Last news in Fakti
  Тема: Украйна

21 Май, 2019 12:20 4 273 52

Зеленски иска САЩ да притиснат Русия

  • украйна-
  • владимир зеленски-
  • сащ

Новият президент на Украйна подкрепя санкциите срещу страната

Зеленски иска САЩ да притиснат Русия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Украинският президент Володимир Зеленски призова САЩ да затвърдят санкциите срещу Русия, съобщи РИА Новости.

Зеленски встъпи в длъжност през вчерашния ден. Веднага след това той се срещна с представители на Белия дом, които присъстваха на церемонията в Киев.

„Ние няма да можем сами да преодолеем агресията в Донбас и Крим. Затова и се нуждаем от вашата помощ. Искам да изкажа подкрепата си за допълнително затягане на санкциите срещу Русия. Вие сте нашият основен партньор по този въпрос“, заяви Зеленски.

Той определи САЩ като добър пример за демокрация. Зеленски благодари на американските представители за подкрепата в реализирането на реформите в Украйна.

Руският президент Владимир Путин вече заяви, че ще поздрави Зеленски за поста, едва след като покаже напредък в преговорите за Донбас. Според него е важно да се постигне подобряване на отношенията между Русия и Украйна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    114 17 Отговор
    Тоя почна да лиже задници от първия ден !

    Коментиран от #4, #6

  • 2 Зелен

    86 10 Отговор
    Ми, да продължава да ги подкрепя и след още 3-4 години ще са загубили пазари не за 75 милиарда, ми за 275 милиарда. Пък дони ще му благодари за подкрепата и новите работни места в САЩ.
  • 3 336

    87 7 Отговор
    Зеленски попитай САЩ каква е разликата между Донбас/Крим и Косово/Албания че нещо не схващам!

    Коментиран от #10

  • 4 Borislav Popov

    13 83 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    А бе ти руските задници, ги лижеш тук от години наред, ама си седнал на Зеленски сега да завиждаш !

    Коментиран от #13

  • 5 outlander

    15 79 Отговор
    Край, всички мечти на русофилиснята бяха разбити. Слагайте памперсите, русофилистици и се гответе за траурните тържества.

    Коментиран от #18

  • 6 куку руку ку

    69 8 Отговор

    До коментар #1 от "Бесен Язовец":

    Това малко прасенце- Зеленски, явно е на високо хормонална диета за бърз разтеж. Първия ден още започва да личи каква голяма свиня ще стане...
  • 7 флипп

    69 10 Отговор
    Поредния марионетен парцал. Ако преди 30 години, доката скачахте по площадите някой ви беше обяснил какъв кошмар е олигархо-демокрацията нямаше да му вярвате
  • 8 Борсук

    50 6 Отговор
    Зайо пак плаши мечката. Ако успее да я натика в чатала, може и да я опраши, ама руската мечка вече не влиза в чатала, взела си е урок от Хитлер.
  • 9 ко каза

    60 7 Отговор
    САЩ и демокрация? Хахахахахахах. Зеленский, езикът ти ще стане кавенский, докато ти приключи мандата. Леко с лизането на задни части!
  • 10 Някой

    14 47 Отговор

    До коментар #3 от "336":

    Косово от кой беше анексирано?

    Кой прави референдум под душата на калашници и после го признават само несъществуващи'държави'?

    За едни фашисти от северна азия питам:))

    Коментиран от #12, #31

  • 11 Стамат

    50 8 Отговор
    Поредната глупава урка която не разбра че с притискане от краварника няма да стане .Вече пета година ги притискат и пета година Украйна тъне в мизерия.И след северен поток 2 и турски поток за тях всичко приключва

    Коментиран от #21

  • 12 куку руку ку

    50 5 Отговор

    До коментар #10 от "Някой":

    Косово направо с ракети и снаряди го отцепиха от Сърбия и то точно господарите ти от америка, за какъв референдум плачеш?
  • 13 Бесен Язовец

    24 9 Отговор

    До коментар #4 от "Borislav Popov":

    Ти като ближеш всеки ден кравешки да не си умрял ?!!

    Коментиран от #19

  • 14 outlander

    9 42 Отговор
    Русофилистиците са национални предатели, родоотстъпници и марионетни парцали на руслямистанските мюсюлмани.

    Коментиран от #15

  • 15 бат Рамбо е гей

    36 3 Отговор

    До коментар #14 от "outlander":

    От известно време влизам в този и други сайтове, където се разрешават свободни коментари. С всеки изминал ден, от нормален човек, започвам да се превръщам врусофил и лошото е, че човек се увлича и не го забелязва навреме. Четейки коментарите на така наречените "русофоби" или "прокраварски" настроени /ако щете "любители" на крави/, човек постепенно се отвращава от обора , дори да е чист кравар и да работи на Козяк в България. Става до такава степен русофил, че като отиде в понеделник на работа, гледа колегите си кравари на криво и е готов да ги избие, та даже и роднините си соросоиди и това нещо се получава само ако чете коментарите на така наречените "русоффоби" без да влиза даже в спор. А ако влезе и в спор с тези хора, вече се превръща във ''въоръжен'' соросоид с ''гранатомет'', готов да воюва срещу роднините си грантаджии. Та питам се, дали тези ''русофоби'' го постигат този ефект поради факта че са изключително тъпи и ограничени хора, и с коментарите си настройват хората срещу обора, или това са изключително хитри соросоиди, които представяйки се за ''русофоби'' по хитър начин ни отвращават от краварника?? Лично аз, мисля че са олигофрени които си мислят че са ''русофоби'' и с олигофренските си мозъци и коментари ни настройват срещу тази прекрасна страна.

    Коментиран от #35, #50

  • 16 Бесен Язовец

    13 32 Отговор
    Руските подлоги, преди изборите шапка му сваляха на Зеленски, уж той щял бил да поведе Украйна, назад в СССР и щял бил уж да клекне на Вовата и бля, бля, ! Сега вече след като се смениха мацковските опорки, подлогите така яростно започнаха да оплюват Зеленски и той стана за тях по голям враг и от Поршенко дори. Фурнаджийски лопати !
  • 17 гост

    30 6 Отговор
    Този е пълен палячо и го избраха с наказателен вот понеже няма друг. Урайна е много зле, имам приятели живеещи там и го знам от тях. Настроиват се срещу Русия, а те са много по-близки с тях отколкото със всеки друг народ. САЩ са най-големият пример прикрита агресия, нямат място в много страни, но те започват конфликти и вмешатество под формата на налагане на демокрацията. Да не се забравя, че САЩ са единственните използвали атомно оръжие срещу друга страна и срещу невинното население на Хирошима, за каква демокрация и каква агресия говорим?
  • 18 Възмутен

    18 2 Отговор

    До коментар #5 от "outlander":

    Спри да се фрогираш с двойни дози защото се испускаш постоянно тука и миризмата е задушливо нетърпима с "аромат" на прясно стомашно претаботена храна боб с зеле.
  • 19 Borislav Popov

    9 8 Отговор

    До коментар #13 от "Бесен Язовец":

    Казах ти вече, на мен ми е през патлака за тойти кравари и за тойти ушанки ! То само ти май тук през ден сменяш боята, днес руските задници ближеш, утрк краварските, само само парата да не секва.
  • 20 СССРБарета

    24 6 Отговор
    и тоя палячо зеленски ще го ръси попа
  • 21 Мимо

    6 23 Отговор

    До коментар #11 от "Стамат":

    пр00сиа вече е в рецесия, пета година им падат доходите.

    В Европейска България има повече туристи от Украйна отколкото от калната локва северно от Монголия.

    Пък ти си мечтай колко са велики и колко ресурси имат. :))

    Коментиран от #22, #34

  • 22 СссереМ

    23 5 Отговор

    До коментар #21 от "Мимо":

    Я върви ги брой на морето колко са украинците !! Два автобуса народ ! Чакай на тях да и оправиш туризма ! А и тия дето идват тук са за работа - да прислужват на руснаците в хотелите и ресторантите !!!

    Коментиран от #27, #29

  • 23 Хрониките на Евразия

    7 22 Отговор
    Путин и Лавров 3 години се молят на Тръмп да се срещне с тях,, пък американска подметка бил Зеленски..

    Коментиран от #30, #41

  • 24 Фейк Нюз

    23 3 Отговор
    Нали в предизборната му платформа влизаше подобряване на отношенията с Русия? Е, кое е вярното? Или се е обърнал като фурнаджийска лопата, или новината е за коша...
  • 25 Каледония

    7 15 Отговор
    Да.....нормално - евраазийци разбират само силата.
  • 26 русия е джудже

    6 21 Отговор
    Санкции до дупка за руската кочина !

    Коментиран от #28

  • 27 Borislav Popov руската подметка

    6 22 Отговор

    До коментар #22 от "СссереМ":

    Руснаците по дефоут са подчовеци.Няма как някой да слугува на подчовек.

    Коментиран от #42

  • 28 Антиджендар

    15 2 Отговор

    До коментар #26 от "русия е джудже":

    Теб са те санкционирали от малък още старите софиискигендари та сега вече си сороскигендар-трансик и си търсиш мъж от бежанците

    Коментиран от #46

  • 29 Мимо

    6 9 Отговор

    До коментар #22 от "СссереМ":

    Виж сайта на НСИ и по-тихо там фашистко-р00ска подметко.

    Едно е мечтите ти, друго официалните данни.

    Коментиран от #43

  • 30 Сивчев

    14 4 Отговор

    До коментар #23 от "Хрониките на Евразия":

    Това че Зеленски е поискал нещо е едно, какво ще стане е друго, но при всички положения нима не е ясно вече, че руснаците вече само просто си го местят при такива изхвърляния и налагат контра. И е ясно, че по този начин нищо няма да бъде постигнато. Така че няма какво да се цвили толкова тук.

    Коментиран от #36, #44

  • 31 КоКо

    5 5 Отговор

    До коментар #10 от "Някой":

    САЩ имат военна база в Косово от бая време. Тях нарияаш окупатори ?!?! Платените коментатори или са прости или се правят нарочно на прости.
  • 32 Мислещ

    13 3 Отговор
    Тия съм ги признал за най-простста нация в Европа. Вместо да изринат проамериканските подлоги, те само ги сменят. И американците изпуснаха шанса, залъгаха ги успешно с Тръмп.
  • 33 Шляхтиц

    15 2 Отговор
    Поредният трагикомичен артист за президент на Украйна. Като си се кандитарал за президент, означава, че си се нагърбил и ангажирал ТИ да оправиш държавата, не да каниш друг да вади кестените от огъня.........
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Kcaniba

    9 2 Отговор

    До коментар #15 от "бат Рамбо е гей":

    Абсолютно е така.
    Много лабафф матрала , туй на козяк платените.
    Иммам чувството, че ги избират по IQ-то, в обратна прогрессия)))
    А русофобията, като всяка фобия - психологично отклонение.
  • 36 586

    8 3 Отговор

    До коментар #30 от "Сивчев":

    Напротив, санкциите си постигат целта, само че медиите, троловете и западните политици ни заблуждават, че целта е да се постави Русия на.колене. А тя съшност е да се унищожи конкурентното производство в колониите като Украйна, България и т.н.
  • 37 Пешо

    2 0 Отговор
    Абе така си е то ама и в живота така се получава че детето като не обича майка си хубаво не вижда
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Веселият готвач

    10 0 Отговор
    таз комедия вече се е играла и Потрошенко изгуби....
  • 40 ЪРП

    7 0 Отговор
    МНОООГО СЕ НАИГРАХА УКРАИНЦИТЕ С ТАЗИ БУЛОНКА!!!!!!!
  • 41 бат Рамбо е гей

    7 0 Отговор

    До коментар #23 от "Хрониките на Евразия":

    На срещата с Путин кой кого чакаше ? Путин перчема или обратното ? А на срещата на Г20 ? Всички стояха и чакаха Путин !!!
  • 42 Точи и Меси

    2 2 Отговор

    До коментар #27 от "Borislav Popov руската подметка":

    Подчовек може само да си ти - с тоя манталитет .... ! Кога те пуснаха от зоологическата?!!

    Коментиран от #47

  • 43 Санитар с бяла престилака

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "Мимо":

    Шизофренията ли те хвана ?
  • 44 Хрониките на Евразия

    1 8 Отговор

    До коментар #30 от "Сивчев":

    Няма по чуждопоклоническа нация от руснаците..
    Исторически им е заложено от Петър Първи.
    Само гледайте как при всяка похвала от Запада, било за оръжие, или политика Путин, тази новина седмици не слиза от официалните им медии.
    А колко още примери мога да дам, че ще ме заболят пръстите, а и ме мързи.
    Който иска да ги следи..
  • 45 цирк Масква

    2 8 Отговор
    Нашето Недоразумение Руменчо Грипена е по смешен Президент от професионалния актьор комик
  • 46 русия е джудже

    0 7 Отговор

    До коментар #28 от "Антиджендар":

    Не ти е лесно и на тебе джудже.Ем си джудже, ем си и джендър. За какво се бориш въобше, освен всяка вечер да ти пръскат халката ?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Каубойска кръчма обнадеждените русофили

    11 2 Отговор
    От известно време влизам в този и други сайтове, където се разрешават свободни коментари. С всеки изминал ден, от нормален човек, започвам да се превръщам в русофоб и лошото е, че човек се увлича и не го забелязва навреме. Четейки коментарите на така наречените "русофили" или "проруски" настроени /ако щете "любители" на Русия/, човек постепенно се отвращава от Русия, дори да е чист руснак и да работи в руско представителство в България. Става до такава степен русофоб, че като отиде в понеделник на работа, гледа колегите си руснаци на криво и е готов да ги избие, та даже и роднините си руснаци и това нещо се получава само ако чете коментарите на така наречените "русофили" без да влиза даже в спор. А ако влезе и в спор с тези хора, вече се превръща във ''въоръжен'' руснак с ''гранатомет'', готов да воюва срещу роднините си руснаци. Та питам се, дали тези ''русофили'' го постигат този ефект поради факта че са изключително тъпи и ограничени хора, и с коментарите си настройват хората срещу Русия, или това са изключително хитри соросоиди, които представяйки се за ''русофили'' по хитър начин ни отвращават от Русия?? Лично аз, мисля че са олигофрени които си мислят че са ''русофили'' и с олигофренските си мозъци и коментари ни настройват срещу тази прекрасна страна. За всеки случай, ако искате и вие да не станете русофоб, лечението е просто, не четете коментарите под статиите. Иначе сайта е прекрасен, с демократично настроени журналисти и нещата се представят от р
  • 49 Доктор Охболи

    6 0 Отговор
    Този президент, ако я кара така, до 2 месеца ще има рейтинг 10-15%. 73% гласуваха за него за да подобри отношенията с Русия.
  • 50 Каубойска кръчма обнадеждените русофили

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "бат Рамбо е гей":

    Опитваш се да ме копираш соросоиден младежо, но не вървиш много, защото аз съм руски гражданин работещ в България от 17 години като представител на бизнес, а не ''русофил'' като тебе /нали схващаш каква е разликата/?? Мога и да изкарам някоя хилядарка от тебе, ако успеешш да събереш, за да се басираме и да отидеме с тебе до руското посолство /в присъствието на нотариус/ и да видим кой до къде ще бъде допуснат и да ти взема паричките :)
  • 51 соросоидни кърлежи

    1 0 Отговор
    Такива поставени от сащ ,като този Зеленко ,добре дошли , копаят гроб на Украйна. Съща съдба ги чака ,като България, обезлюдяване и имигранти на тяхна място.Целта да се унищожи православие. Трябваше ли да правят преврат за да загубят Крим и Донбас? Питайте Европа.Бедните държави добре дошли в Европа. А преди Украйна беше добре, също и България не беше зле.Но уви,бандити решили да ни вкарат в правия път и резултатът е мизерия.
  • 52 большой театър

    0 0 Отговор
    ИСКА, АМА Н Я М А ! ЕДНО Е ДА ИСКАШ, ДРУГО Е ДА МОЖЕШ, А ТРЕТО И ЧЕТВЪРТО ДА ГО НАПРАВИШ, СЪР ЗЕЛЕНСКИ! КАКВИ СА ТИЯ ЗЕЛЕНИ НАПЪНИ, ТИ КАТО НЕ МОЖЕШ, НЯМАШ ЛИ СЪВЕТНИЦИ ИЛИ И ТЕ КАТО ТЕБЕ ...ОТ ЗЕЛЕНЧУКОВАТА ГРАДИНА! ВИЖТЕ СЕ САМО КАКВИ ПРОСТОТИИ РЪСИТЕ...ОТ СМЕШНИТЕ, ДЕТО В КРЕМЪЛ СИ УМИРАТ ОТ СМЯХ!
Новини по държави: