15 Март, 2019 11:03 53 746 374

Извергът, избил десетки в Нова Зеландия, отмъщавал за Шипка (ВИДЕО)

  • нова зеландия-
  • джамия-
  • крайстчърч

Мъжът, който се представя като Брентън Тарант, заявява, че отмъщавал на мюсюлманите за редица атентати по света

Извергът, избил десетки в Нова Зеландия, отмъщавал за Шипка (ВИДЕО) - 1

В терористичния акт в Нова Зеландия, при който бе открита стрелба срещу две джамии и по последни данни има 49 загинали, се появи българска връзка.

Мъжът, който пое отговорност за нападението, е оставил манифест от 73 страници, в който обяснява какви са причините за действията му.

Човекът, който в Тwitter се представя като Брентън Тарант от Австралия, заявява, че отмъщавал на мюсюлманите за редица атентати по света и исторически събития с вековна давност - като кланетата на християни в Европа при османското нашествие.

Сред посочените от него зверства на мюсюлманите са посочени и боевете при връх Шипка през 1877 г. На друг от пълнителите на автомата на терориста е написано "Битката при Булаир 1913 година".

Извергът, избил десетки в Нова Зеландия, отмъщавал за Шипка (ВИДЕО)

Доколко терористът познава историческите събития е доста съмнително.

Булаирският бой се провежда на 8 февруари (26 януари стар стил) 1913 г. между българската Седма пехотна рилска дивизия под командването на генерал-майор Георги Тодоров и османските Дивизия Мюретеби и Двадесет и седма пехотна дивизия под командването на Али Фетхи Окяр, образуващи 10-ти турски корпус. Боят се води в района на Булаир и старата крепост Цимпе. Той завършва с победа за България.

Нападенията са извършени в град Крайстчърч в петъчния ден за молитва. Новозеландските власти потвърдиха за най-малко за 49 загинали и 20 тежко ранени при стрелбата.

Извергът, избил десетки в Нова Зеландия, отмъщавал за Шипка (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС/EPA

Извергът, избил десетки в Нова Зеландия, отмъщавал за Шипка (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС/EPA

„Това може да бъде описано само като терористично нападение, добре планирано", обяви министър-председателят на Нова Зеландия Джасинда Ардърн. Тя допълни, че две взривни устройства, свързани със заподозрени превозни средства, вече са открити и обезвредени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВРАБЧЕ ПОБОЙНИК

    704 159 Отговор
    АДМИРАЦИИ ЗА ЧОВЕКА.!!!

    Коментиран от #11, #23, #44, #306, #351, #370

  • 2 Анти седераст

    670 141 Отговор
    Велик българин!
  • 3 Bahti

    642 90 Отговор
    Значи бял християнин, действащ по методиката на чалмите в Отговор е терорист. Брао!
  • 4 xdm

    819 88 Отговор
    Не се сещам за друг вариант мюсюлманите да се откажат от терористична дейност, освен да вкусят от собствената си манджа. Просташко е, но ефективно.

    Коментиран от #25, #251, #261, #315, #321, #353

  • 5 Ижан

    421 74 Отговор
    браво
  • 6 незнайко

    639 66 Отговор
    Да, може би на някой му преля чашата ! Не може ДЖИХАДИСТИТЕ по света да трепят безнаказано !!! ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ИСЛЯМА НЕ ПРИЗНАВА ДРУГИ РЕЛИГИИ !!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 име

    436 68 Отговор
    БРАВО БРАВО БРАВО
  • 9 Bahti

    279 23 Отговор
    И сега едни, секрети ще се Излеят по т. нар. Медии.
  • 10 Насран русофил

    67 144 Отговор
    Ей ся жа са оплача на чичко ердоган

    Коментиран от #130, #277, #340

  • 11 Ggffff

    174 340 Отговор

    До коментар #1 от "ВРАБЧЕ ПОБОЙНИК":

    Подкрепящите такива деяния са потенциални терористи, нормален човек не би се радвал за смъртта на други.

    Коментиран от #13, #48, #154

  • 12 Всичко

    354 40 Отговор
    идва от исляма. Води се за миролюбива религия, но не е. И ако тези от тях, които си мислят, че в отвъдното ги чакат цял куп девици/ жените атентатори не знам какво си мислят/, ами лъжат се. Чакат ги цял куп червеи и бактерии и стават само за тор. Изобщо всякакви простотии в името на някаква религия е много голяма глупост. Всичко се връща, в природата има равновесие, тя си знае работата.

    Коментиран от #15, #56, #159, #371

  • 13 Щайнер

    311 47 Отговор

    До коментар #11 от "Ggffff":

    Глупости , да избиваш хора , които желаят главата ти само по религиозни съображения не е тероризъм а самозащита , исляма не признава други вярвания т.е. изводите и най-тъпия на планетата сам ще си ги извади

    Коментиран от #204

  • 14 Константин

    178 15 Отговор
    Константин Втори Асен също го има,както и черногорски и сръбски национални герои.
  • 15 гост

    58 236 Отговор

    До коментар #12 от "Всичко":

    За едно съм съгласен с теб,че УБИЙСТВОТО на НЕВИННИ е престъпление наказуемо и този,и на онзи свят,и всеки мислещ ,че УБИВАЙКИ НЕВИННИ ще бъде в Рая СЕ ЛЪЖЕ,мястото им е запазено за Ада.Относно Исляма дали е миролюбив съм УБЕДЕН на 100%, че отговора е ДА,ДА,ДА.....!

    Коментиран от #17, #19

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Хойо

    104 16 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Чел ли си корана брат

    Коментиран от #26, #88, #284

  • 18 дедо

    268 38 Отговор
    Нека се види че не само чалмите могат да убиват и стрелят по невинни хора! Браво!
  • 19 ???

    167 18 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Като си толква убеден в миролюбието, прочети корана. Особено "миролюбива" е сура, озаглавена "кравата" , не помня коя подред беше. Тогава ще може да говорим.
  • 20 гост

    45 174 Отговор
    Да,чел съм Корана!Всички текстове ,които се цитират са извадени извън контекста,това са текстове ,определящи в определено време, определено място ,има си и определена причина!!!Текстовете относно убийство на неверници НЕ ХРИСТИЯНИ,са по време на ОБЯВЕНА ВОЙНА ОТ СТРАНА НА НЕВРНИЦИ КЪМ МУСЮЛМАНИ в определен исторически момент!

    Коментиран от #29, #49

  • 21 един Българин

    217 36 Отговор
    Н Е В И Н Е Н !!!
  • 22 Георги

    80 117 Отговор
    Определено не подкрепям такива крайни действия,независимо за каква религия става въпрос.В случая,изпълнителят е действал като терорист.С нищо не се различава от мюсюлманските такива.Загинали са невинни хора. Още повече,че сега трябва да се очаква подобаващ отговор.Глупаво е да се отмъщава по този начин.
  • 23 Боже мили

    154 70 Отговор

    До коментар #1 от "ВРАБЧЕ ПОБОЙНИК":

    Никой човек, който няма нищо общо със злините в историята не заслужава да бъде съден затова. Как може да убиеш дете, само защото преди 150-500 години е имало злини??? Това е болно мислене и е шокиращо, че има хора-българи, които подкрепят такъв атентат! Моят съвет към тях - по-добре си концентрират злобата в управниците на БГ от 30 години насам.

    Коментиран от #30, #67, #291

  • 24 ДА БЕ

    208 56 Отговор
    БИЛ ИЗВЕРГ , ПО СКОРО ГЕРОЙ !
  • 25 Жалко е

    99 24 Отговор

    До коментар #4 от "xdm":

    Че освен смърт, друго не ти хрумва. Опитай с добро, с политика. Истинските виновници не са обикновените хора, ами политиците.

    Коментиран от #120

  • 26 Елвер

    232 58 Отговор

    До коментар #17 от "Хойо":

    Чел съм го! Библията има много повече напъстващи към насилие строфи, изречения и т.н.! А в Корана приканването към война е израз за война с лошото в самия себе си! Единственото нещо, което има общо с война е, яко бъдеш нападнат да се браниш! Аз мразя ония, които използват Корана и Исляма за да оправдават болните си постъпки с избиване на невинни, защото в Исляма убийството на 1 човек се равнява на убийството на цялото човечество като размер на греха! Мюсюлманин съм и посещавам джамия, но никога не съм бил прикаанван да убивам хора от друга религия или етнос, а съм възпитаван от Корана да уважавам ближния, ако имам съседи от друга религия да ги уважавам като хора роднини! Исляма и Корана никога не са ме учили на тероризъм, а строфите, които уж учат към това са извадени от контекста още през 12, 13 и 14 век от "учени", които искали преврати и т.н. с цел собствено облагодетелстване! Ония от ИДИЛ и Алкайда не са никакви мюсюлмани, а болни еврейски наемници целящи да почернят името на Исляма! Бял човек съм, българин по документи и душа, мюсюлманин съм и обичам Бог така както всеки истински християнин! Мразя убийствата на невинни хора, така както ги мрази всеки нормален мюсюлманин! Осъзнайте, че тия отгоре /евреи, хамериканци, путиновци/ правят едно - разделят и ни владеят!!!

    Коментиран от #66, #70, #78, #92, #124

  • 27 Шабиха

    92 31 Отговор
    Браво !!! Поклон пред паметта му !
  • 28 Праведен

    138 19 Отговор
    Като ме видяха едни познати турци, че ходя в православен храм обръщат си главата на другата страна.
  • 29 Хойо

    128 17 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Недей да извърташ.Според мюсулманите всичко което пише в корана се отнася завинаги, не за определено време и място.Тоест според исляма корана се отнася за минало сегашно и бъдеще време.Надявам се че ме разбираш.Второ -по времето на пророка винаги мюсулманите са започвали войните.Никога не е било обратното.Прочети история на исляма.

    Коментиран от #39

  • 30 Мили боже

    189 9 Отговор

    До коментар #23 от "Боже мили":

    А сещаш ли се за 1986година-- В СЛИВЕН ВЗРИВЕНО ЗАВЕДЕНИЕ, на други места ЖП ГАРИ , КОЙ ОТ ВСИЧКИ ХОРА ПОСТРАДАЛИ ОТ ПРЕКРЪСТЕНИТЕ ТУРЦИ БЕШЕ ВИНОВЕН?!ДА БЯХА ВЗРИВИЛИ ПАРТИЙНИЯ ДОМ, ИЛИ ПАРЛАМЕНТА, РЕЗИДЕНЦИЯ НА ЖИВКОВ В КОЯТО Е, А ТЕ ВЗРИВИХА МЕСТА КЪДЕТО СЕ ПОСЕЩАВАТ ОТ НЕВИННИ ХОРА, НЕ ПО МАЛКО ТЪПКАНИ И УНИЖАВАНИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ !

    Коментиран от #121, #232

  • 31 Citizen X

    22 52 Отговор
    Религията разделя човека от дивака, психопатите нямат религия! ВЯРВАМЕ В БОГА!
  • 32 рики

    8 129 Отговор
    Ех да жеше попаднал на мен тоя изверг да бях го изнасил..х да види какво е отмъщение на християните и тем подобни измисляни религии

    Коментиран от #74, #294

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 nikiforiv

    155 13 Отговор
    Не подкрепям убийството на невинни хора, независимо по какви причини, особенно религиозни. Но... Има една българска поговорка: "Каквото е повикало, такова се е и обадило". Не може да има хиляди атентати по света от мюсюлмани и да очаквате че потърпевшите ще седят мирно като овце. Напротив, все на някой ще му "превърти шайбата" и ще отговори на атентата с друг атентат. Даже много късно се случи, аз очаквах такова нещо да стане по-рано
  • 36 лош

    191 30 Отговор
    Невинни били жертвите!А изкланите в Батак жени старци и деца виновни ли са?!Слава на фюрера!
  • 37 TURKOFAGOS

    114 12 Отговор
    В една от снимките на пушката, която той използва, видях написана думата „TURKOFAGOS“. На гръцки означава този който ...яде... турци.
  • 38 Прочухме се отново май а?

    51 13 Отговор
    Как така да е българин. Той може да не е българин незнам. Ако е българин да го екстрадират в бг ще му дадем 20г затвор.
  • 39 гост

    19 104 Отговор

    До коментар #29 от "Хойо":

    Не овъртам и не крия информация,това го правите вие , за да оправдаете насилието над мусюлманите. Свещената ни книга показва,какво е било положението на мусюлманите и как те са се справили в едни смутни времена.Мусюлманите винаги са били в позиция на ОТБРАНА,а не нападение,историята го показва,но трябва да се чете,а не да се коментира на база публикации в медиите,които са далеч от религията.

    Коментиран от #46, #167, #303, #339

  • 40 Хрониките на Евразия

    14 76 Отговор
    Този нацист, убил 27 човека в Нова Зеландия, е използвал същата символика както на руските нацисти от ДШРГ "Русич" на Милчаков, убивали украинци в Украйна.
    Само , че на последните в Русия им казват "антифашисти "
  • 41 БЕНЗИНДЖИЯ

    26 19 Отговор
    БОГ Е СЪДНИКА КОЙТО ПРАВИ УБИЙСТВО ДА СИ НОСИ ГРЕХОВЕТЕ НА РЕМЕНЕТЕ
  • 42 Уж било че

    36 4 Отговор
    Нова Зеландия е спокойно и безопасно. Ама май Исландия е най безопасна.

    Коментиран от #226

  • 43 Барчо

    34 7 Отговор
    Няма да пиша нито плюсове, нито минуси, нито ще коментирам случая. По принцип осъждам тероризма под всякаквата му форма. Тероризма е или за лично обогатяване или форма за борба срещу враг или нещо, което по официалните методики нямаш шанс да победиш.

    Коментиран от #58, #148

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 милас

    12 19 Отговор
    Ами, Путин? Как така го пропуснахте?
  • 46 Хойо

    114 18 Отговор

    До коментар #39 от "гост":

    Никога мюсулманите не са били в отбрана.Винаги са нападали
  • 47 Bingo

    36 36 Отговор
    С това си действие този се принизи до ислямските терористи, стана като тези срещу които се бори. Тероризмът няма цвят и националност, забравихте баските, ИРА т.н. Ако не ти харесва имиграционната политика на държавата си го изкарай първо на политиците, щото те дават баницата. Какво ще стане ако утре някоя чалма влезе с автомат в църква в отговор на това нападение? До къде ще стигнем по този начин.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 1234

    78 23 Отговор
    Веднага да съберем пари за паметник на този човек! Зашо един българин няма с такова мислене! До кога някакви маргинали ще управляват държавата! Дпс дост мит инт.н!
  • 51 много дебили

    80 15 Отговор
    След коментарите, за пореден път става ясно защо само една шепа хора управляват света, а другите са роби.....ами просто е! Защото робите са недоразвити и мозъка им е гладък като стъкло, вместо да има гънки! Без оглед на раса и религия, глупавият, необразован, невъзпитан човек си остава такъв до края! А сега малко разяснение, в този атентат има толкова българска следа колкото имаше и в покушението срещу папата, което се оказа проект на чужди спец служби с изпълнител реален турчин, и нищо Българско! Сега е същото, атентатите не се правят от случайни хора, и нямат случайни цели....винаги се насъскват по този начин едни групи хора срещу други! Помислете кой има интерес от това? Там е отговора, ако не ви е гладък мозъка, може да помислите!

    Коментиран от #57, #275

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 петето

    68 26 Отговор
    Браво ! ! ! Това е истински християнин ! ! ! Да заповяда на гости и у нас, ще поседим няколко дни и пред парламента ! ! !
  • 54 s7un7

    70 21 Отговор
    Евала, медал за човека, да видят тарамбуките, че не само те могът да убиват в атентати
  • 55 ТОЧКАТА

    23 9 Отговор
    Ясннооооо--поредният ,,доклад на ДД на САЩ за България,,,....Бе то ,че сме памперс за тях е ясно...но пък и за Нова еландия......аиддддииии де.....
  • 56 ама на дали

    9 32 Отговор

    До коментар #12 от "Всичко":

    Тезата ти е абсолютно малоумна и плитка, без да съм мюсюлманин! Ти да не беше отишъл в отвъдното че да знаеш кво има? И от къде разбра, че всичко се връща и че има равновесие в природата, нима ти го правиш това равновесие а? Или скрито вярваш в висш разум над всички нас, който на практика изпълвяна това равновесие? Слагам питанки, ама не към теб, знам че не можеш да ми отговориш защото си глупав меко казано, мисля че си деволюирал тип, дегенерат, който се прави на интересен във форума, понеже другаде едвали е интересен. Религиите са 4 - тата власт това е факт! Но каква е истината за смъртта и има ли нещо след нея, ти си последния дето можеш да изразяваш становище и да се подиграваш с вярата на хората! До тази истина всеки човек може да достигне сам, на базата на своето интелектуално развитие и преживян опит! Айде със здраве е да направиш малко гънки на мозъка, той е за това!
  • 57 s7un7

    9 9 Отговор

    До коментар #51 от "много дебили":

    С оглед на твоя коментра, се чудя баща ти що не е ползвал кап*т

    Коментиран от #79

  • 58 ТОЧКАТА

    6 2 Отговор

    До коментар #43 от "Барчо":

    .........защо пропускаш варианта,,гладио,,,...обикновено не правиш така.

    Коментиран от #102, #298

  • 59 Guest

    39 2 Отговор
    и албанският принц Скaндербег го има. май има всичките балкански герой, които са воюбали срещу османците
  • 60 нИграмотник

    35 64 Отговор
    Булгарското общество тотално се е скапало, след като има толкова много индивиди, които да подкрепят един терорист , убил толкова много НЕВИННИ ХОРА! Независимо от каква религия са. А терористите нямат родина, религия , етнос! Те са си терористи!
  • 61 малко е

    60 12 Отговор
    късно е. трябва да си ходят при камилите миризливи и едно минаре в европа да не остане.
  • 62 TURKOFAGOS

    68 13 Отговор
    В манифеста си той говори за Балканите и казва, че неговата цел е необходимостта Турция да напусне НАТО и да се утвърди позицията, че е историческият враг на Запада. Той също така ясно говори за Ердоган като лидер на един от най-старите врагове на нашата нация и лидер на най-голямата ислямска група в Европа ....
  • 63 пакистанците

    94 11 Отговор
    били прости а? що са емигрирали на готовите социални помощи? що не емигрираха в сомалия при себеподобните си? ислямска паплач търтеи и кърлежи
  • 64 WhitePower

    73 22 Отговор
    Браво на достойният бял МЪЖ и адмирации за мъжката Му постъпка.
  • 65 до разбирача

    45 14 Отговор
    виждам, че много ги "разбираш" нещата, я кажи тогава защо мюсюлмани избиват мюсюлмани в целия арабски свят а? Ако успееш да ми дадеш само един смислен довод (без довода че едните са сунити а другите шиити, и за това едните мислят другите за неверници и обратното), аз ще направя един котешки кавак в твоя чест, също така дай ми смислен довод, защо религията е превърната в политически инструмент , и в арабския сват масово се изповядва политически ислям? И тук няма да ми отговориш, но аз ще ти отговоря, защото исляма е поредната догма след християнството, които произлизат след юдаизма, и всички те са с явно манипулативна цел над големи групи хора. Имам много познати мюсюлмани, които принципно са такива но ви серат на фанатичните глупости, и са много стойностни хора, хора които живеят живота си така както го разбират, а не както някой им налага да го разбират.....анадънмо коджаман кафалъ?
  • 66 ТОЧКАТА

    21 2 Отговор

    До коментар #26 от "Елвер":

    ПРОЧЕТЕТЕ ...ТОЗИ!!!коментар....алкайда не е създадена ,използвана и финансирана от ,,корана,,,
  • 67 гнида

    73 9 Отговор

    До коментар #23 от "Боже мили":

    И аз затова викам , да го оправдаят човека .... Сюлейман е клал бременни жени В Стара Загора , вадел неродените деца от коремите им , е аз съм му простил .... А ТИ ТОЛЕРАСТНА УТАЙКО ПРОСТИ НА ТОЗИ ЧОВЕК !

    Коментиран от #112, #123, #372

  • 68 humne

    1 7 Отговор
    ami emi omi
  • 69 Bubbles

    43 21 Отговор
    Всички религии са вредни ДО ЕДНА и трябва да се забранят със закон по целия свят!
  • 70 евалата

    35 8 Отговор

    До коментар #26 от "Елвер":

    Г-н Елвер, мога да кажа само евала за написаното от Вас, жалко е че малко хора осъзнават игрите, които се разиграват и с каква цел се разиграват, всичко е политика и игра! Но просто елементарните хора, чалга поколението, и т.н няма от къде да осмислят тези неща...и реално целта бива постигната, хората са разделени, мразят се, и искат да се обиват, без реална и истинска причина! Аз съм християнин и виждам това много добре, имам приятели мюсюлмани но светски мюсюлмани и много се уважаваме! Хората поне в БГ към момента в смесените региони живеят сравнително в добро разбирателство и си помагат.....до момента в който политиците решат, че трябва да скарат хората.....! Имам един въпрос към Вас, как мислите като цяло за религията, не е ли тя "администрацията" на вярата? От къде на къде някой, ще ти казва в какво да вярваш и едва ли не, че това е на 100% така, това никой не може да го докаже, затова всеки човек би следвало сам да преценява в какво да вярва, благодарение на знанията си и опита си в света в който живее. Всичко останало за мен лично , по скоро е една доктрина за определено поведение на определена група от хора, като доктрината има също така за цел да защитава тази група от хора и да направи така, че в този конкурентен и лош свят да и спомогне да оцелее. Един вид това е някакъв тип морално учение, с цел управление в крайна сметка! Ако наистина има висш разум над нас, той е един за всички нас и ни е сътворил еднакви материално и т.н! Неможе да има 100 б

    Коментиран от #155

  • 71 Прост полицай

    29 8 Отговор
    Турчина Нурай Мемишев на сапун!
  • 72 гост

    21 37 Отговор
    Четейки написаното ,повечето от коментиращите сте готови за ислямска държава,между вас и тях НЯМА РАЗЛИКА,фанатици на етническа основа,а другите неразбиращи Исляма.
  • 73 Христо

    57 9 Отговор
    Световен герой!
  • 74 просто факти

    54 6 Отговор

    До коментар #32 от "рики":

    Измислен си ти, и цялата ти манипулаторска религия, която за твои сведения е сътворена най - късно, едва в 7 век! И е на базата на юдаизма и християнството. Също така е измислена с определена цел, да се противопостави на християнството. Хубаво е да се чете, и да се мисли върху това, което се чете!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Истински християнин е тоз

    50 21 Отговор
    В името на доброто той е трепал мюсюлманите. Истинската религия е Бог , Христос. Той е прав. Той затова ги е убил в името на Божественото Христово. Как така джихадистите убиват и режат главите на християни които не вярват в Алах. Време християните да им го върнат тъпкано.

    Коментиран от #126

  • 77 Християнско зло

    22 65 Отговор
    Християнството носи само смърт и разруха. Нищо добро не е донесло на човечеството освен войни, завоевания, кръстоносни походи кланета, аутодафета, инквизиция и реки от кръв.

    Коментиран от #86, #135, #282

  • 78 Знам знам🙄

    11 10 Отговор

    До коментар #26 от "Елвер":

    Евала аркадаш взе ми думите от устата +.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Чети мнението

    67 11 Отговор
    Сети се за зверствата на турците в Батак , Стара и Нова Загора ! Сети се за клането в Любенова махала ! Ти незапознати Юроде , първо наричай мюсюлманите изверги и после наричай другите народи така ! Анатоли Стайков , ти запознат ли си за турските (мюсюлмански) зверства в България ??????
  • 81 Петър Волгин

    35 6 Отговор
    ЩО НЯМА СРЕЩУ СИНАГОГИТЕ

    Коментиран от #90

  • 82 Иван

    2 13 Отговор
    вие не можете да бъдете човек!!!
  • 83 янко гочев историк

    6 50 Отговор
    за всичко това е виновна имперската руска политика, дето ни заблуди че е хубаво да сме културни, образовани, християни, да пишем на кирилица, да имаме държава и други неугодни соросу нещица.
    прочетете ме в нета аз каква история преподавам, раи прости

    Коментиран от #89

  • 84 Аз мисля че светът е объркан

    16 14 Отговор
    Защото е разделен. Вече ние не знаем какво да мислим. Разделени сме на държави , религия , ценност. Но това доказва че ако целия свят е еднакъв с еднаква вяра , религия , ценност ми то тогава дали ще има такива избивания. Мюсюлманите мразят християните. Буда , джуда мразят християните , исляма мрази мюсюлманите и християните. Християните мразят , исляма , мюсюлманите , джуда , Буда , атеизъм. Хората вече са объркани. По добре да не мисля какво е ставало и кой какво е правил и за какво го е правил и кой какво мрази и там си. Много обърквация по света мозъка ми блокира. Ужас. Аз мисля как да оцелея. Той този с това деяние не прави добро. Той не е никакъв герой. Той е убиец. Това е. Нито си е отмъстил нито нищо. Само където уби толкова невинни хора които нищо не са му направили. Той е сериен убиец. Затвор. Или смърт за изверга.
  • 85 браво на момчето

    8 32 Отговор
    нo c чичо путин който обича турците кво правим?

    Коментиран от #103, #342

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Ахмет

    51 8 Отговор
    Иска ми се да направя същото в някое циганско гето.
  • 88 Иванов

    3 8 Отговор

    До коментар #17 от "Хойо":

    Военна фантастика!
  • 89 хахахаха

    39 3 Отговор

    До коментар #83 от "янко гочев историк":

    Янко пиянко ;) Русия получава православието от България за твои сведения, хич не си в час!

    Коментиран от #105

  • 90 Хрониките на Евразия

    4 28 Отговор

    До коментар #81 от "Петър Волгин":

    Долу ръцете от Синагогата!
  • 91 Марш

    56 9 Отговор
    Ей скапаняци, не наричайте човека изверг ! Той е по човек от 90% от западните джендъри мишоци !
  • 92 Джони

    28 16 Отговор

    До коментар #26 от "Елвер":

    Браво , имам приятели мюсулмани и сме като братя , уважение и заедно си чектваме празниците . Абсолютно си прав че ни разделят и владеят . Време е да изтрием религиите , те си свършиха работата докато хората бяха неграмотни .
  • 93 Иванов

    53 8 Отговор
    Знаете ли, че в Египет нашествениците араби редовно избиват коптите християни, които са чисти египтяни в техните църкви и скоро в Египет няма да остане и един истински египтянин. Явно с мюслимите с добро не можем да се разберем.
  • 94 нервен

    43 8 Отговор
    На този трябва да се кръщават улици и булеварди не представители на оркската сган
  • 95 Нормален

    27 28 Отговор
    До всички пръдл..вци които са с толкова много гняв в себе си , или сте тинейджъри и сте в етап всичко знам всичко мога или сте прости.
    Няма нормален човек който да се радва за смъртта на друг независимо религии етноси и други различия , цитирате свещенни книги които не сте чели ! Всеки човешки живот е ценен ! Няма добър и лош тероризъм това са болни мозъци независимо от религията .
    ако сте извадка за хората в България.. то сме го закъсали много.....
  • 96 Иванов

    30 2 Отговор

    До коментар #75 от "mustafa":

    А ти бе, шиле безпросветно, я ни кажи истинската история?
  • 97 Баба Ибрям

    29 6 Отговор

    До коментар #75 от "mustafa":

    Господине не ви прави чест да убиждате, по този начин не ставате по-убедителен, говорете с доводи, с доказателства и възпитано. Тогава бихте убедили доста повече , хора в това което твърдите! И аз мога да ти кажа, че си рязан боклук нещастен, и че си свинска глава грозна, но не го казвам нали? И да ти кажа ли, защо не ти го казвам? Защото имам достатъчно приятели турци много свестни, които бих направил много за тях. Но не е и за теб! Точно и за това, по-горните ми думи ги приеми, лично за теб!!!! И друг път бъди по човечен. Не всички мразят турците или исляма! Въпрос на усещне е всичко и разбирасе на интелект, само умният човек допуск и друга гледна точка, а дегенерата без мозък си мисли че само той е прав! От там се съди за това колко е интелигентен един човек, за съжаление вие не сте от тези!

    Коментиран от #357

  • 98 Иванов

    48 5 Отговор
    Нали имамът ви за да не си плати данъците е готов да превърне страната в Косово? Боклуци с боклуци, пфу!!!
  • 99 Този бг ли е?

    0 9 Отговор
    Къв е тоя?
  • 100 Патриот

    30 7 Отговор
    Бъдете внимателни- това миже да е провокация за война на Балканите!!!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Барчо

    8 4 Отговор

    До коментар #58 от "ТОЧКАТА":

    Именно, защото който ми чете коментарите ми, знае и отношението ми. На практика все едно съм го коментирал. Проблема е достатъчно болезнен и ....... ледът е много тънък.
  • 103 Българският парадокс

    6 8 Отговор

    До коментар #85 от "браво на момчето":

    Не сме слепи, но се правим на такива, продължаваме да се покланяме на чичото и да мразим неговите мюсюлмански любовници. Докато той ни предложи с тях оргия. Тогава отговоряме "с удоволствие, защото и ние ги обичаме много!".
  • 104 анонимен

    22 2 Отговор
    Дойде "племе срещу племе". и напредва. Черните мъртви души развъждат себеподобни глобално с нашите пари и робско съучастие. Битката винаги е била срещу белите и Християнството.
  • 105 янко гочев историк

    3 11 Отговор

    До коментар #89 от "хахахаха":

    въй, тук има по-тъпи и от ислямистите. обяснявам - туй дето го писах е пародия на една соросоидна отрепка, ама то и ти си такава, тъпчо тъпунгерски продажен

    Коментиран от #115

  • 106 софи

    27 8 Отговор
    наистина прилича на провокация...организирана от еврейте....може да са го облъчили с някоя промивка на мозъка и човека просто да изпълнява внушената му команда...точно както убиеца на кенеди... обърнете внимание и на името на града....града на християните...какво търси там джамия ?
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 ХАСАН

    3 34 Отговор
    Християнски терорист ! Една утайка на западното общестао,един псих! На електрическия стол такива

    Коментиран от #117

  • 109 Rotshild .Evropa. Totalna Manipulacia

    7 9 Отговор
    Ako potarsite malko informacia, she razberete, che atentatite vav Francia sa organizirani ot samoto pravitelstvo, koeto beshe prez toz period na vlast....
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Бати Злати

    43 7 Отговор
    Християнството и будизма са религии които проповядват човеколюбие.
    Ислямът не е религия.
    Ислямът е военна доктрина.

    Коментиран от #113

  • 112 ХАСАН

    29 6 Отговор

    До коментар #67 от "гнида":

    На някой му се иска да продава оръжие и да печели пари ..някой иска да създаде хаос и пак да печели ...и намира психопати и от мюсюлмани и от християни и ето ти вражда...тоя е същия тъп идиот какъвто е идиота дето се взривява на площад в Истанбул или убива невинни на концерта-в Париж....просто някой яко манипулира и му се иска световен хаос!!!

    Коментиран от #118

  • 113 ХАСАН

    5 19 Отговор

    До коментар #111 от "Бати Злати":

    А имаш ли познания за Исляма или просто говориш ей така???
  • 114 ХАСАН

    8 28 Отговор
    Интересно сайта-защо не трие коментари на хора които одобряват тероризъм и насилие????защо дааате гласност и-мълчалива подкрепа???

    Коментиран от #311

  • 115 хахахахаха

    10 5 Отговор

    До коментар #105 от "янко гочев историк":

    Пародия или не все тая! Допуснал си грешка в един от фактите, и то не за друго ами понеже ти самия си пародия :) И понеже от калпаво семе си излезнал, освен да обиждаш друго не е по-силите ти......., за разлик от тебе няма да те обидя, само ще кажа, че майка ти е много готина и приятна жена......
  • 116 kirasirrav

    18 5 Отговор
    интересувам се от религии отдавна, около мен също е имало и има хора от различни религии и вери(мои близки, приятели и познати) ; войнстващата религия или такъв неин вариант е неприемливо нещо, преди са били главно християнските варианти, сега мюсюлманските, а още по-рано други са убивали друговерците в името на своята вяра. всяка световна религия приемаща за свои основи общочовешки ценности в един момент се използва от отделни хора, групировки или лобита за собствените им цели, същото се случва и с идеи и добри намерения в политиката и управлението на държавите и света, яхвани от тарикати, мошеници и пр. които използват всичко казано от мен по-горе за друго. пишещите дотук са засегнали главния проблем - разделяй и владей! но заблудени и неграмотни офсе - много! така че формулата действа!
    по случая, както преди столетия християнството с огън и меч е покръствало и завладявало земи и народи, сега същото го прави исляма в международен мащаб, така че такива реакции срещу това са напълно логични, и макар че съм доста толерантен, не приемам хора идващи от друго място като гости да налагат своите традиции, религия, обичаи и виждания над местното население; едва ли някой ще ме изтърпи в една мюсюлманска страна да налагам своите ценности различаващи се от местните

    Коментиран от #131

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 ужас

    9 3 Отговор

    До коментар #112 от "ХАСАН":

    Брей ти си можел и да мислиш! Поздравления
  • 119 Варна

    33 2 Отговор
    Впечатлен съм! - Чел е за Фружин, битката при Кагуле и Булаир. Все велики битки! Иначе да! - Терористичният акт няма как да бъде толериран особено там на майната си, където няма такива изострени конфликти между религиите. А мюсюлманите е редно да разберат, че насилието ражда насилие. Вероятно ще има още стотици такива случаи. Който е сърбал попарата на атентатите от мюсюлмани, ще има интерес да им го върне подобаващо. От тази гледна точка аз не съм никак учуден!
  • 120 ГОСТ

    12 4 Отговор

    До коментар #25 от "Жалко е":

    точно така с добро да опростим данъците например

    Коментиран от #127

  • 121 Аха

    9 16 Отговор

    До коментар #30 от "Мили боже":

    И какво, щом някой е направил атентат, нека и ние да гърмим невинни хора, за да си го върнем ли??? Що за болни мислене е това. Такива като теб трябва да се лекуват в предвидените за това болници. Лошо, злобно болно, не човешко мислене. Жалко и горко и на България с такива българи като теб...
  • 122 Четете историята

    13 13 Отговор
    Четете историята !
    Нищо не оправдава избиването на невинни хора , особено в 21 -ви век и на нивото ,на което смятаме ,че е стигнала цивилизацията. Но нека хората на исляма и особено терористите на исляма да прочетат европейската история. Християнска европа от времето на Римската империя (първи райх) е сцена на боеве и терор. Всички най-кръвопролитни войни са започвали в Европа , заключавайки с Първата и Втора световна война. От тук тръгват кръстоносните походи – където в името на бог трябва да се покорят и избият неверниците(забелязвате ли нещо общо с ислямската доктрина).Тука са кланетат на протестантите от 14 век(между 2 клона на една религия – каквито има и в исляма – сунити и шиити). В Европа се зароди национализмът и една нация повярва на Хитлер, че може да покори света и да го управлява – бяха избити в концлагери милиони невинни хора, В Европа се зароди идеологията на комунизма ,в името на която бяха избити милионии хора ( Ленин има едно писмо ( мисля че е до Троцки) в което казва , че след революцията дори да останат живи 20% от хората и дори само 10% - то това ще са най-достойните и верните и с тях ще се построи комунизмът). Бялата раса създаде ку-клукс-клан в Америка. До преди 20-30 години Ирландската революционна армия тероризираше англичаните. Баскските терористични групи все още съществуват. Християнска Европа и Америка създадоха атомните бомби и най- сташните съвременни оръжия са в ръцете на Русия и САЩ.
    Всичко това го казвам за да не се п
  • 123 АКЪЛ липсва

    2 13 Отговор

    До коментар #67 от "гнида":

    Ти Сюлейман ли ще убивал или някой невинен човек, бе утайко-матриал? Кой искаш да убива не разбрах?
  • 124 ХАСАН

    6 19 Отговор

    До коментар #26 от "Елвер":

    Браво! Мъж си ..истински мюсюлманин!
  • 125 Четете историята !

    21 7 Отговор
    Четете историята ! - продължение
    Ирландската революционна армия тероризираше англичаните. Баскските терористични групи все още съществуват. Християнска Европа и Америка създадоха атомните бомби и най- сташните съвременни оръжия са в ръцете на Русия и САЩ.
    Всичко това го казвам за да не се подценяват способностт на бялата раса за терор и войни За съжаление ние сме най-страшните убийци, както показва историята и това ,че поради окултуряване и законност сега има поносим живот и се спазват човешките права не дава основание на никого да смята че може да покори , завладее и подчини християнската общност. Има хора от Ислямския свят които искат да използват религията за до покоряват други нации и по конкретно Европа, те смятат че сме омекнали покрай джендърските движения и признаването и толерантността към малцинствата. Няма как да стане тоя мечтан от тях Халифат в цяла Европа( и по света). Беше ясно че теророра , който се прилага като доктрина и опита за ислямизиране , ще доведе рано или късно до ответна реакция – ето вече се започва и мисля ,че това няма да е последната такава проява. Нека почетат историята и да не будят позаспалия лъв.
    Нека религиите стана културно и ценностно наследство, избор на всеки индивид съобразно духовните му и личностни потребности , а не средство за завладяване на земи , ресурси и хора. В противен случй ще стане страшно и никого не го чака розово бъдеще.

    Коментиран от #138, #139

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Кой не убиец такъв

    3 12 Отговор

    До коментар #120 от "ГОСТ":

    Кой да опрощава за чии данъци? Искаш да убиваш хора ли? Това ли искаш? Да убиваш деца и родителите им ли? Ама че изверги имало
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 механик

    13 5 Отговор
    БРАВО.
  • 130 Слагай си чалмата

    14 5 Отговор

    До коментар #10 от "Насран русофил":

    и бягай към Анадола да не те подпука и теб някой.
  • 131 ХАСАН

    7 19 Отговор

    До коментар #116 от "kirasirrav":

    Прав си по принцип ..толерантен си ,но в България си-има мюсюлмани отдавна и-някой мюсюлманин или турчин да е наложил над тебе своята култура или религия? Не предполагам ..

    Коментиран от #150

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Елза Гръм

    23 4 Отговор
    Шипка+Априлското въстание,Стара Загора,Бояджишкото клане,Батак:)!И взимайте пак деца за еничари :)Квото повикало,такова отговорило!Съда да реши какъв е този човек.Може и да е невменяевия Мунчо:)...
  • 135 От Пирдоп

    5 2 Отговор

    До коментар #77 от "Християнско зло":

    Кой според теб създаде Християнството и Мюсулманството и КоГА и ЗАщо?
  • 136 тамплиер

    17 3 Отговор
    Кръстоносен поход срещу исляма
  • 137 Чибер

    31 4 Отговор
    Когато сеете ветрове драги мюсюлмани ще жънете бури и този атентат е само началото. Както се отнасяте към нас християните така ще се отнасяме и ние към вас. Никой не вие е канил сред нас нито пък ще ви търпи камиларско - циганските ви изгъзици.

    Коментиран от #140, #304

  • 138 ХАСАН

    16 14 Отговор

    До коментар #125 от "Четете историята !":

    Много добре написано ,но не разбрах кои мюсюлмански народи ,кои християнски народи са нападнали???...Афганистан нападна СССР или обратното??? Ирак нападна Сащ ??? Сирия нападна Сащ и Европа?? Либия нападна Франция???Кадафи задържаше цяла Африка да идва в Европа ,убиха го ,дестабилизираха Либия и милиони африканци наволниха Франция? Защо???

    Коментиран от #162

  • 139 ХАСАН

    13 10 Отговор

    До коментар #125 от "Четете историята !":

    Защо Ердоган като искаше подкрепа от Меркел да се направи зона за бежанци в самата Сирия,тя отказваше??? Защо покани милиони травматизирани бежанци и иска да ги засели навсякъде по Европа??
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Батбаян

    18 5 Отговор
    Не че е хубаво, но каквото повикало, такова се обадило!
  • 142 Анти седераст

    9 7 Отговор
    Само на мен ли ми е чужда идеята за бързо етническо прочистване?
  • 143 Подвиг

    14 4 Отговор
    Респект !!!
  • 144 TURKOFAGOS

    19 4 Отговор

    До коментар #126 от "ХАСАН":

    Ти не си нито мъж, нито истински мюсюлманин. Ако беше, нямаше да псуваш. Щеше да изполваш аргументи. Държиш се като невярващ джендър.

    Коментиран от #160

  • 145 Garrincha

    16 10 Отговор
    Истинските узурпатори винаги сме били ние, християните (да, католиците, доста повече) - Инквизицията е избила повече християни от всички мюсюлмани през войните ! И сега може да видите, къде и кой държави създават войни и насилие ! Но, аз лично смятам, че дългата еврейска ръка стой зад всяка мизерия по света !
  • 146 Reptile

    18 10 Отговор
    Велик българин!
    Да му се въздигне мемориал на Шипка и костите му да бъдат положени там за поклонение на християните и отслужване на упоменателни литургии!

    Амин!
  • 147 гост

    13 6 Отговор
    eex хасане хасане....боли, нали?! боли.... а така моето момче, а така, сега боли....

    Коментиран от #151, #157

  • 148 ратко младич

    25 4 Отговор

    До коментар #43 от "Барчо":

    Каква отбрана са търсили в България мюслите или във Виена или в Испания
  • 149 МиГ 23

    21 3 Отговор
    Прочетете чеченците колко цивилни руски граждани избиха и какво ли не правиха, преди да почнат руско-чеченските войни. Пияндето Елцин остави руснаците да бъдат избивани, не изпрати помощ.
  • 150 kirasirrav

    9 3 Отговор

    До коментар #131 от "ХАСАН":

    в отговор на коментиращи по-долу: да, освен приказките че съм неверник или подобни, насилия и принуди не е имало, нито конфликти, проблема със исляма е че той не е просто една обикновена религия, както повечето, той замества и налага законите, традициите, обичаите, всичко, много е лесно един духовен наставник да каже това са кяфири, гяури, неверници, изколете ги! унищожете ги! подчинете ги на правата вяра, и повярвайте ми ще се намерят хиляди които да го послушат; същото е било и християнството преди това, юдаизма ( и до ден днешен), както и други, примери от историята - безброй

    Коментиран от #153

  • 151 ХАСАН

    19 9 Отговор

    До коментар #147 от "гост":

    Боли ме както ми болеше когато невинни бяха убити по време-на концерт в Париж,или бяха сгазени в Германия и Англия! ..психопати убиват невинни хора..
  • 152 ужас

    16 7 Отговор

    До коментар #133 от "ХАСАН":

    Асане ти продължаваш да доказваш, че мозъка ти е като на гугутка, даже по скоро на скакалец! Това, че пишеш всеизвестни факти, нали знаеш , че не те прави умен? Особено като тези факти ги комбинираш с манипулативни такива! Да западната цивилизация е имала колонии и ги е експлоатирала и това е факт, ама поне насреща има нещо постигнато, има култура има прогрес и то много голям, защото не е само да живееш с откраднатото ами фатката е да се завърти това колело, и първоначалния капитал да започне да работи ......от там идва и прогреса идеот такъв :) И ти можеш да си намериш 50 лева и да отидиш на платен секс, до две! Това даже е закон при вас, живеете с платения секс! Но виж един умен, човек от тези 50 лева ще направи 5000. След като и Османската империя крадеше, палеше и колеше и то с помощта на много нации други зад нея....ама защо след тези 500-600 години исторически кражби , посегателства и т.н над почти целия арабски свят и половин Европа сега е на това дереже а? С малко мозък си няма как да знаеш :)

    Коментиран от #158

  • 153 ХАСАН

    13 9 Отговор

    До коментар #150 от "kirasirrav":

    - има Ислям като философия и религия ,има и кполитически Ислям! Политическия Ислям беше създаден в Афганистан от Сащ с цел да се създаде партизанска война ,да се спре влиянието на комунизма в Азия ..и да се повлияе на Кавказките и Средноазиатските републики - червената петолъчка беше кяфир ..за целта се вербуваха имами от Цру (като Гюлен в Турция,бин Ладин)

    Коментиран от #178

  • 154 Джевджет Чакър

    20 5 Отговор

    До коментар #11 от "Ggffff":

    Напротив,всеки нормален ЧОВЕК,би се радвал,да се оттърве от индивиди желаещи и сеещи смърт на невинни хора,само защото са християни!Исляма е смърт,религия за промити мозъци,религия за легално създаване на терористи.Мирното съжителство на християни и милюлмани винаги е било мит и така ще си остане.Затова чалмите щом толкова си обичат религията да си заминават там откъдето произхождат.Там обаче нещо не е наред.И когато осъзнаят,че именно ислямът е проблемът,който им носи смърт и разруха,само тогава може да има промяна!
  • 155 Елвер

    17 10 Отговор

    До коментар #70 от "евалата":

    Според Исляма в природата на човек е да греши, но да се старае да поиска прошка от човека срещу когото е сгрешил и от Бог естествено! Това чалга общество, което в момента се създава в БГ едва ли знае какво е искане на прошка, разбирателство между различните и вяра в Бога! Не може Азис певеца да те учи на морал и ти да можеш да си използваш главата нормално! Не може Галена - порно певицата да ти набива развратни текстове и ти да имаш трезва представа за това какво става в света! Не може Валери Симеонов да ти е управник и ти да не си расист и да не мразиш покритите с кърпа стари баби по границата! Не може Волен Сидеров (протеже на ДПС) да ти е ръководител и да не те настройва срещу различните с цел услуга и за него и за ДПС! И после се радваме, че убивали мюсюлмани, християни, евреи и т.н.! Това им е целта и като гледам повечето коментари - те са постигнали целта, а именно МРАЗИМ СЕ, ОБИЖДАМЕ СЕ, УБИВАМЕ СЕ за да са те най-добре! Казват, че нашите политици не работят, ама точно обратното - РАБОТЯТ И СА ПОСТИГНАЛИ ЦЕЛТА СИ, така са ни разделили, че винаги едни ще подкрепят национализма, а другите от страх ще подкрепят тия, които уж ги защитават! ДСП, ГРОБ, АТАКА използват религиите за предизборни агитации, а в световен мащаб картинката е още по-трагична! Та цяла Ватикана се управлява от безкрупулни и алчни педофили! Саудитска Арабия в съглашение с Израел и САЩ финансират болни мозъци да държат жив някъв "Ислямски тероризъм", който всъщност е противоречащ си и

    Коментиран от #166, #183

  • 156 ужас

    16 6 Отговор

    До коментар #133 от "ХАСАН":

    Защото единият етнос има мозък а другия няма :) анадън мо кеди? Кво са направили арабите бряяя а? Имат ли едно откритие? Да сега ще ми кажеш, че Турция е развита! Сравнително е развита наистина ама защо? Защото Ататюрк(който има и български етнически корени) направи от тъмната османска империя, светла Турция - светска държава, и след това омразните западняци за тебе наляха милиарди долари и заводи в Турция! Добре че Едиотите като теб не са много щото света ще загине бързо! Уникален Тупан си! Едно дете в яслата има повече акъл и чест от тебе, животно такова!

    Коментиран от #164

  • 157 Българин

    2 13 Отговор

    До коментар #147 от "гост":

    Н майка ти в п*тката боли. Радвал се на умрели деца ли? Изверг
  • 158 ХАСАН

    8 8 Отговор

    До коментар #152 от "ужас":

    Западната цивилизация се разви когато се отскубна от "моралните" ограничения на църквата ..Науката и изкустаото нямаше задръжки ,нямаше морални норми ...например благодарение-на атомната бомба се разви атомната енергия -- това е в полза за човечестаото ,но можеш ли-да обясниш това на убитите в Хирошима ???...благодарение на западната-цивилизация сме по-развити и по богати ,но сме по близо до края на света ...унищожаваме планетата !

    Коментиран от #163, #171

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Христос Акбар

    8 4 Отговор
    Евала!!!!
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Бат Мишо

    23 4 Отговор
    Вечна слава на падналите СЛАВНИ БЪЛГАРСКИ ВОИНИ в легендарните битки
    Шипка , Шейново , Одрин , Люлебургас, Булаир за чутовните победи над една сган в името на свободата ни
    Свобода значи силна армия - която ГЕРБ сега щедро продава за лични облаги

    Коментиран от #176

  • 166 ХАСАН

    2 7 Отговор

    До коментар #155 от "Елвер":

    Браво!! Имаш плюс от мене
  • 167 Пламен

    18 2 Отговор

    До коментар #39 от "гост":

    Мюсулманите отбранявайки се поробиха България. Хаха
  • 168 Утре когато някой камион

    0 11 Отговор
    Се вреже в тълпата да не се чудите защо
  • 169 СТАЛИН

    9 0 Отговор
    маке оставя но не заборавя
  • 170 kirasirrav

    13 9 Отговор
    не мога да не призная че съфорумеца ХАСАН казва доста истини, и го прави по доста културен начин, ако повечето мюсюлмани, а и християни и други вери мислеха и разсъждаваха така, сега нямаше да водим тези спорове и пререкания

    Коментиран от #181

  • 171 ужас

    13 2 Отговор

    До коментар #158 от "ХАСАН":

    Ами тогава защо казваш че Америка е християнска а? След като, тя никога не е изповядвала масово истинските християнски ценности, и както казваш се е отскубнала от моралните задръжки а? Защото си фурнаджийска лопата и сам си противоречиш, както ти е угодно така интерпретираш нещата. Повратлив си, а такива хора нямат достойнство и чест! Повечето мюсюлмани, които познавам аз лично, нямат нищо общо с тебе! Ти явно не си нито кон нито магаре, един безличен катър си ти, едно нищо!

    Коментиран от #180

  • 172 Иван

    15 5 Отговор
    Съдейки по болшинството коментарии , целта на истинските подбудители на зверството е постигната.Очаква се нов всемирен хаос , братоубийствени войни, а те , същите който взривиха кулите на 11 септември и нападнаха Ирак и Афганистан , ще се хилят доволни в небостъргачите си отвъд океана.А наивният , тотално оглупял народ , да му мисли....
  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Антрополга

    6 9 Отговор
    На какво се радвате Австралопитеци български?
  • 176 ХАСАН

    4 17 Отговор

    До коментар #165 от "Бат Мишо":

    И ти си даде своя принос в освобождението ..хахаэа ....виж процъфтяващ ,развиващ се Одрин ..с университети и училища ,с детска глъч и щастливи хора ....и виж си освободения Свиленград- с роми,с проститутки,намръшени старци,без млади ,без деца
  • 177 Сюлейман

    8 18 Отговор
    БЪЛГАРИТЕ ЗАД КОМПА СА ГОЛЕМИ ПАТРИОТИ ОБАЧЕ СТИГНЕ ЛИ СЕ ДО ДЕЙСТВИЕ СЕ ВИЖДА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ КАВИ СТЕ ХОМО-СЕКСУАЛИСТИ ОБРЕЧЕНИ

    Коментиран от #188

  • 178 интересно е

    11 0 Отговор

    До коментар #153 от "ХАСАН":

    И други неща ще си признаеш, ама се правиш на клоун тука та ядосваш хората, знаеш как седят нещата......предполагам знаеш и кой стои зад учението на салафитите.....през кой век се заражда и кой го заражда и защо го заражда в интернет има доста инфо, хич ако не ти стига акъла можеш да намериш точната информация :)

    Коментиран от #185, #199

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 ХАСАН

    2 12 Отговор

    До коментар #171 от "ужас":

    Сащ си е християнска! Всеки сенатор ,президент дава клетва с ръка на Библията ..

    Коментиран от #186

  • 181 ХАСАН

    3 6 Отговор

    До коментар #170 от "kirasirrav":

    На това му се казва ХУМАНОСТ ! ..обич към човека независимо от религия,народ,етнос,раса!
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 евалата

    7 6 Отговор

    До коментар #155 от "Елвер":

    Браво! Вашият коментар, единствено показва че има хора от всички религии и етноси, които 1) мислят с главите си, 2) не допускат предубежденията да ръководят действията им, 3) je ръководят предубежденията си на база житейски опит, 4) дават си реална сметка за ситуацията в която се намират, 5) изповядват в дъното на душата си общочовешки ценности, които са много над религиозните ценности и т.н и т.н. Моята лична надежда за бъдещето е именно в такива хора, с обективно мислене. Без такива хора света просто загива! Всичко най-добро Ви желая!
  • 184 По коментарите се вижда

    5 10 Отговор
    Че повечето българи още живеят в средновековието
  • 185 ХАСАН

    2 8 Отговор

    До коментар #178 от "интересно е":

    Не съм теолог ..и не съм се интересувал от разни течения ..
  • 186 ужас

    11 0 Отговор

    До коментар #180 от "ХАСАН":

    тея ги говори на децата в детската градина! Ти изобщо не си запознат с тази държава по никакъв начин, за пример само ще ти кажа, няма холивудски филм в който, по един или друг начин да не се подиграват с християнството.....така че, пак не си в час аман от тебе

    Коментиран от #187

  • 187 Ама много тънкообидчив си

    1 8 Отговор

    До коментар #186 от "ужас":

    Щом навсякъде виждаш подигравки към християнството. Не си християнин, нали?
  • 188 кеди кафалъ

    12 7 Отговор

    До коментар #177 от "Сюлейман":

    Сюлейман Ага дръпни малко въздух и се успокой :) това е повсеместно, последния път като бях в Одрин, и там имаше бая пидирастчета продавачи....освен това, като гледам и войниците от турската армия по тв, не изглеждат кой знае колко по различно :) Иначе за хубавите Туркини знаеш от къде идват, всичко благодарение на Българската кръв и на еничарите, които сте вземали...естествено сме ви облагородили и то доста добре за 500 год, може да носят турски имена ама все тая, важен е материала, кръвта си е кръв! Кога турците са изглеждали като славяни? Никога преди това! Виж от Анкара на долу е друга бира, там вече няма толкова красиви хора, и руси турци със сини очи! Проблема с хомосексуалистите иначе е повсеместен, просто имат турците един дивак за президент, който честно казано и мен ме кефи, и се чувстват силни, както ние преди 89 год, ама пак ти казвам бъди спокоен, всичко е до време :)

    Коментиран от #202

  • 189 البغدادي

    1 3 Отговор
    Ещё не вечер!
  • 190 speechless!

    14 4 Отговор
    Пророчествата на монасите от Атон се сбъдват ... Турци, бягайте, за да бъдете спасени. Събитията започнаха!
  • 191 БОЛНИ МОЗЪЦИ

    12 11 Отговор
    Всеки написал “Браво!” е изключително глупав човек! Как може да кажеш ти браво на някакъв психар, убил невинни хора?!?! България не е жалка, както всеки българин казва, а вие самите сте жалки и я правите жалка! Толкова прост народ никъде другаде не съществува! Много пък знаете вие за религии.. нищо не знаете, половината сте псевдорелигиозни, а другите сте безгласни букви на тази тема! Религиозни сте само по празници и на маса! Изключително фалшиви хора.. Какви неща се случват по света, а вие сте тръгнали да казвате браво.
    Има разлика между мюсюлмани и джихадисти, както вие ги наричате! Не всеки мюсюлманин е терорист, разберете го веднъж завинаги!
    Нито пък сте хората, които да казват кой ще ходи в ада, кой в рая.. Вземете докажете, че има такива две измислици и тогава говорете! Не съм религиозен човек, но е смешно да се казва кой къде му е мястото!
  • 192 лелее

    13 7 Отговор
    Да вземем България да оправим и после вече можем да тръгнем да оправяме Турция..
    Такъв народ като българите няма.. куп проблеми имаме на главата си, но обсъждаме други нации
  • 193 1122

    2 1 Отговор
    Тоя да няма нещо балканско в произхода си,защото споменава доста факти от историята на балканските народи ?
  • 194 Християнска Държава

    14 1 Отговор
    ХРИСТОС АКБАР !!!
  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Петър Волгин

    12 2 Отговор
    Само ЦРУ и НАТО, избиват мирни граждани, под фалшив флаг - уж терористи.
  • 198 kirasirrav

    9 1 Отговор
    към ,,ужас", само да напомня че в Щатите християнството е в основата си разни варианти на протестантските църкви, които са противоречие и със католиците и с православните, които остават преобладаващи в Стария Свят, там са се развили и многобройни секти достигащи до крайности

    Коментиран от #200

  • 199 ХАСАНД

    1 4 Отговор

    До коментар #178 от "интересно е":

    Защо се ядосваш това не ми е ясно??? !само си-пиша мнението по въпроса!

    Коментиран от #206

  • 200 ХАСАН

    5 5 Отговор

    До коментар #198 от "kirasirrav":

    Браво ..разкажи му и за сектите..мормоните -групов секс,педофилия,инцест...за тия другите дето отричат електричество,техника и живеят в 19век

    Коментиран от #211, #234

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Жестоко си се объркал

    5 13 Отговор

    До коментар #188 от "кеди кафалъ":

    Иди да видиш как изглеждат оригиналните българи в Татарстан и Казан за да видиш какви са били българите преди османското облагородяване, можеш да видиш и реконструкцията на автентичният българин чъргубиля Мостич в националният исторически музей.

    Коментиран от #208

  • 203 777

    9 3 Отговор
    Следващите ужасни новини за нещастните турци, идват от Египет. Беше открит ново и много по-голямо от Зор, находище на природен газ. Казахме го. Египет ще стане велик енергиен играч. Той е следващото голямо нещо в Източното Средиземноморие и заместникът на Турция в G-20. Страната има сериозен човек, който да я управлява, за разлика от този фанатичен ислямист Ердоган. Сиси ислямските терористи ги преследва вместо да ги гали, като Ердоган. То засяга престижа, авторитета, парите, за страната.

    Коментиран от #205, #207, #266

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Хахаха

    5 3 Отговор

    До коментар #203 от "777":

    Сега след американската флотилия с втечнен газ ще чакаме и тръбите от Египет ли? Дано си жив да ги дочакаш ама едва ли...

    Коментиран от #210

  • 206 хохохохо

    7 1 Отговор

    До коментар #199 от "ХАСАНД":

    няма лошо, че изразяваш мнението си, просто мнението ти не е последователно :) иначе все тая какво мислиш, има два вида хора, добри и лоши всичко останало е прах и мъгла, резани, нерезани, будисти, баптисти, кафеви зелени,.....само добри и лоши, и умни и глупави, това са качествата, които се притежават от хората на земята.
  • 207 ХАСАН

    5 6 Отговор

    До коментар #203 от "777":

    Ей и ти си даде своя принос в Осаобожлението отпреди 140г като критикува турците ! ...в Египет имаше военен преврат и военна хунта я уппавлява ..няма демократични избори ..до колко това е съвместимо с демократичните западни ценности ???? ...а и едва ли руснака ще позволи конкурентен доставчик за Европа ..ще има египетска пролет

    Коментиран от #215

  • 208 блажени да са верващите

    8 1 Отговор

    До коментар #202 от "Жестоко си се объркал":

    Ти луд ли си бряя хахахаха, пусни си едни изследвания около 100 тина долара са, в САЩ ги правят, вече може и в Европа не съм сигурен, но се правят такива изследвания на ДНК, и точно ти казват към коя група принадлежиш, групите естествено не са колкото държавите, само после да не ревеш, и да гледаш умно като теле майка си :) разгледай в Нета има достатъчно примери, само после да не намразиш "сегашните" си братя ;) турците баш дето са си по чисти като ген говоря, са надолу те си изглеждат повече като араби! И други показатели има, не ми се влиза в подробрости. Все тая вярваш или не, ако ти е интересно какъв си и какъв ген носиш във вените си пусни си изследвания, науката е достатъчно напреднала вече и ще се успокоиш....

    Коментиран от #212, #217

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 777

    3 3 Отговор

    До коментар #205 от "Хахаха":

    Те вече изнасят, имат две години производство в Зор. Те имат две станции за втечняване. Ние ще купуваме от там веднага щом гръцко-българският газопровод за свързване (IGB) бъде завършен. След около 1 година.
  • 211 мяу мяу

    3 2 Отговор

    До коментар #200 от "ХАСАН":

    Бай Асане тези неща, вЕрвай ми бая преди тебе ги знам, за това ти казах че не са християни, всякакви други но не и християни в истинския смисъл н думата, но ти отново се правиш на клоун :)

    Коментиран от #214

  • 212 ХАСАН

    2 7 Отговор

    До коментар #208 от "блажени да са верващите":

    В Турция държавата ти дава информация от какъв етнос са ти прародителите ..всеки който иска си прави ..и това да си "чист " българин не е ли расистко?? Все пак не си-породист кон или куче?

    Коментиран от #216

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 ХАСАН

    7 5 Отговор

    До коментар #211 от "мяу мяу":

    И аз ти казвам че тия дето се взривяват в Европа и убиват невинни не са мюсюлмани ..тия които колят невинни под предлог че са джихадисти не са мюсюлмани

    Коментиран от #219

  • 215 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #207 от "ХАСАН":

    ееех хасане хасане....гони те америка, тормози те европа, гърция, кипър, израел, кюрдистан, с. арабия а сега и египет ... ееех хасане хасане, нищожен си, напълно незначителен, очакваш помощ от руския шеф, просиш да те спаси... няма моето момче, няма. продължи да завиждаш и мразиш целия свят ...типично за турчин! ще боли... моето момче, ще боли. много..

    Коментиран от #221

  • 216 нека да се знае

    11 1 Отговор

    До коментар #212 от "ХАСАН":

    Няма чист Българин или Турчин, разбира се, просто акцентирам че в Турция като видиш Турците в Истанбул и на доста от тях виждаш нашите славянски черти, което съвсем нормално след толкова години безобразия....кой, кого оправил, турски изнасилвания, после пък еничарите(Българчета) са клатили кадъните и те така сме се омешали, та днешното поколение там расте благодарение и на нас Българите, и който не го вярва е в жестока заблуда.

    Коментиран от #233

  • 217 На мен не ми трябва

    1 3 Отговор

    До коментар #208 от "блажени да са верващите":

    Генетично изследване за да знам какъв съм. Ти обаче си направи. Ще ти е нужно с него да доказваш какъв си защото хората съдейки по външният ти вид те бъркат.

    Коментиран от #222

  • 218 Виктор

    4 1 Отговор
    Всяка форма на тероризъм е нодопустима , но все пак не е лошо , че им се показва на резаците , че няма да седим със скръстени ръце и да чакаме да ни убиват по всевъзможни начини.
  • 219 мяу мяу

    4 2 Отговор

    До коментар #214 от "ХАСАН":

    Точно такива са нали ги дават по ТВ като ги заловят! Друг е въпроса, кой им плаща и защо им плаща за това....но това е друга тема, а самите извършители са си точно такива. Хора с ниско образование, маргинализирани хора без перспективи.....и лесно попадат в такава зависимост. Но това се случва не и без покровителството на уж набожните имами...които имат афинитет към Мерцедеси и разни други глезотии :) Нищо случайно няма, всичко е вързано, същите хора ги има и в църквите
  • 220 777

    13 2 Отговор
    Един австралиец отмъсти за турските кланета след 140 г. Сънувам ли...
  • 221 Май много те боли

    0 4 Отговор

    До коментар #215 от "гост":

    Всяка втора дума ти е болка...изкорени омразата в себе си и ще ти олекне. Как живееш с тази омраза не знам...
  • 222 хахахаха

    3 0 Отговор

    До коментар #217 от "На мен не ми трябва":

    Много ясно, че не ти трябва...защото ти е наакано задничето :) а както знаем .......страх, лозе пази! Че недай си боже си се пръкнал от слявянско семе, после неможем смогнем да ти носим салфетки да си триеш очите ;) Айде със здраве, и да не забравиш....само 100 долара те делят от истината, и ще станеш най-накрая истински щастлив!

    Коментиран от #225, #228

  • 223 Хахаха

    2 1 Отговор
    Ами хайде грабвай кирката и ходи да помагаш в копането на канали за интерконекторните тръби за да не чакаш една година
  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 Виж комплексарче

    3 1 Отговор

    До коментар #222 от "хахахаха":

    Нааканон ти твоето задничр. Нямаш самочувствие което си мислиш, че някаква хартийка ще ти даде. И какво като хартийката ти казва, че трябва да си висок рус и със зелени очи като мен, а ти си нисък, кривокрак, кривоглав тъмен и космясал тюфлек, важното е че имаш китап, че дедите ти не са били такива ли? Неграмотник, генетиката ти е изписана на суратя, не на хартийката..

    Коментиран от #229

  • 226 НЕ, АНГОЛА!!!

    8 1 Отговор

    До коментар #42 от "Уж било че":

    Там ислямофашизма го забраниха под благивидния предтекст, че изповядващите го не достигат определена брой, и джамиите бяха сринати!
  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Гаванке,

    1 5 Отговор

    До коментар #222 от "хахахаха":

    Ако си истински оригинален българин с тапия значи приличаш на чъргубиля Мостич за който никой не спори, че не е българин.
  • 229 хахахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #225 от "Виж комплексарче":

    Извинявай, без да искам ти дадох плюсче на неграмотния коментар, дано поне това те направи щастлив хахахха :) А сега по същество, само плитките, необразовани и безпомощни хора си позволяват да убиждат, и понеже ти го правиш разбирам, че достатъчно съм ти бръкнал озодзаде , и затова ми се дръвчиш тука като детска чурка. Няма да те убиждам, че не си струва, ама много жалко ще е ако се окаже, че носиш нашия Български ген....ние по природа сме добри хора, не сме нещастници като тебе. Това ще означава, че са ти сменили чипа в главата, което няма да ме учуди, в тази религия промивката на мислещото устройство е често срещано явление. Чао Бастун , а и още нещо не се напъвай да ме затапваш, няма смисъл не ти се отдава този спорт.....там трябва сиво вещество под шапката, според мен на теб ти липсва по рождение хахахаха

    Коментиран от #236

  • 230 lol

    7 4 Отговор
    Време беше да има подобен отговор... даже закъсня с поне 10 години! Още такива хора трябват на християните! Да се научат че всички действия си имат последствия!
  • 231 Ами така е

    3 2 Отговор

    До коментар #227 от "ХАСАН":

    Тука има свобода на словото, затова
  • 232 Нормален

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "Мили боже":

    Не е толкова невинен, това си е някакъв претекст с надписите по оръжията и пълнителите, сърбин е, по музиката която слуша в колата. Но убиваше и на улицата минувачи случайни попаднали пред дулото на оръжието му. https://news.bg/world/video-ot-brutalnoto-klane-v-nova-zelandiya.html
  • 233 ХАСАН

    3 11 Отговор

    До коментар #216 от "нека да се знае":

    Ако тогава твоите прадедите са можели да "клатят " ,защо сега не можеш?? Имаш най ниската раждаемост в света...намаляш с 60 хиляди ...демек от твоите прадеди са правели евнуси

    Коментиран от #235, #237

  • 234 От Пирдоп

    7 1 Отговор

    До коментар #200 от "ХАСАН":

    А,, 40 девици които те чакат в Рая" какво и защо е?!
  • 235 право куме в очи

    13 1 Отговор

    До коментар #233 от "ХАСАН":

    Пак си в грешка извънземен :) не правим деца, щото парите ни отиват да храним такива отрепки като тебе, дето не стават за нищо! 1.5 милиона търтеи като теб не са малка цифра, ама кво да правим хора сме и ви храним, не сме като вас да не ставаме за нищо.
  • 236 Да те обиждам тебе

    3 2 Отговор

    До коментар #229 от "хахахаха":

    Ти в ред ли си? Това, че коментирам някакъв външен вид който е изява на генотип, а ти го възприемаш като обида доказва, че имаш комплекс на тази тема и това те е жегнало. Все ми е тази за тебе, безразличен си ми даже те съжалявам. Лекувай се човече, толкова си лесен за жегване...
  • 237 хахахаха

    5 0 Отговор

    До коментар #233 от "ХАСАН":

    Освен това забравих да вметна, че отрицателна сметка с 60 000 се дължи и на механична миграция, ама от къде да знаеш ти, там трябва четене, информиране, математика, все неща дето не си ги чувал....в религиозните домове тези неща не се говорят....абе вземи се махни от тоя сайт, най добре ще направиш....нали знаеш глупавия човек не осъзнава че е глупав, ама хората до него страдат.....и твоята е същата

    Коментиран от #238, #244

  • 238 ХАСАН

    5 3 Отговор

    До коментар #237 от "хахахаха":

    Без тях...и-това не го казвам като подигравка ..просто ми е болно ..от българи лошо не съм видял ..

    Коментиран от #239, #242

  • 239 хахахаха

    13 1 Отговор

    До коментар #238 от "ХАСАН":

    И аз така, лошо от Турчин не съм видял, от цигани по-възможно, ама от Турци за сега не съм, че даже приятели имам много с акъла си. Ама на, ей тука трябва да се джафкаме ....че не можем да мислим по един начин, като хора от едно семейство от една държава и с една идея, да живеем по добре в крайна сметка.

    Коментиран от #241

  • 240 ХАСАН

    3 6 Отговор
    Преди 20г Самюел Хунингтон написа "Сблъсъка на цивилизациите" и предвещаааше конфликт между Изтока и Запада ...и оттогава някой упорито се опитва да го прави

    Коментиран от #338

  • 241 ХАСАН

    2 6 Отговор

    До коментар #239 от "хахахаха":

    Плюс от мене
  • 242 хахахаха

    11 1 Отговор

    До коментар #238 от "ХАСАН":

    Всъщност какъв е проблема да живеем всички заедно тук и да живеем добре, никой не пречи на никой, всеки вярва в това в което иска, важното е общочовешките идеали да ги изповядваме всички,....политическите игри са само за власт, за влияние и за пари, демек да имаш повече пари, а другия по-малко и да ти бъде роб, ей това е което ни разделя.

    Коментиран от #329

  • 243 Оня

    11 1 Отговор
    На времето Дякона Левски като се е борил с нашествениците е бил Патриот който почитаме и днес.Човекът е направил същото в наши дни и своите го наричат терорист,изверг....

    „Това може да бъде описано само като терористично нападение, добре планирано", обяви министър-председателят на Нова Зеландия
    Джасинда Ардърн.

    "Най-вече искам да покажа на нашествениците, че нашите земи никога няма да са техни, че нашите отечества са си наши, докато там живее бял човек. Те никога няма да превземат земите ни и няма да ни изместят!"

    От друга страна този мъж е със Австралийско самосъзнание но историята знае че и тази земя и Нова Зеландия и Северна Америка са били насилствено отнети от аборигени,индианци и т.н.
  • 244 Сигурно много хора

    0 2 Отговор

    До коментар #237 от "хахахаха":

    Страдат покрай тебе без ти да го осъзнаваш...горките.
  • 245 Бари

    9 1 Отговор
    Когато прочетох новината за нападателя и надписите на сръбски на автомата си помислих, че този път ще ни се размине / имам впредвид българската следа - чадъра със сачмата за Георги Марков, нападението над папата и пр. скалъпени лъжи./. Но и този път в далечна Нова Зеландия - българска връзка. С какво пак ядосахме големите демократи... Какво ли ни чака. Бог да пази България.
  • 246 Гууууу

    3 0 Отговор
    Ей журналя лъжите още на заглавието.сензация ли търсите у дупките ли си бъркате ама то цялата работа ви е такава да си вдигате фалшивия рейтинг
  • 247 Доктор

    10 8 Отговор
    Като гледам одобряващите действието на убиеца коментари и си мисля колко много хора има за лекуване. А бе хора вие нормални ли сте?!! Този, си е един прост престъпник. Великите водачи и битки, които цитира, с победи срещу исляма са открити военни действия, достойни за възхвала. Малоумника убиец е също толкова жалък, като мюсюлманските терористи. И терор не спира терор.
  • 248 ХАСАН

    4 11 Отговор
    Проблема е че в Европа се надига исламофобия..политиците не могат да решат проблемите и имат само един аргумент - исляма и турците ! Причината климата се променя , Африка и Азия става трудно за живот плюс войни и политически-стълкновения плюс колонизирането на техните ресурси и хората се стичат към Европа ..
  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 TedyPetrova

    18 3 Отговор
    А малко ли християни бяха убити по зверски начин от мюсюлмани?
  • 251 Людо

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "xdm":

    Който сее вятър, ще пожъне буря...:)
  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Batushka

    4 3 Отговор
    А викал ли е Христос Воскресе? хахахах....

    Коментиран от #337

  • 255 ВИЗИЯ БГ

    9 1 Отговор
    Македонецът не е понесъл новините от България. Бойко харизва едни 10 милиона на мюсюлманите, и че Турция и други ислямисти гъчат джамиите с пари и помощ. ГЕР(мания)(за)Б(ългария) и тя яко финсирана от вън.
  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 Иво

    10 3 Отговор
    Слава!
  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 щщщщщ

    12 4 Отговор
    Защо ли хич не ми е мъчно.Убеден съм че у повечето хора се прокрадва една нотка на удовлетвореност.Въпрос на време е и други християни да последват примера му....
  • 260 Оле

    16 4 Отговор
    Браво на чистача на утайки
  • 261 лрадимир дънов

    12 5 Отговор

    До коментар #4 от "xdm":

    Ето един истиски Рицар.. Браво...
  • 262 Последовател

    16 4 Отговор
    ГЕРОЙ,ГЕРОЙ ДАНО ДА ИМА ПОВЕЧЕ КАТО НЕГО!!!!!
  • 263 Поручик Петко

    5 4 Отговор
    Това е направено с цел да се компрометира вражда между , Християни и мюсолман .
    И някой с смърта на тези хора иска да направи война между хората на верска основа .

    Коментиран от #336

  • 264 Матей

    7 2 Отговор
    Да сравним отразяването в медиите на този новина,която е уникум,с редовните съобщения за ислямистки изстъпления назапад.Има нещо смущаващо,нали.Пропагандата е мощен инструмент в ръцете глобалистите и тайните общества,планиращи хаос и вавилонско стълпотворение.,също и изтребление на преобладаваща част от земното население.
  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 гмо

    3 3 Отговор

    До коментар #203 от "777":

    Ти защо пишеш неща за които нищо незнаеш.Но я си стой в кочината.ГРУХ.ГГРУХХ.ГРУХХХХП
  • 267 Ооо Шипка

    12 5 Отговор
    Кръв за кръв.
  • 268 Съобщението прието

    8 4 Отговор
    Такааа. Отсега нататък, ако бях турчин, бих бил много внимателен. Не бих псувал или заплашвал, нито бих се обърнал към белите християни със злото. Бих се отрекъл от религиозния и националистически фанатизъм и бих бил мъдър и мирен. За моето добро и за доброто на моето семейство, за доброто на децата ми.

    Коментиран от #287

  • 269 El Baghdadi

    1 8 Отговор
    На 18 Март някой може да отмъсти за Чанаккале!
  • 270 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 271 ХАСАН

    4 7 Отговор
    Сестра ти е рицар че издържа на резняци в публичен дом в Германия
  • 272 Петър Волгин

    6 5 Отговор
    Преди 32 години, всички бяха против турците. Само аз вярвах, че всички сме еднакви и равни, както повелява лявото и системата тогава. Изглеждаще, че никой не вярва в това, че всички сме човешки синове, следователо сереше срещу социализмът. После прочетох Библията, и разбрах, че за Христос всички са човеци с нужда от любов и нужда от прошка, синове на Адам - с Божествен дух. И населението винаги е серяло на етническият мир. Турците не ни изколват заради Русия или СССР, а ние тях заради Турция на границата ни. ЕТО ТОВА Е ЕТНИЧЕСКИЯТ НИ МИР! ? А иначе знаем за операция гладио, и че ЦРУ и НАТО убиват невинни, като представящи се за терористи - операция под фалшив флаг, стратегия на напрежение.
  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 Сандокан

    5 4 Отговор

    До коментар #51 от "много дебили":

    Хайде пак глупости ,ненормалниците са си ненормалници независимо дали са джихадисти, терористи, псевдонационалисти, кръстоносци, испански инквизитори , комунисти „възродители”. Всички са убивали невинни и беззащитни в името на криворазбраните си каузи!!!!!
  • 276 ХАСАН

    4 5 Отговор

    До коментар #273 от "боли нали":

    Не откачих а просто се възмутих от заглавието ..."...отмъщааал за Шипка" ..с това заглавие се цели да има одобрение за терористичния акт ,за убийството на невинни .....ония психопати от Париж в?концертната зала също могат да кажат отмъщааахме-за кръстоносните походи
  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 Истината

    8 1 Отговор
    Каквото и да си говорим, ясно е че много хора по света се радват на този атентат. Приемат го като реванш за хилядите убити невинни хора от чалмите.
  • 279 Ей турци

    9 4 Отговор
    Идваме да вземем Константинопол и да унищожим всяка джамия и минарета в града.

    Света София ще бъде освободена от минаретата и Константинопол отново ще бъде правилно християнин.

    Тичайте обратно към земите си, докато имате способността. ОТ МАНИФЕСТА

    Коментиран от #327, #361

  • 280 255

    7 2 Отговор
    Никой политик няма да се вгледа в себе си и да каже - аз съм виновен, защото създадох една измислена и изкуствена мултикултурна общност, в която дадох на едни повече права, отколкото на други. То там е причината за поведението на господин Брентън Тарант. Никой не иска да чуе обикновения средностатистически човек - ни полиция, ни политици, даже и в собствените им семейства не винаги ги разбират. По този начин ни карат да се откажем не само от дедите и историята си, но и от самите себе си, но за това "........... бронебойни куршуми няма открити .............". За това го харесвам този човек и този поет. А може би е по правилно да се започне от главата на рибата?

    Коментиран от #285

  • 281 ИВАН

    7 2 Отговор
    Ние - тези които симпатизираме на този доблестен мъж, не подкрепяме изобщо атентатите, но нахалството на мюсюлманите наистина е безгранично, а и някой трябваше да изкрещи в лицето на политиците, че белите мъже - са мъже

    Коментиран от #286

  • 282 Кубински ром

    6 0 Отговор

    До коментар #77 от "Християнско зло":

    Да ти имам и братята музулъмани,повечето от тях черни амуджи.Господ да ме пази от такива братя.
  • 283 ИВАН

    6 3 Отговор
    И не е изверг този, който е тръгнал да брани земята си от неканени гости - нулева толерантност към нагли навлеци и паразити, живеещи на гърба на трудовите хора
  • 284 зулус

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "Хойо":

    Корана не съм го чел ама няма никакъв смисъл да го чета...като знам как дявола чете евангелието!Не е важно къде какво пише а кой как го чете!
  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 а бе

    6 4 Отговор

    До коментар #268 от "Съобщението прието":

    не давам никакъв шанс. турците са безмозъчни. каквото и лошо да им се случи, ще го заслужават.
  • 288 гост

    8 5 Отговор
    Като чета коментарите направо не мога да повярвам ,че в България има хора,ако въобще могат да се нарекат такива подкрепящи избиването на невинни хора.Вие не се различавате по нищо от чалмите терористи или кой и да е терорист.

    Коментиран от #293

  • 289 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 290 Брентън Тарант

    5 3 Отговор

    До коментар #256 от "Osman":

    Квалифициран лекар съм. Какво те боли? Аз ще ти помогна. С удоволствие и безплатно.
  • 291 Вектор Анонимус

    1 2 Отговор

    До коментар #23 от "Боже мили":

    А ТАКА ! 1МЛН +
  • 292 Така ще е

    8 2 Отговор
    Каквото повикало, такова се обадило!
  • 293 Помнещ

    6 2 Отговор

    До коментар #288 от "гост":

    А ти помниш от кога те ни избиват ! Колко века продължава геноцида над ,,гяурите" , безпричинно ,методично и чрез всякакви средства!

    Коментиран от #305

  • 294 Отоман

    1 7 Отговор

    До коментар #32 от "рики":

    Христиански терорист

    Коментиран от #334

  • 295 Др хаус

    10 2 Отговор
    За една по-чиста и свята република !
  • 296 главния падишах

    3 9 Отговор
    сега ще го турят в миша дупка и нека пак да се завърне османското робство да ви потуря и аз 5000 години
  • 297 vasik atanasova

    8 5 Отговор
    голям мъж
    със сърце
    той ще остане в историята
  • 298 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 299 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 300 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 301 идваме

    8 3 Отговор

    До коментар #300 от "RAMIREZ GUATEMALA":

    марш в източната част на босфора за да спасиш себе си
  • 302 Yavuz

    12 10 Отговор
    Циганите грабят поголовно българските села, влизат в домовете изнасилват възрастни жени, гледка не виждано даже и в най криминалните Южноамерикански държави. Цигани свалят от леглото старица на земята и взимат леглото за старо желязо. Гръцки цигани цяла нощ изтезават българин за да каже къде са му парите, комшиите чуват виковете и не смеят да светнат даже лампите (пишете в интернет "Гръцки цигани " ще видите случая).България от 8 млн. население падна на 5,5 млн.от тях половината са пенсионери. Страна с изключително корумпирана съдебна система, корумпирани политици, здравеопазването ситуацията в болниците е плачевно. Всичко това не ви ли гризе от вътре, та тръгнахте да възхвалявате един терорист или така се утешавате криейки се зад клавиатурата. Българи осъзнайте се ТУРЦИТЕ ви опазиха през вековете, но вече сами трябва да се опазите от Западния лихвар. ТУРЦИТЕ не са ви врагове.

    Коментиран от #307

  • 303 Да да

    11 2 Отговор

    До коментар #39 от "гост":

    Значи по твойта логика ,Османската империя е стигнала до Австрия отбранявайки се! Ние сме ги нападнали и затова 500 г. са ни клали и крали децата! Набиването на кол, за да си смениш религията е едно от най-миролюбивите действия.Дано всички мазни,подли,нагли и прости мюсолмани да срещнете по един като този. Може и да не е в петък!

    Коментиран от #309

  • 304 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 305 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 306 Аз съм следвашият

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "ВРАБЧЕ ПОБОЙНИК":

    И ми стиска
  • 307 Ах, недей...

    8 4 Отговор

    До коментар #302 от "Yavuz":

    Цитат: "Българи осъзнайте се ТУРЦИТЕ ви опазиха през вековете, (...) ТУРЦИТЕ не са ви врагове.". Пример за цинизъм и лицемерие - брилянтен, ювелирен, класически... Бе всякакви суперлативи бледнеят!!! На фона на муслимските постижения в "бранша" йезуитите са просто едни нескопосани аматьори... П. С. Муслимче, с циганите сметките ни са башка, тях не ги мисли... ще им дойде времето, рано или късно.

    Коментиран от #320

  • 308 Петър Волгин

    0 8 Отговор
    Ако се е бил за Киев и хунтата, е осъзнал грешката. 20 години от погромът срещу сърбия от НАТО, комшиите ще го отбележат. Вероятно и той го е отбелязал.
  • 309 ХАСАН

    1 5 Отговор

    До коментар #303 от "Да да":

    Ами това е хилядолетната борба между Запада и Изтока...Кръстоносните походи разрушаваха Изтока ,Изтока завладяваше Запада
  • 310 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 311 Адолф

    5 0 Отговор

    До коментар #114 от "ХАСАН":

    Направи си изводите домус
  • 312 соросоидни кърлежи

    6 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Сред посочените от него зверства на мюсюлманите са и боевете при връх Шипка през 1877 г. А сега на кого да вярваме ,защото последно разбираме от нашите историци и политици и продажни журналисти,че нямало турско робство а само владичесто и шекер за българи.Много интересно. Затова забраниха много теми в литературата за да бъдем мулти идиоти.Обаче при мюслиманите няма проблем ,при тях няма друговерци,те отдавна са заклани.
  • 313 мушморок

    8 0 Отговор
    око за око
  • 314 Нямамиме

    3 5 Отговор
    Аз съм потресен колко много хора го подкрепят и адмирират. Как може да смятате, че избиването на толкова много НЕВИННИ хора, които нямат НИЩО общо с тероризма по света и още по-малко с боевете преди 200 години, е някакво решение или геройство. Как може да наречете такъв човек герой. Мюсюманската религия няма нищо общо с тероризма. В случая терористичен акт е извършен от християнин. Само болен човек би помислил че това действие би било някакво решение. Но по потресена съм, че всъщност хората го подкрепят.
  • 315 Няма

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "xdm":

    Боже! Терористите какво общо имат с избитите невинни мюсюмани. Тероризмут и ислямът са много различни неща.
  • 316 Нация

    5 2 Отговор
    Браво младеж, дано имаш последователи
  • 317 нормален човек

    2 8 Отговор
    Всички до един трябва да ви опандизят и да ви разпитват за съучастие. Цяла България ще бере срам от тъпите ви изказвания. Пропагандирани изверги. Нямате ли си друга работа освен да подкрепяте терористи?

    Коментиран от #333

  • 318 Ганьо

    4 8 Отговор
    Българите сте големи плебеи, как може да правите такива коментари, ако се случи в църква, кво правим а.... Страхлив и прост народ

    Коментиран от #332

  • 319 все тая

    4 7 Отговор
    Обръщам се към всички,ограничени и елементарни в мислите си свои съграждани!
    Радвате се,че са били избити ХОРА!
    Оправдавате това си болно мислене с омразата си към друга религия!
    Престувате се,че скърбите когато подобно нещо се случи с християни!
    Вие просто се задоволявате със сервираното ви от медиите,които всеки знае кой контролира.
    Тръдно ви е да се замислите ЗАЩО!
    ТЕРОРИЗМЪТ НЯМА РЕЛИГИЯ!!!

    Коментиран от #331, #341

  • 320 Yavuz

    3 5 Отговор

    До коментар #307 от "Ах, недей...":

    Времето работи за тия дето правят деца, българите са най застаряващата нация в света.Вземи чети "Доклад на ЦРУ за България " ще ти стане ясно.

    Коментиран от #323, #330

  • 321 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 322 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 323 Кюрд

    7 1 Отговор

    До коментар #320 от "Yavuz":

    [Времето работи за тия дето правят деца] Това е вашата фатална грешка турци. Вие не правите деца. Ние правим много. Много скоро ще има 1 милион квадратни километра Кюрдистан. Турция край.

    Коментиран от #324, #352

  • 324 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 325 Денис

    4 6 Отговор
    Хора вие не сте с акъл си, подкрепяте избиване на невинни хора.
    Диваци. Значи адмирации и за Андре Брайвик, за лидера на Идил, за Хитлер, Сталин. Този бил "Велик Българин" ...Боже.
    Народе????
  • 326 Най-тъпата нация

    7 6 Отговор
    Изгубих си времето да прочета да прочета няколко коментара и стигнах до извода,че голяма част от Българския народ живее в миналото.Алоооо хора огледайте се малко,само в нашата страна ли има Мюслюмани.Всичко ли ни е наред,че коментираме някакъв човек с вродени психически отклонения,който просто е търсил причина да убива.С този манталитет страната ни никога няма да се оправи

    Коментиран от #344

  • 327 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 328 Уууу

    4 0 Отговор
    Браво бе!
  • 329 Едо

    2 1 Отговор

    До коментар #242 от "хахахаха":

    НЕ Е МАТЕРИАЛНОТО,КОЕТО РАЗДЕЛЯ ХРИСТИЯНИТЕ И МЮСЮЛМАНИТЕ!НЕПОПРАВИМО НИ РАЗДЕЛЯ ВЯРАТА!МЕЖДУ ДВЕТЕ ВЕРИ-РЕЛИГИИ НЯМА НИЩО ОБЩО!ИСЛЯМЪТ ОТХВЪРЛЯ НАЙ-ВАЖНИТЕ УСТОИ НА ХРИСТИЯНСТВОТО!НАРИЧАМЕ ГИ ДОГМАТИ,ЗАЩОТО НЕ ПОДЛЕЖАТ НА НИКАКВА ПРОМЯНА!ТЕ СА:БОГ-ТРОИЦА-БОГ-ОТЕЦ,БОГ-СИН И БОГ СВЕТИ ДУХ!НА ТОВА МЯСТО ИСЛЯМА НИ ОБВИНЯВА В МНОГОБОЖИЕ!ПОСЛЕ, МЮСЮЛМАНИТЕ ОТХВЪРЛЯТ СИНА БОЖИЙ ИИСУС ХРИСТОС,ПРИЕЛ ОБРАЗ НА ЧОВЕК,РАЗПНАТ НА КРЪСТА И УМРЯЛ ЗА НАШЕТО СПАСЕНИЕ,И ВЪЗКРЪСНАЛ ОТ МЪРТВИТЕ В ТРЕТИЯ ДЕН!НА 40-я ДЕН ВЪЗНЕСЕН В СЛАВА И В МОМЕНТА СЕДЯЩ ОТ ДЯСНО НА ОТЦА НИ И ХОДАТАЙСТВАЩ ЗА ВСИЧКИТЕ СВЕТИИ!ВМЕСТО ТОВА, ИСЛЯМСКОТО ВЕРОУЧЕНИЕ ТВЪРДИ,ЧЕ ИИСУС ХРИСТОС НЕ Е ГОСПОД,А ВИДИТЕ ЛИ,БИЛ САМО ВЕЛИКИЯ ПЕЙГАМБЕР ИСА,Т.Е.ПОНИЖИХА ГО В ДЛЪЖНОСТ!А НИЕ С НАЙ-ГОЛЯМА УБЕДЕНОСТ ВЯРВАМЕ,ЧЕ Е БОГ ВСЕМОГЪЩ,КОМУТО Е ПОДЧИНЕНО НЕБЕСНОТО,ЗЕМНОТО И ПОДЗЕМНОТО НА САТАНА ЦАРСТВО И НЕГОВИТЕ НЕЧИСТИ СИЛИ!АДЪТ ТРЕПЕРИ,КОГАТО ХРИСТОС ГО ПОСЕЩАВА,ЗАЩОТО ДЕМОНИТЕ ЗНАЯТ ВЕЧНАТА СИ УЧАСТ В ПЪКЛЕНИЯ ОГЪН!МЮСЮЛМАНИТЕ-ТАКА ИМ ГОВОРЯ-ДА БЯХА ИЗУЧИЛИ ПОНЕ ТОЛКОВА СТАРАТЕЛНО БИБЛИЯТА,КОЛКОТО ЗАЛЯГАТ НАД КОРАНА И ТОГАВА ДА СРАВНЯТ,КОЕ Е ИСТИНАТА И КОЕ ЛЪЖАТА!ЗАЩОТО,ТАКА ДА ИЗБЕРЕШ,БЕЗ ДА СИ ИЗСЛЕДВАЛ И ДВЕТЕ КНИГИ,Е НЕ САМО ЛЕКОМИСЛИЕ,НО И ФАНАТИЗЪМ!ДАВАМ ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ФАНАТИЗЪМ: НЕБИБЛЕЙСКА ВЯРА!НИЕ,ХРИСТИЯНИТЕ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ,ДЕН И НОЩ СЕ МОЛИМ,ВСЕКИ ЕДИН МЮСЮЛМАНИН ДА ДОЙДЕ НА ПОКАЯНИЕ ПРИ ПРОБОДЕНИТЕ НОЗЕ НА ГОСПОД ИИСУС ХРИСТОС! ,,Ако някой Ме потърси,ще Ме намери,ако Ме потърси с цялото си сърце!"!
  • 330 Ах, недей...

    7 1 Отговор

    До коментар #320 от "Yavuz":

    Муслимче, не рони крокодилски сълзи на чужд гроб...Евреите показаха, и то чрез войните с вас, ”правоверните”, че количеството не компенсира качеството...Ама един, дето си трещи ”нещото”, увито в чалма, пет пъти дневно в пода, няма нито как, нито с какво да схване очевАдното ...
  • 331 Има тскава ”религия”

    7 0 Отговор

    До коментар #319 от "все тая":

    Ислямофашизъм се казва! Но ...който копае гроб другиму - сам отива в него!
  • 332 ...

    10 1 Отговор

    До коментар #318 от "Ганьо":

    Ако се случи в църква ли, муслимче ”разсеяно”???А в Батак къде се случи???
  • 333 Антитерорист

    9 1 Отговор

    До коментар #317 от "нормален човек":

    Терористи да подкрепяме??? Вас, ”правоверен”, бая ще има да чакаш, след всичко, дето го дробихте тук пет века, да ви подкрепим!!!
  • 334 Лингвист

    5 0 Отговор

    До коментар #294 от "Отоман":

    Оксиморон е, муслимче, това "християнски терорист", щото е равно на "християнски муслим". Забрана на ислямофашизма е решението. В Ангола вече го направиха. Чака се втората стъпка, за да бъдете изринати обратно към Мека.
  • 335 Зоотехник

    6 0 Отговор

    До коментар #286 от "ХАСАН":

    Белите мъже ли ви карат да "ощастливявате" козички???
  • 336 Стоплил най-после

    6 0 Отговор

    До коментар #263 от "Поручик Петко":

    Байно, че тази война на верска основа ту затихва, ту се разгаря вече повече от хиляда години - откакто я има оная, "мирната;-)" "религия;-)"...
  • 337 Червен кхмер

    5 0 Отговор

    До коментар #254 от "Batushka":

    Със сигурност не е викал "Пол Пот воскресе!!! ", възхвалявайки най-"прославения" атеист-кръволок на ХХ век. Душицо, приказката "Като си я свършил в гащите - не църкай!" кога ще я научиш???
  • 338 Хронолог

    6 1 Отговор

    До коментар #240 от "ХАСАН":

    Асане, ислямофашизмът НЕ възниква преди 20 години!
  • 339 Белогвардеец

    6 0 Отговор

    До коментар #39 от "гост":

    Какви глупости говориш бе за миролюбивият Ислям самата дума значи Завладявай ай сиктир резсна цаф
  • 340 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 341 Белогвардеец

    7 1 Отговор

    До коментар #319 от "все тая":

    Ей това не е терорист а Християнски Мъченик разбра ли бре.....
  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 Кюрд

    7 0 Отговор

    До коментар #324 от "Yavuz":

    Много е хубаво, че се страхуваш. Така бива. Ние идваме ... вие си отивате.
  • 344 Мюслимче, не си познало;-)

    8 2 Отговор

    До коментар #326 от "Най-тъпата нация":

    Най-”умните” (по твоите ”критерии”) нации се оставят безропотно да ги газите/стреляте/взривявате/колите като овце БВЗРОПОТНО, нал' тъй? С нас в България ще видите, меко речено, повечко зор;-)...
  • 345 Аз си знам

    6 7 Отговор
    Този моментално на дръвника :@
  • 346 александър

    7 1 Отговор
    Едва ли би е терорист, Хора, като него не се колебаят или очакват някой от Небето да въздаде справедливост. Мюсулмано- циганската раса се опитва във цял свят да се наложи и да диктува. Явно лигавите и подкупни костюмари не учат История и за тях зверствата над Християни , са простичко казано Присъствие. Той, трябва да е във България, да спомогне опрощаването на данъците / Наглотурски/. Да благослови / Цанков камък / , Да короняса Бойко Борисов -, като Помак и да направи ,, Гей клуб във Сараите на Ахмед Доган,, със Негри от Северна Африка. ...
  • 347 “Каквото повикало, такова се обадило!”

    10 1 Отговор
    Ако трябваше да им го връщаме реципрочно на мюсюлманите,демек да им отмъщаваме за всяка злина и болка, която са ни причинявали, смятайте нямаше да има нито един жив мюсюлманин! Само ако можеха да проумеят това, ръцете щяха да ни целуват и да ни се кланят до земята. Ама то, нали за да проумееш трябва, първо трябва да можеш да мислиш!
  • 348 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 349 XMМX

    3 5 Отговор
    Никога не съм делял хората по религия, а само по ум. Имам приятели и от едните и от другите, познавам прости и от едните, и от другите. Най-добре ще е да се съберат всички християни-екстремисти и да се сборят със всички мюсюлмани-екстремисти и ако не могат да се избият помежду си, да вземем да ги избием ние, останалите напълно нормални и невинни хора!
  • 350 Григор Колев

    1 1 Отговор
    Неса прави и едните и другите
    Като не се харесват спретват си една война и каквото сабя покаже.
    Ама очи в очи, и не другия да е с голи ръце, а да стреля срещу теб.
    Иначе ако някой ми взриви двете деца на някой лагер лично ще гръмна поне две джамии
  • 351 И защо адмираций?

    0 6 Отговор

    До коментар #1 от "ВРАБЧЕ ПОБОЙНИК":

    Май не се сещате какви ще са последствията от това нещо?

    Коментиран от #356

  • 352 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 353 Ъъъ?

    0 4 Отговор

    До коментар #4 от "xdm":

    Мислиш че след това нещо ще спрът?
    Даже мисля че ще стане нещо много по страшно от това!

    Коментиран от #355

  • 354 българина

    6 1 Отговор
    след 30 години дебългаризация, както винаги без чужда помощ от вън тук нищо няма да се случи, дсп и дост един ден ще си имат и президент и парламент! сегяа стана ли ясно на всички русофоби соросогади, че СА НИ ОСВОБОДИЛИ, ЩОТО И ТОГАВА И СЕГА СМЕ МЕКО КАЗАНО П И ЗАСПАЛИ 1000 годишен сън, ще се събудим с фес, същия като този, който стана от енергиен шлем на енергиен турски фес!
  • 355 Мислител

    4 0 Отговор

    До коментар #353 от "Ъъъ?":

    А без "това нещо" щяха ли да "спрЪт"? Нещо по-страшно? Щото до сега с ислямофашистите си "съжителствахме" най-"идилично" и безпроблемно?? Щото до сега за ТЯХ не бяхме "неверници" с произтичащите от това "интересни" последици на този и на онзи свят???
  • 356 Любопитко

    7 0 Отговор

    До коментар #351 от "И защо адмираций?":

    Не се сещаме, а ЗНАЕМ какво става отдавна вече и БЕЗ "това нещо"!!! Смазани от кола или камион, взривени, разстреляни, заклани "НЕВЕРНИЦИ", само защото са "НЕВЕРНИЦИ"!!! ТАКА ли искаш да продължава??? Вместо 49 трупа в джамиите бих предпочел ЗАБРАНА на "мирната" "религия", и тия - вече станали атеисти, будисти, даоисти, сикхи, бахаи - всякакви, за които, "другият" НЕ е враг, само защото не се каня на лъжепророка-педофил, щяха да са ЖИВИ...
  • 357 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 358 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 359 Български офицер

    7 0 Отговор
    ДЪЛБОК ПОКЛОН пред саможертвата на един истински АРИЕЦ ! -
    " Кръст за Храбростъ " !

    " Само НИЕ славно бихме - АНАДОЛСКА МРЪСНА СГАН ........ ! " - маршът " Булаир " - марш на 7-ма РИЛСКА пехотна дивизия през БАЛКАНСКАТА ВОЙНА 1912-1913 г. !
  • 360 954

    2 1 Отговор
    Мюсолманите трябва да проумеят че християнският тероризъм е по страшен от ислямският,с по дълга история и по ефективен за това не трябва да дърпат дявола за опашката.Кръстоносците,Нрвегия,и т.н.
  • 361 mustafa

    2 3 Отговор

    До коментар #279 от "Ей турци":

    Eи мухлио Турция само с пикнята ще ви победи и ти го знаеш,как може да пишете такива глупости
  • 362 Чистачът

    2 0 Отговор
    Защо не го оставиха да отмъсти и за Батак,Стара Загора.Тия мигрантии две джамии си построили е кой да търпи бе.
  • 363 до зенландеца

    0 1 Отговор
    Браво, браво господине.

    Коментиран от #364

  • 364 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 365 един

    1 1 Отговор
    Защо никой не коментира надписът на руски-"Сражение при Кагуле 1770".Този надпис не може да се види в България.Бил ли е терористът в Русия,за сметка на кого,с кого се е срещал там.
  • 366 ТОЯ Е СМЧ

    1 0 Отговор
    ТОЯ Е СМЧ.

    Коментиран от #367

  • 367 ВЧЕРА ИМАШЕ

    0 0 Отговор

    До коментар #366 от "ТОЯ Е СМЧ":

    КОНГРЕС НА БСП , ПИОНЕРИТЕ НА ТЕРОРИЗМА , МЮСЛИМАНИТЕ ТРЯБВА ДА ТРЕПЕРЯТ
  • 368 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 369 националсоциал

    2 0 Отговор
    Човекът определено го е направил с ясна цел и идея, още повее говори това е сам ще се защитава пред съда!
    Единственото което не ми се нрави е ,че е изтрепал невинни....тия мърши и изверги виновни за всичко като Сорос ,остават недосегаеми..! Айде пък дано следващият свитне Сорос.....!! ;)
  • 370 Ивана

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "ВРАБЧЕ ПОБОЙНИК":

    Адмирации? 50 невинни са мъртви и адмирации ли? Боклук мръсен, бог да накаже семейството ти
  • 371 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Всичко":

    За всички които не знаят първият терорист се казва Мара Бунова и е българка християнка.
  • 372 Ивана

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "гнида":

    Сллейман паша е Солом8н, френски еврейн ако не знаете
  • 373 Джамец

    0 0 Отговор
    Гледах клипа и тоя пич напрао се едно си цъка CS и даже е бая добър 😁
  • 374 Този коментар е премахнат от модератор.