Last news in Fakti

13 Февруари, 2019 09:40 2 217 22

Хиляди протестираха във Венецуела

  • венецуела-
  • протест-
  • мадуро-
  • каракас-
  • помощ

Протест по улиците на Каракас

Хиляди протестираха във Венецуела - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Хиляди венецуелци демонстрираха по улиците на столицата Каракас с настояване да бъде допусната в страната хуманитарна помощ. Засега тя изчаква на границата в Колумбия.

„Венецуела е в криза - това не е тайна! И ние всички се нуждаем от тази хуманитарна помощ! Надявам се всичко да се нареди и да получим тези доставки, за да можем ние, като здравни работници, да помогнем на болните, получавайки всичко необходимо, за да ги излекуваме или спасим живота им“, подчерта една от протестиращите - медицинска сестра, предаде БНР.

Самопровъзгласилият се за президент Хуан Гуайдо настоява, че хуманитарната помощ трябва да пристигне преди 23 февруари. Президентът Николас Мадуро отхвърля тази възможност, тъй като твърди, че хуманитарната помощ се използва като прикритие, за да бъде вкарано оръжие във Венецуела. Най-малко 40 души са убити, откакто започнаха протестите срещу Мадуро, допълва Ройтерс.

Хиляди протестираха във Венецуела
Снимка: БГНЕС/ EPA


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шехерезада

    22 3 Отговор
    Сега да ви разправям една история за 1001 протестиращи......

    Коментиран от #10

  • 2 hmhmhm

    30 9 Отговор
    На хиляди им бе платено да протестират - имайки предвид заплатите , този протест не е излязъл много скъпо на САЩ, останали са пари и за още ...

    Коментиран от #14

  • 3 koпа

    35 7 Отговор
    Хуан Гуайдо ще мине в историята на страната си като продажник и куче на краварите.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Домино

    21 2 Отговор
    Изобщо не изглеждат недохранени!

    Коментиран от #6

  • 6 прав си

    14 0 Отговор

    До коментар #5 от "Домино":

    по-добре от нас облечени,закръглени и весели!?
  • 7 Реалист

    9 21 Отговор
    Красива страна докарана до просешка тояга от поредния малоумен социалист-диктатор. Това социализЪма вече е мръсна дума като гонореята. Ясен признак за нещо гнило в обществото. Тоя сатрап мадурко да го обесят на първия стълб като Мусолини му е малко. Идва и неговия край!
  • 8 Франц Кафка

    6 13 Отговор
    Николас Мадуро за Тръмп и кризата във Венецуела ::
    “Това е политическа война на американската империя за интересите на Ку-клукс-клан".

    Ама как само всички диктатори - дегенерати , от Москва , Африка и Латинска Америка ,Азия едно и също си балалайкат .
    Все едно една и съща школа са завършили ..
  • 9 ха ха ха

    15 2 Отговор
    Това много прилича на истерията против Садам. Май гласят иракския сценарий.
  • 10 куку руку ку

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "Шехерезада":

    И се завъртат едни снимки... на девойче дето прегръща полицайче. Абе снимката си е направо от българските протеси на умните и красивите, но сложен надпис на испански и все едно станало във Венецуела. Чакам кога ще изкарат и роял...

    Коментиран от #13

  • 11 Въй

    8 0 Отговор
    Ади сеа роял, по ме радваше разголената дИвойка.

    Аку може малко по така - Хард, да зимат пример от БГ.

    Крайно време е масов нудистки протест в името на дИмокрацията, нямам против още млади девойки.

    Тя дИмокрацията, вече е разсъблечена, обругана, излъгана, използвана нагло, изоставена като "малката кибритопродавачка", надеждата да оцелее гасне бавно.
    Пред очите ни последната надежда за един по-добър свят се топи като снежинка в дланите, потъпкана от САЩ.
  • 12 ИВАН

    9 2 Отговор
    Умни и красиви и кой не скача е червен, в латино форма, пфу, обстановката на комунистическо лицемерие си беше досадна, но сегашната мафиотска демонокрация - е направо гадна
  • 13 Шехерезада

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "куку руку ку":

    Тази 15 годишната от снимките през 2014 сега е отговорник за София на,, Да, България " е това бяха умните и красивите от,, Протестна Мрежа" през 2014г.!!!15-16 годишни гамени и гаменки с цветя!
  • 14 Alpha_Lone_Wolf

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "hmhmhm":

    А защо са им ниски заплатите като са 10та най-богата страна в Света по природни ресурси?

    Коментиран от #20

  • 15 ЦРу

    5 2 Отговор
    Ако са 10 , пишем ги стотици , ако са 100 , пишем ги хиляди ! Да живее кравешката демокрация !
  • 16 Румяна Костова

    3 2 Отговор
    На снимката не личи,че девойките са недохранени и бедствуват (особено тази най-ляво никак не прилича на гладуваща и нуждаеща се от хуманитарна помощ).Облечени са с разпространените униформи из цял свят,а не са се загърнали с парцаливи чаршафи или дрипи.
  • 17 Румяна Костова

    3 2 Отговор
    Като гледам и колите им не са очукани. А,не ,грешка сигурно, тази червената е на организираторите на протеста.
  • 18 плевен

    4 3 Отговор
    През 96-та и аз участвах в такива протести. Заплатата ми беше 9 долара. Когато паднаха социалистите, инфлацията за две седмици стана нула- като с вълшебна пръчка. Тогава осъзнах, че Запада ме е използвал за да свали комунистите от власт. Това, че ни се срина икономиката , за тях е било страничен ефект.
  • 19 Павлин Незнакомов

    3 3 Отговор
    Ей, тия комунета няма да се вразумят бе. Навсякъде където е стъпил болшевишки ботуш само глад ,оскъдица и въшки. Напоследък гледам всички сатрапи се обединяват: Мадуро ,Путин ,Ердоган , Ким ,Ислямски Иран ,викат си братя ,целуват се уста в уста като леви джендъри . Ще подпалят света тези боклуци. Спирайте ги до като е време ,щото ще патим.
  • 20 Марин Колаксъзов

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Заплатите са такива щото трябва да плащат на мързеливите индианци ,които не работят и само викат Мадуро е велик!
  • 21 някой

    3 3 Отговор
    Мадуро е готов да умори народа от глад, но да не падне от власт. Браво на такива управници! Това е психиката на комунистите, нашите са абсолютно същите! В съзнанието им се е загнездила идеята, че е важно те да са добре, ако може тайно от останалите хора. Храна да им се дава под формата на специални доставки, ако има дефицит на електричество, пак да свети само в техните жилища, водата да не се спира в кварталите, които обитават, всичко за тях, а народът да им се подчинява и да им ръкопляска. Устите им като на хипопотами - огромни! Лакомията им - безгранична! Ужасно!
  • 22 русофилска подлога

    0 3 Отговор
    Народа излиза по улиците.Народа не иска вече тиранията и диктатурата на Мадуро.Именно този продажник Мадурко изнесе и ограби държавата.Същия този заедно с любезното съдействие на хобита Путин и русия. тотално заличиха една богата Венецуела.На венецуелаския народ му кипна и искат промяна ,но типично за комунистическите червей ,властта няма да се даде без битка ,дори това да означава смърт за собствения им народ.Така ,че запомнете ,ВСЯКА ЕДНА ДЪРЖАВА НА ТОЯ СВЯТ ,КОЯТО Е ПОД КРИЛОТО НА РУСИЯ ,ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ !