19 Април, 2019 14:30 1 601 2

Докладът за Тръмп се превърна в бестселър

  • доклад-
  • сащ-
  • робърт мълър-
  • бестселър-
  • доналд тръмп

Не доказаха връзка между Тръмп и Кремъл

Докладът за Тръмп се превърна в бестселър - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Няма доказателства за сговор между предизборния екип на американския президент Доналд Тръмп и Русия. Това се посочва в окончателния доклад на специалния прокурор Робърт Мълър, който беше представен публично. Интересът към документа е толкова голям, че той вече се превърна в бестселър.

Пикантни подробности като например реакцията на Доналд Тръмп при новината за назначението на Робърт Мълър за специален прокурор се съдържат в неговия доклад. "С мен е свършено", казал Тръмп и се свлякъл във фотьойла си в Овалния кабинет, пише в документа от над 400 страници, предаде БНТ.

Описаните събития от 2016 г. по време на предизборната кампания за президентските избори в САЩ изостриха любопитството. Издатели планират да публикуват книгата под авторството на Мълър, въпреки че и сега текстът е достъпен и може да бъде намерен безплатно на уебсайта на Министерството на правосъдието.

Най-бърза се оказа книжарница в Масачузетс, която започна да продава копия от доклада на Мълър, буквално часове след огласяването му. "Имаме печатарска машина отдавна и беше вълнуващо да видим как за пет или десет минути от нея излиза книга", каза Алекс Мериуедър от книжарница в Масачузетс. Друго професионално издание с доклада се рекламира в Амазон и вече се превърна в бестселър. Книгата се очаква да излезе от печат на 30 април на цена 9.20 долара.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССРБарета

    11 1 Отговор
    Не не е вярно Хилари Клинтън каза че има връзка! Даже Дони има дебитна карта и получава заплатата си в рубли директно Путин му я превежда! А на Сергей Скрипал му е умряла котката и това е сигурен знак че е отровена с новичок който разбира се лично Путин е занесъл под формата на кюфтета! Но скрипал бил обучен и първо котката да дегустира кюфтетата и затова котката умряла а на него само му се завило свят щото ракията била менте дето била към кюфтетата!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.