3 Май, 2019 16:40 1 777 4

ФБР с шпионска акция срещу Тръмп

  • сащ-
  • фбр-
  • доналд тръмп

Разследващ под прикритие се срещнал с представители на предизборната кампания

ФБР с шпионска акция срещу Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

От ФБР са изпратили разследващ под прикиртие на среща със съветник от предизборната кампания на Доналд Тръмп, съобщи „Ню Йорк Таймс“.

Рааследващият се е срещнал с Джордж Пападопулос преди 3 години. Основната му цел е била да разбере, дали Тръмп има връзки с Русия.

Срещата се е състояла два месеца преди Тръмп да бъде избран за президент. Разследващият се е представил за научен сътрудник.

Срещата не е довела до сериозни разкрития. Разкриването на акцията обаче може да даде на Тръмп още поводи за натиск върху разследващите служби. Той вече се оплака, че президентската му кампания е била шпионирана.

Пападопулос вече прекара 12 дни в затвора по обвинение за лъжесвидетелстване по време на разследването за руската намеса. Докладът на специалния прокурор Робърт Мълър вече обяви, че не са намерени доказателства за преки връзки на президента с Русия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Реалист

    0 2 Отговор
    Преки връзки не - през зетя и родата ДА!

    Коментиран от #4

  • 3 плевен

    3 0 Отговор
    Искрено се забавлявам с най- великата демокрация на света. А колко по- лесно е да си признаеш по мъжки, че си загубил изборите.
  • 4 психиатър

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Реалист":

    И какво още ти говорят вътрешните гласове?