Last news in Fakti

3 Март, 2019 19:44 36 234 27

Орбан: Идва много по-страшна бежанска вълна

  • унгария-
  • виктор орбан-
  • мигранти

Унгарският премиер смята, че мигрантската криза в Европа може да се повтори с още по-голяма сила

Орбан: Идва много по-страшна бежанска вълна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Унгарският премиер Виктор Орбан смята, че мигрантската криза в Европа може да се повтори с още по-голяма сила и че миграционните въпроси трябва да се решават не от Европейската комисия, а от нов орган с участието на вътрешните министри на страните от Шенгенското пространство.

"Всичко, което наблюдавахме от 2015 г., ще се случи отново с по-голяма сила", каза Орбан в публикувано интервю за германския в. Die Welt. Той призна, че между властите на Унгария и Германия съществуват разногласия по въпросите на миграцията.

"Охлаждането в политическите отношения възникна единствено заради миграцията. Ние настояваме на правото на самоотбрана на всяка нация, германците следват друга философия", каза Орбан.

Според унгарския премиер трябва по модела на Еврогрупата да се създаде съвет на вътрешните министри на страните, между които няма граничен контрол.

"Вътрешните министри на страните от Шенгенското пространство трябва да създадат силен орган, където може да се решават съответните въпроси, както го правят експертите, а не политиците", заяви Орбан.

Той също така заяви, че властите в Будапеща ще продължат кампанията на разпространяване на плакати с ликовете на председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер и на финансиста Джордж Сорос, придружени от надписи като "Те искат да въведат задължителни квоти за разселване на мигранти", "Те искат да отслабят държавите от ЕС" и "Кой знае какво още готви Брюксел?"

Орбан съобщи, че скоро ще се появят и плакати с лицето на първия заместник-председател на Европейската комисия Франс Тимерманс. Тази кампания протича в Унгария преди изборите за Европейски парламент през май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти седераст

    99 18 Отговор
    Седерасти на Синагогата, яжте фекален материал
  • 2 Шумци

    22 75 Отговор
    Юдеоболшевики, страх ли ви е
  • 3 Пешо

    233 15 Отговор
    Браво на Орбан!
  • 4 TedyPetrova

    106 26 Отговор
    Аз съм само на 13 години, и майка ми постоянно говори ПРОТИВ патриотизма/национализма в Европа и казва, че трябва да приемаме абсолютно всички, и че тези мигранты НЕ са нашественици... Но съм донякъде съгласна с В. Орбан.

    Коментиран от #6, #10, #12, #22

  • 5 Киро

    183 16 Отговор
    Теди кажи на майка си че е голяма п...а заспала, и като ги защитава да внимава да не падне в ръцете на някой от тях че ще вие на умряло.....
  • 6 Клюкар

    171 13 Отговор

    До коментар #4 от "TedyPetrova":

    По малка си от щерка ми с 10 г. Представи си само съседи черни, кафяви,виещи по 5 пъти на ден като кучета. Ти забулена като какавида и без никакви права. Има още много неща но си много малка. Разгледай малко в нета страните от които идват и ще разбереш.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бай вую

    157 6 Отговор
    Европа за европейците ,гаджалите не са ни нужни орки си имаме и тук
  • 9 Shoot

    108 5 Отговор
    Споко, в нашия бантустан има пълна готовност за прием на неограничен брой от мултикултурните... 50 хиляди соросоида взимат в къщи по 6 рязани карабини и квотата е преизпълнена! Двама в спалнята при жената, двама в кухнята при тъщата и двама в хола при щерката... Ако соросоида е истински джендър, нека и той си вземе двама и тогава най-после ще оглавим ЕС... по броя на изчуканите соросоиди на глава от населението.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ахахаха

    30 4 Отговор

    До коментар #4 от "TedyPetrova":

    Ахахаха!!!! Верно ли?!? На 13години ли си?????

    Коментиран от #13

  • 13 Радо

    8 4 Отговор

    До коментар #12 от "Ахахаха":

    Ако е от Плевен - нищо чудно!!!

    Коментиран от #25

  • 14 ванката

    26 0 Отговор
    докато незапочнем да ги избиваме по границите няма да спре превземането на европа и както казва баба Ванга европа ще стане мюсюлманска !!! превземането започна така че още няколко години и това ще е с малоумните еврогейци...
  • 15 Румяна Костова

    18 2 Отговор
    Сега според новият пакт за емиграцията на границата митничарите нямат право да спират емигрантите . Дори и когато последните са агресивни към тях и ги полеят с киселина както сториха с испански митничарите и не последва никакво наказание. Пак според този пакт новите емигранти няма да се разселват в центрове за тази цел защото това нарушава човешките им права.,а в самостоятелни жилища. То и сега освен пари за текущи нужди им се дават и средства за обзавежда с мебели и техника.
  • 16 ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

    30 3 Отговор
    Християнски Славянски Съюз- спешно!!! България, Чехия, Сърбия, Русия, Румъния, Полша и др. Затваряне на границите и военно положение. Това е поредното нашествие.
  • 17 Battlecruiser

    15 1 Отговор
    Ако притесняват нашите жени, да почнем и ние да притесняваме техните а? Че да схванат намека така да се каже...
  • 18 Clena

    22 2 Отговор
    Без кръв мюсюлманска да се лее като из ведро рязаните няма да се спрат, 2000 години са се мъчи ли да завладеят Европа с оръжие и не са успявали защото всички задружно са ги отблъсква ли, сега искат без бой да ни завладеят и май успяват-Бийте братя, режете чалмите инак те ще режат нас
  • 19 759

    15 2 Отговор
    Мможеързел и лакомия.Като докараш емигранти ще можеш да мачкаш собственната си работническа класа,ще можеш да утроиш броя на полицаите и да накараш бачкаторите да им плащт за да тормозят самите тях,ще можеш да не вдигаш заплатите до като инфлацията не ги докара до екзистенцминимума,ще имаш работници борещи се за отцеляване тоест гладни елементарни и послушни.2%от населението на света владеят 50% от активитв сега искат 99% и роби които да да им повтарят колко са велики.Ще има все повече 20 годишни гениални милиардери.футболисти артисти певци ще получават по 10000$ на ден а тъпаците ще живеят в общински кошери,ще ядт ГМО и ще радотят до 6 месеца преди да умрат.

    Коментиран от #21

  • 20 гост

    8 0 Отговор
    добре положението е зле ама таласъма сорос няма още много живот, прилича на ходещ некролог и той си го знае това
  • 21 Анонимен

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "759":

    Да точно така е в Германия бедност мизерия и поюицейщина, те за това мигрират масово гъм България. Тук има достатъчно работа високи заплати, още по-големи пенсии, развито образование и здравеопазване.
  • 22 Полова шпага

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "TedyPetrova":

    Аз шти обясня душици сладка.
  • 23 Роко

    1 3 Отговор
    Въпрос с понижена трудност: Колко минути ще се задържи Орбан на власт ако изчезне мигрантския проблем? Залагам на 1 минута
  • 24 стефчо

    3 1 Отговор
    Уви нашите велможи са продадени проститутки и работят за чужд интерес,не за България.Точно затова нашата държава вече е на финалната права-свършваме !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Крум

    3 1 Отговор
    Международен Европейски съд за лицето Анджела Меркелщайн и нейните началници!Обвинения в геноцид над коренното население на ЕВРОПА,организатор на Афро-арабското нашествие на членове на ИД и тяхните семейства,промяна на етническият състав на цели райони и селища в ЕС,Нарушаване на границите на всички страни от ЕС,Разпространение в ЕС на СПИН,турбеколоза,Ебола и др. африкански болести с ,които са заразени повечето "мигранти" . Петиция и жалба трябва да подадът всички европейски държави ! СЪД ЗА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!
  • 27 ххх

    3 0 Отговор
    Анджела Меркелщайн може с един подпис да разреши всички проблеми с афро-матриала в Германистан и Евро-гейският союз. А именно-като подпише закон за социалните помощи на мигрантите и ги приравни с помощите на европейските горди граждани от България ,а именно 35лв.(17е.) детски за едно дете,а също и помощи от 0 е. за тези ,които нямат непрекъснат стаж в ЕС от минимум 1год.-както е в БГ...след това сами даже ще си купят обратен билет.
Новини по държави: