Last news in Fakti

12 Април, 2019 08:52 2 021 7

Кървав удар в сърцето на Пакистан (ВИДЕО)

  • пакистан-
  • куета-
  • ал кайда-
  • ислямска държава-
  • шиити

Най-малко 16 души бяха убити при бомбена експлозия на открит пазар в град Куета 

Кървав удар в сърцето на Пакистан (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Най-малко 16 души загинаха и над 30 бяха ранени при мощна бомбена експлозия на открит пазар в югозападния пакистански град Куета, съобщи АР, като се позовава на местната полиция и източници от болниците. Първоначално бе съобщено за седем убити и двайсетина ранени.

Началникът на полицията Абдур Разак заявил, че експлозията станала близо до квартал, населен с представители на шиитското малцинство. Той уточнил, че най-малко осем шиити са сред жертвите. Убити са също един войник и други седем души.

Телевизионни кадри показват няколко разрушени магазина и автомобил на силите за сигурност.

Според телевизия "Гео ТВ", цитирана от ТАСС, на пазара е избухнало самоделно взривно устройство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Borislav Popov

    6 15 Отговор
    До кога руските изруди ще подпомагат ислямистки терористични организации???

    Коментиран от #2, #3

  • 2 куку руку ку

    13 6 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Не, ти просто си патологичен случай. Само знай, че всичко на този свят е циклично и каквото излъчиш към околните, се връща към теб като бумеранг.

    Коментиран от #4

  • 3 Я па ти

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "Borislav Popov":

    Бобка,на каква дрога си бе пич? Направо "тепаш копарката с лопатата"...Или просто си продажен НПО драскач?...

    Коментиран от #5

  • 4 23679

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "куку руку ку":

    Точно така, с тази разлика, че патологичният случай си ти и такива като тебе. Промити мозъци! Замислял ли си се какво излъчваш към околните? И колко хора са съгласни с теб и колко не? Къде ти, на вас мисъл не ви е останала, като коне с капаци сте. И понеже аргументи нямате и няма как да имате, сипете обиди и псувате на воля! Не се срамувате, така са ви възпитали.
  • 5 куку руку ку

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Я па ти":

    Ял е цаца в Шабла, че си е забравил и името и е писал под номера с който е регистриран в психото- 23679.
  • 6 чалма тв

    0 0 Отговор
    Да се трепят един друг, без това безполезни за човечеството, нямат никакъв принос в неговото развитие. Мързеливи и обичат да убиват,най вече жени и то с камъни,но първо ги заравят живи по гуша и се вижда само глава и тогава цялото стадо/хора/ започват да ги замерват с камъни. Представители на най мирната религия. Разбира се сега техните представители ще се оправдават и ще кажат,няма такова нещо, това не са муслимани , а марсианци.
  • 7 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ДЪРЖАВИ -ПЪРВО СЕ СПРАВЕТЕ С БРИТАНСКИТЕ СЛУЖБИ И С ЦРУ АГЕНТУРАТА НА ВАША ТЕРИТОРИЯ /ДОРИ КАТО СТАЛИН/ И ТОГАВА МОЖЕ ДА МИСЛИТЕ ЗА СВОЯ ДЪРЖАВА ,СВОЯ ПОЛИТИКА И СВОЯ ИКОНОМИКА !!!! БЛОКИРАЙТЕ ПОСОЛСТВАТА И ПОСЛЕ ЛИКВИДИРАЙТЕ АГЕНТИТЕ БЕЗ МИЛОСТ!!!!!!!!!!!!!