Last news in Fakti

17 Февруари, 2019 10:22 10 973 36

Тръмп към Европа: Вземете си ислямистите

  • сащ-
  • ислямска държава-
  • доналд тръмп

"Ислямска държава" контролира малък анклав на р. Ефрат

Тръмп към Европа: Вземете си ислямистите - 1
Снимка: БГНЕС

Белият дом помоли европейските съюзници в Сирия да приемат обратно над 800 бойци от "Ислямска държава", предаде Ройтерс.

Агенцията се позовава на публикация в „Туитър“ на президента на САЩ Доналд Тръмп. Той посочва, че в Сирия са пленени над 800 бойци от Ислямска държава. Доналд Тръмп настоява те да бъдат съдени.

"Халифатът е готов да падне", прогнозира американският президент. "Алтернативата не е добра, в смисъл че ще бъдем принудени да ги освободим", предупреждава Доналд Тръмп.

"Ислямска държава" контролира малък анклав на р. Ефрат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ми ми ми

    125 10 Отговор
    Тоя вече съвсем изперка-ама европейците си го заслужават това отношение....

    Коментиран от #6, #35

  • 2 Стойчо Караилиев

    150 9 Отговор
    Интересен подход за дестабилизиране на Европа, която много пряко и безволево се подчинява всячески на САЩ.
    Те ги създадоха, обучиха, въоръжиха и ги подкрепяха купувайки петрол от тях, а сега Европа "да си ги вземе".
    НАГЛОСТ!
    ДА СИ ГИ ВЗЕМАТ ПРИ ТЯХ В САЩ!

    Коментиран от #16, #18

  • 3 европеец

    102 6 Отговор
    Що па всички европейци ?! Меркел си ги обича - да си ги вземе ! Ние не сме ги канили.

    Коментиран от #7

  • 4 Анти седераст

    34 5 Отговор
    Седерасти, това ли ви образеца на "държава"(пълна с исшямски главорези)???
    То, аз разбирам, че сте гладни и не подбирате за коричка хляб, ама .... де знам....
  • 5 681 БГ

    41 22 Отговор
    САЩ и Русия ако ги няма ще има спокойствие на планетата!!! Всичкото Зло идва от пияно племе и долги янки и евреи!!!
  • 6 незнайко

    25 4 Отговор

    До коментар #1 от "ми ми ми":

    Абсолютно вярно, но втория Хитлер - Меркел не и пука !!!
  • 7 ТЕ ТАКА ЩЕ СТАНЕ

    58 6 Отговор

    До коментар #3 от "европеец":

    НАПРОТИВ......ЩЕ ГИ "ДОСТАВЯТ" В ....БУФЕРНАТА ЗОНА .........АПСУРДИСТАН , ПАРДОН ....БУЛГАРИСТАН , ЩОТО НАШИЯ ВОЖД НЕМА ДА ОТКАЖЕ НА БАБА МЕРКЕЛ !!!!
  • 8 Реалист

    61 2 Отговор
    Тръмп е прав, американците създадоха финансираха ИДИЛ, Европа захрани ИДИЛ с хора, грешка на американците че са пленили идиотите от ИДИЛ, трябвало е да ги унищожат, сега е редно Европа да си прибере терористите и да видим как ще се справиш с тях, много говоря за интеграция, ха да видим как ще ги интегрират, Европа е роб на САЩ, да си заслужават съдбата, ще се изкефи максимално, Тръмп да натовари тея терористи на един самолет и да ги прати директно на Меркел
  • 9 СССРБарета

    51 7 Отговор
    Добре прави Путин че направи ракети и самолети и подводни дронове дето да напълните гащите защото иначе сте толкова нагли че край няматe!
  • 10 Kcaniba

    46 4 Отговор
    Циничните жиди на империята на злото фащ, тургат Европа в различни пози!!
    Създадоха след разрушаването на Ирак, в затворите на ЦРУ исламска държава, с парите на саудитците и крава-инструктори ги надъхаха срещу милиони хора, унищожиха реда в близкият изток, и сега - приберете си ги!!!
  • 11 Хасан

    49 3 Отговор
    Тоя няма съюзници ..за него има само Америка и подчинени на Америка
  • 12 tost

    53 3 Отговор
    To сичко хубаво ама що краварите не си приберат талебаните в САШ,нали ЦРУ ги създаде да противодействат на руснаците в Авганистан?
  • 13 Хасан

    46 3 Отговор
    Сащ не иска една обединена и силна Европа и затова предприема мерки ..Сащ не иска икономически развит Китай и взима мерки ..не иска и военно развит Китай и взима мерки ...не иска Турция да си увеличи влиянието си в Близкия изток и взима мерки
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 да да българин

    28 2 Отговор

    До коментар #14 от "Путиноидите са злобни безмозъчни червеи":

    Били холандци, французи,белгийци нещо не отбираш нещата май? Кажи, че имат само гражданство, а иначе са си арапчета мюслита.
  • 16 ТОЧКАТА

    28 1 Отговор

    До коментар #2 от "Стойчо Караилиев":

    ЕВРОПЕЙЦИТЕ-----НЕ НИ ПУКА ЗА САЩ!!!!Да си прибират отрочетата.../по думи на Тръмп/...
  • 17 Нагъл идиот

    37 1 Отговор
    за същите ислямисти, които американците създадоха ли говорим?
  • 18 Логика

    3 14 Отговор

    До коментар #2 от "Стойчо Караилиев":

    Това са хора, които са граждани на европейски страни, затова Тръмп настоява да си ги приберат и съдят.
  • 19 чичо

    20 1 Отговор
    Г-н Тръмп,макар, лично да нямам нищо против вас, ще си позволя лично но напълно осъзнато несъгласие с Вас.Ислямска държава беше създадена от необмислените действия на САЩ по ликвидиране на тоталитарните режими.Не им ли беше ясно на тия преди вас,че диктаторите ако не друго,поддържат ОГРОМНА и ДОБРЕ ПЛАТЕНА армия,не им ли беше ясно,че като ликвидирате ония които им плащат, те няма да хванат мотиката,а ще правят това което най-добре могат-да държат оръжие.За това г-н Тръмп,не обвинявайте другите за онова което сполетя целия свят,а и самите щати,от необмислените действия които вашата държава предприе.
  • 20 ние

    20 0 Отговор
    Как пък разбраха че тези 800 човека са от ислямска държава? Да не ходят с табелка "аз съм терорист". Хванали 800 човека и се чудят къде да ги затрият.
  • 21 Borislav Popov

    19 0 Отговор
    А сега сбийте се кой да ги прибере . И това ако е съюз - здраве му кажи . Май в алианса настана пълна бъркотия. Не могат да се разберат кой да кара влака и кой да хвърля кюмюра !
  • 22 666

    20 0 Отговор
    АКО НЕ СЕ РАЗБЕРАТ КОЙ ДА ГИ ВЗЕМЕ ДА МИ СЕ ОБАДЯТ АЗ ЩЕ ГИ ВЗЕМА НО ПРЕДИ ТОВА ДА МИ СЕ ДАДАТ 800 ПАТРОНА И ЕДИН КАЛАШНИК ЗА 5 МИНУТИ И ЕДНА ДЪЛБОКА ЯМА С ЕДИН БУЛДОЗЕР РАЗРЕШАВАМ ИМ ПРОБЛЕМА И ПАРИ НЯМА ДА ИМ ИСКАМ ЩЕ ГО НАПРАВЯ БЕЗПЛАТНО.

    Коментиран от #25, #29

  • 23 Bubbles

    17 0 Отговор
    Сега ако нашите имат топки, ще му ги пратят всичките барабар с бежанците които заляха цяла Европа.
  • 24 насам

    1 5 Отговор
    Дайте ги на България .
  • 25 Голям прос

    6 0 Отговор

    До коментар #22 от "666":

    А нафта за булдозера не щеш ли?
  • 26 арджентата

    12 0 Отговор
    Този... колкото повече съюзници има, толкова по-арогантно ще се стреми да подчини всички. Иска всички да му се кланят и да изпълняват безропотно всяко хрумване, дири и да е в ущърб !
  • 27 Порно

    8 1 Отговор
    Според нормите на международното право само войници на редовна армиа са пленници. Останалите заловени с оръжие дори няма нужда да бъдат съдени , а се разстрелват или бесят по заповед на командир на част от полк нагоре.
  • 28 Хасан

    2 0 Отговор
    Да се върнат в Европа ,да има процес и тия които са виновни да ги съдят
  • 29 До 666 тоя хубав човек

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "666":

    Браво момче така ми харесваш, широко скроен и мислещ мащабно не искаш пари за себе си а да направиш добро. Напълно съм съгласен а след това ще се справим със нашата държава като започнем със 200 баклука от парламента и после със джаговците, но предлагам да изградим пещ и право вътре защото ако трябва да ги заравяме ще се наложи да разкопаем половината България за да има място за цялата паплач :) относно тоя нахуиник дето се бъжика с нафтата абе куха лейко как не разбра че бой и ръгане не се връща и докато има такива мижитурки като тебе който мислят само за себе си и ден за ден никога няма да се оправим аланколу. И за да ти помогна да си раздвижиш сивото вещество малко да речем че имаш пари и избягаш в някоя далечна държава след 1, 10, 100 години ако всички са като теб и гледат само и единствено себе си тая сган мръсна ще плъзне като чума по цялата планета и ако не теб децата ти или техните деца ще го отнесат като куцо пиле домат защото бай уи не му пука и гледа само него си. Докога бе майна докога,, аз не искам да съм добре а на комшията да му е зле ''??? Или ще сме единни и заедно ще се справим или няма да има България до 50 години и дано не съм прав по рано да стане защото нашите родители, пра родители и т.н. които са дали живота си за да сме свободни ще се обърнат от гробовете и ще си кажат ди диии тоа не издържа дъге и умряхме за тия путиовци. Живота не е само чалга, ку.рви и наркотици да го сложа на майка ти галфон. Нафта не искал ли, иска и тои да ти
  • 30 Стоян Маринов

    11 0 Отговор
    А защо не ги съдят в САЩ? Нали са стреляли срещу американски войници! За по-дребни неща искаха да бъдат екстрадирани българи, за да бъдат съдени в САЩ. А може би тези от ИДИЛ въобще не са се сражавали срещу американци! Защо ли?
  • 31 Путин

    12 0 Отговор
    Вземете си ги вие,те са ваши деца!
  • 32 Леле6677

    12 0 Отговор
    Кой ги създаде-Алкайда и ИДИЛ? Докато EU слушат и испълняват всичко що кажат САЩ ще е така.......... Какво лицемерие само.....
  • 33 АборигенЪТ

    4 0 Отговор
    Борисов ще оправи нещата, няма място за паника.
  • 34 Гост, но не прост.

    4 0 Отговор
    Да им е.а световния елит. От 30 г. Воюват с Европа. Започнаха с Югославия 90та. Въпреки че беше Необвързана. Помните нали. Ирак 91ва.Барел нефт 90та струваше 23$, литър Супер 95 - 0.83 DM a сега? После Косово. После пак Ирак, когато Англия излъга за химическите оръжия. После няколко пъти "Пролет". Милиони избити, милиони прогонени. Както индианците преди. А Европа плаща.
  • 35 вземи си чернилките, тогава 🙊

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ми ми ми":

    пък тръмп се избелва, щот от доле е черно кюмюрче
  • 36 111111

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тръмп към Европа: Вземете си ислямистите

    Европа към лудницата: Вземете си лудия обратно!