23 Май, 2019 05:59 1 504 3

Тръмп: Ако не беше разследването, щях да имам рейтинг от 65%

  • сащ-
  • рейтинг-
  • доналд тръмп

Президентът на САЩ отново атакува разследването за руската намеса

Тръмп: Ако не беше разследването, щях да имам рейтинг от 65% - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Ако не беше разследването за руската намеса, сега щях да имам одобрение от 65%. Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от Fox News.

Разследването на специалния прокурор Робърт Мълър установи, че няма достатъчно доказателства, които да покажат, че предизборната кампания на Тръмп си е сътрудничела с руски представители. Самият президент определи разследването като най-голямата измама в историята.

„Ако не беше този лов на вещици сега щях да имам рейтинг на одобрение от 65%. Вижте колко е силна икономиката. Това е абсурдно. Това разследване беше най-голямата измама в историята на САЩ“, заяви Тръмп.

През следващите дни Тръмп ще стартира кампанията си за втори президентски мандат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странно

    5 0 Отговор
    Ердоган забрани разследването срещу него, хвърли в затвора като предатели, тези, които го разследваха за кражба, но все още има рейтинг не повече от 40% и пада.
  • 2 Бесен Язовец

    4 1 Отговор
    Краварите нямат нормален президент след Кенеди ! Само на него рейтингът му е бил 65% !
  • 3 Горби

    4 0 Отговор
    Няма да е само нашият тиквеник. Тоя е луд за освидетелстване. Предвидимостта в световната политика предполага мир. Импулсивните действия са опасни.