25 Февруари, 2019 09:55 6 458 73

Назоваха потенциалните цели на „Циркон” в САЩ

  • циркон-
  • цели-
  • русия-
  • сащ-
  • ракета

Ако САЩ разположат ракети в близост до Русия, Москва ще бъде принудена да реагира

Назоваха потенциалните цели на „Циркон” в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

В програмата "Вести недели" на телевизия "Россия 1" посочиха американските командни центрове, където се вземат решенията срещу руските ракетни комплекси, за които говори руският лидер Владимир Путин по време на обръщението си към Федералното събрание на 20 февруари, информират местни медии.

Именно тези командно-контролни центрове могат да се превърнат в мишена на новите руски оръжия. Ако САЩ разположат ракети в близост до Русия, Москва ще бъде принудена да реагира по същия начин. Ако това се случи, Русия няма да атакува само площадките с ракети, които ни заплашват, но и местата, където се вземат решенията във връзка с тези ракети, заплаши Путин.

Потенциалните цели са: сградата на Пентагона, където са най-висшите органи на управление на въоръжените сили и Комитетът на началник-щабовете на САЩ; правителственият център за контрол в Кемп Дейвид; командният център за управление на президента на САЩ и командният център на Комитета на началник-щабовете във Fort Ritchie.

Тези обекти се намират на Източното крайбрежие на САЩ. На Западното крайбрежие са военновъздушната база "Макклелан" в Калифорния, където е базирано управлението на стратегическите настъпателни сили и пунктът за управление на ядрените сили в щата Вашингтон.

Срещу тези цели може да бъде използвана хиперзвуковата противокорабна ракета "Циркон", която се движи със скорост повече от 9 Mach. Тя е с обсег на действие над 1000 километра. Способна е да порази морски и наземни цели. Руски подводници, снабдени с 40 ракети всяка, могат да бъдат разположени до изключителната икономическа зона на САЩ, която е около 370 километра. Командно-контролните центрове се намират на около 400 километра от брега. "Циркон", която лети със скорост от 11 000 километра в час, ще вземе 800 километра за под пет минути, съобщи News.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Batushka

    59 10 Отговор
    Големи....как ти го обясняват на разбираем език....

    Коментиран от #8, #26

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 дедо Мишо

    75 5 Отговор
    Ами те и сега носовете на ракетите сочат към тези цели, както на американските към Кремъл. Само дано не се стигне някой откачалник - руснак или американец да натисне копчето, че жална ни майка ... След такъв удар ще оцелеят само хлебарките, Шер, Лили Иванова и спиртосания Кийт Ричардс!

    Коментиран от #5

  • 4 Реалист

    16 82 Отговор
    Аре бе, джуджето като се плюнчеше депутатите в Думата се прозяваха. Никой не му вярва на напъните на крадеца пути да се изкара юнак. Поредната фейк "новина" на факти

    Коментиран от #7, #64

  • 5 еееееее

    37 1 Отговор

    До коментар #3 от "дедо Мишо":

    Затова дедо и ние в пропадналия северозапад се спиртосваме-оти ще останем и ще владеем свето след това.Само Миле Китич и ракия-за мезе нема пари-...Да се пуцат та да свърши и нашата мъка
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Румяна Костова

    49 8 Отговор

    До коментар #4 от "Реалист":

    Подробното разясняване къде точно ще ударят руските ракети изобщо не е насочено към депутатите на Русия а,към онези в Пентагона,за да не гадаят къде точно ще ги ударят руснаците,а да имат ълна картинка и да се подготвят психически.Можете да продължите да халюцинирате за прозяващи се депутати,ако това Ви развлича.

    Коментиран от #10, #12

  • 8 El comandante

    7 56 Отговор

    До коментар #1 от "Batushka":

    СЛАВА НА САЩ
  • 9 Само питам

    10 54 Отговор
    Колко тъпо зомби трябва да бъдеш за да вярваш на руските плашипутарници?

    Коментиран от #14, #46, #66

  • 10 Червена пачавра

    6 43 Отговор

    До коментар #7 от "Румяна Костова":

    Пусни си малко РУСКИ телевизии и виж... Априлски пленум говори ли ти нещо? И г...са си да сложиш на амбразурата - все тая, джуджето си отива...

    Коментиран от #48, #67

  • 11 Kcaniba

    43 6 Отговор
    Кравабойз само от тупалки разбират.
    Та така - с техните камъни, по техни глави!!
  • 12 калитко

    8 32 Отговор

    До коментар #7 от "Румяна Костова":

    ти си била много веща ма да не си карала стажа си в горите на Елена Милиончева като шумкарка

    Коментиран от #50

  • 13 Име като гост

    33 5 Отговор
    Печенно говеждооо😁😁😁!
  • 14 ооо неее

    26 5 Отговор

    До коментар #9 от "Само питам":

    Еми около 350 000 000 зомбита в УСАкам.

    Коментиран от #16

  • 15 пръдливия Ханс

    5 37 Отговор
    С една Чесна Кремъл е превзет С две и Сибир С три републиките ще се предадът

    Коментиран от #68

  • 16 Само питам

    8 27 Отговор

    До коментар #14 от "ооо неее":

    Ако вярваш в това, което си писал, то наистина си руско зомби.

    Коментиран от #51

  • 17 Иванов

    29 5 Отговор
    Много молим и една за парламата у София!!!
  • 18 Хрониките на Евразия

    12 26 Отговор
    Даже по времето на СССР не си позволяваха това малоумие , защото знаеха какви ще са последиците !
    Но да попитам , след като вчера спря да работи ГЛОНАСС по цял свят , Путин като артилерийски лейтенант ли ще се цели по Пентагона на око ли ?
  • 19 Scout for funn

    6 19 Отговор
    Всички ще напъват мускули още дълго време и никой няма да смее да направи нищо заради ядреното оръжие то държи всички много на нокти и много внимателни затова единствната възможна война е икономическата и Тръмп вече я започна .А това което правят и говорят руснаците е ъпсурдно звучат като притиснат ранен вълк срещу огромна бяла акула .
  • 20 Asterix

    10 26 Отговор
    За какво ви е "Циркон", нали имате хипер ракети????Вече се обърквате в собствените си лъжи!Забравяте какво сте писали преди седмица!
    Болните болшевишки мозъци,явно са много добре промити!

    Коментиран от #24

  • 21 соросоид безделник

    26 5 Отговор
    Путин ги предупреди по-рано.."Ако станем обект на агресия, ние ще загинем като мъченици и ще отидем в рая, а те просто ще измрат" Краварите са нагли животни, но не знаят с кого си имат работа.

    Коментиран от #37

  • 22 Вили

    4 14 Отговор
    А кои са потенциалните цели в Русия.
  • 23 Пеньо

    3 19 Отговор
    Ел Чапо се оака съвсем. Въобразява си, че ще стресне някого, но всъщност това е предназначено за мужуците и то за безмозъчната част от тях.
  • 24 соросоид безделник

    31 4 Отговор

    До коментар #20 от "Asterix":

    Циркон също е хиперзвукова ракета неграмотнико, но може да бъде изстрелвана от подводници и кораби разположени близо до краварника! Не разбираш ли че времето и разстоянието от излитане на ракетата е от ключово значение при един такъв конфликт не дай Боже.Затова е всичкото това напрежение, защото руснаците се опасяват че САЩ може да разположат ракети до границата им и сега казват как ще отговорят ако това се случи. големи сте дебили.

    Коментиран от #59

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ма как така

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Batushka":

    искат да трепят оушън-моушъни?ма нали са богоизбрани...от Йехова?
  • 27 МДААА

    3 17 Отговор
    Комунистите получиха душевен оргазъм . Обаче изчадията им са там . . . . .
  • 28 НКВД

    8 20 Отговор

    До коментар #25 от "EL comandante":

    Путин го е страх да не разположат Томахоук в ЕВРОПА че няма с какво да ги спират. В Сирия Тръмп им нахака 69 от 69 томахавки от новите модели. Не можаха даже да разберат от къди идват с С400 и започнаха да проектират С500 ама все тая та затова е кудкодякането на курника

    Коментиран от #34

  • 29 Барчо

    22 6 Отговор
    Забележете най-важната условна сричка. "АКО". Не ще разположим, а АКО американците първо разположат ракетите в опасна близост до нашите граници ще отговорим огледално. ОТГОВОР на агресивно и опасно поведение. Как биха постъпили американците при огледална ситуация, всеки може да си направи справка за Кубинската криза. Така че не виждам нищо агресивно в поведението на Русия, а който го вижда, значи е слабоумен или се прави на Колчо Слепеца. Да отбележим, че президента Путин не е назовавал нито държава, нито обекти. Информационното предаване "Вести" в неделя е обзорно за цялата изминала седмица и я води самия шеф на предаването. Та той си позволява в негов стил да анализира и смила до вид готов за употреба от обикновения гражданин. Със сигурност американските анализаторски служби следят там какво се казва и въпреки че специално за тази новина тя не е официалната държавна позиция, обора знае: При разполагане на ракети възможно най-близко до Москва, ще са необходими 10-12 м за достигането на целите си. В отговор обаче руските ракети ще стигнат до целите си за около 4.26 м до всички цели. Самите цели се достигат по-бързо и заради разликата в скоростите. Путин просто без да назовава място и име, каза на хората които са заинтересовани да си направят изчисленията предварително. Преди да предприемат каквото и да е.

    Коментиран от #49

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 OLEG VU TSUN

    0 5 Отговор
    nekade imaşe BOİNG X51...pİTBULA NE OBONYANİTE
  • 32 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "HAIVANINAT OT CUKOTKA":

    Вие за мене сте другар!
  • 33 КГБ Териер

    6 17 Отговор
    Всеки ден гледам новинарските телевизии но този път една кифла на 25 години се изложи с тези глупости Много ясно че американците ако решат да унищожат Русия и то откъм европейските и източноевропейските държави с томахоук с водородни и неутронни глави първо ще торпилират тези няколко подводници които са им под носа и след това ще започнат унищожението на руските територии.Тъпа журналистка като нашите комуняги ''русофили'' които не знаят и 1000 думи на руски език

    Коментиран от #41

  • 34 Барчо

    15 5 Отговор

    До коментар #28 от "НКВД":

    Я пак си направи справка? Тогава тия ракети достигнаха до целта си 10% изобщо. Без да е необходимо никой да ги сваля. Въпросните установки не са за защита на сирийски обекти, а руски и за други не се натиска копчето. Само че нещо не разбираш темата на разговор. Доколкото ми е известно нито една ракета не е изстреляна срещу корабите изстреляли томахавките в Сирия. По тази причина същите кораби могат да си позволят да изстрелят и първите ракети, смятайки че са неуязвими, разбира се не от страна на това дали е възможно да ги потопи оръжие, а от страна дали изобщо ще бъде изстреляно такова срещу тях. Темата на разговор е, че това нещо се променя ИЗЦЯЛО и независимо че ракети могат да бъдат изстреляни да речем от гръцки кораб, ще бъде потопен не само гръцкия, а и централата откъдето е дошла заповедта, а всички знаят откъде идва тя. Така тези дето дават такива заповеди, ще гледат да не ги дават наляво и надясно за щяло и нещяло.
  • 35 НАТО ВЕЦ и АЕЦ

    6 10 Отговор
    В своята реч Путин говореше за продължаване на програмата Циркон- т.е. тя не е завършена.
    Руския военен анализатор Константин Сивков пък написа статия за това каква глупост е да се атакуват командните центрове с противокорабна ракета. Но то е така - системната злоупотреба с сурогатни алкохоли сериозно нарушава мозъчните функции.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Животновъд

    6 10 Отговор

    До коментар #21 от "соросоид безделник":

    Няма по-нагли животни от евразийските примати и техните лакеи.
  • 38 ДОКО

    12 4 Отговор
    БРАВО РУСИЯ..МАЧКАЙ..НИКАКВА ПРОШКА..
  • 39 Ю Кортес

    4 10 Отговор
    Само не са си казали че на 5-тата секунда след изстрелването ракетите им ще са взривени и рашистите ще се самоунищожат
  • 40 СМРАД В КРАВАРНИКА

    14 2 Отговор
    Смрад в Пентагона от пълните памперси на уплашените фашисти с меки китки! За всеки случай краварчета да си приготвят и вазелина, че да поемат по-безболезнено руските „Циркони”, ако се наложи!😂
  • 41 Барчо

    10 3 Отговор

    До коментар #33 от "КГБ Териер":

    Нали не си представяш, че съвременните подводвици са купчина желязо, което всеки иманяр ще намери с детектор за метал??? Ако така си мислиш, значи "кифлата" е точно за теб. Колко време беше необходимо да се издири оная испанска подводница дето знаеха в общи линии къде е потънала? А за действаща подводница има достатъчно измислени хитринки, за да е неоткриваема. А и ще бъдат безпилотни, което означава, че вместо много неща, ще има много други неща. Визирам че вместо да има екипаж от 100 човека, сметай по 70 кг и да речем машинариите за поддържане на живот колко са - това са койки, кухня, кенефи, абе въобще покъщнина и специализирана техника. Като сметнеш, това е сигурно една четвърт от теглото на подводницата. Та или подводницата ще бъде по-малка, или ще бъде с повече въоръжение или ......или .... или...... Да не говорим, че няма да има нужда от изплуване изобщо през цялото време на дежурство. А нали не си мислиш, че някъде наоколо няма да има придружаващ флот, който да ги обезопасява??? Или пък военно въздушните??? И да не забравяме кой пръв направи водородна бомба, която ако не я бяха направили двойно по-малка от предвиденото щеше да унищожи света. "Майката на бръмбара". Е. направи си справка за какво точно става въпрос. 1961 г. Томахавките и подвониците са едно абсолютно нищо. Дори такава бомба не умален вид да се взриви не в обора, а в Москва, няма да има никой. Нито обор, нито кочина, нито нас. Путин съвсем ясно се изказа: "За какво ни е свят в който н

    Коментиран от #42, #52

  • 42 Барчо

    10 3 Отговор

    До коментар #41 от "Барчо":

    За какво ни е свят в който няма да има Русия - достатъчно ясно за намеренията и на който не му е все още ясно, допълва в друго изказване. "Ще умрем и ние, но и вие с тази разлика, че ние ще сме в Рая поради това, че не сме започнали първи"
  • 43 Барчо

    5 5 Отговор

    До коментар #36 от "Borislav Popov":

    Тогава бяха действително анимирани. От мисля 20.02.2019 г вече не са анимирани, а поразяващи.

    Коментиран от #47

  • 44 EL comandante

    3 9 Отговор
    Някакви кифли журналя си мислят че армията на САЩ Е ПО БРЕГОВАТА ЛИНИЯ ОТ КАУБОИ С КОНЕ И ЧИФТЕ ПИЩОВИ КАКТО Е БИЛО ПРЕДИ 400 ГОДИНИ СМЕШНИЦИ ПО РУСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ. Нали първо тези подводници ще изчезнат първи като Курск в близост до Американския бряг и след това ще атакуваме ние смелите български полски украински и румънски натовски воини с невидимите крилати стелт управляеми нови модели 5500 броя томахоук разположени на нашите територии до 1 година с водородни и неутронни главунгери краварите в кочината им
  • 45 Цеко Цирконя

    2 3 Отговор
    Удрииии с Цирконяяяя ! ---Ама тя е американска Нема значение , удриии ти казвам
  • 46 Само отговарям

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Само питам":

    Със сигурност трабва да си абсолютно по-тъпо зомби,ако не се замислиш над това което казва президента на една от големите ядрени държави в света. Може би такива като теб е хубаво да си блеят баирите отколкото да драскат глупости тук..!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Фантазьорче...си

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "Червена пачавра":

    ми ти,и това че обиждаш хората с различно мнение от твоето доказва колко си ограничен в мисленето..! Ако имаше нещо в кратунката щеше поне 1 смислено нещо да напишеш. Ама то като не можеш,кво да се мъчиш,нали..? Ти толкова си можеш,с тъпота и напред с лактите,нали бе...ограничен..?
  • 49 стоян

    4 8 Отговор

    До коментар #29 от "Барчо":

    До 29 -Барчо разбра ли че руските ракети щяли да излетят от подводници =А другото не си разбрал че ако дойде заповед за нападение от тези подводници те ще са унищожени веднага защото от США ги следят непрекъснато

    Коментиран от #54

  • 50 Не тъпчо...

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "калитко":

    Просто мацката е по-образована от теб...! И да искаш,не можеш да я разбереш..!

    Коментиран от #53

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Бай Конур

    5 4 Отговор

    До коментар #41 от "Барчо":

    Барчо, на натовските учения в норвегия разбра ли за колко време ги откриха руските подводници . За 15-20 минути 10 броя . А една подводница открита ли е ,свършено е с нея. Тя е много по уязвима от надводен кораб. Така че мантрите за руските подводници ходи в някоя детска градина да ги разказваш , обаче на 1 и 2ра група ,щото другите ще ти се смеят.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Петър

    5 3 Отговор

    До коментар #49 от "стоян":

    Да...бе...да каже човек като 100% твърдение че всяка една руска подводница се знае къде плава в момента по океаните е все едно да кажеш че Земята е плоска. Точно така налудничаво звучи. Безспорно и 2-те страни се дебнат със сателити,но траекториите им се знаят. Да,залагат се и подводни микрофони,но за толкова години надпревара зоните или по-точно пролуките м/у зоните с тези чуствителни предаватели се знаят от руснаците. Миналата година една споконно изплува в Мексиканския залив само да им се покаже че е там и после пак „изчезна” въпреки че бяха вдигнати под тревога всички разрушители,и няколко подводници по Източното им крайбрежие но така и не я откриха. Новото им поколение „Ясен” -многофункционални са с характеристики по-добри дори и от „Siiulf"които бяха създадени главно за лов на руските „Акули” Освен това когато се изтрелваха ракетите по Сирия част от тях бяха изтреляни от подводница. Някой обърна ли внимание колко ракети се пуснаха от подводницата и за колко време..? Ще ви помогна 10ракети Калибър за по-малко от 5мин..! Да смятаме малко,а.? Щом 400км,с хиперзвуковата Циркон се взимат за по-малко от 3мин. А 800км за под 5мин. то това значи че минимум след 10мин.подводницата ще е пуснала 20 ракети,и ако добавим още 5мин. ще е вече в друг квадрат различен от този където е извършила изтрелването.За това хиперзвуковите оръжия имат голямо предимство. Първо времето до поразяване е съкратено наполовина. Второ особенно подходящи са за изтрелване от подводници

    Коментиран от #62

  • 55 jforfk

    7 1 Отговор
    Не мога да разбера защо никой във форума с много малко изключения не обръща внимание на ключовата дума "АКО". "Ако американците разположат ..." И не мога д разбера радостта на някой които искат да се скарат Русия и САЩ. Ами на нас при такава ситуация едва ли ще ни е добре. Ето сега "Доналд Кук" натоварен с ракети е пак при нас в Черно море. На едни 9 000 км от САЩ и на 100 от руската граница. Ами ако някой ненормалник натисне копчето какво ще правим? Ами по член 5 от устава на НАТО ще се окажем във война. И е без значение какви "фоби или фили" сме. На нас съвета на НЩ на САЩ ни е обявила ясна роля - ПУШЕЧНО МЕСО. Харесва ли ви тази роля българи? На мен лично не. И НЯМА дори пред страх от затвор да се бия за АНГЛОАМЕРИКАНСКИ интереси.

    Коментиран от #56

  • 56 ТОЧКАТА

    4 2 Отговор

    До коментар #55 от "jforfk":

    Проблемите започнаха откакто дойдоха ,,фобите,,....ТЕ всяха омразата и разделението и затриха държавата с действията си.
  • 57 ТОЧКАТА

    3 2 Отговор
    ...Все военни цели!!!Ако погледнете целите на САЩ--все градове....Посочват си при оперативните планове за ,,вероятната война,,--ДРОПШОТ,ХРОМОВ КУПОЛ, например.
  • 58 горбачов

    3 6 Отговор
    Една ескадрила със спортни самолети Чесна превзема цялата федерация с всичките знайни и незнайни републики

    Коментиран от #61

  • 59 Asterix

    1 5 Отговор

    До коментар #24 от "соросоид безделник":

    Ама големи сте отворковци бе,болшевишки мекерета!Възхищавам се,на готовноста ви,веднага да разясните на нас...невежите как стоят нещата!Пия си кафето на верандата,и с удоволствие чета фантасмагориите,които публикувате!Важното е,че си вярвате и си мислите,че някой ви взема на сериозно!!Разберете,че никой не ви обича и не се интересува от това,какви глупости говори кремълския вожд.Нещастни болшевишки въшльовци,гладувайте и се кланяйте с голите си задници на Кремъл!!!!😀😀😀

    Коментиран от #60

  • 60 Алоо анимационния герой.. :)

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "Asterix":

    Ти що си мислиш че твоя коментар пък е нещо много сериозен,а..? Нещо конкретно ли каза..? Някакво сравнение с ТТ да ни ,или просто твои си умозаключения..? Явно е последното т.е. същото от което се оплакваш го правиш и ти. Така че смучи си там каквото смучеш,и не се прави на умник,не ти се отдава..!

    Коментиран от #69

  • 61 Ей...белязан..

    3 0 Отговор

    До коментар #58 от "горбачов":

    Стига драска глупости,едномоторна Честна през края на 70-те години ли сравняваш с огромна заплаха за Русия бе ръб..? Разликата от ония години до сега,е все едно от Земята и Луната... нещастник..!

    Коментиран от #63

  • 62 Васко Джибрата

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "Петър":

    Когато ФАКТИ-те говорят , Боговете мълчат ! Имаш + от мен !
  • 63 Горбачов

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "Ей...белязан..":

    Айде Чесните няма да ги използваме тогава а ще ви пратим Ф 35 ама видите ли го значи сте свършили ще е мнооого късно

    Коментиран от #65

  • 64 Мммм

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Реалист":

    Толкова си го гледал щом си измисляш не съществуващи случки. Не всички са прости като теб за да ги лъжеш по най-долен начин.
  • 65 Идиот

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "Горбачов":

    От кои ф35, тия дето още не са им преодолели детските болести ли? Ами те са предимно призимени. Поради постоянни дефекти.
  • 66 Мммм

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Само питам":

    Само ти отговарям,че трябва да си страшно тъпоъгълен и дебилен за да не им вярваш,а впрочем това си е лично твой и на шефовете ти от краваристан проблем дали да вярвате или не, но ако не дай си боже сте толкова надути като телещки трътки и самоуверени като селски петел до лисича дупка,че се започне нещо ще видиш дали да вярваш или не. Нарочно ви казват да учите география и смятане и да изчислявате,защото това са ви слаби звена,да не казвам липсващи. А тези ракети ще унищожат по-бързо американските военни обекти в САЩ от колкото разположените в Мамалигария и Полша американски ракети. Мислете преди да дърпате мечока за опашката,че зле ви се пише. Предупреждението е към САЩ,за да не си мислят,че при конфликт ще се отърват сухи,както при всички военни конфликти до сега. Голямата локва не е вече преграда.
  • 67 Мммм

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Червена пачавра":

    Гледам непрекъснато руски телевизии,защото по българските само простотии, и никакви априлски пленуми няма,ама явно не го чуваш това руският език и си измисляш и мислиш хората за глупави. Да поколенията вече стават такива,но от поколението на прехода все още има хора,които са останали тук и са грамотни,и стоят на амбразурата на България и се чудят защо го правят,като нищо позитивно не се случва,а от ден на ден мизерията е по-голяма и продължаваме копането на тунел през центъра на Земята.

    Коментиран от #72

  • 68 Мммм

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "пръдливия Ханс":

    Ми пробвай бе посерко,ама ще наториш на мечо лапата.
  • 69 Asterix

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "Алоо анимационния герой.. :)":

    Явно,болшевишкото нещастие е заразително!Мозъците ви дори не са в състояние да мислят...реагирате веднага,в стремежа си да покажете всеобща любов към вожда!Много обиди са писани по мой адрес,като се ползва речник типичен за завършилите начално образование.Желанието да оригиналничите,е сведено до няколко заучени фрази,съпроводени от каруцарски псувни и обиди,които са следствие от тотална промивка на болевишките ви мозъчета!!Винаги съм казвал,че сте една купчина от нещастници,коитопреди да пуснат коментара си,дълго мастурбират пред огледалото!Давай,болшевик...ти си!😁😁😁
  • 70 Торбалан

    2 0 Отговор
    Орките пак развързаха торбата с мечтите ! Кого плашите бе , гладни сульовци ? Тези, които на два пъти ви спасяваха с помощи от гладна смърт ли ? Тези, които ви подариха камиони за Катюшите ли и които произведоха дори копчетата за шинелите ви ? Смешници некадърни, скоро пак ще сте гладни и ще молите за помощ !
  • 71 Майкъл джексън

    2 0 Отговор
    Гледал руски телевизии ха ха ха те руснаците не ги гледат той ги за гледал ха ха ха че и се прави на модерен ха ха ха
  • 72 Майкъл джексън

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "Мммм":

    Маша и медвед или Ну погоди ха ха ха
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания