манаф

    34 34 Отговор
    В България 99% искат да имигрират и то най вече заради ГЕРБ

    Коментиран от #53

  • 7 русофилска подлога

    37 21 Отговор
    Aма как така ,нали русия било един развит рай според родните русофилистици ? Да ама не.Русия е една кочина ,където дори и самите руснаци не искат да живеят.От тези 41% по-голямата част си мечтаят за САЩ ,а другата част за западна Европа.Те и русофилите се кланят на русия ,ама не искат и да чуят да стъпят там.
  • 8 Кво, каза, квоо!!

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "Анти милиционер":

    Неможе сам да се разбереш, камоли някой друг!

    Коментиран от #13

  • 9 Контра седераст

    8 12 Отговор
    Махай се бунак! Къш! Какъв позор за Русия е този смешник и мухлеж! Жена с панталон.
  • 10 Ggffff

    20 9 Отговор
    Ха така,Що така бе Миме Не е ли хубаво в Раша.Аз си мислех, че за друго бежанците от Сирия бягат към запада
  • 11 Българин

    28 9 Отговор
    Само простите русофили отказват да го разберат, ама фактите са си факти - цяла Европа (включително и България) е пълна с милиони руснаци-емигранти, ама в обратна посока няма никой. Това ясно показва къде предпочитат да живеят хората.
  • 12 Tervel bitcoin

    13 20 Отговор
    При българите процентът е 95%

    Коментиран от #15, #17

  • 13 Анти милиционер

    7 8 Отговор

    До коментар #8 от "Кво, каза, квоо!!":

    Какво да разбереш, като си умствено-изостанал като 80-те процента твои събратя(т.нар."електорат"). Нагъвай боб с лук и ругай съдбата.

    Коментиран от #54

  • 14 Контра седераст

    8 10 Отговор
    Роштилдите като го махнат този неграмотен мухъл, тази енергийна клоака, която е Русия вероятно ще стъпи на краката си и ще започне да се самоиздържа без тръби.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гост

    12 6 Отговор
    Всеки втори германец мечтае да заживее в чужбина. Това става ясно от проучването на института YouGov, пише Дойче веле. Според резултатите 55% са готови да напуснат родината си - временно или завинаги. Една трета от потенциалните емигранти биха се изселили в чужбина за постоянно. 13% от анкетираните биха могли да си представят да живеят в някоя друга страна за срок от две до пет години. А 9% са готови да живеят в чужбина не по-дълго от една година.

    Коментиран от #29

  • 17 Българин

    25 10 Отговор

    До коментар #12 от "Tervel bitcoin":

    Който иска от българите вече го е направил. А както вече казах - тука имигрират руснаци, ама още не съм видял един българин да отиде да живее в Русия. Което ясно сочи къде се живее по-добре!
  • 18 факт

    8 19 Отговор
    И ЗА ДА НЕ ЕМИГРИРАТ МЕРЦЕДЕС НАПРАВИ ЗАВОД ЗА ЧЕТРИ МОДЕЛА, И ЗАПЛАТАТА В МОСКВА Е 1200 ЕВРО!?

    Коментиран от #21, #22

  • 19 1944

    23 10 Отговор
    младите пътуват и виждат света извън руската кочина. мозъци обаче не изтичат, там никога не ги е имало.
  • 20 Гост

    5 11 Отговор
    Πoчти 16% oт aмepиĸaнцитe имaт жeлaниe дa ce пpeмecтят в дpyгa cтpaнa зa пocтoяннo мecтoжитeлcтвo. Toвa пoĸaзвa aнĸeтa нa coциoлoгичecĸaтa aгeнция Gаlluр, oпoвecтeнa пpeди няĸoлĸи дни.

    Aвтopитe нa изcлeдвaнeтo пoдчepтaвaт, чe тoзи пoĸaзaтeл e нa нaй-виcoĸo нивo, oтĸaĸтo ce пpaвят тaĸивa coциoлoгичecĸи пpoyчвaния.

    Haй-чecтo жeлaниe дa eмигpиpaт oт CAЩ и зa живeят пocтoяннo в дpyгa дъpжaвa зaявявaт xopaтa дo 30-гoдинишнтa възpacт. 40 пpoцeнтa oт жeнитe в тaзи възpacтoвa гpyпa paзмишлявaт cepиoзнa зa тoвa.
  • 21 русофилска подлога

    18 5 Отговор

    До коментар #18 от "факт":

    1200 евро ..леле това е велико човече ! Още малко ще може да настигнат и Пуерто Рико !
  • 22 Borislav Popov

    20 7 Отговор

    До коментар #18 от "факт":

    Русия не е само Мацква бе, джендьо !
  • 23 БаСи

    3 2 Отговор
    Кво ви дреме ,всички ще умрем ×-/
  • 24 ссссс

    28 8 Отговор
    На мен лично ми е малко жал за руснаците ,защото в Русия има 2 града ,които може да се сметне ,че живеят в 21 век.В по-голямата част от Русия ,хората нямат ток ,вода,храна и почти никаква връзка със света и може би дори незнаят коя година сме.Като махнем Санкт Петърбурк и Москва ,останалата част на Русия има повече общо с Джибути и Бутан.

    Коментиран от #27

  • 25 СТЪКМИСТИКАТА

    6 12 Отговор
    ТОВА ЛИ Е ГОЛЯМАТА НОВИНА, У НАС 90% ИСКАТ ДА ИЗБЯГАТ , НО ТОВА НЕ ПЛАШИ ...БУДА !!!!!!!!
  • 26 ГОСТ

    2 5 Отговор
    Много интересна статия. Но когато попаднеш в ситуация когато си обвиняем се осланяш на родината си на която се надяваш да те защити. Но всички са много ярбап до като не попаднат в подобни ситуации.
  • 27 гост

    3 13 Отговор

    До коментар #24 от "ссссс":

    не ги мисли руснацитеу пообиколи българските села, сигурно приличат на бевърли хилс с външните кенефи и буренясалите дворове

    Коментиран от #30, #82, #83

  • 28 реалист

    2 0 Отговор
    Баба Меркел чака яда видя ще стигнат ли социалните че моите нещо се опъват не искат да плащам и се готвят да ме изпращат.
  • 29 хитеp

    22 6 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Само да те информирам че от 1990г. до сега най-много емигранти в цитираната от теб Германия са ушанките над 3 000 000 три милиона Сирийците са под милион! Само през 1989г. при падането на Берлинската стена в обединяващата се тогава ГФР и ГДР от разположените в ГДР военни подразделения на СССР остават около 1 000 000 военни включително и висши офицери! Така че Германците и 80% да напуснат страната няма да отидат в РАША докато от тези 40% рашки кандидат емигранти 80%стягат багажа за Германия! Е това е разликата между твоята статистика и тази посочена от автора на статията!

    Коментиран от #33

  • 30 ссссс

    20 4 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Знам ,че за вас русофилите е по-важно веднага да обидите България ,за да запазите честта на Матушка ,но тук в темата пише за хората в Русия ,а не България.По-ясно ли е сега ?

    Коментиран от #35

  • 31 КГБ Териер

    12 4 Отговор
    Комунизма е болест на душата, а ние комунистите я разнасяме сред нормалните хора в интернет пространството! Полейте ни с напалм и ни подпалете живи или ни оставете да си бръщолевиме глупостите тука!
  • 32 Франц Кафка

    20 4 Отговор
    СССР не си е отишъл .
    Те живеят в него
    Надпревара във въоръжаването има ли ? Има !.
    Несменяема власт има ли ? Има !
    Пропаганда има ли ? Има !
    Претенции за световно величие има ли ? Има . Диктаторските режими по света първи приятели ли са на Кремъл ! Да .
    Само където комунизма го смениха на православието ..
    Но края ще бъде стщият !
    Затова младите мечтаят да избягат от този резерват …
    А всички висши чиновници имат чужди гражданства , банкови сметки и дворци на Запад , като запасен вариант , тези младите да не се събудят .

    Коментиран от #37

  • 33 Гост

    5 5 Отговор

    До коментар #29 от "хитеp":

    Виж сега, понеже познавам такива"руснаци" в Германия, да ти кажа все пак откъде са. Тва са тъй наречените руски немци, които получиха правото да се изселят в там. Повечето са от Казахстан. И най-смешното, и в Германия, макар и да са немци по произход, си говорят на руски.
  • 34 социолог

    3 10 Отговор
    Какво сте се разтревожили за Русия, я вижте какво е при нас? Някой ще коментира ли това? И защо са тези тревоги, като при нас никой не казва колко руснаци ще дойдат, тъй де, да ни нарушат бохемстването? Или туй дето ни правят да сме последни за всичко и навсякъде ще се окаже тарикатски нашенски ход, че други да не ни ядат ... боба?
  • 35 гост

    3 8 Отговор

    До коментар #30 от "ссссс":

    бе то ясно, ама както е казано у библията - що виждаш сламката в окото на другия, а не виждаш гредата в твоето...

    Коментиран от #47

  • 36 Kcaniba

    9 13 Отговор
    кой писал "проучването"????
    Сорос??
    98% от американците в Калифорния, искат да напуснат фащ, заедно с Калифорния!!!!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Франц Кафка

    13 4 Отговор
    Но всъщност това е стара руска традиция ..
    Умните руснаци предпочитат да обичат Русия по далеч от нея ..
    Няма известен руски класик да не е бил емигрант .
    Още от времето на първият руски печатар Иван Фьодаров , избягал от руските прелести и починал през 1590 година в Лвов Украйна ..

    Коментиран от #43

  • 40 Alpha_Lone_Wolf

    10 4 Отговор
    Тия папуняци и без това са заляли ЕС повече от бежанците, ами да влизат ЕС и ще ги превъзпитаме за 20г.
  • 41 реалист

    18 8 Отговор
    Искат да бягат . И бягат . Но най образованите , най способните - те са първите. Путин докара тотална разруха в Русия - години ще са нужни за възстановяване.
  • 42 Франц Кафка

    15 5 Отговор
    Давам 1000 лева на първият който ми намери руснак , който не иска да забогатее и да избяга да живее по далеч от Русия !
    Давай , търси народе 😂😂😂
  • 43 Тъпан

    5 6 Отговор

    До коментар #39 от "Франц Кафка":

    много си отворен..."Лвов Украйна..." По това време дали е имало такава държава?

    Коментиран от #49

  • 44 40% от руснаците искат

    5 4 Отговор
    А 40% от българите са емигрирали.
  • 45 Франц Кафка

    8 6 Отговор
    Давам 1000 лева на първият който ми намери руснак , който не иска да забогатее за да избяга да живее по далеч от Русия ! Давай , търси народе 😂😂😂
  • 46 Селянин

    13 8 Отговор
    По-добре да съм негър в Африка отколкото руски гражданин. Русия е прогнила държава, а Путин си е диктатор. Съжалявам измъчения руски народ, но вече им идва в повече и бягат на запад.
  • 47 ссссс

    1 4 Отговор

    До коментар #35 от "гост":

    Защото не ме интерсува какво пише в библията.Религиозното гледане на нещата е пример в живота само на неуките.

    Коментиран от #70

  • 48 ГОСТ

    3 9 Отговор
    Колко са 41 процента от 146 515 967 а от осем милиона милиона колко процента са два милиона. Жалко е да гледаш в чуждата кочина а да недоглеждаш в своята. Ние сме народ от осем милиона и сме загубили по вече от два милиона и още ще загубим с тая политика в момента на нашите любими управляващи. А гледаме в чуждата кочина и се радваме на чуждото нещастие макар че нашето е по голямо сравнение от тяхното.

    Коментиран от #55

  • 49 Франц Кафка

    13 4 Отговор

    До коментар #43 от "Тъпан":

    Образовам и тъпани , макар , че е безмислено !

    То и Русия е нямало тогава , но си мълча 😂 Град Лвов е основан в средата на 13 в. от княз Данило Галицки, княз на Га́лицко-Волинското княжество , наследник на Киевска Рус
    По късно титулуван от папа Инокентий 4 като крал на Рус .Тази титла е носена и от неговите потомци .
    Когато украинците са имали крале , Московските племена са имали само вождове и шамани .
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 нервен

    8 1 Отговор
    ААА що така бе .... там не е ли рая на земята???
    Гледай ти новина цъцъц пуу !!
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Франц Кафка

    9 2 Отговор

    До коментар #48 от "ГОСТ":

    Какво си загубил бе и къде ?
    В ЕС ли си ги загубил ?
    Как вече не разбрахте , че България е в ЕС и до Брюксел може да стигнеш по - бързо , отколкото от Варна до София .
    Видинчани защо не се вълнуват от загубата на хора отишли да работят в София например ..А ?
    Свиквайте вече , това е бъдещето !
    Да не сте в Евразия , че да нямате избор и бъдеще ?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Франц Кафка

    11 3 Отговор
    1% от най богатите руснаци държат 57% от националните богатства на Русия.
    102 милиардера със състояние $411 милиарда . В офшори държат повече от $1 трилион
    61% от руските граждани държат 6% от националните богатства. На 38% от руските граждани не им стигат парите за храна и дрехи
    При това последните трябва да си стегнат коланите още , за да компенсират първите за загубите им от санкциите .. Тази държава надмина и банановите републики , кой луд ще иска да живее в нея ?
    Повечето живеят по принуда в Русия , просто нямат пари да избягат по - далече от руските прелести ..

    Коментиран от #59

  • 58 коментарче

    9 5 Отговор
    Около 40 милиона руснака живеят извън Русия.Всяка година половин милион руснака напускат Русия.И защо да не напускат ,при положение ,че на тоя свят има 50 държави ,които са по-богати от Русия ? Най-богатата държава е САЩ и естествено ,една от главните мечти да го кажем ,за руснаците е именно Америка.Всяка година около един милион руснака се борят за зелена карта за САЩ,но естествено минимален процент имат шанс.Хиляди също така са отрязани за американска виза.Останалото бяга в западна Европа ,защото никой не е толкова луд да стой в Русия.
  • 59 коментарче

    7 4 Отговор

    До коментар #57 от "Франц Кафка":

    "В Русия има 102 милиардера със състояние $411 милиарда".Интересно е ,че в САЩ само 2-3 милиардери имат повече пари от всичките 101 милиардера в Русия. :)

    Коментиран от #61

  • 60 Франц Кафка

    11 2 Отговор
    Две днешни новини от Русия .
    1. Потвърди се информацията за припаднали от глад деца в училищата на Козбас и Кемерово .

    2. Заплатите на 11 директори на Роснефти през 2018 година се били 3,8 милиарда . рубли .
    Сами две новини , а напълно показват какъв е живота в Русия сега ..
    Ще бягат ами ..
    Само се молете да не тръгнат масово , че бежанците от арабските страни ще ви се сторят като разходка в парка ..
    .
  • 61 Франц Кафка

    12 2 Отговор

    До коментар #59 от "коментарче":

    Това е доста занижена цифра , откраднатото е много повече .
    Иначе само Apple има 245 милиарда долара свободни пари .
    Това е повече отколкото струват Газпром , Роснефт Аерофлот и всички по - големи руски компании взети заедно

    Коментиран от #62

  • 62 русофилска подлога

    13 4 Отговор

    До коментар #61 от "Франц Кафка":

    Разликата между американските милионери/милиардери с руските такива е ,че в САЩ хората се развиват и трупат крупни суми във всяка сфера ,както с иновации ,така и с технологии и всичко каквото се сетиш.90% от милионерите/милиардерите в Русия са хора които присвояват на готово природните ресурси и ги препродават.В това няма нищо технологично и никакво поле за развитие.Не случайно русия не е технологична страна ,защото народа не го позволява.Просто нямат умствен капацитет и корупцията си казва думата ! Умните руснаци бягат на запад.

    Коментиран от #63

  • 63 Франц Кафка

    10 2 Отговор

    До коментар #62 от "русофилска подлога":

    Напълно съм съгласен ..
    Преди 10 години , личното състояние на Путин се определяше към 40 милиарда долара , през 2012 вече 70 милиарда ...
    Чудно ми е само ,защо това феноменално постижение на Вовата го крият от влюбените в него ?
    Щяха да имат 3 повод за гордост , освен победата на СССР във Втората Световна Война и полета на Гагарин в Космоса 😂

    Коментиран от #67

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Анализатор

    7 1 Отговор
    41% да не сте в грешка 98% не е 41%
  • 66 СВОБОДАТА Е БЕЗЦЕННА

    6 2 Отговор
    ТОВА Е ЛЪЖА, 60% искат да емигрират.
    За сега заминават трудно щот им трябва визи, но когато тръгнат на групи ? Вече ще им е трудно да ги спрат, хората искат нормални заплати и свободна държава където да може да говориш свободно .
    Там дето не става за живеене, остават само темерутите .
  • 67 русофилска подлога

    10 3 Отговор

    До коментар #63 от "Франц Кафка":

    По официални данни Путин има 70 милиарда долара богатство ,а по неофициални сигурно около 200 милиарда в имущество и активи.Ако питаш русофилите ,в това няма нищо нередно и корупционно ,просто е спестил повечко пари с президентската му заплата..Хахаха.Освен прибира процент от парите при всяка голяма сделка на Русия.

    Коментиран от #72, #73

  • 68 onq s konq

    10 3 Отговор
    Куриозното е че РУСОФИЛСТВАЩИТЕ тука оплакват БГ че нашите "млади" се отправяли на Запад/запада не е като изгока/,а НЕ ВИЖДАТ КАТАСТРОФАТА В РУСИЯ!А че Изданието е абс право в извода си че "Кремъл не се интересува от тези цифри и от нагласите на младежта ,на която й се иска да си "вдигне чукалата" -повече от сигурно е,защото ВОЙНИЦИ ОТ ОНД.БОЛ,БАЧКЕРИ В ГАЗОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ ОТ ОНД НА СИМВОЛИЧНИ ЗАПЛАТИ-БОЛ,...е за какво му са на Кремъл въпросните Млади хора-да ПРОТЕСТИРАТ ЛИ?!

    Коментиран от #69

  • 69 Сорос

    3 7 Отговор

    До коментар #68 от "onq s konq":

    Продължавай в същия дух , ще има бонус 10¢ на коментарче !
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Франц Кафка

    8 1 Отговор

    До коментар #70 от "Реално":

    Реално неинформиран 😂
    Щом говорителя на Путин се изказа по въпроса , като заяви , че 40% не са повод за тревоги и ще чака да станат 90% , значи инфото е на 100% вярно

    Коментиран от #74

  • 72 Франц Кафка

    3 1 Отговор

    До коментар #67 от "русофилска подлога":

    Казва се " откат " при всяка държавния поръчка , даван кредит и такива , при тях на всяко ниво половината от сумата остава , или отива при даващият . Източване на бюджета легално .
  • 73 Франц Кафка

    8 1 Отговор

    До коментар #67 от "русофилска подлога":

    В нормална държава на това му казват кражба ..
    Какъви изроди трябва да са тези , че да си назначават заплати в милиони , а на хората 10 хиляди рубли и когато децата им припадат в от глад
  • 74 Офффф.....читиииии

    3 4 Отговор

    До коментар #71 от "Франц Кафка":

    Говорителя казва-"такива изследвания не са повод..и т.н...-а не че признава за тези проценти.И е нормално младите да искат това--вьв всяка една дьржава има такива мераклии-дори и в най-благополучните.Например в Япония над 30% искат да напуснат страната. Просто инфото така е поднесено тук-че виждам какьв дебилизьм тьржествува...
  • 75 Tiffff

    5 1 Отговор
    Нищо дупката ще запълнят нашите умни и любими русофили Хахахаха нищо ,че се канят вече 20 години да се заделят в Рашата но даже на екскурзия не са отишли .... Хахахаха .. Русия се обича от далече ....
  • 76 прасчо

    3 2 Отговор
    там им е мястото да ядът яблъни и груши
  • 77 mихо

    5 2 Отговор
    България е член ЕС и всеки гражданин може да се движи СВОБОДНО, може да поработи в някоя европейска държава и после да се прибере.Дори и за Канада махнаха визите за Българи.А Руснаците са в лагер с бодлива тел!Без визи не могат да напуснат магучая.
  • 78 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    0 0 Отговор
    Милеят тука ли да доидат муахахахаха
  • 79 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    2 2 Отговор
    Единствения шанс на жужето да запази русията от бъдещо превземане е минута по скоро да нападне запада със ядрени ракети защото програмата на запада е да върти и сучи за дълъг период на време и да превземе рашата без воина
  • 80 Пеньо

    5 2 Отговор
    Признават за 41% следователно са двойно повече! На хората не им се живее в сортир натъпкан с оръжия!
  • 81 цунг лап

    2 2 Отговор
    да ходят в Сибир при Китайците

    Коментиран от #84

  • 82 Преброяване на бесните язовци

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Ти могучая и огромная насрассия с малка България ли ще я сравняваш?

    Коментиран от #90

  • 83 инж Илич

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    и така да е поне не живеят в Землянки а в къщи тухлени къщи зидани с покриви и керемиди
  • 84 Симо

    2 4 Отговор

    До коментар #81 от "цунг лап":

    Поредната партенка. Само 2% от руснаците евентуално биха отишли временно в чужбина. Другото са соросоидни полюции на мокри вестници. Какво да се прави трябва да заработват грандове.
  • 85 Франц Кафка

    1 2 Отговор
    Щом умните бягат от Русия , това значи само едно , бъдещето на Русия , ще зависи от кретени ..
  • 86 Нед

    3 1 Отговор
    Малиии що трол се активизирал ........ Оправихте България , а тръгнали Русия да обсъждат . Ей много ненормалници има тук !!

    Коментиран от #87

  • 87 въй въй

    2 1 Отговор

    До коментар #86 от "Нед":

    прав си Русия е карабатак управяне няма Затова искат да бягат младите
  • 88 Башар Асад

    1 0 Отговор
    Братушки Освободена Сирия ви очаква Даване на гражданство немедленно със самолетния билет Носете си бронежилетки калашници и муниции за тях Добре е за вашата сигурност
  • 89 ПРОпаГанда

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: --- 41 на сто от младите !!! хора искат да се изселят от Русия, посочва "Комерсант".
  • 90 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Преброяване на бесните язовци":

    ами като си малък що се вреш при големите? и друго - големите държави имат и големи проблеми...българия е колкото един квартал на москва, а е пълна кочина...
  • 91 Голем смях

    0 0 Отговор
    Няма страшно.Светът е пълен с русофили и последователи на новия месия -ПУТИН.Те ще заместят неблагодарните бежанци от путинския рай.Ето,вече няма визи за братските турски приятели и бизнесмени.Най-голямата джамия в Европа ,тази в Москва вече не може да побере новите руснаци на петъчната молитва.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 българин

    0 0 Отговор
    ха сега европа ще я оплеска със социялните предобивки .
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания