22 Април, 2019 14:19 3 993 5

Кучма: Жал ми е за новия президент

  • украйна-
  • избори-
  • петро порошенко-
  • леонид кучма-
  • володимир зеленски

Главното е Зеленски да бъде честен и порядъчен пред своя народ, заяви Леонид Кучма

Кучма: Жал ми е за новия президент - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

По време на избори журналистите обръщат специално внимание освен на самите кандидати и на бившите ръководители, заемали този пост. Вторият президент на Украйна Леонид Кучма се оказа в центъра на вниманието на репортерите, когато отиде да осъществи правото си на глас. Впрочем, неговата прогноза за бъдещия държавен глава се оказа много мрачна, пише руският в. „Комсомолская правда“.

„Спомняйки си миналите години и това, което ще започне от утрешния ден и след инаугурацията на новия президент, мога да кажа, че дори ми е жал за него“, заяви Кучма и изброи само част от проблемите, с които ще се сблъска избраният.

„И сами виждате: война, на която не се вижда краят, Украйна е разделена, икономиката е на ръба на фалит – няма да изброявам какви проблеми има още, защото по време на избирателната кампания те бяха добре известни на всички“.

Всъщност за бъдещия лидер на Украйна има десет пъти повече проблеми. И то ако се броят само основите. Но какво ще прави тогава бъдещият президент? Кучма има отговор и на този въпрос.

„Обещавай по-малко и прави повече. Защото днес ние с вас видяхме – какво обещаваха по време на избирателната кампания и с какво дойдоха след 5 години, какви резултати постигнаха. Затова главното е да бъдеш честен и порядъчен пред своя народ“, посъветва Кучма.

„Да не дава Господ той да се отклони от пътя, който обещаваше по време на избирателната кампания. Главното нещо, за да тръгнат след него хората е да бъде честен и порядъчен пред тях. Защото ако към него има доверие, работите няма да се решават така, както се решаваха до днешния ден“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 патриотъ

    44 5 Отговор
    Не пишете глупости!И на децата е ясно,че Украйна се управлява от Вашингтон и кой ще бъде президент,няма никакво значение!Това са залъгалки за народа!
  • 2 Дедо ви

    25 0 Отговор
    Ако не друго, то поне ще ги разсмива професионално. Нашите и за това не ги биваше. Впрочем за нищо не ги биваше. Пълни, 100 процентови некадърници!

    Коментиран от #3

  • 3 ХА ХА ХА

    5 26 Отговор

    До коментар #2 от "Дедо ви":

    ПО ДОБРЕ ОТ ВАШИНГТОН , ОТКОЛКОТО ОТ МОСКВА !!

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Рошко

    6 0 Отговор
    Такъв докторски стол не бях виждал
Новини по държави: