3 Март, 2019 19:30 3 007 6

Сърбия: Косово ни заплашва с фалшива армия

  • сърбия-
  • косово

Самозваният премиер на непризнатата държава Косово не може да ни уплаши, пише белградски вестник

Сърбия: Косово ни заплашва с фалшива армия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

"Самозваният премиер на непризнатата държава Косово" Рамуш Харадинай отправи послание към Сърбия и президента на Сърбия Александър Вучич, "че косовската армия ще бъде тук, ако Сърбия дойде до границата", пише белградският вестник "Вечерне новости".

Харадинай каза това, след като президентът на Сърбия Александър Вучич предупреди, че Прищина чака благоприятен момент да нападне сърбите в Северно Косово, отбелязва изданието.

На изборно събрание на неговата Партия за бъдещето на Косово в Дечани Харадинай каза, че армията на Косово принадлежи на всички граждани на страната и северът принадлежи на Косово.

Северът е наш, не можем да го нападнем, заяви Харадинай и добави, че ако Сърбия застраши територията на Косово, косовската армия ще реагира.

Който докосне границите, ще бъдем тук. Трябва да бъдем искрени, заявил Харадинай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти седераст

    27 5 Отговор
    Седерасти гнусни, защо създадохте наркодепото за човешки органи Косово?
  • 2 Srebrenitsa

    7 15 Отговор
    Kushum za sarbite.
  • 3 Даммм

    18 4 Отговор
    Косово е сръбска територия и албанците завладяха Косово, защото се плодят като зайци.Трябваше да бъдат изселени в Албания и това е.

    Коментиран от #4

  • 4 Роко

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Даммм":

    Албанците заселват Косово защото Сърбите се изселват от там към българския Белград. Проблема може да се реши лесно връщат ни Белград и се връщат в Косово и албанците ще станат малцинство.

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Роко":

    И Германия е Българска земя, егати болния мозък.

    Коментиран от #6

  • 6 Фостата

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Чети,не плямпай...
Новини по държави: