Last news in Fakti

25 Март, 2019 16:48 1 682 13

"Хамас": Не сме бомбардирали Израел

  • газа-
  • хамас-
  • израел-
  • ракети-
  • ислямски джихад

Палестинското движение отрече да е извършило ракетния обстрел от ивицата Газа

"Хамас": Не сме бомбардирали Израел - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Палестинското движение "Хамас" отрече да е извършило през изминалата нощ ракетния обстрел от ивицата Газа срещу Израел, при който бяха ранени седем души, предаде АFP.

"Никой от движенията на съпротивата, включително "Хамас", няма интерес да изстрелва ракети от Газа срещу врага", каза пред агенцията пожелал анонимност високопоставен представител на ислямисткото движение, което контролира анклава. Той допусна, че ракетата може да е била изстреляна по погрешка заради "лошото време".

Радикалната палестинска групировка "Ислямски джихад", съюзник на "Хамас", също е отрекла да е замесена в ракетния обстрел, уточни цитираният източник. Той допълни, че Египет поддържа "интензивни и постоянни контакти", за да предотврати ответни израелски удари.

Израелски медии, които се позоваха на официални източници, стремящи се към избягване на ескалация на напрежението, споменаха атмосферните условия като възможна причина за изстрелването на ракети от ивицата Газа по посока на Тел Авив в средата на този месец.

Тогава израелската армия в отговор порази десетки позиции на "Хамас" в анклава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    7 11 Отговор
    Ами естественно - като знаят какво ги чака сега. Ще отричат не ами в пясъка ще се заровят. Евреите не прощават - за 1 евреин - 10 мангала.

    Коментиран от #4

  • 2 Анти трол

    8 8 Отговор
    По погрешка трябваше да изравнят Тел Авив.
  • 3 това

    4 1 Отговор
    Изобщо не пречи да отнесете майтапа.Винаги има за какво.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Реалист

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "Химлер великан":

    Но не са мюслита... Те почитат мамон... И трябва да са ни за пример как една малка по територия държава се разправя с мангалите наоколо.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Петър Волгин

    4 4 Отговор
    И населението винаги е серяло на етническият мир. Турците не ни изколват заради Русия или СССР, а ние тях заради Турция на границата ни. ЕТО ТОВА Е ЕТНИЧЕСКИЯТ НИ МИР! ?Турция ни води по население с повече от 10 пъти, и е на границата ни. Ако на границата на хитлерова Германия имаше 700 милионна еврейска държава? Така и със Сърбия на Милошевич. Атака е кръстена от Доган. Решетников, Путин, и Сидеров, искат русофилите да са десни. хахаха.. Че има ли десен който да обича бедняци. ДЕСНИ КОИТО ДА ОБИЧАТ ВТОРИЯТ, ТРЕТИЯТ,.. ДЕСНИТЕ ОБИЧАТ САМО ПЪРВИТЕ! Консерваторите са русофоби номер едно, фашисти. Атака обичат хитлер и русия. Но консерваторите в ЕС мразят РУСИЯ. Сорос и БСП, създадоха ДПС, СДС, АТАКА, ГЕРБ. Румен Воденичаров акушира и на СДС и на Атака. Вестникът на Хитлер се казвал "Щурм"="Атака".

    Коментиран от #11

  • 8 Петър Волгин

    3 2 Отговор
    "Свободна Европа" и господарите им, натискат бутонът, ГЕРБ германия за българия, да направят седесар кмет на софиаа, и няколко евродепутати сини. Но най вече удар поо кокалчетата заради медведев и искана помощ от Русия за газовият хъб. И защото още не сме обявили война на Русия, и да не забавяме покупката на американско оръжие от всякакъв калибър. Такъв бутон беше нашумялата паспорт афера, който включи Каракачанов да подкрепи Ф-16.
  • 9 Tiffff

    1 1 Отговор
    Тия диваци добре ,че немат ядрени ракети . Не дай си боже да завали дъжд и ще се запукат мъжката
  • 10 СССРБарета

    2 2 Отговор
    Ракетата най-вероятно е иранска и не е изстреляна от хамас а от хизбула! Просто иранците си пробват ракетите! Искат да видят този железен купол Колко е железен xaxxaaa
  • 11 чукча

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Петър Волгин":

    Ко каза?
  • 12 islam sissy boys

    0 0 Отговор
    тази група "Хамас" са ислямски фенове на Аятолах Ердогани, нали? проклети терористи! първо убиват и след това не признават истината.. не носят панталони! те са жени, а не мъже!!
  • 13 някой

    0 0 Отговор
    Веднага ви повервах! Вие и никога никого не нападате в гръб, не взривявате невинни хора, не изнасилвате и убивате деца! Не газите с камиони и с каквото ви падне хора по пазарите! Вие сте едни прекрасни хора, плъзнали по света да радват всички. Не сте напаст Божия, нееее!