19 Февруари, 2019 20:25 5 685 4

Правят аутопсия на Шабан Шаулич

  • шабан шаулич-
  • певец-
  • аутопсия-
  • сърбия-
  • германия

Все още не е ясно кога тялото му ще пристигне в Сърбия

Прокурорът, който разследва смъртта на сръбската музикална легенда Шабан Шаулич, е поискал аутопсия на тялото му, тъй като причината за смъртта на изпълнителя е неясна. Това е съобщил пред местната телевизия „Хепи” външният министър на Сърбия Ивица Дачич. Той разказа и подробности за тежката катастрофа, която доведе до смъртта на певеца.

„Той е излязъл от колата без видими следи от наранявания. Оплакал се, че има проблеми с гърлото и гърдите, че нещо го задушава. Обадили се на хеликоптера и му дали приспивателни, а той вече не се събудил. В болницата се опитали да го реанимират, отворили са го и установили, че има проблеми с аортата”, обясни Дачич, цитиран от Нова телевизия.

Мениджърът, който организирал концерта на Шабан Шаулич в Германия, каза, че се е опитал да го върне към живот, но не успял. Междувременно стана ясно, че Шаулич ще бъде погребан в Алеята на заслужилите граждани в новото гробище на Белград. Все още не е ясно кога тялото му ще пристигне в Сърбия.

Малко след инцидента беше съобщено, че певецът е починал от инфаркт след тежка катастрофа край германския град Билефелд. Разследващите установиха, че виновник за нея е 34-годишен шофьор от Гютерслох, който е бил пиян и нямал шофьорска книжка. Инцидентът е станал в стеснен участък от пътя заради ремонтни работи. При него загина и 43-годишният музикант Мирсад Керич.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Mark Haynes Rukaisho

    27 0 Отговор
    Нека почива в мир

    Коментиран от #2

  • 2 Да почива!

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Mark Haynes Rukaisho":

    Ми да почива, ама ...оставят ли го на мира? Още не погребан, а само дето не ни обясниха тоя без книжката, заради когото станала катастрофата, колко пломби е имал на горното чене...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дядо Йоцо гледа

    2 1 Отговор
    В крайна сметка не стана ясно от какво е починал, от разкъсване на органи и вторични кръвоизливи, или просто от инфаркт, излезнал от колата при условие че не е шофира, пък шофьора загинал на място при условие че гледах видеото от катастрофата и колите не бяха кой знае колко смачкани защото скоростта е била не повече от 60км, а колата в която е пътувал певеца отпред нямаше никакви поражения и двете коли не бяха рязани от пожарникарите, от какво е загинал шофьора остава загадка.
Новини по държави: