Last news in Fakti

19 Февруари, 2019 12:25 2 338 6

ЕС готов с компромис за Великобритания

  • ес-
  • жан - клод юнкер-
  • великобритания

Възможно е отлагане на Брекзит

ЕС готов с компромис за Великобритания - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Не мисля, че някой би се противопоставил на отлагане на излизането на Великобритания от ЕС. Това заяви председателят на Европейската комисия Жан – Клод Юнкер, цитиран от ДПА.

Правителството във Великобритания все още не може да постигне съгласие за споразумението при излизането. Според запознати това е най-ясното послание от страна на ЕС за приемане на отлагане на процедурата.

„Всяко решение за искане на повече време зависи от Великобритания. Ако такова искане бъде отправено, никой в Европа няма да му се противопостави. Брекзит е като съд в открито море. Не се знае какво ще стане“, заяви Юнкер.

В момента Великобритания се опитва да предоговори предпазния механизъм за границата между Ирландия и Северна Ирландия. Той беше и основната причина парламентът да отхвърли договореното от премиера Тереза Мей споразумение.

На този етап няма ясен напредък в преговорите. Очаква се тя отново да преговаря с европейските лидери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трагедия

    13 2 Отговор
    Трагедия са островитяните, чиста трагедия..
    Трагедия в мизерия, в пъти по-голяма от тук бих казал.
  • 2 Еl comandante

    11 6 Отговор
    Боли ме ХУЯЯЯ за еврогейския ви съюз и пакистанците и карибските негра на острова!!!!ХАХАХА😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 3 Bahti

    12 2 Отговор
    Лондонистан е Факт. Както Берлистан, Паристан и сие...

    Коментиран от #5

  • 4 ГАЛЕВ

    6 2 Отговор
    Хора погледнете на снимката само облеклото на тази г-жа министър на англия.абсолютна смешница и много жалка.Направо я съжалявам и се отвращавам,гнус ме е от такава жена.Панталон до гърдите сако до корема-по коя мода се облича не разбрах.Жалко човешко подобие.Преди време имаше една същата скумрия като тази викаха и желязната лейди.То беше една лейди покри па плачи.Жалки британски подобия на човеци.Внесоха си негри и джагали от африка да им се подобри расата.Тъпи англииски говеда
  • 5 РЗС

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Bahti":

    а знаеш ли колко са им го набрали за набезите над собствените им страни, тия английски робовладелци са лека полека презвемани от техните роби и един ден ще е точно обратното, те ще са роби на робите си. Мислех, че само английския народ е страшно глупав, но пък със умни политици, а сега мисля, че и политиците им са глупави парчета. Покрай брекзита се разбра що за глупав народ и глупави управници имат. Е сега ще видят кон боб яде ли. Нас ни мразят - белите от изтока, дето им работим мръсната работа, а индииците и негрите им помпат жените и после си пият с тях и са ги наслагали само на висши позиции в работата. Преди да ги срещна имах съвсем друго мнение за тая нация, сега ви казвам, че от 20 държави, в които съм бил англичаните бият всички останали по тъпота.
  • 6 Грую

    1 0 Отговор
    Взимайки за основа немския език и вниквайки в съставните части на думата рефер ен дум мисля, че би означавало "да отсъди глупака" и в този ред на мисли понятието е доста точно избрано особено за случая с референдума за Брекзит!
Новини по държави: