Last news in Fakti

15 Май, 2019 20:50 9 070 33

Путин размаха пръст на САЩ

  • русия-
  • владимир путин-
  • сащ

Той заяви, че не подкрепя оттеглянето на Иран от споразумението със Запада

Путин размаха пръст на САЩ - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

САЩ се опитват да наложат услугите си върху други държави. Това заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от РИА Новости.

Путин разговаря с президента на Австрия Александър Ван Дер Белен. Според него САЩ се опитват да налагат политиките си в сферата на отбраната и икономиката на други държави.

„Нашите партньори от САЩ се опитват да влияят на отделни споразумения и проекти. Сред тях визирам и „Северен поток – 2“. Има опити за нелоялна конкуренция под претекста на различни политически причини. Двете страни имат и много общи интереси, като САЩ са най-големият производител на петрол и ние трябва да помислим как можем да влияем на енергийния пазар“, заяви Путин.

Путин призова европейските партньори да спазят отговорността си относно Северен поток – 2. Самият Ван Дер Белен обяви, че Австрия остава част от него и че компанията OMV не смята да се оттегля от разработването му.

Путин заяви, че не смята за правилни действията на Иран за изтегляне от ядреното споразумение, защото по този начин страната ще получи упреци за нарушаването на договори.

Той потвърди, че се планира среща с президента на САЩ Доналд Тръмп. Тя може да се проведе по време на срещата на Г-20 в Токио. Путин подчерта, че Русия е открита за контакти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 от провнцията

    38 4 Отговор
    Дано е СРЕДЕН!
  • 2 Анти милиционер

    12 34 Отговор
    Не САЩ, а Изсраел бе милиционер. Изсраел е хванал юздите на САЩ от век насам. Офф, много е прост милия милиционер.... Дано Бог му прости, че е албански реотан(да ме прощават албанските реотани за сравнението).

    Коментиран от #6

  • 3 Рашка с чашка

    8 47 Отговор
    Не е размахал пръст, а пръстче! Освен това сега американците ще му направят голяма услуга, ще започнат война с Иран заради която горивата ще поскъпнат. Ние да му мислиме
  • 4 Антимилиционер

    7 31 Отговор
    „Нашите партньори от САЩ се опитват да влияят на отделни споразумения и проекти. Сред тях визирам и „Северен поток – 2“. Има опити за нелоя

    ПРАВИЛНО ЛИ ПРОЧЕТОХ ЗА ЗАПАДНИ ПАРТНЬОРИ? Милиционери, Новият световен ред и ваши партньори ли са? Муахахаха 😅🤣😅👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️🛃🛂

    Коментиран от #24

  • 5 Анти галфон

    18 2 Отговор
    Ето така размахва пръст на САЩ: 🛂
  • 6 Голем смях

    16 11 Отговор

    До коментар #2 от "Анти милиционер":

    То щото евреите не управляват от стотици години Русия.

    Коментиран от #8

  • 7 Batushka

    21 5 Отговор
    Почна ги!
  • 8 Анти милиционер

    21 2 Отговор

    До коментар #6 от "Голем смях":

    Ако ги управляваха, нямаше да плюят Путин, малоумник. Не напъвай гънката, че ще я скъсаш и няма да можеш да махаш с палката на шофьори без колан.

    Коментиран от #27

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Анти милиционер

    9 3 Отговор
    Вече е ясно, че информацията, всъщност слуховете, относно планирани ирански маневри за застрашаване на американски интереси в Залива е била предадена на Болтън от Мосад в Белия дом, докато израелският Съветник по национална сигурност Маер Бен Шабат лично е осведомявал Болтън.
  • 12 Голем смях

    3 12 Отговор
    Явно твоите гънки са колкото на овца.И сигурно си военен ,комунист и вече пенсионер .Какво общо има Путин с това ,че стотици години евреите управляват Русия ,СССР и отново Русия.Искаш евреите да му целуват малкото дупенце ли?Я се поинтересувай колко от руските олигарси са евреи ,кой управлява Газпром,нефтената и оръжейната промишленост и тогава се изхвърляй на пясъка.Ако ти става де,че съдейки по плоския ти мозък ,вече може да му държиш само калъфката.

    Коментиран от #13

  • 13 Анти милиционер

    4 17 Отговор

    До коментар #12 от "Голем смях":

    Селски, руските евреи са сефаради и нямат много общо с ашкенацитата управляващи западния цигански катун(затова руските евреи Абрамович и сие имат забрана да влизат в ЕС и Англия). И не, не държат лостовете в Русия, глупак! Путин има типичният руски профил - този на иванушка глупака. Това е проблемът - прост е като гьон, а не че е евреин. Просто е идиот и някои по-прости гои го мислят за евреин, понеже не допускат да е толкова празноглав.
  • 14 Хрониките на Евразия

    5 19 Отговор
    Цяла Америка се смее на това Великото , само в комедиите предавания го показват как размахва пръст 😂
    Новият му бисер днес :

    Путин: Цената на Су-57 падна с 20% — това е добре , ще си купим пет пъти повече от него ..
    И заръча до 2028 година , вместо 16 броя Су - 57 за армията , да се доставят 76 ..
    🤡

    Коментиран от #18, #19

  • 15 Тръмп

    5 12 Отговор
    Ще пратим Якудза да му резне кутрето,па дано се успокои Антихрист Путин!!!:):):)Да не ни ядосва,че и восъчната фигура на Вова Ленин може да се разтопи сейчас!!!:):):)
  • 16 Не много умно комунде,даже хич

    7 10 Отговор
    Ще размаха много ясно,като е кинта и двайсет и не то виждат другите ко да прай жужака

    Коментиран от #33

  • 17 outlander

    7 14 Отговор
    Ботоксовия монголоид, с платформите, размаха памперса си на САЩ. Голем смех! 🤣🤣🤣🤣🤣
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 outlander

    7 11 Отговор

    До коментар #14 от "Хрониките на Евразия":

    Голям смешник е ботоксовия, но в миналото имаше къде по-одухотворена физиономия, с която мъченически разнасяше чантите и куфарите на кмета на Ленинград. Водеха го Главен торбар на ЦК на КПСС по онова време и все го дегизираха със смачкан шлифер, вързан с шнур. С шнур, моля ти се! Хахаха 🤣 Голем смех беше!

    Коментиран от #25

  • 20 onq s konq

    7 6 Отговор
    Е как ще твърди Путин че САЩ са "НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ПЕТРОЛ" в Света,след като русофилите тука казват :"Ааа...Че кво произвежда САЩ?...НИЩО"!И не мога да разбера сега- Путин ли лъже,или русофилите?А бях чел някъде,че САЩ произвеждат петрол ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО РУСИЯ И САУДИТСКА АРАБИЯ ВЗЕТИ ЗАЕДНО,ама реших че е фалшива новина...а то било Истина!:)
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Румяна Костова

    5 4 Отговор

    До коментар #4 от "Антимилиционер":

    Виждам, че темата за милиционери много Ви вълнува. Що не си вземете някой комикс на тая тема? Или някое блокче за рисуване, че да се усъвършенствуване в рисуването на фуражи. Картинките, които сте нащтракали тук, изглежда Ви доставят голямо удоволствие!
  • 25 Румяна Костова

    11 4 Отговор

    До коментар #19 от "outlander":

    Малка справка, когато Путин е заместник кмет, вече няма КПСС. В Русия на власт са либералите с Елцин.Ако не знаете , че Путин
    е заемал тази длъжност по време на демокрацията, а не в комунистическата епоха, колко ли пък ще струват другите Ви свободни
    съчинения? Попаднах преди време на интервю на някакъв немски бизнесмен, който имал тегоби с бюрокрацията в Петербург. Негов колега немец го посъветвал,, Иди при Путин, той е човек на действията "

    Коментиран от #28, #30

  • 26 1944

    4 8 Отговор
    размахало пръст джуджето, но никой не го забелязал.
  • 27 Роко

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Анти милиционер":

    Ротенберг е типично руска фамилия ша знаеш
  • 28 Роко

    5 8 Отговор

    До коментар #25 от "Румяна Костова":

    Румянке мари глупава в корумпирана държава като Русия (нещо което Путин е признавал нееднократно, дори анекдоти разказва) човекът който ще ти свърши работа е този който взима подкупа. Шефа няма да вземе парите той праща момчето за всичко което ако стане издънка може да се пожертва.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Хрониките на Евразия

    4 6 Отговор

    До коментар #25 от "Румяна Костова":

    Без подписа на Путин , един контейнер не влизаше , или излизаше от пристанището на Петербург , срещу заплащане лично на него , разбира се .
    Беше довереното лице на Тамбовският картел .
    Там и Березовски го забелязва и предлага на Елцин .. като добър послушник ..
  • 31 Капка

    2 4 Отговор
    Империята на злото начело с Путин остави народа си да яде прикладите на калашници, скоро джуджето ще се гътне...дяволът е обречен.
  • 32 Капка

    2 4 Отговор
    Империята на злото начело с Путин остави народа си да яде прикладите на калашници, скоро джуджето ще се гътне...дяволът е обречен.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания