Last news in Fakti

18 Февруари, 2019 14:00 3 023 5

Исторически момент за Северна Корея

  • северна корея-
  • история-
  • ким чен-ун

Страната се готви за срещата между Ким Чен-ун и Доналд Тръмп

Исторически момент за Северна Корея - 1
Снимка: Shutterstock

Северна Корея е изправена пред исторически повратна точка. С такава статия излиза севернокорейския вестник Рондом Синмун.

Той обръща внимание на предстоящата втора среща между лидера на Северна Корея Ким Чен-ун и президента на САЩ Доналд Тръмп. Двамата ще разговарят на 27-ми февруари в Ханой.

„Време е здраво да завържем връзките на обувките си и да тичаме напред към по-висока цел. Изправени сме пред решителен момент“, пише изданието.

Там призовават преди срещата да бъдат демонстрирани достойнство и ръст на нацията. Очаква се основна тема на срещата да бъде ядреното разоръжаване на Северна Корея.

Разговорите ще се проведат в Ханой. Двамата лидери вече имаха среща в Сингапур.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КГБ Териер

    5 6 Отговор
    Пука им на севренокорейците за Тръмп.

    Коментиран от #2

  • 2 onq s konq

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "КГБ Териер":

    На северокорейците не им пука за Тръмп,а изключително КАКВО ИМА ЗА ЯДЕНЕ НА ПРАЗНИТЕ ИМ МАСИ.И както Светът/вече/ е многополюсен но само в Американския полюс има ток,така и сервитьори мнооого,но САМО ТРЪМП СЕРВИРА МАНДЖАТА!

    Коментиран от #3

  • 3 КГБ Териер

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Не всички са диета за да пестят за стена!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Терм

    1 1 Отговор
    Не ви ли срам да хвалбите един диктатор и убиец,който уби чичо си за нищо.Пожелавам ви да отидете в сев корея и да поживеете там,ама няма да искате май
Новини по държави: