Last news in Fakti

19 Февруари, 2019 09:42 2 196 7

Тръмп ме уволни заради разследването

  • андрю маккейб-
  • фбр-
  • доналд тръмп

Андрю Маккейб с нов упрек към президента

Тръмп ме уволни заради разследването - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Доналд Тръмп ме уволни, защото започнах разследване срещу него. Това заяви бившият изпълняващ длъжността директор на ФБР Андрю Маккейб, цитиран от CBS.

Той вече разкри, че е имало разговори за свалянето на американския президент, след като той отстрани бившия директор на ФБР Джеймс Коми. Разследването на Маккейб целяло да разкрие, дали Тръмп има компрометирани отношения с Русия.

В момента Маккейб обмисля да заведе дело срещу правителството, заради уволнението си. Той вече разкри, че главният прокурор Род Розенстийн е търсил варианти за свалянето на президента.

Прокурорът е обмислял прехвърлянето на властта върху вицепрезидента Майк Пенс. Тръмп вече разкритикува, че такъв вариант изобщо е бил обмислян.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 TERVEL BITCOIN BILLIONER

    22 6 Отговор
    Добре те е уволнил
  • 2 Марш

    18 2 Отговор
    Гнусен жид.
  • 3 pepe le pew

    8 3 Отговор
    Мега нагъл престъпник. Не стига че е заговорничил срещу президента и започнал разследване срещу него въз основа на непроверени лъжи, все неща от каталога държавна измяна, вместо да е в затвора сега щял да го съди.
  • 4 стоян георгиев

    5 6 Отговор
    еи тва се казва шеф на фбр.кога ние ще имаме такъв на данс?разследва президента виждаики го че е престъпник и знаеики кви ядове го чакат.кога шефа на данс или гдбоп ще разследват нашите премиер и президент?когато това стане значи сме постигнали правова държава,но до тогава ще гледаме американците уви.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 goni

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "стоян георгиев":

    Абе, как да ти кажа! В цял свят е така. Разследват се взаимно. Друг е въпросът че у нас няма нужда. Останахме малко хора. Всичко се знае. Мислиш ли че имаш някакъв шанс да изневеряваш и женати да не научи!:) Какво става , ако става въпрос за пари и власт?!:) Не става въпрос за специални разузнавателни средства. Прозрачно е!
  • 7 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    АМА СИ ЕВРЕИН -НАЛИ !!! ЦИОНИСТКО-СЕМИТСКО ГНУСТНО ТАВТО А...А -- НАЛИ МРЪСЕН ХИЛИХИЛИРСКИ ГАД И ЦЯЛАТА ЦЪР-ЦЪР-УУУ НАРЕЧЕНО ОТ ВАС " ЦИЯ -ЛАНГЛИ" ВИ СЕ СВАЛЯШЕ И РАЗГАЩВАШЕ ??? НЯМАХ КАНТАКТИ С ВАШАТА МЪРСОТИЯ ,А ЩЯХ ДА ВАМПИРЯСАМ !!!