5 Март, 2019 08:12 1 263 9

Хилари Клинтън: Няма да се кандидатирам

  • хилари клинтън

Бившата първа дама на САЩ няма да се кандидатира за президент на изборите през 2020 г., но обеща, че няма да се оттегли от политиката

Хилари Клинтън: Няма да се кандидатирам - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Хилари Клинтън заяви, че няма да се кандидатира за президент на изборите през 2020 г., но обеща, че няма да се оттегли от политическия живот, предаде АР.

В интервю, излъчено вчера от нюйоркската телевизия Нюз12, бившият държавен секретар, сенатор и първа дама изключи вероятността да участва нова предизборна кампания.

Клинтън, която претърпя поражение от Доналд Тръмп на президентските избори през 2016 г., заяви: "Ще продължа работя, да говоря и да отстоявам това, в което вярвам. Онова, което е в опасност в нашата страна, нещата, които се случват сега, силно ме тревожат".

Тя каза, че е разговаряла с някои от претендентите за президентската номинация на Демократическата партия и им е казала: "Не приемайте нищо за гарантирано, независимо, че имаме дълъг списък от реални проблеми и неизпълнени обещания" от правителството на Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тя е балната в главата

    12 0 Отговор
    Затуй я искаха за президент !
  • 2 Ххх

    11 0 Отговор
    И добре ще направиш!
  • 3 ВРАБЧЕ ПОБОИНИК

    10 1 Отговор
    ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НЯМА,БАБЕТО МИРИШЕ ВЕЧЕ НА ПРЪСТ.!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Анонимен

    6 0 Отговор
    Зъл вук!
  • 6 Геро

    2 0 Отговор
    Хубаво.
    Аз също мисля да не се кандидатирам:)
  • 7 Глей ся кви работи

    1 0 Отговор
    Усетила е на къде вървят нещата. Щом Тръмп я победи. Ама се натиска. Нямало да напуска политиката. На кого ли си му притрябвала.
  • 8 Мара отровната

    1 0 Отговор
    СТАРА БАБА,за какво и са пари.При динозаврите.
  • 9 Morgoth

    2 0 Отговор
    Повече от ясно, че няма да се кандидатира - тя е бита карта. Ще дойде ново лице и за съжаление най-вероятно ще бъде от съвсем радикалните фракции, че от Тръмп та на глог.