3 Май, 2019 10:20 1 157 2

Обвинения срещу главния прокурор на САЩ

  • уилям бар-
  • прокурор-
  • сащ

Демократите недоволни от Уилям Бар

Обвинения срещу главния прокурор на САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Главният прокурор на САЩ беше обвинен в лъжа от Демократическата партия, съобщи Fox News.

Изявлението беше направено от председателя на Камарата на представителите Нанси Пелоси. По-рано Уилям Бар не се яви на изслушване в Конгреса.

Бар е обвинен, че не е представил пълна версия на доклада на специалния прокрурор Робърт Мълър за руската намеса в американските избори. Самият Мълър заяви, че докладът му не е бил представен в пълен вид.

В крайна сметка Бар прекара няколко часа в даване на показания пред сенатска комисия във връзка с доклада.

„Главният прокурор не каза истината пред Конгреса. Това е престъпление.“, заяви Пелоси.

Представители на демократите вече призоваха Бар да подаде оставка. Според тях той е демонстрирал неуважение, което не бива да бъде толерирано от законодателите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    2 0 Отговор
    Е какъв му е проблема да предостави пълната версия - явно все пак патока доналд си е мешал капата с пути заради МНОООООГО МАНГИЗИ. Нали щеше да строи хотелски комплекс в масква... Абе бай дончо е май като барека ама в по-голям мащаб - еднакво нагли са и двамата.
  • 2 стоян георгиев

    3 1 Отговор
    как да не харесваш такъв тип управление?властите се контролират една друга.сената контролира съдебната власт и изпълнителната,изпълнителната обратно мачка конгреса и сената,а не като у нас да пърдят в едно гърне докато нагло крадат.