Last news in Fakti

18 Май, 2019 13:20 3 734 12

САЩ с предупреждение за самолетите над Персийския залив

  • сащ-
  • самолети-
  • персийския залив

Машините може да имат проблем с навигацията и комуникацията

САЩ с предупреждение за самолетите над Персийския залив - 1
Снимка: Shutterstock

Америкнаски дипломати предупредиха, че търговските самолети, летящи над Персийския залив, са изправени пред риск в условията на засилено напрежение между Иран и САЩ, съобщи Daily Star.

Подчертава се, че напрежението в региона е ключово за международния въздушен транспорт. САЩ вече изпратиха група бойни кораби в региона на Персийския залив.

В същото време се появиха новини за саботажи срещу петролни танкери, намиращи се край крабрежието на ОАЕ.

Посочва се, че самолетите прелитащи над региона, може да установят заглушаване в своята апаратура за навигация и комуникация. Представители на Белия дом признават, че е възможно грешно идентифициране на самолети.

Големите авиокомпании в региона все още не са отговорили на предупреждението.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти милиционер

    15 1 Отговор
    Аве Ротшилдови Съединени Щати

    Коментиран от #9

  • 2 Даа

    13 1 Отговор
    Аааа значи сега да чакаме някой самолет да падне там.Хитро,хитро но прозрачно тъпо.
  • 3 ллллллллл

    18 5 Отговор
    Ще загиват още невинни хора заради тези шизита от САЩ
  • 4 Хасан

    18 2 Отговор
    Не се наситиха на петродолари ....поредната държава която ще разбият и хората ще страдат ...за американска диктатура ...а защо светът воюва срещу Хитлер?!...
  • 5 outlander

    3 23 Отговор
    В Иран рязко е скочило търсенето на памперси и лигнин. Русопитеците и русофилистиците са в траур и бясно нахлузват памперсите. След здравото набиване на канчето на ботоксовия монголоиден запъртък, с платформите, от американския господар, за всеки случай запъртъка е нахлузил четвърти чифт памперси.

    Коментиран от #8

  • 6 Петър

    10 1 Отговор
    Че то си еочеизвадно ,че щатите след лайната които забърква тръмп е да предизвикат поредната война с държава която има петрол
  • 7 Хасан

    8 1 Отговор
    Сега някакъв пътнически самолет ще падне и пак ще обвинят някой дето халхабер си няма от нищо...като Украйна и Малайзкия самолет
  • 8 Хасан

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "outlander":

    Иран не ти е Сирия ,не ти е Ирак ...

    Коментиран от #12

  • 9 Docenta

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Анти милиционер":

    То и русия е ротшилдова,с огромното червено знаме.Целия коментер е само от еврей и то хазарски
  • 10 Радио Ереван

    2 0 Отговор
    Ирак номер 2 ще гледаме:(... За пореден път ще скапят Иран реднеците заради проклетия им петролен интерес... И с един куршум два заека - Израел ще стане най-силната държава в региона след тях саудитите... Ционисткия план от wwII не е спирал...
  • 11 Не глеам таувизия

    5 1 Отговор
    Не почнат ли война тази година американците им уйде измислената напечатана на хартия и виртуална икономика:) А ако нападнат Иран от това ще загуби целия свят и ще спечелят само шепа олигарси в УСА... Очаквайте нов фалс-флаг в залива... Някой кораб ще потъне или самолет ще падне ... Все изпитани и работещи ЦРУ схеми.
  • 12 outlander

    3 6 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    Не знам Иран дали не ми е Сирия или Ирак, но знам, че Ирак би Иран както си поиска във всяка война, която са водили помежду си, а Ирак с милионната си армия падна за броени седмици след като влязоха американците. В Сирия нещата са много по-тарикатски отколкото си мислиш - американците оставиха Асад да живее на цената на това да вкарат руслямистан в спиралата, от която няма измъкване за много време напред. Сега ватниците ще бухат много яко пари там, както и въоръжение, и техника, и войска, а всяко това нещо иска още пари, и още пари и пак пари. Дребния ботоксов монголоид, с платформите, най-малко три пъти обявяваше изтегляне на пародията, наречена ватническа армия, но не може да излезе от спиралата и ще седят сам докато американците не решат, а това ще стане като руслямистан се изтощи и почне пак да квичи за хляб както стана като падна СеСеСеРе.