Last news in Fakti

21 Февруари, 2019 18:34 1 328 6

Срещата между Тръмп и Ким ще е само за ден

  • доналд тръмп-
  • ким чен-ун-
  • северна корея

Все още не е ясно дали има споразумение

Срещата между Тръмп и Ким ще е само за ден - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Срещата на президента на САЩ Доналд Тръмп с лидера на Северна Корея Ким Чен-ун ще бъде съкратена в рамките на един ден, съобщи южнокорейската медия YTN.

Срещата ще се проведе на 27-ми и 28-ми февруари. Според плановете за срещата на американската делегация, в първия ден Тръмп ще проведе срещи с ръководството на Виетнам. Вторият ден ще бъде отделен за срещата с Ким Чен-ун.

Според експерти това може да се счита за индикация, че двете страни все още не са постигнали споразумение за ядреното разоръжаване на Северна Корея. Други специалисти смятат, че най-вероятно всички теми са били договорени по време на предварителните разговори.

Има вероятност двамата лидери просто да се подпишат под финалното споразумение. Това ще е втора среща между тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ким Ч У

    3 1 Отговор
    Значи няма да има време за прелюдия, заешката и кой откъдето!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 2дни

    3 0 Отговор
    Любов
  • 4 Тъ Пак

    1 1 Отговор
    Нощем няма ли да се срещат?
  • 5 56789

    1 1 Отговор
    Стана известно, че Ким иска хуманитарна помощ, защото хората в Северна Корея отново гладуват. Не се знае дали този глад някога е преставал, но води до сериозни увреждания на възрастни и деца. Хората буквално ослепяват, получават катаракта от липса на определени съставки в храните. В случая Ким проявява поне малко разум за разлика от колегата си Мадуро. Иска помощ, но не от кого да е, а от Русия. Русия, която внася храните си от Турция и други страни, отдавна не е доказан производител. Още от времето, когато нашата държава под мъдрото ръководство на Т.Живков изнасяше почти всичко за Русия, а ние се редяхме на опашки за изгнили картофи. Здравият разум не е пълен, но поне Ким проявява загриженост към хората. За пръв път, откакто в Северна Корея властва комунистическия режим. И това е нещо. Колкото до ядреното разоръжаване, скоро няма да има какво да пази. Хората масово биват увредени от хроничния глад, други направо умират. Оправданията със суша и наводнения ми напомня нашето недалечно минало. И пак ще кажа, ПАЗИ, БОЖЕ!
  • 6 Булава

    0 0 Отговор
    Къде е Китай?