2 933 77

ФБР: Русия е заплаха за САЩ 365 дни в годината

Директорът Кристофър Рей заяви, че Москва остава основната заплаха пред американското разузнаване

ФБР: Русия е заплаха за САЩ 365 дни в годината
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Директорът на ФБР Кристофър Рей заяви, че Русия остава основната заплаха пред американското разузнаване, съобщава MediaIte.

Рей отбеляза, че "руската заплаха" продължава 365 дни в годината.

Според него Съединените щати виждат заплахата в използването на социалните мрежи за "фалшиви новини, пропаганда и т.н., за да сеят раздори и да подкопаят доверието на американците в демокрацията".

Кристофър Рей също така предупреди, че американските противници "ще продължат играта си" и добави, че през цялото това време е "генерална репетиция" на 2020 година.

САЩ
Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Eee

  6 20 Отговор
  Браво

  Коментиран от #76

 • 2 Batushka

  10 6 Отговор
  Само веднъж на четири години почиват разведрите!
 • 3 Манниииии

  61 7 Отговор
  Манниииииииййййй ! Тресе ги треска САЩисаното ФБР спонсорирано от сорос.
 • 4 Boxer

  63 6 Отговор
  Колко удобно! А, ФЕД, продажните им политици и оръжейните им концерни? Войни за трилиони, под фалшив предлог , с катастрофални последици, за сметка на всеки един американец дълг от 50 000$. Кой им причини това?

  Коментиран от #62

 • 5 ФАКТ

  75 6 Отговор
  А САЩ са заплаха за ЦЕЛИЯТ СВЯТ 365 дни в годината-факт!!!!!
 • 6 ХА ХА ХА

  59 6 Отговор
  Замириса на кравешка тор .

 • 7 Истината

  9 62 Отговор
  Е че руската кочина е е заплаха за човешката цивилизация.

  Коментиран от #10, #14, #26

 • 8 Хрониките на Евразия

  10 61 Отговор
  Какво ме интересува САЩ ! В България е същото положение , 365 дни сме подложени на путинска дезинфекция и пропаганда , а националните ни предатели свят раздор между нас ! Някой не иска в България да има сплотен народ и да се опълчва на руските престъпни схеми !

  Коментиран от #11

 • 9 Тир

  24 1 Отговор
  Бюрократска Софра....ФБР
 • 10 Опасност

  31 4 Отговор

  До коментар #7 от "Истината":

  Животът ти е в заплаха. Като излизаш навън бъди винаги нащрек, че може я кола да те блъсне, я нещо да падне от високо върху тебе

  Коментиран от #17

 • 11 Този коментар е премахнат от модератор

 • 12 Един ....

  32 0 Отговор

  До коментар #11 от "Учуден":

  Стария еврейски капут не признава Българските празници , той заработва !
 • 13 Хрониките на Евразия

  5 32 Отговор

  До коментар #11 от "Учуден":

  Дежурният руски ибрикчия без почивен ден ! Да ви съжали човек , как неуморно се борите за правото да живеете мизерно !

  Коментиран от #34, #57

 • 14 ДО "ИСТИНАТА"

  34 2 Отговор

  До коментар #7 от "Истината":

  СТРАХЛИВИ ЗЛАТОТЪРСАЧИ , които искат да владеят СВЕТА, А РУСИЯ ИМ ПРЕЧИ!!!
 • 15 бай Коста

  29 1 Отговор
  Америка не е ли заплаха , за цялото човечество
 • 16 факт

  29 2 Отговор
  Да за САЩ всички свободни и независими държави са заплаха,защо ни я не сме?защото сме марионетна държава с марионетно правителство!което е пуснала 4 бази на САЩ без да взима наем за това!!!
 • 17 Този коментар е премахнат от модератор

 • 18 Истината

  9 27 Отговор
  Америка винаги е ПОМАГАЛА на Русия. Ето фактите: През Първата световна война САЩ е съюзник на Русия, "рамо до рамо против германците". Начало 20-те години - Америка спасява от глад Поволжието: "През май 1922 г. АРА (Американската Администрация за  помощи) храни 6 млн. 99 хил. 574 човека , американското квакерско общество — 265 хил., Международния Алианс "Да спасим децата " (Save the Children Alliance) — 259 хил. 751 човека." През 30-те години Америка извършва  цялата така наречена "сталинска индустриализация" в СССР, при това на много ниски цени. Днепрогес, Магнитка, ЗИЛ, ГАЗ и практически всички големи комунистически строежи са не само  проекти на американски инженери, но и са оборудвани с машини, възли и агрегати доставени, монтирани и пуснати в производство от американски специалисти. За 40 - те години няма да говорим, защото руснаците тотално отричат приноса на ленд-лиза. Ще споменем само, че само доставените камиони и джипове са малко под половин милион, а хранителните продукти биха стигнали да изхранването на 10 000 000 армия за 1700 дни/за Русия войната продължава 1418 дни /. Целия ленд-лиза на практика е безплатен.

  Коментиран от #24, #25, #27, #28, #68

 • 19 цирк

  27 2 Отговор
  Какъв тъжен цирк,държаната агресор и терорист сащ която окървави света изби милиони и съсипа и ограби десетки страни,дава оценки за другите!?
 • 20 Хрониките на Евразия

  7 25 Отговор
  В 9:08 пускам коментар , и след една минута вече някой дежурен парцал чисти руската мръсотия ! За вас празници няма ли бе , да се кьорите по цял ден по форумите и 365 дена в годината да излизвате мръсотията от любимата ви Русия ?

  Коментиран от #22, #67

 • 21 Раша

  21 4 Отговор
  Поздравявам Русия!
 • 22 !!!

  17 4 Отговор

  До коментар #20 от "Хрониките на Евразия":

  Мълк,говедо!
 • 23 Този коментар е премахнат от модератор

 • 24 Borislav Popov

  25 3 Отговор

  До коментар #18 от "Истината":

  И как са помагали краварите на Русия ??..........На 3 декември 1917 година се провела специална конференция с участието на САЩ, Англия, Франция и съюзните им страни, на която било прието решение за разграничаване на зоните на интереси на териториите на бившата Руска империя. Като зона на влияние на Англия били определени Кавказ и южноруските области, на Франция — Украйна и Крим. Американците щели да вземат Сибир, а японците искали да получат част от Далечния изток.
 • 25 Borislav Popov

  27 4 Отговор

  До коментар #18 от "Истината":

  На 1 август 1918 година английските войски дебаркирали във Владивосток. Пак там през август пристигнали американците. Пак през август американци, англичани и французи превзели Архангелск. Интервентите обявили военно положение, въвели военнополеви съдилища, за времето на окупацията те изнесли 2686 хиляди пуда различни товари на обща сума над 950 милиона златни рубли. Плячка на интервентите станал целият военен, търговски и риболовен флот на Севера. Американските войски изпълнявали наказателни функции. Над 50 хиляди руски граждани (повече от 10 % от цялото подконтролно население) били хвърлени в затворите на Архангелск, Мурманск, Печенга, Йоканга. Само в Архангелския губернски затвор били разстреляни 8 хиляди души, 1020 са умрели от глад, студ и епидемии.
 • 26 tost

  20 3 Отговор

  До коментар #7 от "Истината":

  Соросоидните плъхове се разпознават по минусите за коментарите им а добрите хора по кръстчетата (плюсовете).
 • 27 Borislav Popov

  21 3 Отговор

  До коментар #18 от "Истината":

  В Приморието американците са вършили удивителни по своята безчовечност действие, а остров Руски, където тези дни се провежда срещата на върха на АТИС, станал концентрационен лагер, където докарвали пленници. Имало и други лагери на смъртта, където американците унищожавали местното население, но лагерът, създаден на остров Руски, просъществувал по-дълго от другите – до октомври 1922 г. Изтощените в лагера хора давили до острова, поединично и заедно на цели баржи, като връзвали ръцете им с бодлива тел.
 • 28 Монгомъри

  23 5 Отговор

  До коментар #18 от "Истината":

  Всичко е платено от Русия!Подводници със руско злато редовно плуваха към американски бряг. И не дей да съчиняваш. "Американци помагаха"- само бай Ганьо може да вярва на тази гнусна лъжа!

  Коментиран от #30

 • 29 Истината

  4 20 Отговор

  До коментар #23 от "Амин":

  Същността на доброто е: да опазваш живот, да развиваш живот, да изведеш живота до най-висшата му стойност. Същността на злото е: да увреждаш живот, да възпираш живота в неговото развитие. Значи основният принцип на етиката е преклонението пред живота. Всяко добро, което правя на някое създание, в крайна сметка помага да бъде съхранен и развиван животът му. Истината е, че путинова Русия днес е абсолютното зло.

  Коментиран от #31

 • 30 Истината

  3 16 Отговор

  До коментар #28 от "Монгомъри":

  Е, че нищо не е платено. Просто поради незнание, неграмотност или целенасочено преповтаря руските пропагандни тези.

  Коментиран от #32, #44

 • 31 Borislav Popov

  22 2 Отговор

  До коментар #29 от "Истината":

  Като как запазиха живота на 100 милиона индианци в обора ??? А на колко роби им извисиха живота ?!! Колко умряха на тръстиката ??

  Коментиран от #33

 • 32 Borislav Popov

  19 2 Отговор

  До коментар #30 от "Истината":

  А и самият генерал Гревс, командващ американския експедиционен корпус, по-късно признал: „от тези райони, където се намираха американските войски, ние получавахме съобщения за убийства и изтезания на мъже, жени, деца…“
 • 33 Този коментар е премахнат от модератор

 • 34 Учуден

  19 2 Отговор

  До коментар #13 от "Хрониките на Евразия":

  Аз несъм руски ибрикчия а най големия ти кошмар и за всички сороски гендари.

  Коментиран от #37, #39

 • 35 Borislav Popov

  24 1 Отговор

  До коментар #33 от "Истината":

  Кое е лъжа в цялата история ?? Избитите индианци на цял един континент ? Докараните насила роби , заставени да работят до смърт на плантациите ? А после ги заравяли под палмите за тор !!!
 • 36 Психиатър

  5 22 Отговор
  Русофила е индивид , който доброволно е пожертвал своя интелект в името на сляпата и безусловна вяра в една лъжлива, изкуствена басня. И той е готов, подобно на религиозните фанатици, да я защитава с цената на безумни престъпления, включително и срещу родината си. Ето затова русофилията не само е болест – тя е и извънредно опасна, защото  обслужва чужди сили, които откровено вредят на българските интереси.

  Коментиран от #41

 • 37 Истината

  5 23 Отговор

  До коментар #34 от "Учуден":

  Че от лизане на руски задници си изгубил завинаги способността за мислиш самостоятелно. Това се отнася до всеки руски трол!
 • 38 Този коментар е премахнат от модератор

 • 39 Хрониките на Евразия

  1 10 Отговор

  До коментар #34 от "Учуден":

  Аха , болен манияк значи 😂😂😂
 • 40 Хрониките на Евразия

  2 20 Отговор
  🤣 На Мойсей му е било по - лесно , имал е подходяща пустиня , по която е можел да води своят народ .. А на Путин му е много трудно .. Вече 20 години той се труди , за да превърне Русия и Европа в пустиня и все още не е постигнал целта си , с изключение на някои райони в РФ . Но нищо , колхозният интернационал е трудолюбив , ще му помага 365 дни в годината , даже и през време на големият християнски празник - Великден !

  Коментиран от #43

 • 41 Бесен Язовец

  15 1 Отговор

  До коментар #36 от "Психиатър":

  Майкъл Паренти : Само за една година в обора -- 200,000 се подлагат на лечение с електрошок, което уврежда мозъка и нервната система!!..............- От 600 до 1000 души се подлагат на лоботомия !!!
 • 42 Коментатор

  5 15 Отговор
  Заплаха за САЩ, ЕС и за България включително. Пропагандата с цел подкопаване на демокрацията и намеса във вътрешните работи е обичаен руски похват. Съмнения за спонсориране на политически партии в България също има. Жалко, че никой не желае да го докаже черно на бяло. Лобирането дори за промяна на закони също е обичайна практика. Официалните руски изказвания спрямо България са достатъчно красноречиви. Непрекъкнато се тиражират и внушават идеи за соросоиси, еврогейски съюз брюкселски бюрократи, които директно подкопават доверието в ЕС. Ако някой твърди, че подобна политика не е заплашителна, той просто си затваря очите. Русия целенасочено изълнява плановете си за дезинформация и пропаганда, целаща разделение в Европа и на Балканите. Така че ''ръкопляскайте'' на 9-то майските шествия в България след няколко дни.

  Коментиран от #46

 • 43 Точи и Меси

  15 4 Отговор

  До коментар #40 от "Хрониките на Евразия":

  Важното е Путин да се потруди обора да стане на пустиня!

  Коментиран от #50

 • 44 Монгомъри

  17 2 Отговор

  До коментар #30 от "Истината":

  Чети за фашистски подводници,дето бяха специализирани за лов за тези "златни кервани"! Ти си ръдък простак,дето вярваш за американски помощи!

  Коментиран от #47, #49

 • 45 От Пирдоп

  1 6 Отговор
  Даже 366 един път на 4 години
 • 46 Този коментар е премахнат от модератор

 • 47 Психиатър

  3 15 Отговор

  До коментар #44 от "Монгомъри":

  Русофилите са индивиди, които практически не познават обекта на своето обожание. Ако имаха реална представа за действителното, изчистено от емоции и митология състояние на Владимир Путин, руското общество и за руската история, те никога не биха изпадали в такова умопомрачително идолопоклонничество.

  Коментиран от #51, #54, #56

 • 48 Този коментар е премахнат от модератор

 • 49 Истината

  3 14 Отговор

  До коментар #44 от "Монгомъри":

  Е, че руските неблагодарници отричат по всякакъв начин огромната помощ, която са получили от съюзниците. А тъпите им роби в захлас повтарят руските лъжи по този повад. Истината, е че без американка помощ Хитлер щеше да смаже руските неблагодарници. Дори танковете с които руснаците влизат в София не са руски

  Коментиран от #53, #69

 • 50 Хрониките на Евразия

  2 15 Отговор

  До коментар #43 от "Точи и Меси":

  Оптимист съм ! Като гледам руското разузнаване на кого плаща в България да я дестабилизира , нашите политически проститутки и на - най необразованата част на българското общество , на маргинали , гамени , отрепки и прочие национални предатели , спукана е им работата ! Щом са опрели до тях 😂

  Коментиран от #52

 • 51 Монгомъри

  13 1 Отговор

  До коментар #47 от "Психиатър":

  Дай съвет и оценка на свой народ,дето за президенти на България избира Плевневлиев!

  Коментиран от #55

 • 52 !!!

  7 1 Отговор

  До коментар #50 от "Хрониките на Евразия":

  Никой не иска и няма время да дестабилизира теб!Един гнус си,който се размазва с обувка. Но да коментираш лъжливо миналота-няма да те позволят.
 • 53 Монгомъри

  11 0 Отговор

  До коментар #49 от "Истината":

  Та то Америка не реве така,като ти,хамерска подстилка. Няма понятие"помощ" при военни конфликти. Много си бос!
 • 54 Коментатор

  0 6 Отговор

  До коментар #47 от "Психиатър":

  Брилянтен коментар!
 • 55 Психиатър

  3 11 Отговор

  До коментар #51 от "Монгомъри":

  А ти руснак ли си или руски мелез? Моят народ е много по-стар от руския и има много по-дълга история от руския, а България ще съществува и тогава, когато днешна путинова Русия няма да я има. А руснаците трябва да нелагодапят поне за това, че сме им дали азбуката

  Коментиран от #60

 • 56 Хикс игрек

  4 3 Отговор

  До коментар #47 от "Психиатър":

  Дрън дрън дрънкало
 • 57 Тир

  8 1 Отговор

  До коментар #13 от "Хрониките на Евразия":

  Ооо браво ти явно си Доволен...
 • 58 Тръмп

  1 15 Отговор
  Русия е основна заплаха за света от 1917г.,когато болшевиките я превзеха с безумието си!!!:):):)Когато комунизма бъде унищожен в Русия,ще настъпи мир и с Аллах дори!!!:):):)
 • 59 Хрониките на ЮСА

  18 2 Отговор
  ЮЕСЕЙ: Американци, не спете, не яжте, не дишайте, защото Русия е заплаха. 799 млрд. за оръжие дадохме, Русия 65 и пак е заплаха? По цял свят пратихме армии, и пак я има? Скъсахме я от санкции и пак я има? Спряхме Южен поток и СП2 и пак я им) Смачкахме Усрайна и пак я има? Търсихме и Горбачов и пак я им? Имаме хиляди ядренни бомби и пак я им?ТРЕПЕРЕТЕ АМЕРИКАНЦИ И СЪЮЗНИЦИ НАШИ (СЛУГИ), защото Русия е заплаха ААА!!! :)
 • 60 Монгомъри

  7 1 Отговор

  До коментар #55 от "Психиатър":

  И че кой не знае за това,български мелез?

  Коментиран от #61

 • 61 Психиатър

  1 8 Отговор

  До коментар #60 от "Монгомъри":

  Руските мелези, които защитават пропадналата руска кочина не знаят за това.
 • 62 Гост

  7 1 Отговор

  До коментар #4 от "Boxer":

  Как кой бе!? Путин! Той също е виновен, че като ги заплашва, не им предоставя достатъчно памперси! Осраха света със своя страх!

  Коментиран от #63

 • 63 Руските свине

  2 9 Отговор

  До коментар #62 от "Гост":

  Използват единствено памперси тип "Русофилче". Облизват, почистват и подсушават идеално руския насран задник. И им излизат без пари.
 • 64 Сесесере

  2 9 Отговор
  Да живее България в ЕС и НАТО, да живее САЩ ! Русофилски подлоги вън от България!

  Коментиран от #66

 • 65 Северозапад

  8 0 Отговор
  От КАКТО СМЕ НАТО И ЕВРО СЪЮЗ НАШИЯТ КРАЙ НЯМА РАБОТА.БОЛНИЦИ УЧИЛИЩА ,НАРОДА ЗАМИНАВА....БЕЗ СПЕШНИ МЕРКИ ЩЕ Е ПУСТИНЯ..КОЙТИ ОТЧИТА ГОЛЯМИЯТ НАПРЕДЪК НЕКА ДА ПОПЪТУВА МАЛКО ИЗ СЕВЕРОЗАПЪДА
 • 66 Този коментар е премахнат от модератор

 • 67 Обикновен човек

  7 0 Отговор

  До коментар #20 от "Хрониките на Евразия":

  На празниците ние работим бе говедо недоклатено не чакаме като теб Сорос да ни плаща сметките.
 • 68 Boxer

  2 2 Отговор

  До коментар #18 от "Истината":

  Много верен коментар! Да добавя, че те спомогнаха за освобождението на Русия от комунизма. Това което им помрачава образът на освободители, е че след това заграбиха учени, технологии и територии на влияние за без пари. Нещо като успешен пожарникар - мародер. Въпросът е има ли кой да освободи американците от сегашното им, катастрофално, управление ?
 • 69 Boxer

  3 1 Отговор

  До коментар #49 от "Истината":

  "Ако не бяха поръчките от СССР, нашите фабрики нямаше да просъществуват". Думи на Хитлер за голямата депресия след 1929г . Ако не беше подкрепата на СССР за нацистка германия, Втората Световна Война можеше.да се избегне или поне да не бъде така разрушителна...

  Коментиран от #71


 • 70 тото

  4 3 Отговор
  Най голямата заплаха за САЩ и за целият свят са евреите дето ги управляват!
 • 71 хамсал

  5 0 Отговор

  До коментар #69 от "Boxer":

  Ай стига с това ако бе! Ако това, ако онова! А кой финансиране икономиката на Германия, кой даде парите на Хитлер? Руснаците ли, Сталин ли? Може ли да сте толкова кухи!
 • 72 охо бохо

  2 4 Отговор
  САЩ са смъртоносна опасност и враг на човечеството, следователно и на нас. Самите американци казват , че Русия е техен враг. Следвайки казаното от древните мъдреци ще си изясним какво са ни руснаците! Врагът на моя враг е мой приятел!
 • 73 Гост

  3 0 Отговор
  Викаш живеят в непрестанен страх а ?
 • 74 123

  5 2 Отговор
  Бре тия американци голям страх ги тресе от Русия,да спрат да сънуват кошмари, Русия няма намерение да ги завладява и да храни 300 милиона сбиротак

  Коментиран от #75

 • 75 Име

  2 1 Отговор

  До коментар #74 от "123":

  И да има намерение ще си остане само с него
 • 76 Този коментар е премахнат от модератор

 • 77 педеРусия

  1 0 Отговор
  ПедеРусия е заплаха за целия свят!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.