Last news in Fakti

19 Април, 2019 18:32 1 614 3

Тръмп: Откачен доклад

  • доналд тръмп-
  • доклад-
  • сащ

Президентът на САЩ не е доволен от някои от твърденията в доклада на специалния прокурор

Тръмп: Откачен доклад - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли „измислиците“ в доклада на специалния прокурор Робърт Мълър, съобщи Fox News.

Подробности от доклада бяха обявени през вчерашния ден. В него стана ясно, че не са намерени никакви доказателства за връзки на Тръмп с Русия по повод намесата в изборите преди три години.

„Има твърдения за мен от някои хора в откачения доклад на Мълър. Той е написан от 18 демократи, които ме мразят. Никога не съм се съгласявал да давам показания или да коментиран твърденията в доклада. Някои от тях са пълна глупост. Това беше голяма измама. Никога не трябваше да се случва“, заяви Тръмп.

Тръмп беше недоволен от начина, по който беше проведено разследването по доклада. Все пак той подчерта, че е бил напълно оневинен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахо

    5 0 Отговор
    Ам ся, санкциЙ, ко шъ ги прайм?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 АзВечеСъмТе

    0 0 Отговор
    Дони, искам да им го фъргаш девет ката на изборите. Там ще кажеш на хората какви вещици са и те ще ти повярват. 4г. Ходене по мъките те това искаха и постигнаха, но който копае гроб други му сам пада в него.