19 Март, 2019 17:00 1 627 13

Германия: Великобритания тества нашето търпение

  • германия-
  • ес-
  • великобритания

Германски представители искат британски предложения за излизането от ЕС

Германия: Великобритания тества нашето търпение - 1
Снимка: Shutterstock

Великобритания трябва най-сетне да излезе с конкретни предложения, за това как иска да продължи процедурата по нейното излизане от ЕС. Това заяви германският министър по европейските работи Михаел Рот, цитиран от ДПА.

Британският парламент вече на два пъти отхвърли договореното от британския премиер Терза Мей споразумение с ЕС. Сега там се обсъжда отлагане на срока за излизане от групата.

„Търпението на ЕС в момента бива силно тествано. Искам да призова нашите партньори в Лондон най-сетне да направят конкретни предложения, за това каква е причината за отлагане на Брекзит. Мисля, че те трябва да изпълнят задачите си. Времето тече“, заяви Рот.

Германия настоява за избягване на излизането на Великобритания от ЕС без споразумение. На този етап е възможно страната да се съгласи на отлагане, ако британските представители дадат ясна причина за това.

На този етап е възможно отлагане за юни. Така обаче Обединеното кралство ще трябва да участва в изборите за европейски парламент.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    17 0 Отговор
    Еми твърд брексид и толкова.Така англетата ще стоят гладни 2 месеца, като нямат доставки с храна от Испания и др.

    Коментиран от #2

  • 2 Емануела цицестата

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    Пише се Брексит!!!
  • 3 нямат думата

    15 3 Отговор
    Германия да мълчи,че ос*а цяла Европа.Боклуци.
  • 4 Панов

    12 4 Отговор
    Германия води опасна политика и отново иска да доминира в европа.всички знаем как е свършвало това.докараха 2 милиона ислямисти които ще са тумор и бомба която ще разруши Европа.

    Коментиран от #6

  • 5 Кирил

    13 1 Отговор
    Не само ги докараха,Ами изискват от нас и другите държави квоти да ги разселват при нас,що за арогантност
  • 6 Реалист

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Панов":

    Когато имаш една заспала бюргерска нация, за да я събудиш и активизираш ти трябва дразнител. 2св. бойна това са били репарациите и евреите. Сега са ИМИГРАНТИТЕ... Освен това на Европа и трябват черноработници които да заместят гаджалите дето ще ги натресат на реджеп иведик да се оправя. Кога се събудиха "десните" - когато влязоха имигрантите. Освен това те са и повод за развитие и налагане на ПОЛУВОЕНЕН РЕЖИМ В ДЪРЖАВАТА И НИКОЙ ДА НЕ МРЪНКА. В крайна сметка хода на Меркел е много добре обмислен! А боклуците които не стават - са първите подпалки - пещите в Дахау са още цели ( малко черен хумор)...
  • 7 Диди

    9 4 Отговор
    Забравяте че Германия плаща най много в ЕС.Англия или да излиза,или да остане в ЕС. Германците искат да знаят какво е причината за отлагането.
  • 8 Именно

    10 1 Отговор
    Великобританците тестват дали могат да изкарат отрицателен резултат на IQ тест
  • 9 Госあ

    8 1 Отговор
    Хммм и това е така,ако не знаехме що за стока са германските племена,да вярваме в германската позиция за ЕС... обаче са много надъхани както винаги и го играят до последно на умряла лисица. Както много пъти съм писал,най лошото на този брекзит е, че ще се наруши баланса. Първата работа на германците ще бъде да започнат да притискат Франция да спечелят напълно и след това да започнат да се разпореждат с всички....

    Коментиран от #10, #11

  • 10 панов

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "Госあ":

    много добре сте го написали.мигрантите бяха нарочно струпани в кале,лагера джунглата непосредствено преди референдума във великобритания
  • 11 Диди

    7 1 Отговор

    До коментар #9 от "Госあ":

    Ако Англия излезе от ЕС,Германия ще плаща около 6 Млрд повече.Тези пари идват от данъкоплатците. Мислиш ли че това ще се хареса на германският народ?

    Коментиран от #13

  • 12 месара

    1 5 Отговор
    ах как не ви изнася излизането на Великобритания от измисления ес, ако и Италия го напусне (както се говори), мечтата на германия да завладее Европа, умира!
  • 13 Госあ

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Диди":

    Е? Би ли ми усведомила това откъде го взе. Само Германия ли ще плащат?! Искат да залеят целия съюз с германска продукция. Кое няма да се хареса ? Излизането на конкурент ?
Новини по държави: