20 Май, 2019 15:52 2 811 11

Милиардер направи нещо невероятно

  • робърт ф смит-
  • милиардер-
  • студенти

Робърт Ф. Смит изплати студентските кредити на цял випуск

Милиардер направи нещо невероятно - 1
Снимка: Shutterstock

Милиардер обяви, че ще изплати студентските кредити на цял випуск студенти от колеж в Атланта, Джорджия, съобщи Би Би Си.

Робърт Ф. Смит е един от най-големите филантропи в САЩ. Той обяви какво ще направи по време на обръщение пред студентите.

Той ще покрие студентски кредити на стойност $ 40 млн. От това ще се възползват близо 400 студенти.

Самият филантроп е инвеститор, който работи в сферата на софтуерните компании. Неговото състояние се изчислява на $ 5 млрд.

„От името на моето семейство, което живее тук вече осем поколения, аз ще налея малко гориво във вашия автобус. Ние правим дарение за този клас, с което да ликвидираме вашите студентски кредити“, заяви Смит.


Някои студенти имат студентски кредити на стойност $ 200 000, като това дарение ще им позволи да започнат кариерата си на чисто. Вече е започнало проучване за изплащане на кредитите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И с остатъка от парите

    11 7 Отговор
    Купи нова силиконова вагина от щраус на Бояна Шарлопова
  • 2 Черноглед

    6 8 Отговор
    На който са му по - слаби ангелите, като разбере, че кредита му от 200 000 е погасен,, с парите които иначе би давал за погасяване на кредита ще започне да пие алкохол, аху, ихи и да провали живота си.

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гост

    10 7 Отговор

    До коментар #2 от "Черноглед":

    Випускници от такъв колеж почват работа със стартови заплати от 120-150 000 долара ГОДИШНО !!!! А ако са съвсем малко над средното ниво , още на 3-4 година вече са над 250 000 годишно !!!!! Ако си мислиш , че 200 000 е някаква космическа сума за тях , помисли пак !!!! Това не ти випускник от "безплатен" измислен ушанковски "вуз" !!!!

    Коментиран от #5, #6, #10

  • 5 ссссссс

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Между другото това са пари за 4 години обучение в колежа.Най-вероятно става дума за Технологичния институт в Атланта,Джорджия.Ако си гражданин на щата Джорджия обучението в колежа е почти два пъти по евтино.Имайте на предвид ,че обучението в американски елитен колеж ти дава средства и възможности каквито неможеш да намериш в никоя друга държава по света.Така, че разходите са оправдани на фона на това и ,че като завършиш ти гарантират работа и огромни годишни заплати.
  • 6 ВярвайСи

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Твоята статистика за ИТ сферата е като един българин, който и той от 20 години там в ИТ секториа ... и обяснява какви заплати и какво много се постигало. Дойде да прави стартъп в България - нае няколко човека за 3 месеца (опитни хора - над средното ниво) ... лъга ги, че бюрокрацията и лятото виновни за заплатите ... накрая си замина без да плати на никой. Същия този стартъп, ползваше и студенти от Малайзия, които също не получаваха заплати и ги лъжеха, че ще са акционери и учени в "бъдещата голяма работа" ... Оказа е, че от години движат такива неща, колкото да прибират от инвеститори големи пари и за 1 годин сменят средно по 3-4 екипа на година в различни държави ... доколкото се излъжат хората. Та обратно на темата 270 хиляди взема човек с 30 години IT опит, който са много над средното и няма нищо общо със студенти на 4-5 години опит ! Останалото са филми.

    Коментиран от #8

  • 7 Другаря Милиардерчев

    7 0 Отговор
    Комунистическите олигарси мноооого гладни бе Наяждане нямат
  • 8 Абе какво му се връзваш на тоя

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "ВярвайСи":

    Той ако вдяваше от нещо щеше ли да виси по цял ден тука да троли за да си изкара гюнлюка за пица и бира?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Я па ти

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    А 300000 годишно!?! Не са ли 3 млн.,хаха,абе лумпен,а посмали,президента на САЩ взима 400000 годишно,я ми дай линк лъжец смотан къде този студент ще вземе повече от 50000 годишно!?
  • 11 1944

    5 1 Отговор
    никакъв шанс това да направи руска свиня олигарх.