15 Май, 2019 09:20 2 247 22

Израел: Твърдо с Тръмп срещу Иран

  • аятолах али хаменей-
  • иран-
  • сащ-
  • израел-
  • бенямин нетаняху

Премиерът Бенямин Нетаняху изрази подкрепата си за позицията на Белия дом по отношение на Техеран 

Израел: Твърдо с Тръмп срещу Иран - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Израелският премиер Бенямин Нетаняху изрази подкрепата си за политиката на американския президент Доналд Тръмп срещу иранската агресивност, предаде Франс прес.

Израелският лидер направи това на церемония по случай първата годишнина от преместването на американското посолство в Израел в Ерусалим.

"Ние сме единни със Съединените щати в желанието си да сложим край на иранската агресивност", каза Нетаняху на церемонията, на която присъстваше и американският посланик в Израел Дейвид Фридман.

Според израелския премиер "всички страни в региона и всички в света, които искат мир, трябва да подкрепят САЩ срещу агресивността" на Иран.

Нетаняху направи това си изказване на фона на засилващото се напрежение между Иран и Съединените щати, които обявиха миналата седмица, че изпращат в Персийския залив самолетоносач и бомбардировачи В-52, за да парират евентуални нападения на Иран срещу американските сили в региона.

Американският държавен секретар Майк Помпео обаче заяви, че САЩ не искат да воюват с Иран.

Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей също каза, че няма да има война.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЪРП

    6 3 Отговор
    БРЕЙЙЙЙ, НИКОГА НЕ БЯХМЕ СЕ СЕТИЛИ И ЧУВАЛИ ЗА ТОВА!!!!
    ТОВА Е АНТИЛОГИЧНО ПРОСТО.........А, СТЬЬГА БЕ....!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Borislav Popov

    18 4 Отговор
    "всички страни в региона и всички в света, които искат мир, трябва да подкрепят САЩ срещу агресивността" на Иран.......................Май точно обратното !!!!
  • 3 Танас

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "ЪРП":

    Дядка, сложи си по големи очила и стига шляпа с тези главни букви!
  • 4 Бай хой

    3 2 Отговор
    Не може да бъде. Невероятно. Изненада.
  • 5 Неонационалист

    9 15 Отговор
    Иранн е една затворена ислямска тоталитарна държава, която не дава религиозна свобода на своите граждани и ги избива безпощадно по зловещ начи, ако изповядват християнски ценности. Та тази държава трябва спешно да разреши законово съществуването и изповядването на християнската религия от нейните граждани. В противен случай ще бъде срината със земята не само от Сащ, не само от Израел, но и от нас европейците - НАТО, ако САЩ пожелаят да се включим в коалицията. В нито една държава не е забранена християнската религия както в Иран. Така че опичайте си и вие ''акълите'' тук КОМУНЯГИТЕ и резаните на Нинова и от Атака, които подкрепяте тоталитарните държави Русия и Иран, че да не хапнете бухалките и веригите от националистическите наказателни бригади и скинарите в една прекрасна нощ, също както евреите в Германия ги хапнаха по време на Великата Кристална Нощ.За нас тук на българска земя, сега, вие сте тези ''евреи'' и внимателно с коментарите защото това което се случи с тях в концлагерите ще е като забавление в детската градина, в сравнение с това, което ви очаква тук на българска земя, ако стане световна патаклама.Молете се Путин да ви въне обратно 2 часа преди това, всичко се знае и за всеки руски разузнавач, комунист и надъхан атакист.

    Коментиран от #6, #15

  • 6 Атанас

    14 10 Отговор

    До коментар #5 от "Неонационалист":

    Хапчетата, платен еврейски трол.

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Атанас

    9 9 Отговор

    До коментар #7 от "Националист":

    Не се прави на националист, еврейска повърня.

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Неонационалист

    16 7 Отговор

    До коментар #8 от "Атанас":

    Само Хитлер ви оправя вас и само в концлагери, на сапун за немската армия, която между другото ви обърна със земята наопаки чак до околовръстното на москва и 30 милиона жестоко избити руснаци. Сега Велика Германия владее Европа и ти не можеш да направиш нищо по въпроса:) Роптаеш, гневиш се но, не можеш:):)

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Атанас

    5 6 Отговор

    До коментар #9 от "Неонационалист":

    Германия е мюсюлманска, бе тъпанар еврейски. Мюсюлманска. Благодарение на толерасти като теб.

    Коментиран от #12, #13

  • 12 Химлер

    9 5 Отговор

    До коментар #11 от "Атанас":

    Това сиганите навсякъде си врете носа но внимавай с изказванията за Германия да не ти го кача на бърза ръка на челото отгоре?? Такива като тебе Хитлер ги е правил на сапун нещастен руски евреино комунист. Не се прави на мюсюлманин тарикатче еврейско и да се покръстиш мноооого скоро в българсата православна църква. Времето на Великата Кристална Българска нощ наближава и вие руските евреи комунисти лакеи ближещи задниците на кремъл ще го отнесете първи:):)Тези от Израел поумняха и 70% от оръжието им е купувано от Велика Германия, но вие руските сигани не поумняхте.И не си показвай обрязаната пишка тук по сайтовете защото ние националистите не сме обрязани като тебе хитрецо селски тарикат и може да си види дали е така от желаещите веднага, но преди това на бас на по 500 евра пред нотариус резняко еврейски.Но това че се правиш на мюсюлманин, а си с обрязан полов орган никак няма да те спаси от национализма руски евреино, комунист от партия атака, ближещ задници от кремъл.
  • 13 Иван

    7 4 Отговор

    До коментар #11 от "Атанас":

    Наясно ли си че името ти е еврейско Атанасе?? Ти да не си оня дето се е върнал за куфара с памперсите на летището в Москва и е блокирал с него евакуационният изход на сухой за да не могат да се спасят руснаците?? Заради тебе изгоряха като факли в страшни мъки 41 руснака и те съвевам слезващия път да бъдеш 2 пъти ло бърз човече с еврейско име плюещ по евреите:)
  • 14 Ivan

    1 0 Отговор
    Israel: Tvurdo Trump s oglavnika.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Руси

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "ПЕНКО":

    Ние пък измислихме Адолф който ви го зачука на всичките нехристияни в концлагерите и ве обърна със земята наопакита чак до околовръстното на Москва с 30 милиона жертви руснаци, които се жертваха напразно за вас и в момента този измислен според тебе Исус Христос управлява Европа, а Велика Германия владее икономически, политически и финансово цяла Европа така че нещо си се пообъркал с тезата че Исус Христос е измислен!!

    Коментиран от #20

  • 19 Гришата от Русе

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "ПЕНКО":

    Прав си донякъде защото Путин който е евреин, не само управлява Тръмп, но го и назначи за президент на САЩ, но донякъде си на акъла на шашавия Атанас:):) който е подлъган че може да бъде националист с това нелошо, но еврейско име:):)
  • 20 ББой

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Руси":

    Ако Хитлер не беше послушал подлите англета и долните амери които го насъскаха да нападне Съветския съюз защото разбраха че ще ядат голямата тояга , сега нямаше да има Англия ФАЩ Израел откъдето идват всички беди и войни на земята,светът щеше да е по прекрасен без тях и нямаше да има мръсни чифути-евреи и цигани
  • 21 БУК

    1 0 Отговор
    Какъв обрат!!!
    Никой не е очаквал.....!!!!!
  • 22 БУК

    0 0 Отговор
    Какъв обрат!!!
    Никой не е очаквал.....!!!!!