Last news in Fakti

2 Март, 2019 09:15 2 294 7

САЩ: Пълна подкрепа за Косово и американските войници там

  • сащ-
  • косово-
  • бондстийл

Политиката на Вашингтон още подкрепя КейФОР и присъствието на американски бойци в базата "Бондстийл"

САЩ: Пълна подкрепа за Косово и американските войници там - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Съединените щати потвърдиха подкрепата си за силите на НАТО - КейФОР и присъствието на американски военни в базата "Бондстийл" в Косово, съобщи американското посолство в Прищина.

"Политиката на САЩ още подкрепя КейФОР и присъствието на американски войски в базата "Бондстийл", която поддържа сигурна околна среда и свобода на движение в Косово. Както навсякъде по света, и това разположение на американски войски подлежи на редовна проверка", се казва в съобщението, цитирано от вестник "Коха".

Медиите в Прищина писаха, че следващата мярка, която САЩ биха могли да въведат срещу балканската държава поради отказа на Косово да се съобрази с искането на Вашингтон да отмени увеличените на сто процента мита върху стоките от Сърбия и Босна, е да изтеглят военните си в състава на КейФОР и в "Бондстийл".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😃АНАЛлизатор😂

    21 2 Отговор
    А не може ли:"Пълна подкрепа за Каталуния и американските войници там".
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО

    2 15 Отговор
    Трябва и в България да дойдат

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Барчо

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО":

    Даааааа. Да дойдат и да разделят Пирин като някаква Македония, Южна България може да я оградят като Северна Турция и т.н. Явно това е целта на обора. Балканските държави да ги разделят на държавички с територии на ханства, които да бъдат лесно управляеми.
  • 5 дядо Йоцо гледа

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "БЪЛГАРИЯ ЕС НАТО":

    В България имат вече 4 военни бази, за които не плащат и 1 ст.! И ако правителството ни не е изцяло на тяхно подчинение, ще докарат и още войски! А Соломон Паси иска и ядрено оръжие да разполага. По-сигурно щяло да е!
  • 6 Вова

    1 6 Отговор
    Важно е че за пореден път американците натриха носа на джуджето като разположиха военни кораби в Одеса.А великия пигмей не смее да шукне щото няма необходимия потенциал да се противопостави и така ще е докато свят светува.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.