Last news in Fakti

21 Март, 2019 11:17 1 321 5

Корбин отива в Брюксел с алтернативен план

  • брекзит-
  • ес-
  • великобритания-
  • джереми корбин-
  • алтернатива

Той е уверен, че алтернативна сделка за Брекзит може да бъде приета

Корбин отива в Брюксел с алтернативен план - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Лидерът на лейбъристката партия Джереми Корбин заминава за Брюксел, за да обсъди алтернатива на сделката на Тереза Мей, предава "Ройтерс".

Според информация на партията му, Корбин планира срещи с главния преговарящ от страна на ЕС Мишел Барние, генералния секретар на Европейската комисия Мартин Зелмайер и с лидерите на седем държави от ЕС, сред които испанския премиер Педро Санчес. Пред тях Корбин ще заяви увереност, че алтернативна сделка за Брекзит може да бъде приета в британския парламент.

Посещението на Корбин в Брюксел идва след тежка седмица за него на Острова. През последните дни общо осем депутати напуснаха водената от него Лейбъристка партия. В понеделник седем от тях сформираха независима група в Камарата на общините. Като причини за решението си те изтъкнаха несъгласие с лидера Корбин относно Брекзит, както и притеснения за антисемитизъм вътре в партията. В сряда Джереми Корбин си тръгна от среща на лидерите на политическите сили в Камарата на общините с премиера Тереза Мей заради присъствието на говорителя на новосформираната независима група, предаде БНТ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДимитърдд

    2 5 Отговор
    На такива като джерами Корбин човек не може да има никакво доверие. Социалиста си е социалист и потенциален предател и продажник. Герхард Шрьодер социалиста е пример колко много може да се продаде един социалист на Путин за един милион евро заплата.

    Коментиран от #2

  • 2 Реалист

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "ДДимитърдд":

    Изключително точен пример! Показателен че корупцията има почва навсякъде. Корбин и според мен е фурнаджийска лопата - узря за идеята за нов референдум чак когато го притиснаха до стената неговите депутати. Мирише пак на едни пари под масата...

    Коментиран от #3

  • 3 Хахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    И двамата май сте на ракийка от рано... Или сте неразбрано интелигентни.... Само ви си го знаете. Смешници
  • 4 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    ФРАНСЕТАТА СИ "ДАДОХА ЗА.Д.НИКА " НА ХИТЛЕР , НО АНГЛЕТАТА СЕ БИХА С ДОСТОЙНСТВО !!! КОЙ СИ ТИ БЕ "КЪРМИТ " ??? БРЕКЗИТЪТ ВИ Е ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ФРАНКОШВАБСКА ЗАВИСИМОСТ !!!!!
  • 5 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ЕХ РУСИЯ ...РУСИЯ ..." ХАХАХА" ЗА ТЕБ !!!!!
Новини по държави: