21 Май, 2019 08:26 1 732 19

Тръмп: Иран да внимава

  • сащ-
  • доналд тръмп-
  • иран

Той заяви, че САЩ са готови да отговорят на всяка провокация

Тръмп: Иран да внимава - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че страната му ще даде военен отговор на всяка провокация на Иран, съобщи Fox News.

Вече стана ясно, че в Иран са увеличили значително производството на нискообогатен уран. Това става, след като САЩ се изтеглиха от споразумението за ядрената програма на страната.

„Мисля, че Иран ще направи голяма грешка, ако направи нещо. Ние нямаме никакви признаци за това“, заяви Тръмп.

Иран вече обяви, че временно ще спре да изпълнява част от договореностите по споразумението. Страната призова международната общност да направи каквото е необходимо за нейното запазване.

В момента САЩ ограничават търговията с ирански петрол.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Доню

    5 1 Отговор
    ...oup oup oup open gangnam style..
  • 2 Не много умно комунде,даже хич

    9 14 Отговор
    Ша клекнат чалмите скоро пред бай Дончо няма как

    Коментиран от #4

  • 3 Реално

    22 4 Отговор
    На америте им трябва война-хем да запьлнят временно някоя дупка в бюджета-хем да смучат петрол и ресурси след това-иначе ги чака фалит.Готови са светьт да запалят-само и само да продьлжьт да трупат сланини на огромните си задници.

    Коментиран от #7, #8, #10

  • 4 Америка е кочина

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Не много умно комунде,даже хич":

    никой досега не е клякал пред Дъртото!
  • 5 Лъв от саваната

    2 13 Отговор
    Най силния оцелява.От 70 години са САЩ,поне още толкова ще са най,най.На който нему харесват да си заринат главата в пясъка като щраус.

    Коментиран от #12

  • 6 Америка е кочина

    8 4 Отговор
    никой досега не е клякал пред Дъртото!
  • 7 Стоян

    2 10 Отговор

    До коментар #3 от "Реално":

    Абе овчи,краварите са най големия производител на петрол в момента. И 40% от нефтените им находища не се използват

    Коментиран от #9

  • 8 ....

    12 2 Отговор

    До коментар #3 от "Реално":

    Само война може да спре спиралата на безумието! Заплатите на Банкери, Менажери и темподобни постоянно растът, до кога и до колко, кой го плаща? Платците са безпарични!
  • 9 Бай хой

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян":

    Ми не се използват защото са неизползваеми ра айнщайн. То не само при тях има изкопаеми на голямс дълбочина със ниска концентрация и съответно безмислен добив.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Бай хой

    11 1 Отговор
    Терористите от сащ са винаги готови да отговорят подобаващо на всяка своя провокация. Справка перманентна операция "гладиус".
  • 12 ....

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Лъв от саваната":

    Имай предвид, че зада оцелееш следващите 70 гоини трябва да ходиш постоянно наведен и да поемаш всеки член без да се дърпаш!
  • 13 Бай хой

    7 1 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    И ти лично като какъв се явяваш в случая? Може би като жертва на изнасилване която я е срам да се оплаче?
  • 14 Къцамун

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Borislav Popov":

    Толко време не разбра ли, че грешката ти е в начина на чакане? Докато чакаше бараше ли най различни мечове? То така се прави.
  • 15 Каубойска кръчма озадачените русофили

    5 6 Отговор
    От известно време влизам в този и други сайтове, където се разрешават свободни коментари. С всеки изминал ден, от нормален човек, започвам да се превръщам в русофоб и лошото е, че човек се увлича и не го забелязва навреме. Четейки коментарите на така наречените "русофили" или "проруски" настроени /ако щете "любители" на Русия/, човек постепенно се отвращава от Русия, дори да е чист руснак и да работи в руско представителство в България. Става до такава степен русофоб, че като отиде в понеделник на работа, гледа колегите си руснаци на криво и е готов да ги избие, та даже и роднините си руснаци и това нещо се получава само ако чете коментарите на така наречените "русофили" без да влиза даже в спор. А ако влезе и в спор с тези хора, вече се превръща във ''въоръжен'' руснак с ''гранатомет'', готов да воюва срещу роднините си руснаци. Та питам се, дали тези ''русофили'' го постигат този ефект поради факта че са изключително тъпи и ограничени хора, и с коментарите си настройват хората срещу Русия, или това са изключително хитри соросоиди, които представяйки се за ''русофили'' по хитър начин ни отвращават от Русия?? Лично аз, мисля че са олигофрени които си мислят че са ''русофили'' и с олигофренските си мозъци и коментари ни настройват срещу тази прекрасна страна. За всеки случай, ако искате и вие да не станете русофоб, лечението е просто, не четете коментарите под статиите. Иначе сайта е прекрасен, с демократично настроени журналисти и нещата се представят от р
  • 16 ****

    7 3 Отговор
    Тези си мислят,че участват в каубойски филм,все заплахи отправят,и този рижавия като развален грамофон,повтаря все едно и също.
  • 17 Гледач

    2 1 Отговор
    Иран няма какво толкова да внимава.Ако Сащ имаха решение до сега както с ИРАК или Афганистан щяха да са го приложили.Това показва историята до сега.
  • 18 Шабан

    3 2 Отговор
    Тръмпончо пак олигави вратонашийника си. Защо се репче на по-слабите от него, що не говори с такъв тон примерно на Китай или Рашата!? Ще му изтине акуто на секундата, нали!!! На слабият всеки може да се перчи, ама достойнството идва като се защитаваш от по-силните от теб или поне равни на теб.!?

    Коментиран от #19

  • 19 гост

    0 2 Отговор

    До коментар #18 от "Шабан":

    Ти май или си спал десетина години или си сляп и глух !!! Някъде нещо да си чул , че Китай в момента е с мита , наложени от Тръмп , за над 300 милиарда ????? Вследствие на което е пред прага на рецесия за пръв път от над 30 години , ако ще след месец да ги отменят , а ако останат със сигурност е в рецесия ???? Ами любимата ти Раша от какво цъфна и върза с почти 50 % спад на БВП ???? Дето няма да го компенсира още 10 години поне , а най-вероятно никога ???!!!! Наивници с капаци !!!!!