18 Февруари, 2019 19:10 18 965 98

Ердоган за НАТО: Какъв алианс е това?

  • реджеп ердоган-
  • турция-
  • сащ-
  • нато-
  • кюрди-
  • пкк-
  • алианс

Турският президент с яростна критика към Вашингтон

Ердоган за НАТО: Какъв алианс е това? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Турският президент Реджеп Ердоган за пореден път отправи яростна критика към САЩ заради продължаващата им подкрепа към свързаната с ПКК кюрдска милиция, предаде „Дейли Сабах“.

„Що за северноатлантически алианс е това, що за сътрудничество е това? Вие (САЩ) давате на терористите 23 000 камиона оръжия и боеприпаси, но когато ние поискаме, дори не ни ги продавате“, заяви турският президент в град Бурдур по време на предизборен митинг.

Турция остро критикува натовските си съюзници от САЩ заради оказваната подкрепа към кюрдските бойни формирования, действащи в Сирия. Тях Анкара разглежда като въоръжено крило на Кюрдската работническа партия, обявена за терористична организация в Турция, ЕС и САЩ. Американската армия си партнира с кюрдските и арабски милиции в борбата срещу „Ислямска държава“.

Реджеп Ердоган разкритикува страните, които от „хиляди километри разстояние“ планират провеждането на операции в Сирия, докато Турция е под постоянна заплаха в 911-километровата си граница със Сирия. Ердоган добави още, че само тези, които са на страната на Турция, ще спечелят в региона. Той потвърди решимостта на Турция да се бори с тероризма в съседна Сирия. „Ние определено ще нанесем тежък удар на терористичната организация скоро“, каза Ердоган. Турската армия се готви за нова офанзива в Сирия.

Турският президент коментира и призивите към Турция да се откаже от покупката на руски зенитно-ракетни системи С-400. „Те говорят да се откажем от покупката на С-400. Защо трябва да се отказваме? Ние имаме право да използваме различни системи и не смятаме, че вие имате право да ни критикувате", отбеляза Ердоган. Миналата седмица турският президент потвърди, че Анкара не възнамерява да се отказва от покупката на С-400. По думите му Турция разчита на доставка на руската система за ПВО през юли тази година. Представители на САЩ предупредиха, че ако Турция продължи процеса по придобиване на руските системи, Вашингтон ще оттегли офертата си да продаде на страната системи „Пейтриът" на стойност 3,5 милиарда долара. Те казаха също, че това ще изложи на риск и покупката на самолети Ф-35 от Турция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти седераст

    186 40 Отговор
    Тоя мачка дрогираните западни проститутки на Ротшилдите като валяк. Станал е анти-седераст.

    Коментиран от #18

  • 2 Анти седераст

    96 35 Отговор
    Ротшилдите вече създадоха Кюрдистан в Ирак и вече западните наркомани го наричат "Иракски Кюрдистан". Кюрдистан е планиран да бъде израелското острие срещу несъгнасните в Близкия изток. Ценен съюзник на тениите.
  • 3 Фатих Мехмед

    99 79 Отговор
    Това е силен лидер направо ги нарита отново саш в ъгъла ...само Ердоган може да оправи таз територия окрадена от комунисти мутри и престъпници...гласувайте за Ердоган

    Коментиран от #98

  • 4 Бююкек Угуз

    79 12 Отговор
    Разтури се алианса на юго-изток
  • 5 Фатих Мехмед

    88 54 Отговор
    Ердоган добави още, че само тези, които са на страната на Турция, ще спечелят в региона. 🌏🌏🌏🌏🌏🌏Ердоган си го казва в прав текст че ако сме с него ще спечелим а с тиквата ни очакват нови дъна и мизерия

    Коментиран от #72, #95

  • 6 no name no face no number

    145 16 Отговор
    Специално за нато е прав и аз съм на това мнение кактв съюз е това??? В който членуват един куп страни с явни различия помежду си и ако решат да се запукат, кой на кого щв помага? Пълна безмислица и въпрос на време е тази пирамида да рухне
  • 7 Анти седераст

    58 104 Отговор
    Аз съм на мнение, че България трябва да подкрепи Ротшилдите(т.е. САЩ и Западна Европа) в създаването на Кюрдистан. Нямаме интерес от силна Османска Империя за съсед.

    Коментиран от #34

  • 8 Хитър Петър

    110 16 Отговор
    Турция ще напусне НАТО в най-скоро време.

    Коментиран от #60

  • 9 Kcaniba

    109 24 Отговор
    Империята на злото фащ колабира!!
    Фалиралата кочина се распада!!!

    Коментиран от #24, #30

  • 10 СССР Ракета

    88 10 Отговор
    Това беше плана на Доналд Тръмп да разцепи НАТО и успя.
  • 11 Герасим

    143 13 Отговор
    Поне има топки човека да казва тези неща за САЩ, нашите само някой от САЩ да си отвори устата без да са искали нещо, веднага казват ДА
  • 12 Анти седераст

    74 10 Отговор
    НАТО са просто страни с ротшилдов режим(режим към партньорите, както се изразява сик-аджията). Ние суверенна държава ли сме? А Германия?
  • 13 Стоян

    42 70 Отговор
    Ще му спретнат едно ембарго и ще стане лирата пет цента
  • 14 Ей турчин

    59 31 Отговор
    Престани да плачеш като момиченце и напусни НАТО.

    Коментиран от #17

  • 15 Голем смях

    42 70 Отговор
    Май турската лира ще стане скоро като венецуелските денги.
  • 16 СеСеСере

    35 113 Отговор
    Ердоган е бита карта, Сащ сринаха лирата за 1 нощ, колкото и да се напъва заедно с путкин отиват в коша, затова и щатите го изолират.
  • 17 Извини се БЕ

    49 35 Отговор

    До коментар #14 от "Ей турчин":

    Ако Турция напусне НАТО кой ще пази въздушното ни пространство

    Коментиран от #21, #43

  • 18 оле

    12 21 Отговор

    До коментар #1 от "Анти седераст":

    Ти не може да даваш мнение за проститутки , защото ти си такъв ! Ако използваш чужд ник, отговорността си е твоя ! И минусите !

    Коментиран от #19

  • 19 Анти седераст

    14 6 Отговор

    До коментар #18 от "оле":

    Това е моят ник. Винаги така съм се именувал тук.
  • 20 Borislav Popov

    27 83 Отговор
    Той какво иска Ердо, да го оставят американците да избие кюрдите нали ? Всички знаем колко са неравнодушни към тях турчулята ! Руснаците са и те едни фурнаджийски лопати, на времето когато не бяха в много добри отношения с Турция, руснаците бяха едни от най яростните защитници на кюрдите, дори и политически убежища им даваха и днес в Русия има много мощна кюрдска диаспора ! А сега какво стана ? Не ги защитават вече и се правят, че не забялязват как турците по лека лека, уничтожават кюрдския народ, понеже сега са гъсталаци с турците, С-400, Турска тръба и т.н. страх ги е да не загубят турския пазар и затова си затварят очите за кюрдите. Това доказва колко са изменчиви и как руснаците могат да предадат приятелите си, заради собствените си финансови и не само интереси ! Само американците останаха защитници на курдите, ако не са те турците ще ги затрият сс земята !

    Коментиран от #22, #37, #76, #94

  • 21 Хитър Петър

    27 32 Отговор

    До коментар #17 от "Извини се БЕ":

    Тебе кой те излъга че Турция пази въздушното ни пространство? Никога не е имало такова нещо. До сега това са правили в съдействие с нашите, единствено САЩ и Италия.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Жид масон 33 степен

    42 7 Отговор
    Ердоган да нападне Израел, ако иска да предотврати Кюрдистан.

    Коментиран от #70

  • 24 Лизачи на руски задни части

    10 46 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    Колега от политбюро казаха да научиш нови фрази че ша ти спрат рублите.Сещаш ли съ или нещо не моиш са сетиш

    Коментиран от #26, #35

  • 25 Не глеам таувизия

    37 7 Отговор
    Ердоган ага се събуди най-накрая::)) Хич не ми е симпатичен но реакцията му е "спот он":D
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 прав е ердо

    52 14 Отговор
    що за алианс е това...турция постиянно заплашва съюзника си гърция и редовно нарушава въздушното им пространство. турция се намеси и СЕ МЕСИ в политиката и изборите в съюзника си България . амарика постоянно праща натовси войски по различни точки на света да защитават американските интереси а уж нато е ОТБРАНИТЕЛЕН съюз и би трябвало да не излиза извън границите си !! да не говорим , че нато се намеси в сърбия и даде сръбска земя на косоварите без никоя държава от алианса да беше заплашена !!!! и ние трябва да внасяме пари за този съюз...ние и ес !!! незабавно излизане от нато и създаван ена европейска армия
  • 28 прав е ердо

    23 10 Отговор
    що за алианс е това...турция постиянно заплашва съюзника си гърция и редовно нарушава въздушното им пространство. турция се намеси и СЕ МЕСИ в политиката и изборите в съюзника си България . амарика постоянно праща натовси войски по различни точки на света да защитават американските интереси а уж нато е ОТБРАНИТЕЛЕН съюз и би трябвало да не излиза извън границите си !! да не говорим , че нато се намеси в сърбия и даде сръбска земя на косоварите без никоя държава от алианса да беше заплашена !!!! и ние трябва да внасяме пари за този съюз...ние и ес !!! незабавно излизане от нато и създаван ена европейска армия

    Коментиран от #38

  • 29 Тиквата

    40 12 Отговор
    Да го духат хамериканците те ли ще казват на великия Ердоган какво да купува и какво да не купува
  • 30 Баба Вуна

    41 5 Отговор

    До коментар #9 от "Kcaniba":

    Много пари имат да връщат на света 22 трилиона! То Римската империя е рухнала от вътре!
  • 31 Цане

    24 8 Отговор
    Сащ както винаги се стремят да разделят ,да разкъсат Турция за тях това е нормално , защо кюрдите да нямат своя държава . Разделяй и владей.
  • 32 Баба Вуна

    13 6 Отговор
    Както и Османската Империя! Сега, както винаги има напъни! Село България къде ще го разделят!?
  • 33 Стойчо Караилиев

    46 5 Отговор

    До коментар #22 от "Анти седераст":

    Явно не ти е лесно, да си толкова зле.
    Иначе колкото и да не ми допада с политиката си Ердоган, като политик, който държи на държавните интереси на Турция, не се съобразява с другите и не слуша ако се опитват да му влиаят. Нашите политици трябва да вземат пример от него.
  • 34 Петър

    13 5 Отговор

    До коментар #7 от "Анти седераст":

    А ако Рф подкрепи сърбия кво става с западна бг
  • 35 Обикновен човек

    10 5 Отговор

    До коментар #24 от "Лизачи на руски задни части":

    Е твоите 30 сребърника няма да ти ги спрат,дишай спокойно ти си си ги изработил честно като лижеш нечий задници. И не забравяй да си миеш дупето преди лягане че не се знае кога ще те изненадат тези които ти плащат.
  • 36 1234

    14 9 Отговор
    ами прав е що за алианс след като ислямската кочина е вътре и ние сме там! все едно в алианс иран и израел!
  • 37 Ярак

    28 10 Отговор

    До коментар #20 от "Borislav Popov":

    Турция ако иска да избива кюрди, има ги в Турция, няма да ходи в Сирия да ги избива. Не бъркай кюрдските терористи с мирните кюрди. ПКК е призната от ЕС и САЩ за терористична организация

    Коментиран от #39

  • 38 Рашка с чашка

    12 38 Отговор

    До коментар #28 от "прав е ердо":

    Дори целия ЕС да напусне НАТО и да създаде своя армия, НАТО пак ще е първа сила на планетата. САЩ и Великобритания, към която са Канада, Австралия и Нова Зеландия и Норвегия, където са арктическите бази, плюс азиатските партньори Япония и Южна Корея. Ще минат и без нас, ама ние, без НАТО дали ще сме конкуренция на Русия в момента, съмнявам се.

    Коментиран от #40, #79

  • 39 38 до 37

    12 25 Отговор

    До коментар #37 от "Ярак":

    ПКК не е призната за терористична организация от никой, освен Турция.

    Коментиран от #42

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 4oko

    15 11 Отговор
    Търкаш се в руската мечка , за тва си толко ербап.
    Янките колко диктатори качиха на въжето...
  • 42 сега какво ще кажеш

    24 6 Отговор

    До коментар #39 от "38 до 37":

    Страни, в които ПКК е забранена: Турция, Сирия, Иран, Ирак, Естония, Словения, Унгария, Полша, Литва, Латвия, Германия, Франция, Австралия, Финландия, Великобритания, Румъния, Хърватия.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 гнида

    25 11 Отговор
    Много мразя читаците , заради турското робство ...., но ей тоя сега ме изкефи !
  • 46 До Фатих

    21 11 Отговор
    Ердоган има много голяма вина за войната в Сирия. Ако той обичаше Бога нямаше да позволи Турция да стане мост за джихадисти и терористи. Положителното му е, че не е лакей като нашия тиквеник Борисов на запада.
    Всяка държава, която не е за мир ще си носи последствията. Бог не иска от нас да се избиваме, а да си правим добро и услуги един на други. Ердоган има и малко отоманистки амбиции, което си е егоизъм. Господ егоисти не харесва.
  • 47 jambazina

    22 5 Отговор
    Ердоган държи ключа за целостта на НАТО. Тежко и горко на тези членове на алианса, които имат слаби и недокомплектовани армии и са в близост до конфликтни зони.

    Коментиран от #89

  • 48 Баси

    12 0 Отговор
    Ние се занимаваме от 2 години със сделка Китай - САЩ. Гледам Блумбърг ТВ от 1 година и все едно въртят. Представяте ли си Тръмп ако трябваше да изобрети парната машина. Щяха да му трябват 250 години...
  • 49 Дедо ви

    22 12 Отговор
    Аз тоя филм съм го гледал. Няколко пъти. Ще ви кажа какво ще стане. Започват банкови трикове, номера и чалъми. Лирата стига цената на тоалетната хартия. Започва паника, запасяване със стоки, магазините се опразват. Възмутени граждани излизат на протест. Полицията ги бие, арестува и т.н. Има жертви и от двете страни. Демократи зоват за оставка. Случаят с Кадафи се повтаря на друг терен. Идва на помощ МВФ.
  • 50 1944

    8 20 Отговор
    ердобей скоро ще сподели съдбата на николас путуро и мишока асад.
  • 51 ТОЧКАТА

    29 5 Отговор
    Има си топки,има си армия,има си държава...и все пак.....Друго си е с мечка зад гърба да се зъбиш на америчката кокошка.....дето се прави на орел.
  • 52 ТОЧКАТА

    16 4 Отговор
    натобалонът---фссссссссссс.....
  • 53 Един

    35 7 Отговор
    Турция не е имала такъв силен лидер като Ердоган в новата си история. Ако нашия Борисов имаше една четвърт от куража на Ердоган, нямаше да ни използват нашите нови съюзници.
  • 54 Zorro

    32 8 Отговор
    Всичкото зло за човечеството идва от краварите САЩ
  • 55 Нормалния

    15 8 Отговор
    Турция не може да бъде финансова притискана, тъй като не печати безразборно пари като САЩ. Дългът на американците е толкова голям,че ако имате разум се освобождавайте от тези хартийки.Просто в момента големите играчи се освобождават бавно от тези хартийки, защото има опасност да им ги блокират. Когато процеса свърши........

    Коментиран от #66

  • 56 И какво

    15 4 Отговор
    от това? Има и други типове ракети, самолети...не са толкова скъпи обаче са по-добри от краварската железария.
  • 57 Заарт

    3 2 Отговор
    Само гледам.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 ГосТ

    12 2 Отговор
    Цялата им работа е такава,бият неудобните терористи като създават нови такива. Само и само бизнесо да върви
  • 60 По-скоро

    14 5 Отговор

    До коментар #8 от "Хитър Петър":

    НАТО ще напусне Турция и ще се посвие и поотслаби.
  • 61 НАТО без Турция

    15 15 Отговор
    Означава моментално възстановяване на статуквото от края на ВСВ, че и по-лошо. Половин Европа под руско-турско влияние. Без турската армия европейското НАТО е като тумба първокласници репчещи се на гимназист.
  • 62 КОРКМА

    12 3 Отговор
    Бастър Ердо бастър.
  • 63 махайте се като не ви харесва

    14 14 Отговор
    Единственото ненормално и излишно нещо в НАТО е Турция особено откакто султан Ердоган е на власт. Дано излязат сами или да ги изритат от организацията...

    Коментиран от #73

  • 64 Киро

    21 3 Отговор
    Ердо е управник и му стиска да им се опъне на гринговците.Да ли сме в нато или не се тая в бегето ще се избием без война .Само Паси ви дя хубаво от туй нато смени трабанта и жена смени с по млада.А ни е да се стяга ме че на чичо сам самолети трябва да плаща ме. Ха ха.
  • 65 Странгер

    12 3 Отговор
    Зачетох всички коментари и почти забравих каква е темата.
    Бъркате малко нещата. Това, че САЩ е най големият длъжник е вярно, но е вярн
    И факта, че колкото повече държиш-:толкова по голяма власт имаш!
    Яасно е, че Европа трудно ще се утърве от САЩ. Като се иска на повечето от нас. Това, че НАТО превъзхожда всички в пъти е яасно.
    Спомням си за какво става въпрос вече.... турците са добри Европейци..за разлика от други. Но! Непремето Кемал Ататюрк забраняваше бурките. Сега Ердоган ги връща..... Връща репресиите и тоталитаризма.... Кой ще го тъпи? Кой ще го приеме в Европа?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 сергей ага

    8 2 Отговор
    Сигански работи Ромски
  • 68 Бачо Киро

    16 1 Отговор
    Ако САЩ не направят оферта за "Пейтрът" и F-35 на Ердоган, той като нищо ще купи още С-400, а току виж Путин му направил оферта и за Су-57 и новите С-500. Това вече ще е голям автогол за американците, които едно, че ще са допуснали много руско оръжие в Турция, второ, че ще са загубили милиарди долари потенциална печалба. Те такава загуба управляващите страната (т.е. едрите оръжейни компании в САЩ) много бързо ще свалят президента, който и да е той, както и всеки, който им пречи на бизнеса. Все пак те са ги поставили по тези постове!

    Коментиран от #74

  • 69 Ататюрк

    8 11 Отговор
    Бай Ердогане Ще ти пуснат прасе в Джамията накрая Ще ти намажат екмека със свинса мас

    Коментиран от #78, #83, #86

  • 70 КАСАПИНА

    5 10 Отговор

    До коментар #23 от "Жид масон 33 степен":

    Няма топки за тях, знае добре че с келявия аскер може да трепи само жени и деца. Евреите ще смажат турчолята за часове.
  • 71 1944

    9 4 Отговор
    Евала на Ердоган не е мишок подлушник като управляващите герберчрта защитава националния си интерес
  • 72 Бачо Киро

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "Фатих Мехмед":

    Нещо си объркал региона... Ердоган говори за границата със Сирия, не знаех, че България и тя е там.... Освен това Тиквата е голям приятел на Ердоган, що ревеш? Тиквуний изпълнява само със СМС даже, не е нужно дори по официални пътища Ердоган да иска нещо....
  • 73 Хасан

    4 7 Отговор

    До коментар #63 от "махайте се като не ви харесва":

    Ако Турция излезе от НАТО ,ще е лошо за България ..няма кой да гарантира сигурността
  • 74 Дедо Вангел

    5 2 Отговор

    До коментар #68 от "Бачо Киро":

    Аз пък си мисля че веднага ще се намери купувач за Ф-ките, ако не ги продадат на Турция, я Саудитска Арабия, я Катар или друг. Японците също планират да си модернизират армията и увеличават военния бюджет.
  • 75 Яшар

    12 6 Отговор
    Ако Турция излезе от НАТО, ще е много добре! Кочината ще се разпадне....
  • 76 Петър

    11 2 Отговор

    До коментар #20 от "Borislav Popov":

    САЩ подкрепят кюрдите не защото се тревожат че ще ги избие Ердоган,а защото им вършат мръсната работа т.е. използват ги за да се бият срещу ИДИЛ. Запомни,САЩ никога не правят нещо от добро сърце по-скоро носят демокрация по света с оръжията си. Те демокрацията така я разбират,капиш..? Ако трябваше те да пращат войски с/у ИДИЛ,жертвите им щяха да са безброй,а това най-много ги плаши. За това винаги където и да е по света гледат друг да наврът в огъня. В Сирия кюрдите са им бонус и най-удобни за тая цел.
  • 77 Ставрю

    3 4 Отговор
    Ердо е пич. Ашкулсун
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Хасан

    3 5 Отговор

    До коментар #38 от "Рашка с чашка":

    Каква армия има Европа бе?Руснака ще ги опука за нула време ако поиска ..

    Коментиран от #80

  • 80 КАСАПИНА

    5 1 Отговор

    До коментар #79 от "Хасан":

    Фурнажийска лопата си асене, по голям мижетурка от теб няма ,много залюби Руснаците ,но обяснимо е, любимата ти турция е вече Руска губерния.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Кемал

    5 0 Отговор

    До коментар #69 от "Ататюрк":

    Ко пеле.
  • 84 Наблюдател

    8 3 Отговор
    Този Ердоган, като освободи Кюрдите, дали няма да тръгне и нас да освобождава?
  • 85 До мюсюлманите и немюсюлманите

    5 2 Отговор
    Тези от вас, които знаете Български, ако не четете беседите на учителя Петър Дънов изгубвате Божието благословение. Да, беседите на Петър Дънов са Божие благословение за този, който не иска да прекара един обикновен, сив живот като масите тълпи. Да знаеш Български и да не ги четеш е най-големия пропуск за всеки знаещ езика. Не ми вярвай, провери дали говоря истината сам.

    Коментиран от #93

  • 86 Бг дъщеря на генерала

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "Ататюрк":

    Защо така говориш бе любов моя.
  • 87 Adolf

    3 3 Отговор
    ПРАВ Е ТУРЧИНА!
  • 88 стоян георгиев

    7 4 Отговор
    типичния пример за деградация на един политик до нивото на диктатор.доиде с много позитивизъм ,стабилизира и разви държавата ,а като се окопа на върха почна да деградира.реално ще съсипе всичко дето изгради и ще свали турция под нивото което имаше в наи-тежките за нея години.явно с тези си речи подготвя турция за излизане от нато.

    Коментиран от #92

  • 89 Вили

    3 3 Отговор

    До коментар #47 от "jambazina":

    Турция няма да си помръдне пръста за НАТО. Трябва да си събере парцалите и да я няма в Европа и НАТО. Мястото и е в Африка Азия и приятелство с Мадуро.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Хасан

    2 3 Отговор
    Аз не обичам руснаците ,но това са фактите ...хората никога не са губели войни освен от талибаните..те разкатаха руснака
  • 92 Хасан

    4 1 Отговор

    До коментар #88 от "стоян георгиев":

    А не мислиш ли че Ердоган иска от своите съюзници не пирамидални отношения а хоризонтални ,където се съблюдава интересите на всеки ...не може да има партньорство където да е важно интереса на тоя който е отгоре на пирамидата
  • 93 Хасан

    0 3 Отговор

    До коментар #85 от "До мюсюлманите и немюсюлманите":

    Иди да се лекуваш бе човек ...има лек за всички ..какви са тия глупости дънов
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Ми да

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Фатих Мехмед":

    Управниците вече са там спокойно...... Само че ако се сабудят хайдутите ще омрът още веднъж
  • 96 Аве Адолф

    2 0 Отговор
    Големи приказки и вайкане без покритие , явно в момент на безсилие да му стане играта ...
  • 97 Гурбетчия Ханко брат

    1 0 Отговор
    Какво бе гракнахте от веднъж всички , ердо това ердо онова...не виждате ли , че големите си играят на подай ми топката . И ердо им се връзва като пале . Утре Русия ще каже , че нато е въоръжена по добре , и всички ще се втурнат да купуват от америте...те просто си прехвърлят топката . Но не нашият башибозук на първа линия...ореваха орталъка ..видиш ли ерпосран какъв лидер е.....единственото признавам Хасан...поне се включва и други теми....рестото за анадола...с козите барабар
  • 98 НЕразбирач

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фатих Мехмед":

    За коя територия говориш ми кажи, за да знам да те нарека ли продажен бокл*к?! Не би следвало името ти да е оправдание за това ИЛИ?
Новини по държави: