21 Май, 2019 10:20 1 519 21

Мадуро призова за предсрочни избори

  • николас мадуро-
  • избори-
  • венецуела

Президентът на Венецуела смята, че така ще се реши кризата в страната

Мадуро призова за предсрочни избори - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Президентът на Венецуела Николас Мадуро призова за предсрочни избори за ново Национално събрание, съобщи ТАСС.

В момента събранието е доминирано от опозицията. Според Мадуро така може да се постигне решение на политическата криза в страната.

„Днес правя предложение на опозицията за съревнование в избори. Да проведем предсрочни ибзори за Национално събрание и да видим кого подкрепи народа“, заяви Мадуро.

Според него така ще се стигне до мирно решение на политическата криза в страната. Следващите избори за Национално събрание трябва да се проведат в края на следващата година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Каубойска кръчма озадачените русофили

    11 17 Отговор
    От известно време влизам в този и други сайтове, където се разрешават свободни коментари. С всеки изминал ден, от нормален човек, започвам да се превръщам в русофоб и лошото е, че човек се увлича и не го забелязва навреме. Четейки коментарите на така наречените "русофили" или "проруски" настроени /ако щете "любители" на Русия/, човек постепенно се отвращава от Русия, дори да е чист руснак и да работи в руско представителство в България. Става до такава степен русофоб, че като отиде в понеделник на работа, гледа колегите си руснаци на криво и е готов да ги избие, та даже и роднините си руснаци и това нещо се получава само ако чете коментарите на така наречените "русофили" без да влиза даже в спор. А ако влезе и в спор с тези хора, вече се превръща във ''въоръжен'' руснак с ''гранатомет'', готов да воюва срещу роднините си руснаци. Та питам се, дали тези ''русофили'' го постигат този ефект поради факта че са изключително тъпи и ограничени хора, и с коментарите си настройват хората срещу Русия, или това са изключително хитри соросоиди, които представяйки се за ''русофили'' по хитър начин ни отвращават от Русия?? Лично аз, мисля че са олигофрени които си мислят че са ''русофили'' и с олигофренските си мозъци и коментари ни настройват срещу тази прекрасна страна. За всеки случай, ако искате и вие да не станете русофоб, лечението е просто, не четете коментарите под статиите. Иначе сайта е прекрасен, с демократично настроени журналисти и нещата се представят от р

    Коментиран от #9, #13

  • 3 плевен

    9 1 Отговор
    Това му беше правилния ход, още от началото на кризата. Много закъсня с него и нещата ще станат на кантар. Сега който и да загуби, ще вряка че изборите не са честни.

    Коментиран от #19

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 onq s konq

    5 6 Отговор
    Естествено и нормално е Мадуро да ПРОБУТВА "МАДУРОВСКИ НОМЕРА".Защото Опозицията иска НЕ ИЗБОРИ ЗА "НАЦИОНАЛНО СЪБРАНИЕ",А ЗА ПРЕЗИДЕНТ!Което Мадуро КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВА по разбираеми причини.

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай хой

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Хой":

    Пременил се Илия пак в тия. Плашипутарник не разбра ли че няма никакво значение под какъв ник ще си пишеш простотиите? Окипазения си ти. Никой не можеш да заблудиш, освен себе си. Жалко същество неразбрано.

    Коментиран от #16

  • 8 Бай хой

    6 5 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    И почему трябва да са избори за президент а не за национално събрание? Както се разбира от протестите мнозинството подкрепя законния президент. Така наречената опозиция се промъкна до парламента с фалшиви обещсния. Видяха хората до какво доведе действието им и опита за преврат. Сейчас думата има народа на Венесуелла. Гуйняндо у дранголника.

    Коментиран от #10

  • 9 Санитар с бяла престилака

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Каубойска кръчма озадачените русофили":

    Мястото ти е при мене Хамлете ! Не се притеснявай - ще се грижа добре за тебе .
  • 10 onq s konq

    5 4 Отговор

    До коментар #8 от "Бай хой":

    А почему Мадуро БЯГА от Президентски избори?Ами логично-ЗАЩОТО НЕ Е СИГУРЕН В ПОБЕДАТА СИ...ама ИЗОБЩО!Ноооо...,АМЕРИКА И ЕВРОПА НЯМА ДА ОСТАВЯТ ТАКА НЕЩАТА-не си правете подобни илюзии ТИ И ПУТИН:)

    Коментиран от #12

  • 11 Доналд тръмп

    4 2 Отговор
    Аз пък ще взема да ти върна откраднатите пари от рафинерията и бензиностанциите в САЩ, че да има с кво да ги провоедеш тия избори
  • 12 бат Рамбо е гей

    6 2 Отговор

    До коментар #10 от "onq s konq":

    Ами Мадуро не се е самопровъзгласил за президент ! Нито пък е съставил клонирано Народно събрание което да се обяви само за легитимно !!!

    Коментиран от #14

  • 13 психлолог евгени дайнов

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Каубойска кръчма озадачените русофили":

    Ела, душко, да си излееш мъката пред мен, тука няма кой да ти помогне и разбере.

    Коментиран от #21

  • 14 onq s konq

    6 4 Отговор

    До коментар #12 от "бат Рамбо е гей":

    Разбира се че Мадуро не се е провъзгласил САМ за Президент,а е ПРОВЪЗГЛАСЕН ОТ МОСКВА.По СЪЩАТА РЕЦЕПТА неправилно наричаният Гуайдо "провъзгласил се", ЩЕ БЪДЕ ПРОВЪЗГЛАСЕН ПЪК ОТ ЗАПАДА ЗА за Президент!Това е положението.

    Коментиран от #17

  • 15 бббббб

    1 2 Отговор
    Не успя с преврат и сега друга песен пее.
  • 16 Бай Хой

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    Ми като няма никакво значение, що се впрягаш бе ушев !? Драскай си там ежедневните простотийки (кремльовски опорки) и хич да не ти дреме на пишочето.
  • 17 СссереМ

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Бе то и бай доню назначен от Москва !

    Коментиран от #18

  • 18 onq s konq

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "СссереМ":

    Еми нормално - както и Путин пък от бат Бойко.
  • 19 Реалист

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "плевен":

    Бъркаш, хората не са глупави - фалшифицираните избори СА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ И ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОВТОРЯТ. Това му казаха и съседните държави и Европа.

    Коментиран от #20

  • 20 плевен

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Реалист":

    Бъди реалист. Това го казва САЩ, а Колумбия и Европа са само повредени грамофони плочи. И да- да повторят всички избори.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.