Last news in Fakti

12 Февруари, 2019 14:50 3 957 25

Унгария скочи на Запада за Русия

  • унгария-
  • петер сиярто-
  • русия

Според Петер Сиярто Европа е лицемерна спрямо Кремъл

Унгария скочи на Запада за Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Унгарският външен министър Петер Сиярто е заяви, че западните държави проявяват лицемерие спрямо Русия по време на срещата си с държавния секретар на САЩ Майк Помпео, съобщи РИА Новости.

Помпео е говорил за значителното нарастване на влиянието на Русия. Според него руската страна не споделя стремежа за свобода.

„Когато говорим за Русия, според мен съществува огромно лицемерие в политическата сцена в Европа. Защо унгарски компании да не участват в проекта „Северен поток 2“? На икономическия форум в Петербург не бе поканен унгарският премиер, а френския президент. Мисля, че тогава на сцената до руския президент Владимир Путин не стояха представители на унгарски компании, а шефове на западни такива.

Не мисля, че е редно да представяте нещата така, сякаш имаме тесни връзки с Русия. Трябва да се оцени мащаба на европейската търговия с тази страна“, заяви Сиярто.

Той вече заяви, че не смята за основателни европейските обвинения за близки връзки на Унгария с Русия. Според него западните държави имат по-тесни отношения с руската държава, но се опитват да прикрият своя бизнес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайперист

    10 15 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 2 СССРБАРЕТА

    104 6 Отговор
    Ето един с европейски лидер които има ТОПКИ! А не кат БОКО да има процеп между краката!

    Коментиран от #20

  • 3 Borislav Popov

    79 3 Отговор
    И италианците надигнаха глас . И те иска сближаване с Русия и са недоволни от Франция ? Явно две държави узурпирали ЕС.

    Коментиран от #10

  • 4 123

    9 59 Отговор
    Рубладжия...
  • 5 супер

    77 5 Отговор
    Браво това е истински мъж истината право в лицето на агресорите.....
  • 6 Голем смях

    13 60 Отговор
    Този май е забравил как ги изклаха руснаците през 1956г.

    Коментиран от #7

  • 7 голем смех

    79 7 Отговор

    До коментар #6 от "Голем смях":

    А българите забравиха как ги бомбандираха наглосаксите от ФАЩ и Англия през втората световна даже един шебек с пура искаше картофена нива да прави от София

    Коментиран от #9, #11

  • 8 ХА ХА ХА

    16 4 Отговор
    КОГАТО ИМА ПАРИ НЯКОЙ СЕ ЗАСТЪПВА ЗА ОКУПАТОРИТЕ, НО НЕ СТИГАТ ЗА ПОДКУП НА ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВИ, А ПРОДАЖНИЦИ НАВСЯКЪДЕ ИМА !!!
  • 9 Народа ПРОСТ

    49 2 Отговор

    До коментар #7 от "голем смех":

    Не знае ли че наследниците на същия Шебек ни затвориха 4 - те реактора нарязаха ни ракетите и авиацията и ни направиха ИКОНОМИЧЕСКИ РОБИ .
    Преди ги взимаха от Африка асега от Б
    Г. само забрани рестрикции и нови правила
  • 10 Димитърд

    1 26 Отговор

    До коментар #3 от "Borislav Popov":

    Не споменавам Италия, а Славини от северна лига и пет звезди на си Майо, това, че са вицепремиери него прави собственици на тази страна. Тези жалки рубладжий с помощта на лъжата и популизма дойдоха на власт и както бързо дойдоха така и ще си отидат. За съжаление на хранилката на Кремъл има доста западни лидери и политици. Начело с бившия канцлер и социалист Герхард Шрьодер подписал в края на мандата си северен поток 1, а сега председател на борда му. Путин го направи член на борда на Роснеф, заплата на Шрьодер сега е над 1 милион евро. Гедерейката Меркел е може би следващият шеф на борда на северен поток 2. До някъде този министър е прав за лицемерието на някой западни политици и страни, но това не важи за всичките има и много свестни западняци.
  • 11 Димитърд

    7 38 Отговор

    До коментар #7 от "голем смех":

    А ти си забравил или Не си чел кой окупира България на04.09.1944г със войските си родината ни. Колко струваше тяхното окупационно присъствие на българският народ над 10 милиарда долара, плюс избиването на цялата българска интелигенция и продължилото 60 години руско иго спряло развитието
    На държавата ни. Бъди горд и достоен българин, А не жалка руска слуга и рубладжия.

    Коментиран от #12, #15, #21, #22, #25

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Фюрера

    8 2 Отговор
    ще ме търсите
  • 14 Румбата

    3 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Унгарският външен министър Петер Сиярто е заяви, че западните държави"
    Ко речи?
  • 15 ТОЧКАТА

    26 5 Отговор

    До коментар #11 от "Димитърд":

    ,,окупацията,,/хм,хмм,хммм/на България от Русия струва много на ..Русия...Значителни усилия струва измъкването на БЕДНА,ИЗОСТАНАЛА АГРАРНА СТРАНА с население 5 милиона/80% селяни!!!/ до КОСМИЧЕСКИ ВИСОТИ и превръщането и в СРЕДНОРАЗВИТА ПРОМИШЛЕНО /АГРАРНА СТРАНА с население -9 милиона/образовано,здраво, 80%---СРЕДНА КЛАСА/.......Сега е пред очите ни какво направи присъствието на козяк......

    Коментиран от #19

  • 16 ТОЧКАТА

    25 2 Отговор
    Само адмирации за Орбан и Сиярто! Успех ...МЪЖЕ!!!
  • 17 ТОЧКАТА

    15 1 Отговор
    Имаме еднакви знамена с Унгария....но явно подретбата на цветовете има огромно значение.....пък и много други неща....
  • 18 Голем смях

    4 20 Отговор
    Ти какво очакваш след като си обявил война на САЩ и Англия бе смотльо.Да ти хвърлят шоколади ли?Руската ескадра,бомбардирала Варна през ПСВ и избила десетки цивилни по-добра ли е била бе боклук руски.А руснаците избиха унгарците през 1956 г. без да има война и заплаха за СССР.Минавали са с танкове през хората.Нормални азиатски действия.

    Коментиран от #23

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 msc

    10 1 Отговор

    До коментар #11 от "Димитърд":

    Цялата българска интелигенция била избита след 9-ти Докога ще продължавате да си вярвате че с повтарянето на тази лъжа ще промените историята.Българската интелигенция е избита масово в Балканската, Междусъюжническата и Първата световна война, както и репресиите от 23 и 25 година .След 9 ти са избити също много хора(за разлика от вас не гледам черно бяло и не отричам червения терор както вие отричате белия), но това е част от реално гражданската война в България ....
  • 23 Гост

    11 0 Отговор

    До коментар #18 от "Голем смях":

    А ти какво добро си видял от англоговорящ бе, сульо! През 1956 в англоговорящите държави е имало расизъм и апартейд, в автобусите - за бели и черни, Корея - нападната и разделена, а днес големи антирасисти и демократи. Аман от козяшки изпражнения.
  • 24 ели

    8 0 Отговор
    Типично за Европейците; Едно мислят друго говорят съвсем друго вършат пълно лицемерие.А що се отнася за Американците за къква " свобода " говори тоя идиот до1864 година в магазините се продаваха роби ( може да проверите) тяхната англосаксонската "демокрация" хаос разрушения кръв, сълзи грабеж В (Ирак задигнаха архивите им които бяха на 6000-7000 хиляди годин принадлежащи на една от най- древни цивилизации)
  • 25 ариец

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Димитърд":

    Ако не бяха същите тези,от теб наречени"окупатори" сега ти щеше да се размотаваш по улиците гордо носещ ален фес, друго нещо да знаеш - който побеждава той определя правилата,как си мислиш ти - съветската армия с цената на толкова много жертви и разходи е разбила немците,тръгнала по петите им на запад и освободила цяла европа,ще остави след себе си някакво безредие и няма да свърши нещата до края,много ясно ще нареди нещата както пожелае,радвай се на руското"иго",за да си образован сега и да хулиш тези,които са ти осигурили развитието,едва ли дедите ти са знаели какво е книга,от работа на нивите не са могли да видят бял ден! Как не те е срам -хора от далечни страни са дошли да се бият за твоята родина! Как не те е срам! Не си достоен промит мозък такъв !
Новини по държави: