Last news in Fakti

1 Април, 2019 15:03 2 244 12

Сър Елтън Джон подкрепи бойкота на Клуни

  • елтън джон-
  • бруней-
  • джордж клуни-
  • бойкот

Холивудският актьор излезе по-рано с призив да бъдат бойкотирани девет луксозни хотела, свързани със султана на Бруней

Сър Елтън Джон подкрепи бойкота на Клуни - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Британският певец Елтън Джон подкрепи призива на американския актьор Джордж Клуни да бъдат бойкотирани хотелите, свързани с брунейския султан, който се кани да наказва със смърт хомосексуалистите, предава Франс прес.

Сър Елтън, който през 2014 година сключи брак с приятеля си Дейвид Фърниш, похвали в Тwitter инициативата на Клуни. "Приветствам неговата твърда позиция срещу дискриминацията и репресиите на гейовете в Бруней и апела му да бъдат бойкотирани султанските хотели", написа певецът в социалната мрежа.

"Нужно е да изпратим ясно послание, твърди Елтън Джон. Ние със съпруга ми Фърниш отдавна бойкотираме хотелите на султана и ще продължим да го правим". Певецът посочи и точно кой -хотел трябва да бъде бойкотиран - хотел "Дорчестър" в Лондон на улица "Парк лейн".

По-рано Джордж Клуни излезе с призив да бъдат бойкотирани девет луксозни хотела, свързани със султана на Бруней. Сред тях са "Бевърли хилс" и "Бел еър" в САЩ , "Мьорис" и хотел "Плаза Атене" в Париж.

"От трети април в Бруней ще бъдат пребивани с камъни до смърт всички брунейски граждани, осъдени за хомосексуализъм", предупреди Клуни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 афя

    21 2 Отговор
    Как иначе, нали са от една джендърска компания !
  • 2 Бай Шиле

    2 11 Отговор
    На 7- март т.г. от 18 часа,се организира Парад на хората с флуктоираща сексуална ориентация.Пред Народното събрание ще присъстват посланиците на всички културни държави и mouvi stars от Холивуд.Ще се проведе пърформанс за разкрепостено облекло и поведение.Столичани,загърбете негативното отношение и заповядайте на мероприятието.Разрешено е от СГО и МВР.
  • 3 Бай Шиле

    1 12 Отговор
    Родител 1 и Родител 2,окачете постер на сър Елтън Джон в детската стая.Нека децата Ви израстнат като културни европейски граждани, а не диви балкански субекти.

    Коментиран от #9

  • 4 Само питам

    13 0 Отговор
    Всички амбриажи ли бойкотират хотелите? Аман от съединители.
  • 5 Дада

    11 0 Отговор
    Де да можеше това султанче да ни окупира и нас.В Бг има много камъни!!!
  • 6 Бай Шиле

    1 6 Отговор
    В сайта на МВнР пише,че външната ни министърка е извикала шарже д,афер на Брунейското посолстово за нон пейпър нота.Заради античовешкото законодателство на Султана.Браво.Жена е, ама има топки.Къф е тоя султан бе?Няма пари да си купи коли с 4 врати,а седнал да се репчи.
  • 7 Плевненлиев

    7 1 Отговор
    Да обявим война на Бруней! Защо само на Русия.Нашите американски братя като ни доставят шест F16 след пет години и направо ще ги размажем брунейците.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 "Култура"ли ?!!!

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Шиле":

    "Култура" ли наричаш ненормалността?!Проблема ви е психически.Аз не мога да ви помогна,но има специалисти.Само искам да не ми врете в лицето мислите,разбиранията си и проблемите си.Правете каквото ще те във вашата собственост ,Примерно жилище,но не ми нарушавате мойто пространство.Н ито е красиво,нито е етично,стойностно,образователно,поучително.Въобще няма нищо хубаво.Следователно сте вредни за мен и обществото,и най много за вас самите.Знам ,че за тая истерия някой получава огромни пари.Но това не сте вие.Вие сте жертвата .Вие сте жалки!!!
  • 10 Пешо

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Плевненлиев":

    То добре, ама с камили ли ще ги завлечем Ф 16 до Бруней? Те там толкова ръждилници не са виждали.
  • 11 Подкрепям

    0 2 Отговор
    Напълно подкрепям. Няма да отсядам в тези хотели
  • 12 Европа си е Европа

    2 0 Отговор
    Гей си е Гей този модел са специални.
Новини по държави: